• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
منم چهارشنبه یا پنج شنبه خرید میکنم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چرا نفروختی ؟
چرا نفروختم .؟خریت .
کوشن اونایی که صحبت از قاچاق سکه به خارج میزدن ؟:دی

اینو که خود دولت گفته بود تو روزنامه شرق خودشون این احتمالو داده بودن که این خطر وجود داره که با ارزون شدن قاچاق زیاد بشه

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
فردا بهترين موقع خريده من كه 200 تا تمام مي خرم چون فردا همه هجوم ميارن واسه خريد و قيمت مي كشه بالا. در ضمن معلوم شد كه هيچ سكه اي گير مردم نميادچون اينقدر بردنش پايين كه عملا از 10 ميليون سكه بيشتر از 8 ميليونشون متضرر شدن تا حالا كه يا پولشونو پس مي گيرن فردا يا اوراق مي گيرن. او تقريبا 2 ميليونم اگه 5% ماليات بدن و 4 ماه سود پولشونو حساب كنن با اين نرخ خريد (620 تا 630000) چيزي سود نخواهند كرد و مي ذاشتن از بازار آزاد مي خريدن الان سنگين تر بودن. چقدر گفتم حرف اين دروغگوها رو گوش نديد اينا هيچوقت كاري نميكنن كه به نفع مردم باشه. حساب طلاي بانك صادرات كه يادتونه مردم چه ضررهايي كردن؟؟؟؟؟؟ آدم مي تركه از اينهمه دروغ اين از خدا بي خبرها و اين همه حماقت مردم. حالا زودتر تا دير نشده بريد پولتونو پس بگيريد تازه اگه بدنننننننن( چون 2 راه داريد يا سكه ( كه اگه از بازار بخري ارزونتره برات) يا اوراق و فكر كنم ديگه پول خودتونم پس ندن) كلاه برادارترين دولتيه كه هر كس تو عمرش ديده

نتيجه اخلاقي: اگه كسي از اين دولت، بانكي از اين دولت ، مقامي از اين دولت گفت الان كه ساعت 9 شبه ، شبه كسي نبايد باور كنه:) همش دروغ و كلاه برداريه نه ربطي به جلسه 5+1 داره نه چيزي امروز تا تونستن دلار ريختن تو بازار كه قيمت دلار بشه 1650 تومن سكه هم به مراتب بكشه پايين و اينقدر بياد پايين كه هركي پيش خريد كرده بره پولشو بگيره و مطمئن باشيد بانك 1 دونه سكه هم به كسي نميده (يعني همرو به اين كار وا مي داره با كلك كه خودشون يعني اوراق رو انتخاب كردن) و سكه كم كم دوباره به قيمت حقيقيه خودش بر مي گرده تا آخر ارديبهشت صبر بايد كرد

با اون قسمت پستت که راجع به کلاهبرداری گفته بودی شدیداً موافقم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
فردا بهترين موقع خريده من كه 200 تا تمام مي خرم چون فردا همه هجوم ميارن واسه خريد و قيمت مي كشه بالا. در ضمن معلوم شد كه هيچ سكه اي گير مردم نميادچون اينقدر بردنش پايين كه عملا از 10 ميليون سكه بيشتر از 8 ميليونشون متضرر شدن تا حالا كه يا پولشونو پس مي گيرن فردا يا اوراق مي گيرن. او تقريبا 2 ميليونم اگه 5% ماليات بدن و 4 ماه سود پولشونو حساب كنن با اين نرخ خريد (620 تا 630000) چيزي سود نخواهند كرد و مي ذاشتن از بازار آزاد مي خريدن الان سنگين تر بودن. چقدر گفتم حرف اين دروغگوها رو گوش نديد اينا هيچوقت كاري نميكنن كه به نفع مردم باشه. حساب طلاي بانك صادرات كه يادتونه مردم چه ضررهايي كردن؟؟؟؟؟؟ آدم مي تركه از اينهمه دروغ اين از خدا بي خبرها و اين همه حماقت مردم. حالا زودتر تا دير نشده بريد پولتونو پس بگيريد تازه اگه بدنننننننن( چون 2 راه داريد يا سكه ( كه اگه از بازار بخري ارزونتره برات) يا اوراق و فكر كنم ديگه پول خودتونم پس ندن) كلاه برادارترين دولتيه كه هر كس تو عمرش ديده

