• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
فكر كنم تداخل فركانسی چیزی داری. راستی، از 1 اسپلیتیر برای مودم و تلفن همزمان استفاده میكنی؟ امتحان كردی دوتا اسپلیتری؟ یكی واسه تلفن یكی واسه مودم؟ درضمن، تا زمانی كه همشنوایی فركانس‌ها به میان نیاد لزومی هم به استفاده از اسپیلیتر نیست، برای مثال خط دوم من كه فعلاً از پیشگامان روش سرویس دارم هیچ مشكلی نداره و اسپیلیتر هم روش اصلاً استفاده نمیكنم، ولی رو خط دیگه كه مخابرات دارم اگه اسپیلیتر مصرف نكنم پشت مودم، وقتی تلفن زنگ میزنه لینكم میپره.

میكرو فیلتر هم من جدا نخریدم، خیلی وقت پیش كه از پارس آنلاین سرویس گرفته بودم یه چندتا ازشون خریدم همون روز كه قرارداد بستم، عجیبه كه كس دیگه ای نفروشه.
این گوشی که باهاش مشکل caller id دارم تنهاست و مودم کنارش نیست. اگه بدون اسپلیتر وصل کنم وقتی مودم روشنه نویز شدیدی داره و اصلا نمیشه باهاش صحبت کرد.
گوشی دیگم که کنار مودمه اصلا caller id نداره.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
پارس آنلاین تو سایتش زده میکروفیلتر 3 تومن. فقط به یوزرای خودشون میدن؟
امروز رفتم یه اسپلیتر خریدم گذاشتم تو کار. حالا caller id کار میکنه ولی چراغ لینک ثابت نمیشه. آخه این چه بدشانسیه. :(

سلام بله دوست عزیز فقط به یوزر های خودشون میدن.

دوست عزیز این مسئله به مخابرات هم بر میکرده. یه سر برین مخابرات بگین بهشون اونا درست میکنن.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام به همه دوستان بنده دو روز میشه که مودم tp link td-w8901g خریدم مشکل من با این مودم در مورد راه اندازی وای فای هست که دستگاه های دیگه میشناسنش ولی نمیتونن ازش سرویس بگیرن یعنی Send و recive نداره چراغ اینترنت رو با هر آموزشی که توی اینترنت هست هم نتونستم روشن کنم همه کارهارو میکنم با خود سی دی راه انداز تنظیم میکنم ولی آخرش این ارور رو میده
Unsadw1d.jpg

دوستان لطفا کمک کنید

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
اولا مودمون از بهترین مارکهای بازار و مشکل شما از کانفیگش

دوم اینکه آیا چراغ ADSL روشن و ثابت؟

از پشت مودم کامل ریست کن و به حالت کارخانه برگردون
تنظیمات 0 و 35
در قسمت اینترنت حالا ppo رو انتخاب کنید پسورد و یوزر نیم بدید
توجه داشته باشید زیر گزینه یوزر و پسورد اینترنت و ppo یک تیک اکتیو و دی اکتیو داره اونها رو باید رو اکتیو قرار بدی اگر دی اکتیو باشه وصل نمیشه/
در قسمت وای فای پسورد و یوزر نیم بدید تا کاربر بتونه وصل بشه و در همسایه رایگان لذت نبرند.

اگر درست انجام بدی بدون مشکل وصل می شوید

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
اولا مودمون از بهترین مارکهای بازار و مشکل شما از کانفیگش

دوم اینکه آیا چراغ ADSL روشن و ثابت؟

از پشت مودم کامل ریست کن و به حالت کارخانه برگردون
تنظیمات 0 و 35
در قسمت اینترنت حالا ppo رو انتخاب کنید پسورد و یوزر نیم بدید
توجه داشته باشید زیر گزینه یوزر و پسورد اینترنت و ppo یک تیک اکتیو و دی اکتیو داره اونها رو باید رو اکتیو قرار بدی اگر دی اکتیو باشه وصل نمیشه/
در قسمت وای فای پسورد و یوزر نیم بدید تا کاربر بتونه وصل بشه و در همسایه رایگان لذت نبرند.

اگر درست انجام بدی بدون مشکل وصل می شوید

دادا همه کارها رو کردم ولی نمیشه - چراغ adsl ثابت هست و به اینترنت وصل هست فقط wifi شیر میشه ولی سرویس نمیده! امیدوارم متوجه شده باشین

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دادا همه کارها رو کردم ولی نمیشه - چراغ adsl ثابت هست و به اینترنت وصل هست فقط wifi شیر میشه ولی سرویس نمیده! امیدوارم متوجه شده باشین

سلام یعنی اگر با کابل وصل کنین اینترنت دارین؟
آخه شما توی پست قبلش گفتی چراغ اینترنت روشن نمیشه. پس اصلا دستگاه تنظیم نیست . اگر دارین که
پس نیاز هست به دستگاه ها توی رنج IP مودم IP دستی بدید . باید درست بشه اینجوری.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام یعنی اگر با کابل وصل کنین اینترنت دارین؟
آخه شما توی پست قبلش گفتی چراغ اینترنت روشن نمیشه. پس اصلا دستگاه تنظیم نیست . اگر دارین که
پس نیاز هست به دستگاه ها توی رنج IP مودم IP دستی بدید . باید درست بشه اینجوری.

