• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یعنی امنیتش از vps بیشتره ؟ چندتا از این سایتهای خارجی رو میگید ! در اصل یعنی سرور شخصی ؟

یه سوال داشتم ما اگه یه مرچنت پی پال بخواد به حساب ما پول واریز کنه ایا باید مشخصاتی که در اون سرویس دهنده برای تلفن و ادرس دادیم حتما باید از همون کشوری که پی پال گرفتیم باشه
یا اینکه مهم نیست فقط اون ادرس میل مهم هست یعنی اطلاعات حساب شخص مشتری مثل ادرس و تلفن و محل سکونت برای پی پال ارسال میشه یا نه ؟

بستگی به مرچنت مورد نظر داره می تونه از پی پل درخواست بیلینگ ادرس شما رو بکنه و پی پل هم ادرس شما رو که باش اکانت باز کردی برای اونا می فرسته البته مر چنت باید شرایطی داشته باشه تا سال قبل این قانون رو نداشت اما از امسال اورده

A.B.C.D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نرخ تبدیل ارز رو توی paypal رو چطوری بفهمم؟؟؟

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
یعنی امنیتش از vps بیشتره ؟ چندتا از این سایتهای خارجی رو میگید ! در اصل یعنی سرور شخصی ؟

یه سوال داشتم ما اگه یه مرچنت پی پال بخواد به حساب ما پول واریز کنه ایا باید مشخصاتی که در اون سرویس دهنده برای تلفن و ادرس دادیم حتما باید از همون کشوری که پی پال گرفتیم باشه
یا اینکه مهم نیست فقط اون ادرس میل مهم هست یعنی اطلاعات حساب شخص مشتری مثل ادرس و تلفن و محل سکونت برای پی پال ارسال میشه یا نه ؟

دوست عزیز وی پی اس منظور بهره گیری از حالت ریموت دسکتاپ در سرور بود و دلیلش خیلی واضح و ساده هست. ارتباط غیر مستقیم شما با سروریس دهنده بانکی باعث نا امن بودن این سرویس هست. در گوکل جستجو بفرمایید شرکتهای معتبری وجود دارند! بله یک آی پی ثابت و شخصی ترجیحا" پیشنهاد میشه .

با سپاس

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
جواب کلی به سوالات بالا .. بعضی پراکسی سرورها IP اصلی کاربر رو منتقل میکنه و راحت قابل تشخیص هست که شخص داره از پراکسی استفاده میکنه .. ترجیحا باید از یه VPS یا Dedicated Server با IP که SPAM نشده باشه و Blacklist نباشه .. اگر اون IP تو لیست Fraud پی پال باشه اکانت شما دیر یا زود Limit میشه ..

A.B.C.D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید یه سوال مدام ذهن منو به خودش مشغول کرده
من مثلا توی بخش خرید و فروش paypal این جمله ها رو میبینم

سلام ۱۰ هزار دلار موجود است قیمت ۱۹۵۰ تومان اگر کسی همش رو خواست ارزون تر هم حساب میکنم

یا مثلا

دلار فعلا موجوده -> قیمت 1850.
ترجیحا جهت پرداخت های شما ، سورس پول هم Deposit اکانت خودم هست ..

کلی نمونه دیگه هم هست

اینها این همه دلار رو از کجا آوردن؟؟؟ اینها ایران هستن؟؟؟ یا خارج هستن؟؟؟

کسی میتونه بگه کار اینها چیه؟؟؟ من خیلی برام سوال شده!!!!

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
کسی میدونه منظور از 200 payments چی هست؟ منظور تعداد receive هست یا تعداد send یا مجموع تعداد send و receive؟
$20,000 چطور؟ منظور پولی هست که receive میشه یا مجموع پولی که receive و send میشه؟

$20,000 USD in gross payment volume from sales of goods or services in a single year
200 payments for goods or services in the same year

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
کسی میدونه منظور از 200 payments چی هست؟ منظور تعداد receive هست یا تعداد send یا مجموع تعداد send و receive؟
$20,000 چطور؟ منظور پولی هست که receive میشه یا مجموع پولی که receive و send میشه؟