نتيجه اخلاقي: اگه كسي از اين دولت، بانكي از اين دولت ، مقامي از اين دولت گفت الان كه ساعت 9 شبه ، شبه كسي نبايد باور كنه:) همش دروغ و كلاه برداريه نه ربطي به جلسه 5+1 داره نه چيزي امروز تا تونستن دلار ريختن تو بازار كه قيمت دلار بشه 1650 تومن سكه هم به مراتب بكشه پايين و اينقدر بياد پايين كه هركي پيش خريد كرده بره پولشو بگيره و مطمئن باشيد بانك 1 دونه سكه هم به كسي نميده (يعني همرو به اين كار وا مي داره با كلك كه خودشون يعني اوراق رو انتخاب كردن) و سكه كم كم دوباره به قيمت حقيقيه خودش بر مي گرده تا آخر ارديبهشت صبر بايد كرد
خب مگه کسی سود مردم رو تضمین کرد؟
مردم حریص شدن خریدن ! حالا اینطوری شده !
یه جور حرف میزنی انگار دولت گفته بیاید بخرید 1 تومن سود کنید

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
آدم سراغ دارم خونش رو فروخت و رفت ثبت نام کرد،الان دیگه اگه پولشم بخواد بگیره...با اون پول خونه خودشم نمیتونه بخره.
سیاست پدر و مادر حالیش نمیشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان نهایت قیمتی که سکه پایین میاد 613000 تومان هست که دلار 1570 میافته اینا کف قیمتی هستن البته اینا نظر شخصی هست شما بر این اساس خرید و فروش نکنید(انسم نزولی هست تا )1580

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
دور از جون، من بدتر از شما اگه بدوني. ولي به قول تماشاگر فقط عوامل خودشون دقيق از اوضاع خبر دارن و سودهاي كلان مي‌كنن. حالا منو شما تا همين بازار كه بريم تمام سكه‌هارو تو راه ازمون زدن :D ما كه شانس نداريم اصلشم ميپره- البته انرژي منفي نمي‌خوام بدم ولي خريد و فروش براي مردم عادي ريسكش بالاست

چرا نفروختم .؟خریت .

اینو که خود دولت گفته بود تو روزنامه شرق خودشون این احتمالو داده بودن که این خطر وجود داره که با ارزون شدن قاچاق زیاد بشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به به چه خبره سر سره بازی شده
هنوز اثرات تحویل سری اول سکه و همچنین اثرات تغییرات انس هم مونده
فردا که بازار جهانی باز بشه انس صد در صد میریزه و باز هم طلا و سکه و دلار رو داریم
باور کنید اینا برای قضیه پیش فروش سکه رفتن استانبول و روی خوش نشون دادن تا مردم بیان پولشونو پس بگیرن و دولت هم سود کنه
مذاکزات استانبول برای طرف ایرانی مذاکرات هسته ی نبوده بلکه مذاکرات زرگری و سکه ی بوده

تا حدودی موافقم .اینا بازیه .از فرصت باید بهره گرفت

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
مردم حريص نشدن، خيلي ها مثل من فقط براي حفظ سرمايه و جلوگيري از تبديل ريال (با عرض معذرت) به پهن اين كارو كردن

قبلاً هم خدمتتون گفتم، اگه دولت سود بانكي رو به ميزان تورم بالا مي‌برد، اگه حقوق كارمندا به نسبت تورم افزايش مي‌يافت من و امثال من به هيچ عنوان وارد اين بازار نمي‌شديم. پس خود دولت مسبب اين كارهاست.

من براي حرفه و شغلي كه دارم ارزش زيادي قائلم و حرص و طمع هم ندارم. فقط اينكه اين ثناري كه دولت به گدا مي‌داد پس مي‌داد و به من ميده با هزار بدبختي درآوردم. به همين راحتي با زندگي و سرمايه و دسترنج مردم بازي كردن و مي‌كنن

در ضمن براي خودم هم بسيار ارزش قائلم و حاضر نيستم به خاطر سود حتي كلان با اين نوع دلال‌بازي ها كه اسمشم منو آزار ميده وارد اين وادي بشم

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
نتیجه این 6 ماه :
1: دولت احمدی نژاد صدها میلیارد تومن اوراق مشارکت به قشری از جامعه فروخت که دشمن اصلیش هستند .
2: خیلی از خرده سرمایه ها مثل یخ ذوب شد .
3: وارد کننده های طمع کار درس خوبی گرفتند و باید برای فروش جنس هایی که التماسشون رو میکردی بهت بدن باید برای فروشش به عرعر بیفتن .
4: بازار مسکن دچار رکود تورمی میشه ولی کماکا نبه کارش ادامه میده .
5: قیمتهایی که 100 درصد رشد کرده 30% میاد پایین .
6: بازی جالبی بود همه توش ضرر کردن .

