• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

بهرام تابان

Registered User
لایک‌ها
1
من که به این نتیجه رسیدم هفته آینده در بالاترین قیمت سکه هامو بفروشم و اواخر فروردین که سکه ها رو تحویل می دن تو قیمت پایین خرید کنم.
میانگین خرید امسال من 521 تومان بوده، هفته آینده امیدوارم روی 780 بتونم بفروشم.
نظر شخصی من اینه که حداقل سری اول سکه ها کامل تحویل میشه، و کلی آدم سکه به دست تو بازار دنبال خریدار ...
به نظرم با تحویل سکه های فروردین حتی با یه آگهی ساده (بالاتر خریدار سکه بانکی کاملا نقدی) روی 600 تا 650 به راحتی میشه خرید کرد.

اشتباه مي كني عزيزم .

آدمي كه سكه نوشته به خاطر اين نبوده كه دستفروشي كنه براي دوزار ،به قصد حمايت از نقدينگي اش در مقابل تورم اين كار را انجام داده . آش ديگه اينقدر هم شور نميشه كه به من و تو صلواتي بدن . از من مي شنوي با اين حساب و كتاب سكه هاتو نفروش . اگه جايي بهتر سراغ داري سرمايه گذاري كن و گرنه بيشتر تحقيق كن ،بعد تصميم درست بگير .

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اشتباه مي كني عزيزم .

آدمي كه سكه نوشته به خاطر اين نبوده كه دستفروشي كنه براي دوزار ،به قصد حمايت از نقدينگي اش در مقابل تورم اين كار را انجام داده . آش ديگه اينقدر هم شور نميشه كه به من و تو صلواتي بدن . از من مي شنوي با اين حساب و كتاب سكه هاتو نفروش . اگه جايي بهتر سراغ داري سرمايه گذاري كن و گرنه بيشتر تحقيق كن ،بعد تصميم درست بگير .

اونی که تعداد زیاد خریده شاید چنین تفکری داشته باشه ولی تعداد افرادی که حتی زیر 10 تا خرید کردن انقد زیاد هست که اوضا رو به چیزی

که دوستمون فرمودن نزدیک کنه

بسیاری از افرادی که زیر 10 تا خرید داشتن در اثر جو بازار ( همون جو گیر شدن ) اینکار رو کردن و الان انتظار رشد 100 درصدی رو ندارن

به نظر این افراد حتی 20 درصد هم خیلی زیاده و اینبار هم جو گیر میشن و سکه ها رو میریزن تو بازار

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
اونی که تعداد زیاد خریده شاید چنین تفکری داشته باشه ولی تعداد افرادی که حتی زیر 10 تا خرید کردن انقد زیاد هست که اوضا رو به چیزی

که دوستمون فرمودن نزدیک کنه

بسیاری از افرادی که زیر 10 تا خرید داشتن در اثر جو بازار ( همون جو گیر شدن ) اینکار رو کردن و الان انتظار رشد 100 درصدی رو ندارن

به نظر این افراد حتی 20 درصد هم خیلی زیاده و اینبار هم جو گیر میشن و سکه ها رو میریزن تو بازار
دقیقا به همین دلیله که تصمیم گرفتم بفروشم.
تقریبا مطمئنم قیمت خرید سکه توی فروردین از قیمت فروش در هفته آینده بسیار کمتره ...
می دونی چند نفر از اینایی که سکه ثبت نام کردن برای اینکار پول قرض کردن یا وام گرفتن؟ همشون وقتی سکه ها رو تحویل می گیرن از در بانک که میان بیرون دنبال خریدار میگردن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یه موضوعی هست ، دیدم توی تلویزیون در مورد این اوراق گفت که هر موقع طرف سکه هاشو خواست باز میتونه بگیره،یعنی سکه هات توی بانکه و سودم میگیری اینجوری دیگه اون سود سود خالصه ،اگه واقعا اینجوری باشه شاید چهل درصد سکه هااصلا گرفته نشه و مردم برای اوراق سرو دست بشکنن .
البته نگرفتن سکه ها از بانک کار خطرناکیه و هر لحظه ممکنه بانک بگه بیا پول سکه هاتو بگیر اونم به قیمتی که خودش میگه.
ولی امنیت اگه توی این مملکت بود با سود ۷تا ۸ درصد هم این اوراق بهترین سرمایه گذاری حساب میشد.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
در جواب به ویش مستر عزیز اگر سکه هارو بدن و خریدار زیاد باشه و همه بخوان بفروشن اونقدر قیمت میاد پایین که مسلما با قیمت پیش خرید یکی میشه و دیگه اونقدر سودی در کار نیست که جرات فروختن داشته باشن و میرسیم به حرف lapdکه اون موقع میان و برای جلوگیری از ضرر میان سمت اوراق.
به نظرم اون موقع فقط وقت خریده