این مربوط به مالیات میشه و به پولی که دریافت میکنید اگر بیشتر از 200 تا در سال بوده باشه و اکانت شما هم از آمریکا باشه باید مالیات اضافه رو بپردازید .. از April هم دارن بررسی میکنن اکانت های اینجوری رو اگر Tax ID داخل اش نباشه ممکنه اکانت اتون رو لیمیت کنند.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
یک نفر از خارج از کشور سفارش شیرینی داده و فقط با پی پال قادره که هزینه رو پرداخت کنه
از بین دوستان شخصی هست که زحمت این انتقال رو بکشه؟ حق الزحمشو واسم پخ کنه ممنون میشم
و دلار هم چند محاسبه میشه؟

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
یک نفر از خارج از کشور سفارش شیرینی داده و فقط با پی پال قادره که هزینه رو پرداخت کنه
از بین دوستان شخصی هست که زحمت این انتقال رو بکشه؟ حق الزحمشو واسم پخ کنه ممنون میشم
و دلار هم چند محاسبه میشه؟

سلام،

لینک زیر رو چک کنید، اگه اونجا درخواست بدید به نظرم زودتر جواب بگیرید.

forum.persiantools.com/t92527-new.html

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
دوستان این پی پال دهن منا سرویس کرده نمیدونم چی کار کنم
اومده 200 دلار پول منا Hold کرد
هیچ دلیلی هم بهم نگفته
7 مارچ این کارا کرده الان بیش از 1 ماه هست که اینجوریه
هرچی هم ایمیل میزنیم هیچ کسی جوابمونا نمیده
پول هم از یه حساب دیگه به عنوان گیفت برا من فرستاده شد الان تو هوا مونده
نه میدهد به من نه بر میگردونه
کسی میتونه منا راهنمایی کنه ؟؟؟
حساب پی پال من ماله امریکاس اونی هم که فرستاد از امریکا بود
الان چه کنم ؟؟؟؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
دوستان این پی پال دهن منا سرویس کرده نمیدونم چی کار کنم
اومده 200 دلار پول منا Hold کرد
هیچ دلیلی هم بهم نگفته
7 مارچ این کارا کرده الان بیش از 1 ماه هست که اینجوریه
هرچی هم ایمیل میزنیم هیچ کسی جوابمونا نمیده
پول هم از یه حساب دیگه به عنوان گیفت برا من فرستاده شد الان تو هوا مونده
نه میدهد به من نه بر میگردونه
کسی میتونه منا راهنمایی کنه ؟؟؟
حساب پی پال من ماله امریکاس اونی هم که فرستاد از امریکا بود
الان چه کنم ؟؟؟؟

سلام،

از شخصی که مبلغ رو براتون فرستاده بخواید که ریفاند کنه. یا خودتون هم از بخش هیستوری میتونید اون تراکنش رو ریفاند کنید.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام،

از شخصی که مبلغ رو براتون فرستاده بخواید که ریفاند کنه. یا خودتون هم از بخش هیستوری میتونید اون تراکنش رو ریفاند کنید.

نه دوست عزیز
شما هم کمی اشتباه میکنید
وقتی که پول به صورت hold در میاد در صورتی که چارج بک نشده باشه و از طرف واریز کننده اعلام مشکلی نشده باشه و خود پی پال به انتقال مکوک باشه
نه میتونید ریفاند کنید ، نه اعلام مشکل و در کل برای اون تراکنش هیچ اقدامی نمیتونید بکیند و باید منتظر بمونید تا از سوی خود پی پال جواب براتون بیاد
نه واریز کننده نه تحویل گیرنده هیچ کس کاری نمیتونه بکنه
این روند معمولا از 24 ساعت تا 20 روز طول میکشه
در موارد خاص تا 60 روز و موارد خاص بیشتر تا 180 روز هم طول میکشه
که این مشکل بند جزوه موارد خاص عادی شده حدود 45 تا 60 روز باید درست بشه فک کنم
دیروز هم از طرف پی پال برام ایمیل اومد و گفتند به دلیل حفاظت از اطلاعات نمیتونیم دلیلی بهتون اراعه بدیم و تا 30 روز اینده نتیجه ی نهایی مشخص میشه
من مشکلم این بود که اصلا جوابی بهم نمیدادند که الان یه جواب بالاخره دادن
حالا باز باید منتظر باشیم تا خودشون خبر بدند