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
3 تا حرف:

1- دکتر دکستر عزیز نیستش امروز کلا ... کجایی روزی به این مهمی آقا موذنی :D
2- اشتباه نکنم بازار جهانی یکشنبه تعطیله دیگه؟؟ مطمئنا طلا افت خواهد داشت بخاطر تاثیر مذاکرات که این باعث میشه بازم با بازشدن بازارها قیمت بیاد پایین بطبع توی ایران میاد پایین
3-اما من هرچی فکر میکنم این دولت نمیزاره دل مردم خوش بشه...یکی دو روزه دیگه دوباره گند میزنه با بازار

1-ایشون میگفت دلار رنگ زیر ۱۸۰۰ رو نمیبینه:blink:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دقیقا , حالا تا چند روز پیش همه میگفتن اینا سکه هارو نمیدن , مشکل ندادن سکه ها بود , حالا که قطعی شده اینجوری ...

آدم سراغ دارم خونش رو فروخت و رفت ثبت نام کرد،الان دیگه اگه پولشم بخواد بگیره...با اون پول خونه خودشم نمیتونه بخره.
سیاست پدر و مادر حالیش نمیشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk
این خاصیت بازاره , هیچ جای دنیا اینجوری نیست که ملت برن توی بازار دلالی و فکر کنن ریسک نداره , فکر کنن روند همیشه سعودیه , همه قراره سود کنن , این با ماهیت بازار جور در نمیاد. اگه اینجور نبود هیچ احدی کار تولیدی نمیکرد , همه مردم میشدن دلال و همه میلیاردر میشدن . کار دلالی پول که تولید نمیکنه , از ضرر یکی یکی دیگه سود میبره , تا متضرر نباشه طرف دیگه نفع نمیکنه.
حالا با این بلایی که سر ملت اومد میفهمن توی این کار ضرر هم هست , دیگه هر کسی سمت این جریانات نمیاد. یا اگه اومد دیگه خیال سود تضمین شده و بالای هفتاد هشتاد درصد رو از ذهنش دور میکنه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دور از جون، من بدتر از شما اگه بدوني. ولي به قول تماشاگر فقط عوامل خودشون دقيق از اوضاع خبر دارن و سودهاي كلان مي‌كنن. حالا منو شما تا همين بازار كه بريم تمام سكه‌هارو تو راه ازمون زدن :D ما كه شانس نداريم اصلشم ميپره- البته انرژي منفي نمي‌خوام بدم ولي خريد و فروش براي مردم عادي ريسكش بالاست

دقیقا

ولی میدونین من نظرم اینه که اینا همش بازی سیاسته و ما نباید گول بخوریم شما فکر میکنین اونا اینقدر نادونن که ندونن دارن چی کار میکنن همون موقع هم همه گفتیم دولت جایی نمیخوابه که آب زیرش بره همه اینا بازیه برای جمع کردن سود خودشون .تو اون تاریخ که دنبال نقدینگی بودن اومدن با پیش فروش نقدینگیو جمع کردن بعدم که جریانات سیاسی و... همه جوری برنامه ریزی شده که تا زمان تحویل سکه ها طوری رفتار بشه که نفع دولت و اطرافیان در کار باشه
پس نباید فکر کنیم خیلی زرنگ و با هوشیم در حقیقت اونا با 1 تفکر شطرنجی دارن میرن جلو .

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
البته من ديشب خدمتشون گفتم كه در ايران فرمول مرمول جواب نميده كه ايشونم تائيد كردن اگه پست مربوطه رو ديده باشيد

:D اوکیه

واقعا هم تو این مملکت کسی که دکترای اقتصاد داره و ۱۰ سالی تو بازاره از نظر تحلیل فرقی با منو شما نداره.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
حالا اونايي هم كه وارد اين دلال‌بازي‌ها نشدن و پولشونو توي بانك گذاشتن كه بانك مركزي در سايتش اعلاميه داده كه شماره كارتتونو عوض كنيد اگه از حسابتون برداشت بشه به ما ربطي نداره

واقــــــــــــــــــــعاً ؟!

