• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
متاسفانه یه مساله ای که هست اینه که توقع مردم از سرمایه گذاری هاشون خیلی زیاد شده !

اکثر کسانی که ثبت نام کردن فکر میکردن سکه هاشونو قراره 800 بفروشن و الان که بحث 700 تومن یا 650 پیش اومده از ضرر و کلاهبرداری حرف میزنن !
اگر قرار بود 800 فروخته بشه میشد 40 درصد سود اونم تو 4 ماه !!!! کجای دنیا توقع مردم یه همچین چیزی هست ؟ درسته تورم زیاده ولی این تفکر که همه بخوایم تو خونه بشینیم و سکه خرید و فروش کنیم و سالی 120 درصد سود کنیم همین ته مونده اقتصاد رو هم نابود میکنه ! خودمونو نابود میکنه !

اگر 650 هم بشه یعنی 14 درصد سود در 4 ماه ! که خیلی بیشتر از سود بانکی هست !

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
الان (امروز) قيمت خريد و فروش سكه طرح جديد توي بازار چنده؟
738 خرید...چند ساعت پیش، چهار راه استانبول
این افت قیمت که پیش بینی می‌شد. >> نزدیک شدن به موعود تحویل سکه های ثبت نامی .
از اونطرف افت قیمت جهانی که بهش اضافه شده...
حالا باید چشم به راه دور جدید مذاکرات هسته ای باشیم... که تکلیف خیلی چیزا رو مشخص می‌کنه....:lol:

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
مرغ 3000تومانی شده 5000 بعد شده 4500 اقا فکر می کونه ارزون شده زمانی میگن ارزون شده که 3000 تومان سابق برسه به 2000 تومان چی بگم به شما اخه:wacko:

آولا در مشهد هیچ وقت مرغ 5000 تومن نشده ثانیا منم نگفتم ارزونیه و جنسا به طور قابل ملاحظه ای کاهش قیمت داشتن. میگم روند بازار کاهشی هست که معلومم نیست در ادامه همینطور باشه. به هر حال امیدوارم که ادامه داشته باشه.:rolleyes:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
همکارای بنده که به صورت بالک و تعداد خیلی بالا سکه میخرن و میفروشن از امروز دیگه خرید ندارن ! فقط جهت اطلاع عرض کردم

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
مگه مردم رفتن التماس كردن به بانك تورو خدا به ما سكه بدين قحطي شده؟ يعني بانك خودش درايت نداره كه چي كار بايد بكنه كه به منفع جامعه و كشور باشه؟

خودشون بازارگرمي كردن، از راديو گرفته تا تلويزيون و روزنامه‌ها شروع كردن به جلب نظر مردم، كي گفته بود اينطوري توي بوق كرنا بكنن؟!

خودشون ميخوان با بالا و پايين بردن چندصد هزار توماني سكه منفعت كنن و سكه‌هاي مردمو مفت بخرنو و گرون بفروشن، فقط اونان كه ميدونن بازار فردا چي‌ميشه

خودشون بازارو اينطوري كردن، حالا بذاريد سكه‌ها بياد ببينيد چه آشفته بازاري ميشه توي بازار طلا و سكه و ارز

به اونا چه ربطي داره كه كي چقدر سود ميكنه، هي نشستن چوب خط ميزران تا مردم سودشون زياد نشه، همه سودارو خودشون بايد بكنن!!

همه مردمو كردن آلت دست خودشون، به هر طرف كه بخوان مردمو ميبرنو با زندگي و سرمايه‌ي مردم بدبخت بازي مي‌كنن

متاسفانه یه مساله ای که هست اینه که توقع مردم از سرمایه گذاری هاشون خیلی زیاد شده !

اکثر کسانی که ثبت نام کردن فکر میکردن سکه هاشونو قراره 800 بفروشن و الان که بحث 700 تومن یا 650 پیش اومده از ضرر و کلاهبرداری حرف میزنن !
اگر قرار بود 800 فروخته بشه میشد 40 درصد سود اونم تو 4 ماه !!!! کجای دنیا توقع مردم یه همچین چیزی هست ؟ درسته تورم زیاده ولی این تفکر که همه بخوایم تو خونه بشینیم و سکه خرید و فروش کنیم و سالی 120 درصد سود کنیم همین ته مونده اقتصاد رو هم نابود میکنه ! خودمونو نابود میکنه !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
مگه مردم رفتن التماس كردن به بانك تورو خدا به ما سكه بدين قحطي شده؟ يعني بانك خودش درايت نداره كه چي كار بايد بكنه كه به منفع جامعه و كشور باشه؟

خودشون بازارگرمي كردن، از راديو گرفته تا تلويزيون و روزنامه‌ها شروع كردن به جلب نظر مردم، كي گفته بود اينطوري توي بوق كرنا بكنن؟!

