نه دوست عزیز
شما هم کمی اشتباه میکنید
وقتی که پول به صورت hold در میاد در صورتی که چارج بک نشده باشه و از طرف واریز کننده اعلام مشکلی نشده باشه و خود پی پال به انتقال مکوک باشه
نه میتونید ریفاند کنید ، نه اعلام مشکل و در کل برای اون تراکنش هیچ اقدامی نمیتونید بکیند و باید منتظر بمونید تا از سوی خود پی پال جواب براتون بیاد
نه واریز کننده نه تحویل گیرنده هیچ کس کاری نمیتونه بکنه
این روند معمولا از 24 ساعت تا 20 روز طول میکشه
در موارد خاص تا 60 روز و موارد خاص بیشتر تا 180 روز هم طول میکشه
که این مشکل بند جزوه موارد خاص عادی شده حدود 45 تا 60 روز باید درست بشه فک کنم
دیروز هم از طرف پی پال برام ایمیل اومد و گفتند به دلیل حفاظت از اطلاعات نمیتونیم دلیلی بهتون اراعه بدیم و تا 30 روز اینده نتیجه ی نهایی مشخص میشه
من مشکلم این بود که اصلا جوابی بهم نمیدادند که الان یه جواب بالاخره دادن
حالا باز باید منتظر باشیم تا خودشون خبر بدند
(البته قضیه ی چارج بک و اعلام مشکل از طرف واریز کننده فرق داره و فک نمیکنم الان مربوط به بحث بشه باعث سر در گمی یه سری هم میشه)
فقط حهت اطلاع دوستان گفتم این مطالب را اگه جایی میبینید اشتباه کردم بهم اطلاع بدید تا اصلاح بشه و علم منم بیشتر بشه
با عرض ارادت خدمت دوستان با تجربه تر و پاسخگو
سپاس
من نمیدونم این زمان هایی که میگید کجای پی پل اومده و کجا دیدید(20، 45، و 60 روز. البته 45 روز زمانی هست برای ریفاند اعلام میشه).
180 روز هم برای زمانی هست که اکانت شما کاملا توسط پی پل بسته شده و ازتون میخواد که 180 روز برای دریافت موجودیتون صبر کنید و بخشی از متن پیامشون متن زیر هست:
• If you have a negative balance, please add money to your account to bring your balance to at least zero. (If you choose not to resolve your negative balance, we may take legal steps to collect the money.)
• Visit the Resolution Center to resolve any outstanding buyer complaints or chargebacks.
• If you’d like to refund any of your buyers, you can reply to this email with the transaction details. We’ll send a refund on your behalf using money from your PayPal balance.
در متن بالا مورد سوم رو بخونید.
حدس من این بود که اکانت شما بسته شده بنابراین امکان ریفاند به حساب فرستنده دارید.
گاهی اوقات توضیح رفتار پی پل به دلیل شرایط مختلف کمی سخت میشه و نمیشه همش رو همون ابتدا توضیح داد و بسته به حدسی که میزنیم بطور اجمالی جواب میدیم.
به هر حال عذرخواهی میکنم بابت پاسخی که به سوالتون دادم چون ظاهرا باعث نارحتیه شما شد. گفتم شاید پاسخ من کمک کنه.
با هم منتظر پاسخ دوستان با تجربه تر میمونیم.