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
در جواب به ویش مستر عزیز اگر سکه هارو بدن و خریدار زیاد باشه و همه بخوان بفروشن اونقدر قیمت میاد پایین که مسلما با قیمت پیش خرید یکی میشه و دیگه اونقدر سودی در کار نیست که جرات فروختن داشته باشن و میرسیم به حرف lapdکه اون موقع میان و برای جلوگیری از ضرر میان سمت اوراق.
به نظرم اون موقع فقط وقت خریده

خب مگه من چیزه دیگه گفتم؟
گفتم هفته ی آینده در بالاترین قیمت می فروشم، و همزمان با تحویل سکه های سری اول دوباره می خرم، پیشنهاد می کنم تو همین کار رو بکن.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خب مگه من چیزه دیگه گفتم؟
گفتم هفته ی آینده در بالاترین قیمت می فروشم، و همزمان با تحویل سکه های سری اول دوباره می خرم، پیشنهاد می کنم تو همین کار رو بکن.

راستش حوصلشو ندارم .میذارم اونایی که هست باشه .اگه فروردین قیمت خوب شد ارزون بود پول دستم اومد میرم میخرم نیومد هم که هیچی ولی راستش حوصله ریسک ندارم .نمیتونم الکی فکرمو مشغول کنم

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
راستش حوصلشو ندارم .میذارم اونایی که هست باشه .اگه فروردین قیمت خوب شد ارزون بود پول دستم اومد میرم میخرم نیومد هم که هیچی ولی راستش حوصله ریسک ندارم .نمیتونم الکی فکرمو مشغول کنم
منم همینطورم، ولی این دیگه ریسک نیست، طبق تحقیقاتم برام کاملا مشخص شده که حداقل سری اول سکه ها تحویل میشه (اواخر فروردین) و مشخصه که قیمت خرید اون موقع از قیمت فروش الان خیلی کمتره، خوش بینانه 50 تومان اختلاف داره، من هفته آینده روی 780 هم حاضرم بفروشم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آخه من بیشتر سکه هام نیمه .نیم اونقدری تفاوت نداره ولی تمام حق با شماس

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
تحویل سکه قرارداد آتی بورس کالا به بانک سامان سپرده شد
ازسوی شرکت بورس کالای ایران، بانک سامان به عنوان بانک عامل در تسویه و تحویل سکه قرارداد آتی بورس کالا معرفی شد.
به گزارش اداره روابط‌عمومی بانک سامان، در راستای همکاری‌های بانک سامان با شرکت بورس کالای ایران، سکه‌های طلای مربوط به قراردادهای آتی، طی روزهای 21 و 22 اسفند ماه 1390 در ساختمان مرکزی بانک سامان تحویل می‌شود.
این گزارش حاکی‌است، پیرو هماهنگی‌های انجام شده با شرکت بورس کالایی ایران، تمام مشتریان فروشنده و خریدار می‌بایستی با تعیین وقت قبلی از طریق مرکز سامان ارتباط (6422-021) و بر اساس نوبت تعیین‌شده، به مدیریت امور بانکداری شرکتی بانک سامان مراجعه و اقدام به تحویل یا دریافت سکه کنند.
مدیریت امور بانکداری شرکتی بانک سامان در نشانی ساختمان بانک سامان واقع در خیابان ولی‌ عصر، بعد از جام‌جم، نرسیده به پارک وی، کوچه ترکش ‌دوز، پلاک دو، طبقه ششم واقع شده است.
این گزارش می‌افزاید، عدم تعیین وقت قبلی یا مراجعه نکردن در زمان تعیین شده، سبب ابطال نوبت و ورود به لیست انتظار خواهد شد. به درخواست‌های این مشتریان پس از آخرین مشتری دارای نوبت رسیدگی خواهد شد.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با مرکز سامان ارتباط به شماره 6422-021 تماس حاصل فرمایند و یا به پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سامان به نشانی Saman Bank مراجعه نمایند
برای دانلود متن کامل اطلاعیه شرکت بورس کالای ایران اینجا کلیک کنید.

