• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
يه سوال:
قرا بود به پولاي پيش فروش سكه سود تعلق بگيره! پس چي شد؟ اينا كه ماليات رو هم ميگرن!

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
اين خبرگزاري هاي دو آتيشه هم حتي به اين موضوع نپرداختن
چجورياست؟
اگه سود اين پولا رو حساب كنيم ، به اين نتيجه ميرسيم كه ماليات رو بايد خود بانك بده نه ملت

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
يه سوال:
قرا بود به پولاي پيش فروش سكه سود تعلق بگيره! پس چي شد؟ اينا كه ماليات رو هم ميگرن!
همچین قراری نبوده.
کسایی که سکه نخوان بگیرن , میتونن اوراق بگیرن که سودش 20 درصده البته الان بخوان نقدش کنن سودش میشه حدود 5 درصد !! یعنی تعطیل !
کسایی هم که بخوان به قیمت روز بانک سکه رو ازشون میخره.
ولی به نظر میرسه بانک فعلا نه تمایلی به دادن اوراق داره نه خریدش !! یعنی تا اینجای کار تمایل به دادن خود سکه بوده
حالا باید دید قصد داره تا چه سقفی سکه فیزیکی وارد بازار کنه , وقتی کرد , اونوقت دیگه شروع میکنه به سناریوهایی که اوراق بده دست مردم !!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
سري اول تحويل سكه‌ها تا چه زماني ادامه داره؟

همچین قراری نبوده.
کسایی که سکه نخوان بگیرن , میتونن اوراق بگیرن که سودش 20 درصده البته الان بخوان نقدش کنن سودش میشه حدود 5 درصد !! یعنی تعطیل !
کسایی هم که بخوان به قیمت روز بانک سکه رو ازشون میخره.
ولی به نظر میرسه بانک فعلا نه تمایلی به دادن اوراق داره نه خریدش !! یعنی تا اینجای کار تمایل به دادن خود سکه بوده
حالا باید دید قصد داره تا چه سقفی سکه فیزیکی وارد بازار کنه , وقتی کرد , اونوقت دیگه شروع میکنه به سناریوهایی که اوراق بده دست مردم !!

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان بحث مهمی هست با توجه به ریختن سکه تو بازار و ریختن ارز که دولت می خواد هرچی داره بفروشه حالا بعدش چی شود بماند
به نظر امکان رکود و حتی افت در ارز و سکه وجود داره
نظرتون چیه آیا بهتر نیست هر کس سرمایه ای در ارز و سکه داره جمع کنه بره تو مسکن؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
سه شنبه 29 فروردين 1391
بر اساس اعلام بانك مركزي و متعاقب طرح پيش فروش سكه هاي طلا، پيش خريد كنندگان سكه هاي طلا مي توانند از تاريخ 29 فروردين ماه جاري به شعب ثبت نام كننده بانك ملي ايران مراجعه و سكه هاي ثبت نامي خود را (پس از احتساب ماليات برارزش افزوده) دريافت نمايند.