يعني اينقدر سيستم‌هاشون ايراد داره و ضريب امنيتش پايينه كه راحت هركسي ميتونه اونارو هك كنه و اطلاعات مردمو بدزده. خب پس سيستم تو ايراد داره نه مردم. حالا چرا مردم بايد مسئول پول‌ها باشن؟ ببخشيد مسئوليت بانك رو يكي به من دوباره توضيح بده.

توصيه ميشه كه از اين به بعد شهروندان ايراني پولهاشونو توي بالشت قايم كنن و شب با خيال آسوده سر بر بالين بذارن و گور پدر سود

نتیجه این 6 ماه :
1: دولت احمدی نژاد صدها میلیارد تومن اوراق مشارکت به قشری از جامعه فروخت که دشمن اصلیش هستند .
2: خیلی از خرده سرمایه ها مثل یخ ذوب شد .
3: وارد کننده های طمع کار درس خوبی گرفتند و باید برای فروش جنس هایی که التماسشون رو میکردی بهت بدن باید برای فروشش به عرعر بیفتن .
4: بازار مسکن دچار رکود تورمی میشه ولی کماکا نبه کارش ادامه میده .
5: قیمتهایی که 100 درصد رشد کرده 30% میاد پایین .
6: بازی جالبی بود همه توش ضرر کردن .

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا , حالا تا چند روز پیش همه میگفتن اینا سکه هارو نمیدن , مشکل ندادن سکه ها بود , حالا که قطعی شده اینجوری ...

این خاصیت بازاره , هیچ جای دنیا اینجوری نیست که ملت برن توی بازار دلالی و فکر کنن ریسک نداره , فکر کنن روند همیشه سعودیه , همه قراره سود کنن , این با ماهیت بازار جور در نمیاد. اگه اینجور نبود هیچ احدی کار تولیدی نمیکرد , همه مردم میشدن دلال و همه میلیاردر میشدن . کار دلالی پول که تولید نمیکنه , از ضرر یکی یکی دیگه سود میبره , تا متضرر نباشه طرف دیگه نفع نمیکنه.
حالا با این بلایی که سر ملت اومد میفهمن توی این کار ضرر هم هست , دیگه هر کسی سمت این جریانات نمیاد. یا اگه اومد دیگه خیال سود تضمین شده و بالای هفتاد هشتاد درصد رو از ذهنش دور میکنه.
آره دقيقا درست گفتي ولي نميدونم چرا اينجا هميشه متضرر همه مردمن و سوداگر بانك مركزي و اراذل و اوباشاشن:D حساب بانك صادرات كه يادتونه ها؟ اينم مثل همون فقط موندم مردم چقدر حماقت مي كنن كه رفتن 9 ميليون سكه نوشتن با اينكه مي دونن اينا همشون دزدن يك اصل تو ايران وجود داره------------- طرف ضرر ديده = كل مردم ، طرف سود برده = بانك مركزي

اگه تو اين قضيه 1 نفرو بگي كه سود كرده بهت جايزه مي دم چه آدمايي كه پيش خريد كردن چه نكردن كلا همه ضرر كردن. الان بانك سكرو ارزون مي كنه و سكه همرو با قيمت ارزون مي خره( باز مردم گول مي خورن مي رن مي فروشن) وقتي كلي سكه جمع كرد دوباره قيمت مي كشه بالا و در بانك كار گشايي مي فروشه 1 ميليون اگه كمي فكر كنيد مي فهميد دزديه محضه . خود بانك كار گشايي يه زماني سكه مي فروخت 1ميليون.دقيقا بازيه و گول نخوريد تا مي تونيد بخريد تو قيمت كم خيلي اين قيمت دوام بياره 2 هفتست بانك فقط مي خاد سكه مردمو با قيمت پايين جمع كنه. در ضمن خبر موثق دارم بانك مركزي روزهاي 1 شنبه 2 شنبه و سه شنبه دلار بسيار زيادي به بازار تزريق كرده تا به همه وانمود كنه اين اثر پيش خريداست يا نتايج مثبت 5+1 يا.... تا همه بترسن برن اوراق بگيرن يا سكشونو بفروشن و هيچ سكه اي به مردم داده نميشه با اين روش. بعد از روز 3 شنبه روند بشدت صعودي را خواهيم داشت( يا شايدم فردا...)

بالا