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
ویرایش شد

Last edited:

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
بهبود اوضاع یونان و بخشش بخشی از وام هاش باعث بهبود اوضاع تو منطقه یورو شده

دلار نزول کرده و انس داره یواش یواش بالا میره

احتمال افزایش ناچیز سکه بعد از ظهر فردا وجود داره

شاید فردا صب وقت خرید و بعد از ظهر یکشنبه وقت فروش باشه

البته اگه این رجال دولتی تو این 2 روز دهنشون بسته باشه و گند نزنن تو بازار

قیمت دلار رو باید در نظر داشت کرد:cool:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب ببخشيد كه دوباره وسط موضوع جديد موضوع قديمي رو مطرح كردم، من خودم دستم تو كار اين پروژه‌هاي ملي و عظيم است كه مي‌فرماييد ولي خارج سيستم بانكي، كدوم پروژه‌ي ملي؟! با كدوم معلومات؟! اصلاً يك عده‌ي كثيريشون مال اين حرفا نيستند. اگه اينكاره نبودم باور مي‌كردم، ولي دارم با دو تا چشم خودم مي‌بينم كه چه‌طوري پول‌هاي بي‌زبونمون به اسم پروژه‌هاي ملي داره تو جيب يك عده آدم بي‌سواد و ... ميره. كدوم نظارت ؟! وقتي خود كارفرما يكي مثل خودشونه نظارت يعني چي؟

دوست عزیز

من نمی دونم شغل شما چیه

اما من بواسطه کارم با این مسائل درگیرم

با موسسه قوامین

بانک ملت

بانک ملی

بانک انصار

بانک کشاورزی

موسسه اعتماد ایرانیان

موسسه کارسازان آینده

کاملا در ارتباطم

اصلا میدونید تو همین 10 روز گذشته بانک مرکزی یه بار دستور مسدود کردن حسابهای
اعتماد ایرانیان رو داده بود

همین قضیه 2 ماه پیش برا کارسازان اتفاق افتاده بود

کوچکترین تخلف برا موسسات با مسدود شدن حساب بانکیشون مواجه میشه که این یعنی
عملا از کار افتادن سیستم انتقالات مالیش

من با این مسائل درگیرم و میبینم چون شما خبر نداری دلیل نمیشه که نظارتی نباشه

شاید باورتون نشه ولی حتی نقدینگی دستگاههای ATM از مرکز ها کنترل میشه

2 ساعت دسگاه ما از سرویس خارج شه زنگ میزنن چشه چرا خارج از سرویسه

سرمایه گذاری ها کاملا کنترل میشه

محل مصرف سپرده های قرض الحسنه با کوتاه مدت و اوراق مشارکت همشون با هم فرق داره و کنترل میشه

در مورد سرمایه گذاری های عظیم هم

فک میکنی این جاده ها

پالایشگاهها
کشتی ها
سدها
نیروگاهها و ...

چطوری ساخته میشه

خوب همین بانکها سرمایه گذاری میکنن میسازن دیگه

مثلا همین کارخونه سه نان برا موسسه مهره

یا شرکت نفتیه تاید واتر که از بزرگترین شرکتهای نفتی خاورمیانس برا موسسه مهره

یا همین شرکتهای بیمه ای مثل نوین یا ملت یا ... همش برا بانکهاس دیگه

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
خب ببخشيد كه دوباره وسط موضوع جديد موضوع قديمي رو مطرح كردم، من خودم دستم تو كار اين پروژه‌هاي ملي و عظيم است كه مي‌فرماييد ولي خارج سيستم بانكي، كدوم پروژه‌ي ملي؟! با كدوم معلومات؟! اصلاً يك عده‌ي كثيريشون مال اين حرفا نيستند. اگه اينكاره نبودم باور مي‌كردم، ولي دارم با دو تا چشم خودم مي‌بينم كه چه‌طوري پول‌هاي بي‌زبونمون به اسم پروژه‌هاي ملي داره تو جيب يك عده آدم بي‌سواد و ... ميره. كدوم نظارت ؟! وقتي خود كارفرما يكي مثل خودشونه نظارت يعني چي؟
کی از نمایندگان کنگره آمریکا پیش نویس طرحی را ارائه کرده که بر اساس آن، ارتباط تمامی بانک‌های ایرانی با شبکه سوییفت به طور کامل قطع می‌شود. همچنین طرحی با همین مضمون آماده شده که قرار است در مجلس سنای آمریکا مطرح شده و فشارهای مالی بر ایران و بانک مرکزی را افزایش دهد.
«برد شرمن»، نماینده دموکرات از ایالت کالیفرنیا و از اعضای کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان، این طرح و پیش نویس را با نام «طرح بهبود فشارهای مالی بر ایران» ارائه کرده است. وی با همکاری با «ایلنا راس لتینن» رییس کمیته روابط خارجی تهیه کرده و قرار است «مارک کرک»، سناتور جمهوریخواه از ایالت ایلینوی هم مشابه این طرح را در سنای آمریکا ارائه کند.