دوست من با کابل وصل هست چراغ adsl روشنه اما چراغ internet که نشونه کانفیگ بودم کامل مودم هست روشن نمیشه هر جوری که کانفیگ میکنم بازم روشن نمیشه لطفا کمک کنید

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست من با کابل وصل هست چراغ adsl روشنه اما چراغ internet که نشونه کانفیگ بودم کامل مودم هست روشن نمیشه هر جوری که کانفیگ میکنم بازم روشن نمیشه لطفا کمک کنید

دوست عزیز پس با کابل هم که وصل هستین اینترنت ندارین درسته؟؟؟
پس مودم تنظیم نیست.
شاید تنظیماتتون با شرکت های دیگه فرق داره. از چه شرکتی دارین؟
چرا از پشتیبانی تلفنی کمک نمیگیرین.
بعضی شرکت ها به جای 0 و 35 - 8 و 35 هستند.
یا شاید یوزر و رمز اینترنت و اشتباه وارد میکنین.
چ.ن کلا 4 چیز میخواد
vpi و vci و یوزر و رمز همین.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزیز پس با کابل هم که وصل هستین اینترنت ندارین درسته؟؟؟
پس مودم تنظیم نیست.
شاید تنظیماتتون با شرکت های دیگه فرق داره. از چه شرکتی دارین؟
چرا از پشتیبانی تلفنی کمک نمیگیرین.
بعضی شرکت ها به جای 0 و 35 - 8 و 35 هستند.
یا شاید یوزر و رمز اینترنت و اشتباه وارد میکنین.
چ.ن کلا 4 چیز میخواد
vpi و vci و یوزر و رمز همین.

دادا با کابل وصل هست و سرویس هم میده و همه چیز جوره ولی وقتی با گوشی وایرلس رو میشناسه وصل میشه ولی سرویس نمیگیره یعنی وایرلس بهم send,recieve نمیده!
vpi,vci هم همون 0 و 35 هستن وارد میکنم یوزر و پسورد هم درسته والا خودم موندم چه مرگشه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دادا با کابل وصل هست و سرویس هم میده و همه چیز جوره ولی وقتی با گوشی وایرلس رو میشناسه وصل میشه ولی سرویس نمیگیره یعنی وایرلس بهم send,recieve نمیده!
vpi,vci هم همون 0 و 35 هستن وارد میکنم یوزر و پسورد هم درسته والا خودم موندم چه مرگشه
پس مشکل از تنظیمات نت نیست.
دوست عزیز با کابل که وصل هستی دستی IP دادی یا روی حالت اتوماتیک هست؟
این موضوع رو چک کن. احتمال زیاد مشکل از اینجاست. یعنی میتونه از اینجا باشه
ببین توی مودمت گزینه NAT روشن باشه حتما. ( یعنی اینکه خود مودم IP بده و لازم نباشه خودت دستی ست کنی. ).:

At Interface Setup -> Internet, is where you can turn on and off NAT.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
پس مشکل از تنظیمات نت نیست.
دوست عزیز با کابل که وصل هستی دستی IP دادی یا روی حالت اتوماتیک هست؟
این موضوع رو چک کن. احتمال زیاد مشکل از اینجاست. یعنی میتونه از اینجا باشه
ببین توی مودمت گزینه NAT روشن باشه حتما. ( یعنی اینکه خود مودم IP بده و لازم نباشه خودت دستی ست کنی. ).:

At Interface Setup -> Internet, is where you can turn on and off NAT.

دوست عزیز من توی Virtual Circuit گزینه pvc2 رو انتخاب میکنم و گزینه pppoe رو میزنم و مشخصات اکانت رو میزنم و به بقیه چیزها دست نمیزنم و connection رو always on میزارم و Get IP Address رو روی dynamic میزارم و save میکنم ولی بازم هیچ تاثیری نداره شما اگه در توانت هست بیزحمت از تنظیمات بصورت بخش بخش عکس بزارین واقعا ممنون میشم

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز من توی Virtual Circuit گزینه pvc2 رو انتخاب میکنم و گزینه pppoe رو میزنم و مشخصات اکانت رو میزنم و به بقیه چیزها دست نمیزنم و connection رو always on میزارم و Get IP Address رو روی dynamic میزارم و save میکنم ولی بازم هیچ تاثیری نداره شما اگه در توانت هست بیزحمت از تنظیمات بصورت بخش بخش عکس بزارین واقعا ممنون میشم

چرا روی 2 آخه؟ pvc0 بذار.