(البته قضیه ی چارج بک و اعلام مشکل از طرف واریز کننده فرق داره و فک نمیکنم الان مربوط به بحث بشه باعث سر در گمی یه سری هم میشه)

فقط حهت اطلاع دوستان گفتم این مطالب را اگه جایی میبینید اشتباه کردم بهم اطلاع بدید تا اصلاح بشه و علم منم بیشتر بشه
با عرض ارادت خدمت دوستان با تجربه تر و پاسخگو
سپاس

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
نه دوست عزیز
شما هم کمی اشتباه میکنید
وقتی که پول به صورت hold در میاد در صورتی که چارج بک نشده باشه و از طرف واریز کننده اعلام مشکلی نشده باشه و خود پی پال به انتقال مکوک باشه
نه میتونید ریفاند کنید ، نه اعلام مشکل و در کل برای اون تراکنش هیچ اقدامی نمیتونید بکیند و باید منتظر بمونید تا از سوی خود پی پال جواب براتون بیاد
نه واریز کننده نه تحویل گیرنده هیچ کس کاری نمیتونه بکنه
این روند معمولا از 24 ساعت تا 20 روز طول میکشه
در موارد خاص تا 60 روز و موارد خاص بیشتر تا 180 روز هم طول میکشه
که این مشکل بند جزوه موارد خاص عادی شده حدود 45 تا 60 روز باید درست بشه فک کنم
دیروز هم از طرف پی پال برام ایمیل اومد و گفتند به دلیل حفاظت از اطلاعات نمیتونیم دلیلی بهتون اراعه بدیم و تا 30 روز اینده نتیجه ی نهایی مشخص میشه
من مشکلم این بود که اصلا جوابی بهم نمیدادند که الان یه جواب بالاخره دادن
حالا باز باید منتظر باشیم تا خودشون خبر بدند

(البته قضیه ی چارج بک و اعلام مشکل از طرف واریز کننده فرق داره و فک نمیکنم الان مربوط به بحث بشه باعث سر در گمی یه سری هم میشه)

فقط حهت اطلاع دوستان گفتم این مطالب را اگه جایی میبینید اشتباه کردم بهم اطلاع بدید تا اصلاح بشه و علم منم بیشتر بشه
با عرض ارادت خدمت دوستان با تجربه تر و پاسخگو
سپاس

من نمیدونم این زمان هایی که میگید کجای پی پل اومده و کجا دیدید(20، 45، و 60 روز. البته 45 روز زمانی هست برای ریفاند اعلام میشه).
180 روز هم برای زمانی هست که اکانت شما کاملا توسط پی پل بسته شده و ازتون میخواد که 180 روز برای دریافت موجودیتون صبر کنید و بخشی از متن پیامشون متن زیر هست:

• If you have a negative balance, please add money to your account to bring your balance to at least zero. (If you choose not to resolve your negative balance, we may take legal steps to collect the money.)
• Visit the Resolution Center to resolve any outstanding buyer complaints or chargebacks.
• If you’d like to refund any of your buyers, you can reply to this email with the transaction details. We’ll send a refund on your behalf using money from your PayPal balance.

در متن بالا مورد سوم رو بخونید.
حدس من این بود که اکانت شما بسته شده بنابراین امکان ریفاند به حساب فرستنده دارید.

گاهی اوقات توضیح رفتار پی پل به دلیل شرایط مختلف کمی سخت میشه و نمیشه همش رو همون ابتدا توضیح داد و بسته به حدسی که میزنیم بطور اجمالی جواب میدیم.

به هر حال عذرخواهی میکنم بابت پاسخی که به سوالتون دادم چون ظاهرا باعث نارحتیه شما شد. گفتم شاید پاسخ من کمک کنه.