بر اساس این طرح، اگر خدمات جامع میان بانک‌ها، موسوم به سوییفت، ارائه سرویس به ایران و بانک‌های ایرانی را قطع نکند، از **** بانکی آمریکا حذف خواهد شد. در حال حاضر اتحادیه اروپا طرح تحریم بانک مرکزی ایران و چند بانک دیگر از شبکه سوییفت را بررسی می کند و هنوز آن را نهایی و اجرا نکرده است.

سوییفت یک کد شناسایی ویژه برای بانک‌ها و موسسات مالی بین‌المللی است که از طریق آن می‌توانند نقل و انتقال پول برای خرید و فروش کالا و خدمات را انجام دهند. این کد بزرگ‌ترین و مهم‌ترین سیستم ارتباط الکترونیکی جهان برای بانک‌هاست. ایران یکی از استفاده‌کنندگان از این سیستم است و بخش بزرگی از مبادلات تجاری خود را با استفاده از همین سیستم انجام می‌دهد.

برد شرمن در بیانیه ای که دفتر وی در واشینگتن، در اختیار رادیو فردا قرار داده است، گفته است: «حالا که تهران بدون هیچ گونه واهمه‌ای به دنبال سلاح اتمی است، ما هم نباید هیچ گونه اقدامی را کنار بگذاریم و باید از فشارهای ممکن برای انزوای تهران استفاده کنیم. با این طرح و در صورت اجرای آن، ایران از شبکه سوییفت حذف می‌شود و یا طرف‌های معامله خود را از دست می‌دهد یا اینکه باید برای خرید پول بیشتری بپردازد و راه انتقال دیگری پیدا کند، یا برای فروش باید ارزان‌تر بفروشد چون هزینه‌ای هم صرف راه جایگزین انتقال پول خواهد کرد.»

این طرح و پیش نویس قرار است متمم لایحه تحریم موسسات مالی ایران بشود و مقرر می‌کند که تمامی موسسات و نهادهای مالی و بانکی ایران، در فهرست تحریم‌ها قرار گیرند.

طبق طرح پیشنهادی آقای شرمن، تحریم‌ها علیه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران هم بیشتر می‌شود. تا پیش از این و طبق لایحه قبلی، فقط طرف‌های مالی با بانک مرکزی در صورت ادامه همکاری مورد مجازات قرار می‌گرفتند ولی طبق این طرح اگر حتی به نمایندگی از بانک مرکزی صاحب دارایی باشند هم مورد تحریم قرار می‌گیرند.

برای مثال نهادهایی مالی مانند «صندوق مالی کلیرستریم» در لوکزامبورگ و یا گروه مالی «دویچه بورس» در آلمان، که به نمایندگی از بانک مرکزی ایران صاحب دارایی هستند طبق این طرح پیشنهادی، تحریم خواهند شد.

طرح پیشنهادی مزبور همچنین ارائه خدماتی مانند بیمه به هرگونه مورد مرتبط با تحریم‌ها را ممنوع می‌کند. به این منظور که حتی اگر راهی برای دور زدن تحریم‌ها پیدا شد، شرکت‌های بیمه و دیگر خدمات انتقالی و مکمل، اجازه فعالیت نخواهند داشت. در صورتی هم که سرپیچی کنند، در فهرست تحریم‌ها قرار خواهند گرفت.

برد شرمن همچنین در مورد این طرح گفته است: «ما باید به سمتی حرکت کنیم که فشارهای مالی ما (آمریکا) تمامی موسسات مالی و بانکی ایران را در برگیرد و فقط به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دیگر بانک‌ها محدود نشود.»

