• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

mezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امسال به کسایی که از دوازده اسفند به بعد شارژ کرده باشند 1.5 گیگ هدیه نوروزی میده . گویا مسولین صبانت به منظور ترغیب به خرید حجمهای ویژه نوروز با قیمت نیمه بها ، اقدام به کاهش سرعت شبانه کرده اند. کاش به جای تمام اینها سرعت شبانه را به همان کیفیت سابق حفظ می کردند تا پس از چند سال مجبور نشیم به دنبال جایی دیگر باشیم.

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
دیشب باز اینترنت شبانه مشکل داشت : Erorr:user & pass می داد.

maryam_pcdown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مال منم الان سه شبه همین مشکلو داره چیکار می کنن اینا فکر کنم فقط یک ساعت اول میشه کانکت شد. بعدش دیگه ارور میده .رفته بودیم از صبانت خیالمون راحت شده بود ها چه اشتباهی کردم من الان تو این یه ماهه که دوباره برگشتم اصلا وضعیت شبانه اش افتضاح بوده یعنی سه چهار روز تونستم عادی دانلود داشته باشم.بقیه اش تقریبا صفر بوده اونایی که به امید دانلود شبانه میان صبانت کلاه سرشون میدره تا کجا دیگه نیان.

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
من نمی دونم چرا جدیدا تو این 2 و 3 ماه گذشته چرا انقدر حجم سرویسمون تند تند تموم میشه اخه من تعداد فایلهایی که هر چی در ماه دانلود میکنم حجم فایلشون رو جمع می کنیم کمتر از اون چیزی هستش که از حجم خودم کم شده ... فقط خودم از اینترنت استفاده می کنم و دانلود میکنم سرویس 128 یک ماه 5 گیگ 20 روزه تموم میشه .... نکنه این شرکت ندا گستر صبانت داره کلاه برداری میکنه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
تورنت مشکلی نداره یا قطعه ؟ (دانلود شبانه )

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان عزیز من یک سوالی دارم خواهش میکنم جواب بدهید دوستانی که غرب تهران زندگی میکنند سرعت

دانلود سرویسهای نامحدود که شرکت نداگستر صبانت 128 و 256 و 512 به ترتیب سرعت دانلودش با این سرعتهای مختلف

از چند تا چند هستش لطفا خواهش میکنم کسانی که در غرب تهران هستند منطقه 5 و 21 تهران لطفا جواب سوال من را بدهید باتشکر از شما

دوستان عزیز

exlord

Registered User
لایک‌ها
24
سرعت تورنت تو دانلود شبانه بازم کم شده ... کمتر از 20KBps

Jami60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام دوستان عزیز من یک سوالی دارم خواهش میکنم جواب بدهید دوستانی که غرب تهران زندگی میکنند سرعت دانلود سرویسهای نامحدود که شرکت نداگستر صبانت 128 و 256 و 512 به ترتیب سرعت دانلودش با این سرعتهای مختلف از چند تا چند هستش لطفا خواهش میکنم کسانی که در غرب تهران هستند منطقه 5 و 21 تهران لطفا جواب سوال من را بدهید باتشکر از شما دوستان عزیز
اسفند ماه به من گفتن که تا اطلاع ثانوی سرویس نامحدود نداریم فکر نمیکنم در حال حاضر کسی نامحدود داشته باشه !

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من اکانت شبانه رو هک کردم و الان شبی تقریبا 4 گیگ با هر خط میکشم D:

Jami60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من اکانت شبانه رو هک کردم و الان شبی تقریبا 4 گیگ با هر خط میکشم D:

به همین راحتی ؟!!!! اگه واقعا اینطور که شما میگی باشه این برادران عزیز پشتیبانی در حق سایر یوزرها کم لطفی میکنن

Jami60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
فکر میکنم منظور از خط = خط تلفن بیده حالا ایشون چندتا خط دارن! :rolleyes: کارت درسته Unforgiv3N
اگه درست متوجه شده باشم ایشون میگه با هر خط شبی 4 گیگ دان میکنه ! :wacko: Wow مطمئنی تو ایران زندگی میکنی !