خودشون ميخوان با بالا و پايين بردن چندصد هزار توماني سكه منفعت كنن و سكه‌هاي مردمو مفت بخرنو و گرون بفروشن، فقط اونان كه ميدونن بازار فردا چي‌ميشه

خودشون بازارو اينطوري كردن، حالا بذاريد سكه‌ها بياد ببينيد چه آشفته بازاري ميشه توي بازار طلا و سكه و ارز

به اونا چه ربطي داره كه كي چقدر سود ميكنه، هي نشستن چوب خط ميزران تا مردم سودشون زياد نشه، همه سودارو خودشون بايد بكنن!!

همه مردمو كردن آلت دست خودشون، به هر طرف كه بخوان مردمو ميبرنو با زندگي و سرمايه‌ي مردم بدبخت بازي مي‌كنن

دوست عزیز رضا درست گفتش والا
83898_eskelet_41.gif
. متاسفانه توی این کار مردم واکنش بازار رو مورد محاسبه به هیچ عنوان قرار ندادن . و صد البته بخشی از حرف شما برای تلاطم شدید بازار هم صحیح هست که 100 البته 90% این سود دهی برای خودشون هست

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197

نه ديگه ! 14 درصد سود در 4 ماه خيلی كمه مخصوصا برای كسی كه مثلا پولشو از حساب كوتاه مدت روزشمار 18 درصدی موسسه مهر كشيده بيرون رفته سكه خريده ! توقع سود 120 درصد در سال برای افراد ريسك پذير چيز زيادی نيست، البته افراد ريسك پذير اگه فردا سكه‌هاشون بشه 650 هيچ نبايد نگران بشن چون قواعد بازی همينه هميشه كه آدم نميبره.

قيمت سكه معلوم نيست چی بشه اما يه چيزی معلومه ! سرمايه سرگردان داره ميره طرف مسكن كه آثارشو در سطح شهر مشاهده می‌كنيم.

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
کسی پول لازم داشته باشه الان دلار بفروشه بهتره یا سکه؟

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام خدمت همه دوستان
این اولین پستی هست که من توی این تاپیک میدم

به نظر من کاهش اونس جهانی تحت هدف های اتی امریکا داره انجام میشه و قطعا تو این فضا خرید طلا رو انجام میدن

و چند وقته دیگه خودشون باعث افزایش قیمت اونس جهانی میشن و در گرونترین شرایط میفروشن

همه ابزار لازم واسه این کار رو هم که دارن ..میتونه این اقدامشون هم خیلی دلایل متفاوتی داشته

مثلا افزایش قیمت نفت واسشون خیلی تاثیر گذاره خوب با این کار میتونن یه مقدار از فشار افزایش قیمت نفت رو جبران کنن

ولی شک نکنید که همه این بالا و پایین ها زیر سر خودشون و به نفع کشورشون هست

پس من فکر میکنم نهایتا تا خرداد یا تیر دوباره شاهد افزایش قیمت اونس جهانی باشیم

حالا میرسیم به بحث سکه تو کشور خودمون خوب مشخصه داریم نزدیک میشیم به زمان عرضه سکه های پیش فروش شده

این کاهش قیمت ها شایدد 10% ناشی از قیمت اونس جهانی باشه و بقیه مربوط به تحویل سکه هاست

ملت هم که میبینن قیمت داره میکشه پایین همه دارن فروشنده میشن و دولت هم که عمده سود رو میبره سکه هارو به نازلترین قیمت میخره

و با همون سیاستی که امریکا در مورد اونس داره(به نفع ملت امریکا و دولت امریکا) سر ملت خودش رو کلاه میزاره ( به ضرر ملت به نفع دولت)

و دوباره گرونی سکه فرا میرسه و میفروشه

به نظر من با توجه به این شرایط دوستان باید بازار رو به خوبی رسد کنن در زمانی که سکه بیشترین افت رو کرد خریدشون رو انجام بدن حداقل در جهت حفظ سرمایه

تنها موردی که میتونه شرایط رو کاملا به هم بزنه توافقات بسیار خوب 5+1 هست که در شرایط فعلی بعید به نظر میرسه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128