وی افزود که تعداد قابل توجهی از نمایندگان از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه از این طرح حمایت می‌کنند و ابراز امیدواری کرد به زودی این طرح در کنگره مطرح شود. برد شرمن گفت: «از تمامی همکاران خود در مجلس نمایندگان و مجلس سنا خواسته‌ام همکاری کنند و این طرح را به سرعت نهایی کرده و فشارها بر اقتصاد شکننده ایران را افزایش دهند.»

طرح قطع خدمات سازمان سوییفت که برای ایران نقشی حیاتی دارند اولین بار توسط دو سناتور آمریکایی در کمیته امور بانکی مجلس سنای آمریکا مطرح شد، اما در همان زمان با مخالفانی در همان مجلس سنا نیز روبه‌رو شد. عده‌ای از منتقدان این طرح می‌گویند در صورتی که کنگره آمریکا با این پیشنهاد موافقت کند «اقتصاد ایران نابود خواهد شد.»

منتقدان طرح قطع همکاری ایران با شبکه سوییفت، می‌گویند باید استثناهایی در این مورد در نظر گرفته شود. این عده می‌گویند اگر هدف از این تحریم‌ها افزایش فشار بر **** پاسداران و دیگر نهاد‌های مرتبط با برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی است، باید به ایران اجازه داده شود برای خرید مواد غذایی، دارو، تجهیزات پزشکی و فروش محدود نفت از سیستم سوییفت استفاده کند.×

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
سیگنال بورس به نقل از بیزنس تایمز لندن: نظر مثبت داشتن روی طلا این روزها کمی حرکتی ریسکی محسوب می شود. طلا در هفته گذشته در عرض چند دقیقه 60 دلار سقوط کرد و سپس مقدار کمی بازگشت اما با توجه به سیاست انقباض مالی که برنانکی بیان کرده است به نظر نمی رسد سوختی برای صعود طلا باقی بماند. ضمنا خبرهایی در مورد بازیابی اقتصادی امریکا و تقویت دلار به گوش می رسد که می تواند برای سرمایه گذاران طلا مشکل ساز باشد.

با این حال بعضی از تحلیلگران همچنان صحبت از هدف 3000 دلاری می کنند استیو پوئتز از گلد باز پیش بینی کرده است که سوپرسیکل صعودی طلا همزمان با سقوط اقتصاد بر مبنای دلار رخ می دهد و طلا به اهداف بالای 3000 می رسد. پوئتز نوشته است "حداقل هدف 3000 خواهد بود با فروپاشی کامل **** اقتصادی جهان که بر مبنای دلار است، قیمت طلا به 10 هزار تا 40 هزار دلار می رسد که نقطه ای است که تمام اسکناس ها و اعتبارها را پشتیبانی می کند"

mohammad93

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

شاید جای سوالم اینجا نباشه

تو تهران برای خرید سکه کجا رو پیشنهاد میدید؟

فردوسی یا سبزه میدان؟

فردوسی رو بلدم ولی سبزه میدان رو بلد نیستم.کجا میشه؟

به نظرتون می ارزه الان بخریم و شب عید یا بعد فروردین بفروشیم؟

Last edited:

Nima291

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شاید جای سوالم اینجا نباشه

تو تهران برای خرید سکه کجا رو پیشنهاد میدید؟

فردوسی یا سبزه میدان؟

فردوسی رو بلدم ولی سبزه میدان رو بلد نیستم.کجا میشه؟

به نظرتون می ارزه الان بخریم و شب عید یا بعد فروردین بفروشیم؟
bazare sabze meydan behtarin ja baraye kharide khosoosan baraye meghdare bala...barayue forooshe farvardin ya shabe eyd risk dare vali baraye hade aghal 6 mah khoobe