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
نه عزیزم اون که تا 7:45 دقیقه هست که من تا ساعت 8 دقیقا دانلود میکنم .. الان اینرنت شبانه رو Limit کردن که مثلا 20kb کار کنه .. من هم روزانه هم شبانه دارم روی 220kb استفاده میکنم .. ( چون پورت همه اشتراک ها 2 مگ هست ) به راهی وجود داره که میشه از این لیمیت رد شد ..

exlord

Registered User
لایک‌ها
24
نه عزیزم اون که تا 7:45 دقیقه هست که من تا ساعت 8 دقیقا دانلود میکنم .. الان اینرنت شبانه رو Limit کردن که مثلا 20kb کار کنه .. من هم روزانه هم شبانه دارم روی 220kb استفاده میکنم .. ( چون پورت همه اشتراک ها 2 مگ هست ) به راهی وجود داره که میشه از این لیمیت رد شد ..

من که هم روزانه هم شبانه با IDM با 250 دانلود میکنم ... فقط با تورنت مشکل دارم با این روش شما میشه لیمیت سرعت تورنت رو هم برداشت ؟ میشه این روشتونو به من PM کنین ؟

Danie1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من که هم روزانه هم شبانه با IDM با 250 دانلود میکنم ... فقط با تورنت مشکل دارم با این روش شما میشه لیمیت سرعت تورنت رو هم برداشت ؟ میشه این روشتونو به من PM کنین ؟
سلام عزیزان،
سال نو تون مبارک
ببخشید که این سوال رو می پرسم، شما می فرمایید که 250 کیلوبایت دارین دانلود می کنین، یعنی صبانت روی 2 مگ بسته شیرشو؟ ولی برای من از 120 بیشتر نمیشه، تماس هم گرفتم که ببینم از 128 که الان دارم بیشتر بگیرم شیرش تغییر می کنه یا نه، که دوست پشتیبان گفت نه...
حالا موندم چجوری شما شیر 2 مگ دارید:worried:
ممنون میشم راهنمایی کنید منم بگیرم

exlord

Registered User
لایک‌ها
24
سلام عزیزان،
سال نو تون مبارک
ببخشید که این سوال رو می پرسم، شما می فرمایید که 250 کیلوبایت دارین دانلود می کنین، یعنی صبانت روی 2 مگ بسته شیرشو؟ ولی برای من از 120 بیشتر نمیشه، تماس هم گرفتم که ببینم از 128 که الان دارم بیشتر بگیرم شیرش تغییر می کنه یا نه، که دوست پشتیبان گفت نه...
حالا موندم چجوری شما شیر 2 مگ دارید:worried:
ممنون میشم راهنمایی کنید منم بگیرم

همه خطوط share صبا نت 2 مگ هستن .. حالا سرعتی که شما میگیری بستگی داره به تعداد کاربرای مرکز مخابراتی شما و فاصلتون از مرکز مخابراتی و سروری که ازش دانلود میکنین و ....
Untitled.png

Danie1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
همه خطوط share صبا نت 2 مگ هستن .. حالا سرعتی که شما میگیری بستگی داره به تعداد کاربرای مرکز مخابراتی شما و فاصلتون از مرکز مخابراتی و سروری که ازش دانلود میکنین و ....
مشاهده پیوست 126769

ممنون جناب xlord
همانطور که خودتون میدونید، داخل تنظیمات مودم، اطلاعاتی وجود داره از جمله: maximum downstream rate که برای من 1024kb هست، و سند ریت بنده که 512 هست، من اینترنت رو مستقیماً از خود صبا نگرفتم و از یک شرکت زیر مجموعه صبا خریداری کردم، میتونه این مسئله از اون شرکت ناشی شده باشه؟
البته من زنگ زدم و دوست پشتیبان گفت که سرویسا رو یک مگ بسته شده...
گیج شدم حسابی! دلم واقعاً برای این صحنه ای که عکسش رو انداختین، له له میزنه! :D

exlord

Registered User
لایک‌ها
24
ممنون جناب xlord
همانطور که خودتون میدونید، داخل تنظیمات مودم، اطلاعاتی وجود داره از جمله: maximum downstream rate که برای من 1024kb هست، و سند ریت بنده که 512 هست، من اینترنت رو مستقیماً از خود صبا نگرفتم و از یک شرکت زیر مجموعه صبا خریداری کردم، میتونه این مسئله از اون شرکت ناشی شده باشه؟
البته من زنگ زدم و دوست پشتیبان گفت که سرویسا رو یک مگ بسته شده...
گیج شدم حسابی! دلم واقعاً برای این صحنه ای که عکسش رو انداختین، له له میزنه! :D

Untitled.png

یا با پشتیباین خود ثبا نت تماس بگیرین یا یا نمایندگی پشتیبانی ... اگه درست نکردن خط رو کنسل کنین و مستقیما از خود صبانت یا یه نمایندگی رسمی بگیرین ...

بالا