چرا نفروختم .؟خریت .چرا نفروختی ؟
کوشن اونایی که صحبت از قاچاق سکه به خارج میزدن ؟:دی
فردا بهترين موقع خريده من كه 200 تا تمام مي خرم چون فردا همه هجوم ميارن واسه خريد و قيمت مي كشه بالا. در ضمن معلوم شد كه هيچ سكه اي گير مردم نميادچون اينقدر بردنش پايين كه عملا از 10 ميليون سكه بيشتر از 8 ميليونشون متضرر شدن تا حالا كه يا پولشونو پس مي گيرن فردا يا اوراق مي گيرن. او تقريبا 2 ميليونم اگه 5% ماليات بدن و 4 ماه سود پولشونو حساب كنن با اين نرخ خريد (620 تا 630000) چيزي سود نخواهند كرد و مي ذاشتن از بازار آزاد مي خريدن الان سنگين تر بودن. چقدر گفتم حرف اين دروغگوها رو گوش نديد اينا هيچوقت كاري نميكنن كه به نفع مردم باشه. حساب طلاي بانك صادرات كه يادتونه مردم چه ضررهايي كردن؟؟؟؟؟؟ آدم مي تركه از اينهمه دروغ اين از خدا بي خبرها و اين همه حماقت مردم. حالا زودتر تا دير نشده بريد پولتونو پس بگيريد تازه اگه بدنننننننن( چون 2 راه داريد يا سكه ( كه اگه از بازار بخري ارزونتره برات) يا اوراق و فكر كنم ديگه پول خودتونم پس ندن) كلاه برادارترين دولتيه كه هر كس تو عمرش ديده
نتيجه اخلاقي: اگه كسي از اين دولت، بانكي از اين دولت ، مقامي از اين دولت گفت الان كه ساعت 9 شبه ، شبه كسي نبايد باور كنههمش دروغ و كلاه برداريه نه ربطي به جلسه 5+1 داره نه چيزي امروز تا تونستن دلار ريختن تو بازار كه قيمت دلار بشه 1650 تومن سكه هم به مراتب بكشه پايين و اينقدر بياد پايين كه هركي پيش خريد كرده بره پولشو بگيره و مطمئن باشيد بانك 1 دونه سكه هم به كسي نميده (يعني همرو به اين كار وا مي داره با كلك كه خودشون يعني اوراق رو انتخاب كردن) و سكه كم كم دوباره به قيمت حقيقيه خودش بر مي گرده تا آخر ارديبهشت صبر بايد كرد
خب مگه کسی سود مردم رو تضمین کرد؟فردا بهترين موقع خريده من كه 200 تا تمام مي خرم چون فردا همه هجوم ميارن واسه خريد و قيمت مي كشه بالا. در ضمن معلوم شد كه هيچ سكه اي گير مردم نميادچون اينقدر بردنش پايين كه عملا از 10 ميليون سكه بيشتر از 8 ميليونشون متضرر شدن تا حالا كه يا پولشونو پس مي گيرن فردا يا اوراق مي گيرن. او تقريبا 2 ميليونم اگه 5% ماليات بدن و 4 ماه سود پولشونو حساب كنن با اين نرخ خريد (620 تا 630000) چيزي سود نخواهند كرد و مي ذاشتن از بازار آزاد مي خريدن الان سنگين تر بودن. چقدر گفتم حرف اين دروغگوها رو گوش نديد اينا هيچوقت كاري نميكنن كه به نفع مردم باشه. حساب طلاي بانك صادرات كه يادتونه مردم چه ضررهايي كردن؟؟؟؟؟؟ آدم مي تركه از اينهمه دروغ اين از خدا بي خبرها و اين همه حماقت مردم. حالا زودتر تا دير نشده بريد پولتونو پس بگيريد تازه اگه بدنننننننن( چون 2 راه داريد يا سكه ( كه اگه از بازار بخري ارزونتره برات) يا اوراق و فكر كنم ديگه پول خودتونم پس ندن) كلاه برادارترين دولتيه كه هر كس تو عمرش ديده
نتيجه اخلاقي: اگه كسي از اين دولت، بانكي از اين دولت ، مقامي از اين دولت گفت الان كه ساعت 9 شبه ، شبه كسي نبايد باور كنههمش دروغ و كلاه برداريه نه ربطي به جلسه 5+1 داره نه چيزي امروز تا تونستن دلار ريختن تو بازار كه قيمت دلار بشه 1650 تومن سكه هم به مراتب بكشه پايين و اينقدر بياد پايين كه هركي پيش خريد كرده بره پولشو بگيره و مطمئن باشيد بانك 1 دونه سكه هم به كسي نميده (يعني همرو به اين كار وا مي داره با كلك كه خودشون يعني اوراق رو انتخاب كردن) و سكه كم كم دوباره به قيمت حقيقيه خودش بر مي گرده تا آخر ارديبهشت صبر بايد كرد
خب مگه کسی سود مردم رو تضمین کرد؟
مردم حریص شدن خریدن ! حالا اینطوری شده !
یه جور حرف میزنی انگار دولت گفته بیاید بخرید 1 تومن سود کنید
چرا نفروختم .؟خریت .