ممنون از پست جالبتون، يكي از اهداف آمريكا اينه كه به نفع اينا و به ضرر ملت ايران كار كنه، كاري كه هميشه كرده و داره ميكنه. ديگه اين چند ساله همه لااقل ديگه اين موضوع رو فهميدن

با سلام خدمت همه دوستان

به نظر من کاهش اونس جهانی تحت هدف های اتی امریکا داره انجام میشه و قطعا تو این فضا خرید طلا رو انجام میدن

و چند وقته دیگه خودشون باعث افزایش قیمت اونس جهانی میشن و در گرونترین شرایط میفروشن

همه ابزار لازم واسه این کار رو هم که دارن ..میتونه این اقدامشون هم خیلی دلایل متفاوتی داشته

مثلا افزایش قیمت نفت واسشون خیلی تاثیر گذاره خوب با این کار میتونن یه مقدار از فشار افزایش قیمت نفت رو جبران کنن

حالا میرسیم به بحث سکه تو کشور خودمون خوب مشخصه داریم نزدیک میشیم به زمان عرضه سکه های پیش فروش شده

این کاهش قیمت ها شایدد 10% ناشی از قیمت اونس جهانی باشه و بقیه مربوط به تحویل سکه هاست

ملت هم که میبینن قیمت داره میکشه پایین همه دارن فروشنده میشن و دولت هم که عمده سود رو میبره سکه هارو به نازلترین قیمت میخره

و با همون سیاستی که امریکا در مورد اونس داره(به نفع ملت امریکا و دولت امریکا) سر ملت خودش رو کلاه میزاره ( به ضرر ملت به نفع دولت)

به نظر من با توجه به این شرایط دوستان باید بازار رو به خوبی رسد کنن در زمانی که سکه بیشترین افت رو کرد خریدشون رو انجام بدن حداقل در جهت حفظ سرمایه

تنها موردی که میتونه شرایط رو کاملا به هم بزنه توافقات بسیار خوب 5+1 هست که در شرایط فعلی بعید به نظر میرسه

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14

ممنون از پست جالبتون، يكي از اهداف آمريكا اينه كه به نفع اينا و به ضرر ملت ايران كار كنه، كاري كه هميشه كرده و داره ميكنه. ديگه اين چند ساله همه لااقل ديگه اين موضوع رو فهميدن

خواهش میکنم ... والا این نکته ایی ک شما اشاره کردید رو منم خیلی بهش فکر میکنم ولی هر موردی که پیش میاد میزاشتم به حساب خوش شانسی دولت ایران
ولی الان که یه مرور میکنم میبینم اخه یه دولت انقدر خوش شانس مگه میشه و یه ملت انقدر بد شانس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هنوزم که هنوزه واسم مثل علامت سوال مونده؟؟؟؟؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آخه خيلي جالبه، من مدتيه دارم نوشته‌هاي يكي از تحليل‌گراي بانك مركزي ايران و دنبال مي‌كنم، همه تحليلگراي دنيا (اكثر قريب به اتفاقشون) بر صعودي بودن روند اونس تاكيد داشتن، حالا ايشون از 1-2 ماه پيش پاشو كرده توي كفش كه الا بلا اونس ريزشيه اونم تا 1500

خيلي جالبه والا، ما اينقدر استعداد توي اين كشور داريم چرا وضعمون اينه

خواهش میکنم ... والا این نکته ایی ک شما اشاره کردید رو منم خیلی بهش فکر میکنم ولی هر موردی که پیش میاد میزاشتم به حساب خوش شانسی دولت ایران
ولی الان که یه مرور میکنم میبینم اخه یه دولت انقدر خوش شانس مگه میشه و یه ملت انقدر بد شانس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هنوزم که هنوزه واسم مثل علامت سوال مونده؟؟؟؟؟

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
بعيده قيمت سكه انقدري پايين بياد كه مردم پولاشون رو بگيرن و از بازار بخرن مگر اينكه اونس خيلي پايين بياد چون در اون صورت با افزايش تقاضاي بازار باز قيمت بالا ميره تا به تعادل برسه از طرفي احتمال اينكه اوراق با سود سه چهار درصد به جاي سكه پيشنهاد بشه و در اين صورت عده اي قبول كنند و همه سكه ها وارد بازار نشه هم هست