با هم منتظر پاسخ دوستان با تجربه تر میمونیم.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام و خسته نباشید ،
چند سوال در مورد افتتاح و کار با حساب پی پال داشتم .
من اونور ایران چند تا فامیل دارم که می تونم با استفاده از اطلاعات اونا حساب پی پال باز کنم .
الان چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن :
  1. آیا آیپی ، کردیت کارت و کشور پی پال موقع ثبت نام باید یکی باشه ؟
  2. در حال حاضر بهترین کشوری که برای پی پال مناسب هست با سورس دلار کجا هست ؟ البته با پایین ترین کارمزد .
  3. آیا با آیپی و کردیت کارت متفاوت میشه از یک کشور دیگه اکانت پی پال ساخت ؟
  4. پی پال چه زمان هایی حساب رو مسدود می کنه ؟
  5. چگونه از دزدی نبودن دلارهایی که وارد حسابمون میشه مطلع بشیم ؟
فعلا این سوالات تو خاطرم هست ممنون میشم پاسخ بدید .

درود .

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام و خسته نباشید ،
چند سوال در مورد افتتاح و کار با حساب پی پال داشتم .
من اونور ایران چند تا فامیل دارم که می تونم با استفاده از اطلاعات اونا حساب پی پال باز کنم .
الان چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن :
  1. آیا آیپی ، کردیت کارت و کشور پی پال موقع ثبت نام باید یکی باشه ؟
  2. در حال حاضر بهترین کشوری که برای پی پال مناسب هست با سورس دلار کجا هست ؟ البته با پایین ترین کارمزد .
  3. آیا با آیپی و کردیت کارت متفاوت میشه از یک کشور دیگه اکانت پی پال ساخت ؟
  4. پی پال چه زمان هایی حساب رو مسدود می کنه ؟
  5. چگونه از دزدی نبودن دلارهایی که وارد حسابمون میشه مطلع بشیم ؟
فعلا این سوالات تو خاطرم هست ممنون میشم پاسخ بدید .

درود .

همچنان منتظرم ...

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
همچنان منتظرم ...

1 - خیر
2- زیاد تفاوت نمیکنه کشور را نهایتا خودت باید انتخاب کنی با توجه به مزایا و معایب در کل فعلا همه سراغ اینا میرن : المان - مالزی - امریکا - عمارات و..
3- بله (یکم توضیح باید بدم ، ولی جواب بله هست)
4 - وقتی تراکنش مشکوک ببینه ، پول دزدی به حسابت بیاد ، به استفاده کننده از حساب شک کنه (فکر کنه حسابت توسط شخص دیگه ای داره استفاده میشه)
5- از افراد معتبر خرید کن !!!

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
1 - خیر
2- زیاد تفاوت نمیکنه کشور را نهایتا خودت باید انتخاب کنی با توجه به مزایا و معایب در کل فعلا همه سراغ اینا میرن : المان - مالزی - امریکا - عمارات و..
3- بله (یکم توضیح باید بدم ، ولی جواب بله هست)
4 - وقتی تراکنش مشکوک ببینه ، پول دزدی به حسابت بیاد ، به استفاده کننده از حساب شک کنه (فکر کنه حسابت توسط شخص دیگه ای داره استفاده میشه)
5- از افراد معتبر خرید کن !!!
مورد 2 و 3 رو میشه بیشتر توضیح بدی ؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
مورد 2 و 3 رو میشه بیشتر توضیح بدی ؟

2 - کشور را یه کشور انتخاب میکنن که بشه به صورت پرسنال هم ارسال وجه داشته باشی ، تو کارمزدا ثابته فقط باید ارز اصلیت را دلار انتخاب کنی
3 - کردیت باید با هر بیلینگی ست بشه ! ای پی هم مهم اینه که ثابت باشه کاری نداره ماله کودوم کشوره! (البته ای پی هم اگه کم تغیر کنه مشکلی پییش نمیاد باید درست تغییر بدیش)

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
با سلام

اینکه Source پول از کجا باشه به چه دلیل اهمیت داره؟ چون توی تاپیک های فروش دلار PayPal و AlertPay همیشه میگن که اینقدر موجودی هست با Source فلان! حالا دوستان اگر بگن این مورد برای چی تا این اندازه اهمیت داره ممنون میشم
icon12.png

بالا