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
ماشالله همه تو این تاپیک اقتصاد دان شدن!! اما چرا با این همه افراد کارشناس وضعیت ما لنگ هست دلیلش مشخص نیست. من نمیدونم در واقع از ابتدا هدف از زدن این تاپیک چی بود الان آیا داریم رو مسیر درست حرکت میکنیم یا صرفا فقط شلوغش کردیم. یه تازه وارد بیاد اینجا فکر میکنه انجمن سرمایه سکه ندیده شدند. چه خبره آخه جو سنگینی انداختید رو این تاپیک، این همه صفحات رفته جلو و کلی تحلیل‌های زد و نقیض رد و بدل شده که چی؟! سکه چقدر ارزش داره که شما نصف عمرتون رو گذاشتید روش. زندگی چیزهای مهمتری هم داره. این قیمت روزی هزار بار متاثر از عوامل متعدد بالا و پایین میره یکی میاد میگه دویست تا سکه زیر تختخواب دارم اون یکی میگه چهارسال بعد طلاها رو به لوبیا تبدیل کنم یا نه. از همون اول هم معلوم بود ما انتهای قضیه تسلیم و بازنده نبرد مقابل بانک مرکزی و دولت خواهیم شد پس بیخودی خودتون رو خسته نکنید. حالا کو گوش شنوا یه عده‌ای دوست دارند فکر کنند به خیال خودشون میتونند راهی میان بر بزنند تا در نهایت به نتیجه دلخواه خودشون برسند اما این همه صفحه الکی سیاه نشده و اکثرا ناراضی هستند نشون داده بیشتر تحلیل ها شکست خورده لازم نیست با کلی دلیل و مدرک این قضیه رو انکار کرد.

هرکس به طرح‌ها و وعده‌های دولت از همون اول گوش نکرد شاید بشه گفت سودی رو از این آب گل الود تا الان برد بقیه بی برو بگرد فقط سماغ مکیدن و به سطوح پایین‌تر سقوط کردند. فعلا هم با توجه به اینکه به پایان سال 90 رسیدیم میشه گفت به سمت سیاهچاله‌ای حرکت کردیم که معلوم نیست بعد از اون و در سال جدید چی در انتظار ماست. من که قبلا امیدی ناچیز به بهبود وضعیت اقتصادی داشتم و به همون حساب در برخی فرصت‌ها تاپیک هم خلوت بود میشد نظری داد. اما الان دیگه اوضاع خیلی از کنترل خارج شده معلوم نیست آدم با کی طرف هست اینجا. یه مقدار فکر کنید بحث سرمایه‌گذاری روی سکه یه ایده بلند مدت هست و کار کردن تو اون برای کوتاه مدت ریسک زیادی رو میخواد و نمیشه حتما انتظار سود داشت همونطور که تا حالا خیلی‌ها هم متضرر شدند. قبول ندارید اینقدر حرص بزنید در صفحه هزارم تاپیک هم همدیگر رو خواهیم دید. ثابت هم شده توهم و رویاپردازی هم نسبت به حسن نیت دولت نمیتونه یه تفکر درست باشه.

به نظر من الان اگه سرمایه‌ای دارید سکه رو از بازار آزاد بخرید و بزارید کنار... برای چندین سال هم فشار خونتون رو بهش متصل نکنید!!! که قیمتش رفته بالا یا پایین تا راحت بتونید زندگی کنید. این همیشه یه روش موفق بوده اما اینکه بخواید فردا رو پیش‌بینی کنید فکر نمیکنم بشه به نتیجه خوبی دست پیدا کرد.

کلا اینجا بازار فارکسی شده برای خودش.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
ماشالله همه تو این تاپیک اقتصاد دان شدن!! اما چرا با این همه افراد کارشناس وضعیت ما لنگ هست دلیلش مشخص نیست. من نمیدونم در واقع از ابتدا هدف از زدن این تاپیک چی بود الان آیا داریم رو مسیر درست حرکت میکنیم یا صرفا فقط شلوغش کردیم. یه تازه وارد بیاد اینجا فکر میکنه انجمن سرمایه سکه ندیده شدند. چه خبره آخه جو سنگینی انداختید رو این تاپیک، این همه صفحات رفته جلو و کلی تحلیل‌های زد و نقیض رد و بدل شده که چی؟! سکه چقدر ارزش داره که شما نصف عمرتون رو گذاشتید روش. زندگی چیزهای مهمتری هم داره. این قیمت روزی هزار بار متاثر از عوامل متعدد بالا و پایین میره یکی میاد میگه دویست تا سکه زیر تختخواب دارم اون یکی میگه چهارسال بعد طلاها رو به لوبیا تبدیل کنم یا نه. از همون اول هم معلوم بود ما انتهای قضیه تسلیم و بازنده نبرد مقابل بانک مرکزی و دولت خواهیم شد پس بیخودی خودتون رو خسته نکنید. حالا کو گوش شنوا یه عده‌ای دوست دارند فکر کنند به خیال خودشون میتونند راهی میان بر بزنند تا در نهایت به نتیجه دلخواه خودشون برسند اما این همه صفحه الکی سیاه نشده و اکثرا ناراضی هستند نشون داده بیشتر تحلیل ها شکست خورده لازم نیست با کلی دلیل و مدرک این قضیه رو انکار کرد.