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
با سلام خدمت همه دوستان

این پست در رد یا تایید نقل قول نیست

در باره قضیه اونس که کار امریکاس

این مطلب چندان صحیح نیست

همونطور که قبل گفتم قیمت اونس تو 4 تا بورس مختلف تعیین میشه که نقاط مختلف دنیاس

عوامل بسیار زیادی رو قیمت ها تاثیر داره - رشد اقتصادی امریکا یکیشه که با تاثیر گذاری رو ارزش دلار تاثیرش رو رو انس میزاره

خرید ها و عرضه های طلا

قیمت نفت - مسائل سیاسی و ... همگی رو قیمت انس تاثیر داره

یکی از مسائلی که احتمالا همه شنیدن لابی کردن یه گروه سرمایه داره

مثلا لابی 10 تا سرمایه دار تونست یکی از کشور های شرق آسیا رو که اقتصاد باز داشت برشکسته کنه

لابی چینی ها تو بورس توکیو هم که همه تعریفشو شنیدن

یکی از عوامل خریدهاس که چند روز پیش خبر قضایای هند تاثیر بسیار زیادی رو انس داش

کاهش خرید تا مرز 200 تن تو یه فصل توسط هندی ها

مساله سوم قیمت نفت و توافقات سیاسی

این فقط ما نیستیم که منتظر نشست 25 فروردین هستیم

جهان منتظر نتیجه این نشسته

نتیجه مثبت این نشست میتونه رو قیمت نفت تاثیر بسیار زیادی بزاره

کاهش قیمت نفت باعث افزایش رشد اقتصادی آمریکا
افزایش ارزش دلار
کاهش قیمت انس بشه

با توجه به کاهش قیمت انس من فک میکنم جهان نگاه مثبتی به نتیجه نشست 25 فروردین داره

حالا اگه نتیجه مثبت بشه
قیمت انس پایین تر
قیمت دلار داخلی پایین تر
و با ورود سکه های 29 فرودین قیمت سکه ؟!!!؟؟

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
آخه خيلي جالبه، من مدتيه دارم نوشته‌هاي يكي از تحليل‌گراي بانك مركزي ايران و دنبال مي‌كنم، همه تحليلگراي دنيا (اكثر قريب به اتفاقشون) بر صعودي بودن روند اونس تاكيد داشتن، حالا ايشون از 1-2 ماه پيش پاشو كرده توي كفش كه الا بلا اونس ريزشيه اونم تا 1500

خيلي جالبه والا، ما اينقدر استعداد توي اين كشور داريم چرا وضعمون اينه

تمام بانک های مرکزی در دنیا کلی تحلیل گر خبره داره !ایران هم همینطور... ربطی به شانس نداره ! مساله تحلیل کردنه که با تحلیل کردن من و شما بسیار متفاوته !
به تحلیل های کیتکو و بلومبرگ اصلا توجه نکنید ! هدف داره صحبت میکنن ! عاشق چشم و ابروی من و شما نیستن که تحلیل هایی رو که میلیون ها دلار میارزه به رایگان در اختیار ما بزارن ! طوری خبر پخش میکنن که بازار های عمومی در راستای اهداف اونا جهت پیدا کنه و سود کنن ! وگرنه هیچ سرمایه دار کلانی روی تحلیل های اونا معامله نمیکنه !

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
سکه الان چنده 700 ؟ ارزش داره ادم بخره ؟

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
یکی از مهمترین دلایل گرون شدن طلا در سال گذشته میلادی چین بود ! وقتی دید دلار در حال افول هست بخشی از ذخایر دلارش رو (2 تریلیون دلار) تبدیل به طلا کرد ! با این کار هم قیمت طلا رو بالا برد و کلی سود کرد و هم دلار های در حال سقوطش رو رد کرد ! الان هم مدتیه داره طلاهاش رو کم کم وارد بازار میکنه ! منتها اروم اروم ! چون اگه بخواد زیاد بفروشه طلا سقوط زیادی میکنه و مجبور میشه طلاهاش رو ارزونتر بفروشه ! و این به نفع چین نیست ! چون چین غیر از ذخایر طلا کلی هم معادن طلا ( هم در خاک چین و هم خارج از خاک چین) داره !

امریکا هم قرار نیست تا ابد در بحران اقتصادی بمونه ! به امارهای وزارت خزانه داری نگاه کنید میبینید در 7-8 ماه گذشته چقدر اوضاعشون بهتر شده و داره میشه !

به نظرم اونس بالای 2000 در سال 2012 یه رویاست مگر اینکه اتفاقات خاصی بیفته !

بالا