با سلام خدمت همه دوستان
این اولین پستی هست که من توی این تاپیک میدم
به نظر من کاهش اونس جهانی تحت هدف های اتی امریکا داره انجام میشه و قطعا تو این فضا خرید طلا رو انجام میدن
و چند وقته دیگه خودشون باعث افزایش قیمت اونس جهانی میشن و در گرونترین شرایط میفروشن
همه ابزار لازم واسه این کار رو هم که دارن ..میتونه این اقدامشون هم خیلی دلایل متفاوتی داشته
مثلا افزایش قیمت نفت واسشون خیلی تاثیر گذاره خوب با این کار میتونن یه مقدار از فشار افزایش قیمت نفت رو جبران کنن
ولی شک نکنید که همه این بالا و پایین ها زیر سر خودشون و به نفع کشورشون هست
پس من فکر میکنم نهایتا تا خرداد یا تیر دوباره شاهد افزایش قیمت اونس جهانی باشیم
حالا میرسیم به بحث سکه تو کشور خودمون خوب مشخصه داریم نزدیک میشیم به زمان عرضه سکه های پیش فروش شده
این کاهش قیمت ها شایدد 10% ناشی از قیمت اونس جهانی باشه و بقیه مربوط به تحویل سکه هاست
ملت هم که میبینن قیمت داره میکشه پایین همه دارن فروشنده میشن و دولت هم که عمده سود رو میبره سکه هارو به نازلترین قیمت میخره
و با همون سیاستی که امریکا در مورد اونس داره(به نفع ملت امریکا و دولت امریکا) سر ملت خودش رو کلاه میزاره ( به ضرر ملت به نفع دولت)
و دوباره گرونی سکه فرا میرسه و میفروشه
به نظر من با توجه به این شرایط دوستان باید بازار رو به خوبی رسد کنن در زمانی که سکه بیشترین افت رو کرد خریدشون رو انجام بدن حداقل در جهت حفظ سرمایه
تنها موردی که میتونه شرایط رو کاملا به هم بزنه توافقات بسیار خوب 5+1 هست که در شرایط فعلی بعید به نظر میرسه
این پست در رد یا تایید نقل قول نیست
در باره قضیه اونس که کار امریکاس
این مطلب چندان صحیح نیست
همونطور که قبل گفتم قیمت اونس تو 4 تا بورس مختلف تعیین میشه که نقاط مختلف دنیاس
عوامل بسیار زیادی رو قیمت ها تاثیر داره - رشد اقتصادی امریکا یکیشه که با تاثیر گذاری رو ارزش دلار تاثیرش رو رو انس میزاره
خرید ها و عرضه های طلا
قیمت نفت - مسائل سیاسی و ... همگی رو قیمت انس تاثیر داره
یکی از مسائلی که احتمالا همه شنیدن لابی کردن یه گروه سرمایه داره
مثلا لابی 10 تا سرمایه دار تونست یکی از کشور های شرق آسیا رو که اقتصاد باز داشت برشکسته کنه
لابی چینی ها تو بورس توکیو هم که همه تعریفشو شنیدن
یکی از عوامل خریدهاس که چند روز پیش خبر قضایای هند تاثیر بسیار زیادی رو انس داش
کاهش خرید تا مرز 200 تن تو یه فصل توسط هندی ها
مساله سوم قیمت نفت و توافقات سیاسی
این فقط ما نیستیم که منتظر نشست 25 فروردین هستیم
جهان منتظر نتیجه این نشسته
نتیجه مثبت این نشست میتونه رو قیمت نفت تاثیر بسیار زیادی بزاره
کاهش قیمت نفت باعث افزایش رشد اقتصادی آمریکا
افزایش ارزش دلار
کاهش قیمت انس بشه
با توجه به کاهش قیمت انس من فک میکنم جهان نگاه مثبتی به نتیجه نشست 25 فروردین داره
حالا اگه نتیجه مثبت بشه
قیمت انس پایین تر
قیمت دلار داخلی پایین تر
و با ورود سکه های 29 فرودین قیمت سکه ؟!!!؟؟