هرکس به طرح‌ها و وعده‌های دولت از همون اول گوش نکرد شاید بشه گفت سودی رو از این آب گل الود تا الان برد بقیه بی برو بگرد فقط سماغ مکیدن و به سطوح پایین‌تر سقوط کردند. فعلا هم با توجه به اینکه به پایان سال 90 رسیدیم میشه گفت به سمت سیاهچاله‌ای حرکت کردیم که معلوم نیست بعد از اون و در سال جدید چی در انتظار ماست. من که قبلا امیدی ناچیز به بهبود وضعیت اقتصادی داشتم و به همون حساب در برخی فرصت‌ها تاپیک هم خلوت بود میشد نظری داد. اما الان دیگه اوضاع خیلی از کنترل خارج شده معلوم نیست آدم با کی طرف هست اینجا. یه مقدار فکر کنید بحث سرمایه‌گذاری روی سکه یه ایده بلند مدت هست و کار کردن تو اون برای کوتاه مدت ریسک زیادی رو میخواد و نمیشه حتما انتظار سود داشت همونطور که تا حالا خیلی‌ها هم متضرر شدند. قبول ندارید اینقدر حرص بزنید در صفحه هزارم تاپیک هم همدیگر رو خواهیم دید. ثابت هم شده توهم و رویاپردازی هم نسبت به حسن نیت دولت نمیتونه یه تفکر درست باشه.

به نظر من الان اگه سرمایه‌ای دارید سکه رو از بازار آزاد بخرید و بزارید کنار... برای چندین سال هم فشار خونتون رو بهش متصل نکنید!!! که قیمتش رفته بالا یا پایین تا راحت بتونید زندگی کنید. این همیشه یه روش موفق بوده اما اینکه بخواید فردا رو پیش‌بینی کنید فکر نمیکنم بشه به نتیجه خوبی دست پیدا کرد.

روش بگیر بزار سال دیگه ورش دار فقط به درد کسایی میخوره که میخان ارزش پولشون کم نشه

این افراد اصلا نیازی به رجوع به این سایتها و خوندن مطالب ندارن

اما افرادی که علاوه بر حفظ ارزش به دنبال سود هستن لازمه کمی پیگیر مسائل باشن

افرادی که فقط برا حفظ ارزش این کارو میکنن چندان پیشرفتی در زندگی نمیکنن چون همزمان با افزایش نرخ طلا و افت ریال

بقیه چیزا هم بالا میره

زمین - خودرو و ...

حتی پنیری که تا 10 روز پیش 1400 میخریدی الان باید 2000 بخری

اما اگه میخای پیشرفت کنی باید به دنبال گرفتن سود از سرمایه گذاریت باشی

دقیقا به همین خاطره که اکثر طلا فروشا وضعشون خوبه

چون علاوه بر حفظ ارزش سرمایشون از اون سود هم میگیرن

Nima291

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

به نظر من الان سرمایه‌ای دارید سکه رو از بازار آزاد بخرید و بزارید کنار... برای چندین سال هم فشار خونتون رو بهش متصل نکنید!!! که قیمتش رفته بالا یا پایین تا راحت بتونید زندگی کنید. این همیشه یه روش موفق بوده اما اینکه بخواید فردا رو پیش‌بینی کنید فکر نمیکنم بشه به نتیجه خوبی دست پیدا کرد.اگه

be nazare bande tamame kasani ke tooye in topic mian hadafeshoon behtarin zamane kharid ya foroosh hast..madarbozorge manam midoone ke tala bekhare bade chand sal chand barabar sood mikone..dar zemn agar kasi taze varede in anjoman shode dalil nemishe taze varede bazar shode bashe..masalan khode bande az vaghti seke 75 toman bood tooye in bazar boodam .hamin chand vaghte pisham 550 khardiam rooye 950 forookhtam sekeham bishatr shode..in yani sarmayegozari..yeki mesle bande 3 ta neveshte dare vaghtesho fiziki too bazare shoma 221 neveshteye toolani pas shoma bishtere zendegit tooye sito neveshtan gozashte ta sood..pas inja ki zarar karde..barikala be shoma ke taze vared nisti ba recorde 221 comment...movafagh bashi..

بالا