اینو که خود دولت گفته بود تو روزنامه شرق خودشون این احتمالو داده بودن که این خطر وجود داره که با ارزون شدن قاچاق زیاد بشه
آره همین الان از پیششون اومدم.توام از خودشوني.
به به چه خبره سر سره بازی شده
هنوز اثرات تحویل سری اول سکه و همچنین اثرات تغییرات انس هم مونده
فردا که بازار جهانی باز بشه انس صد در صد میریزه و باز هم طلا و سکه و دلار رو داریم
باور کنید اینا برای قضیه پیش فروش سکه رفتن استانبول و روی خوش نشون دادن تا مردم بیان پولشونو پس بگیرن و دولت هم سود کنه
مذاکزات استانبول برای طرف ایرانی مذاکرات هسته ی نبوده بلکه مذاکرات زرگری و سکه ی بوده
خب مگه کسی سود مردم رو تضمین کرد؟
3 تا حرف:
1- دکتر دکستر عزیز نیستش امروز کلا ... کجایی روزی به این مهمی آقا موذنی
2- اشتباه نکنم بازار جهانی یکشنبه تعطیله دیگه؟؟ مطمئنا طلا افت خواهد داشت بخاطر تاثیر مذاکرات که این باعث میشه بازم با بازشدن بازارها قیمت بیاد پایین بطبع توی ایران میاد پایین
3-اما من هرچی فکر میکنم این دولت نمیزاره دل مردم خوش بشه...یکی دو روزه دیگه دوباره گند میزنه با بازار
دقیقا , حالا تا چند روز پیش همه میگفتن اینا سکه هارو نمیدن , مشکل ندادن سکه ها بود , حالا که قطعی شده اینجوری ...خب مگه کسی سود مردم رو تضمین کرد؟
این خاصیت بازاره , هیچ جای دنیا اینجوری نیست که ملت برن توی بازار دلالی و فکر کنن ریسک نداره , فکر کنن روند همیشه سعودیه , همه قراره سود کنن , این با ماهیت بازار جور در نمیاد. اگه اینجور نبود هیچ احدی کار تولیدی نمیکرد , همه مردم میشدن دلال و همه میلیاردر میشدن . کار دلالی پول که تولید نمیکنه , از ضرر یکی یکی دیگه سود میبره , تا متضرر نباشه طرف دیگه نفع نمیکنه.آدم سراغ دارم خونش رو فروخت و رفت ثبت نام کرد،الان دیگه اگه پولشم بخواد بگیره...با اون پول خونه خودشم نمیتونه بخره.
سیاست پدر و مادر حالیش نمیشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
توام از خودشوني.
دور از جون، من بدتر از شما اگه بدوني. ولي به قول تماشاگر فقط عوامل خودشون دقيق از اوضاع خبر دارن و سودهاي كلان ميكنن. حالا منو شما تا همين بازار كه بريم تمام سكههارو تو راه ازمون زدنما كه شانس نداريم اصلشم ميپره- البته انرژي منفي نميخوام بدم ولي خريد و فروش براي مردم عادي ريسكش بالاست
1-ایشون میگفت دلار رنگ زیر ۱۸۰۰ رو نمیبینه:blink:
البته من ديشب خدمتشون گفتم كه در ايران فرمول مرمول جواب نميده كه ايشونم تائيد كردن اگه پست مربوطه رو ديده باشيد
نتیجه این 6 ماه :
1: دولت احمدی نژاد صدها میلیارد تومن اوراق مشارکت به قشری از جامعه فروخت که دشمن اصلیش هستند .
2: خیلی از خرده سرمایه ها مثل یخ ذوب شد .
3: وارد کننده های طمع کار درس خوبی گرفتند و باید برای فروش جنس هایی که التماسشون رو میکردی بهت بدن باید برای فروشش به عرعر بیفتن .
4: بازار مسکن دچار رکود تورمی میشه ولی کماکا نبه کارش ادامه میده .
5: قیمتهایی که 100 درصد رشد کرده 30% میاد پایین .
6: بازی جالبی بود همه توش ضرر کردن .
آره دقيقا درست گفتي ولي نميدونم چرا اينجا هميشه متضرر همه مردمن و سوداگر بانك مركزي و اراذل و اوباشاشندقیقا , حالا تا چند روز پیش همه میگفتن اینا سکه هارو نمیدن , مشکل ندادن سکه ها بود , حالا که قطعی شده اینجوری ...
این خاصیت بازاره , هیچ جای دنیا اینجوری نیست که ملت برن توی بازار دلالی و فکر کنن ریسک نداره , فکر کنن روند همیشه سعودیه , همه قراره سود کنن , این با ماهیت بازار جور در نمیاد. اگه اینجور نبود هیچ احدی کار تولیدی نمیکرد , همه مردم میشدن دلال و همه میلیاردر میشدن . کار دلالی پول که تولید نمیکنه , از ضرر یکی یکی دیگه سود میبره , تا متضرر نباشه طرف دیگه نفع نمیکنه.
حالا با این بلایی که سر ملت اومد میفهمن توی این کار ضرر هم هست , دیگه هر کسی سمت این جریانات نمیاد. یا اگه اومد دیگه خیال سود تضمین شده و بالای هفتاد هشتاد درصد رو از ذهنش دور میکنه.