توی همون صفحه در زیر شاخه IP address ببین NAT باید Enable باشه. همین. ببخشید اگه بی کیفیت هست. آخه من از این مودم ندارم عکس و از روی manual ش گرفتم.

Capture.JPG

Last edited:

arashlolos

Registered User
لایک‌ها
16
سلاااااااااااااااام اساتيد
من با مرورگرم تو مودمم pppoe ساختم و همه تنظيماتم مطمئنم درسته ولي به هيچ عنوان بدون ساخت كانكشن تو ويندوز به اينترنت وصل نميشه.
كمكككككككككككككككككككككككككككككككككك كنيد
خواهش ميكنم
نياز دارم كه يسره وصل باشه نه با كانكشن

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
]سلاااااااااااااااام اساتيد
من با مرورگرم تو مودمم pppoe ساختم و همه تنظيماتم مطمئنم درسته ولي به هيچ عنوان بدون ساخت كانكشن تو ويندوز به اينترنت وصل نميشه.
خواهش ميكنم

سلام دوست عزیز
میشه مدل مودم و بگین. آخه این چیزی که میگین امکان نداره. به عکسی که من در پست قبلم گذاشتم دقت کنید. باید اینجوری پر بشه.
روی حالت ppoe/ppoa باید باشه. شاید در آخر تنظیمات رو ذخیره نکردین.

اگر میشه از صفحه تنظیمات عکس بذارین.

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
خواهش ميكنم

یه نکته دیگه، بعضی مودم ها امکان تنظیم و نگه داری چند تا تنظیمات WAN رو دارند، خوب دقت کن WAN قبلی رو پاک کرده باشی و جدیده رو Enable کرده باشی.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
خواهش ميكنم

دوستان عزیز منم مشکل همین بنده خدا رو دارم میدوم tplink td-w8901g هست ولی نمیدونم چطوری تنظیمات wan رو ریست کنم - ریست کلی از توی مرورگر و خود مودم ( پشت مودم انجام دادم تاثیری نداشت)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان عزیز منم مشکل همین بنده خدا رو دارم میدوم tplink td-w8901g هست ولی نمیدونم چطوری تنظیمات wan رو ریست کنم - ریست کلی از توی مرورگر و خود مودم ( پشت مودم انجام دادم تاثیری نداشت)

دوست عزیز شما جواب منو ندادی اونجا که گفتم و چک کردی؟؟
NAT روشن بود؟

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزیز شما جواب منو ندادی اونجا که گفتم و چک کردی؟؟
NAT روشن بود؟

آره روشن بود مشکل من وای فای نیست مشکل من این هست که خود به خود وصل نمیشه وقتی مودم روشن میشه باید کانکشن رو بزنم تا وصل بشه

arashlolos

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوست عزیز
میشه مدل مودم و بگین. آخه این چیزی که میگین امکان نداره. به عکسی که من در پست قبلم گذاشتم دقت کنید. باید اینجوری پر بشه.
روی حالت ppoe/ppoa باید باشه. شاید در آخر تنظیمات رو ذخیره نکردین.

اگر میشه از صفحه تنظیمات عکس بذارین.
lمودم tp-link 8811 مشكي معمولي.
اون عكسي كه گذاشتين با سي دي هستش؟
من از طريق مرورگر ميرم و تنظيمات سريع رو انتخاب ميكنم.همه كار كردم بخدا.درست نميشه كه نميشه.ريست هم كردم مودم رو.نشد ميبرم شركت خودشون كانفيگ كنن.رايگان
یه نکته دیگه، بعضی مودم ها امکان تنظیم و نگه داری چند تا تنظیمات WAN رو دارند، خوب دقت کن WAN قبلی رو پاک کرده باشی و جدیده رو Enable کرده باشی.

كلا هرچي بود تقريبا ريست كردم.
يه تنظيماتي بود ريست كردم.
يچيزم هست.وقتي با سي دي مودم ميخوام كانفيگ كنم تو مرحله آخر يه ارور ميده و تنظيم نميشه.و بدون تنظيمات تموم ميكنه.و من مجبورم كه با مرورگر كانفيگ كنم!!!!!!!!!!!

arashlolos

Registered User
لایک‌ها
16
با این کانفیگ برو
RFC 2516 PPPoE
LLC
UBR
autodetect : diable
VCI :0
VPI :35
OR
VCI :8
VPI :81
DSL Mudulatiom : G.dmt
keep alive checked
MTU : AUTO
DHCP SERVER : ENABLE
باید ای پید خودکار باشه
می دونی که ppoe توی سرویس مخابرات فقط برای وایرلس با سیم نمی تونی ppoe کانکت شی باید وایرلستم کانفیگ کنی

راستي اينو قسمت قرمزشو يكي معني كنه!!!!!!!!!
مربوط به مشكل ما نيسسسسسس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اينجا ورداشتم

بالا