ضمناً با هدف سهولت و رعايت نكات ايمني و اطمينان خاطر بيشتر مشتريان ، افرادي كه بالغ بر 100 سكه پيش خريد كرده اند، لازم است جهت دريافت سكه هاي خود به ادارات امور شعب بانك ملي ايران مراجعه كنند و سكه هاي خود را تحويل بگيرند.
در عين حال، مدير عامل بانك ملي ايران در آستانه عرضه نخستين سري سكه هاي پيش فروش شده به خريداران گفت: گرچه ورود سكه هاي پيش فروش شده به بازار به كاهش قيمت منجر خواهد شد اما اين اتفاق بي ترديد پيامدهاي ديگري نيز خواهد داشت كه برخي از آنها نيازمند اعمال مديريت اقتصادي است.
وي افزود: بانك ملي ايران در راستاي مديريت اين پيامدها، طرح هايي را تدوين كرده است كه طي روزهاي آينده معرفي مي شود.
رئيس شوراي هماهنگي مديران عامل بانك هاي دولتي در مورد اين طرح ها گفت: از آنجايي كه ورود سكه هاي پيش فروشي به بازار عملاً به معناي تغيير شكل پول در جريان به طلا در قالب اندوخته هاي غيرنقدي است، طبيعتاً بايد تدبيري انديشيده مي شد تا وجوه معادل اين ميزان طلا، مجدداً در اقتصاد جريان پيدا كند.
وي افزود: در همين راستا، برنامه اي تدوين شده تا در دو قالب براي خريداراني كه سكه هاي خود را تحويل مي گيرند، شيوه هايي در قالب تبديل اختياري سكه به ساير اشكال دارايي ها پيشنهاد شود.
آقاي حيدري گفت: در قالب يكي از اين پيشنهادها، افراد مي توانند در قبال تحويل حواله پيش خريد سكه، گواهي سپرده دريافت كنند. نرخ سود علي الحساب اين اوراق براي تاريخ پيش خريد شده تا روزي كه حواله به بانك ملي ايران تحويل شود، 20 درصد و تا موعد تحويل سكه 24 درصد خواهد بود.
به گفته وي در صورتي كه به طور مثال فردي حواله پيش خريد سكه را ابتداي بهمن ماه 90 خريداري كرده باشد و حواله خود را ابتداي ارديبهشت ماه 91 به بانك ملي ايران ارائه كند براي 3 ماه بهمن تا ارديبهشت 5/25 درصد و براي ارديبهشت 91 تا بهمن 91 سود با نرخ 20 درصد به ازاي مبلغ حواله خود دريافت خواهد كرد.
مدير عامل بانك ملي ايران در مورد پيشنهاد ديگر اين بانك به دارندگان حواله سكه گفت: اين افراد مي توانند در موعد تحويل سكه، حواله خود را به قيمت روز سكه به بانك ملي ايران بفروشند.
وي تأكيد كرد: بديهي است پذيرش اين پيشنهادها كاملاً اختياري و با هدف جلوگيري از خطرات نگهداري تعداد زياد سكه توسط افراد خواهد بود و خريداران در صورت تمايل مي توانند سكه هاي پيش خريدي را دريافت كنند.

اون بالا گفته به ازای سه ماه 5.25 درصد منظورش برای همون 3 ماه بوده ولی اگه تا یک سال نگه داری علی الحساب 20 درصد

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
دولت اين ارز رو كي ميخاد توي بازار آزاد بفروشه؟ زمان دقيقش كي هست؟

دوستان بحث مهمی هست با توجه به ریختن سکه تو بازار و ریختن ارز که دولت می خواد هرچی داره بفروشه حالا بعدش چی شود بماند

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دولت اين ارز رو كي ميخاد توي بازار آزاد بفروشه؟ زمان دقيقش كي هست؟
میفروشه دیگه قبلا مخفی بود الانم که داره قانون میشه عمدتا از طریق صرافی های بانکها و صرافیهای طرف خودشون
البته با نرخ آزاد نه اون تک نرخی

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
داداش شما خودت میبری و میدوزی،تا اونجا که من میدونم دوستان آقای anony و lapd رو به عنوان کارشناس میشناسند و قبول دارند نه شما رو!

منظور از دوستان خودش و سایر آی دی هایی هست که ساخته :)

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان ولشون کنید اینارو !
اون اولی (74 پسته ) که معلومه دنباله چیه !
دومی (5 پست داره) هم تروله ! واسه مسخره بازی اومده !

محل ندید جفتشون میرن !

پ.ن : فقط من موندم چجوری 2 تا یوزر مثل هم ساخته شدن ! نگاه کنید الان 2 تا mehdi_f64 داریم !

میشه این کارو کرد البته دقیقا مثل هم اگه باشه که سیستم اجازه ساخت یوزر نمیده اما مثلا بعدش یه اسپیس میزنه. دیده نمیشه اما از دید نرم افزار دوتا یوزر میشه یکی مثلا "ABCD" و یکی "ABCD "

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
امروز ۳ اتفاق مهم خواهد افتاد. یکی فروش اوراق قرضه اسپانیاست، دوم حوالی ساعت ۵ به وقت ایران آمار بیکاری امریکا و ۷ بعد از ظهر آمار تولید در امریکا با نام فیلی اعلام خواهند شد

سرانجام اوراق قرضه ۱۰ ساله اسپانیا با نرخ بهره ۵.۷۹٪ بفروش رسید و همین کاهش کم، بورسها و یورو و البته قیمت طلا را مثبت کرد

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
اینم برای رفع خستگی

روزی حضرت سلیمان مورچه‌ای را در پای کوهی دید که مشغول جابجا کردن خاکهای پایین کوه بود. از او پرسید: چرا این همه سختی را متحمل می‌شوی؟
مورچه گفت: معشوقم به من گفته اگر این کوه را جابجا کنی به وصال من خواهی رسید و من به عشق وصال او می‌خواهم این کوه را جابجا کنم.
حضرت سلیمان فرمود: تواگر عمر نوح هم داشته باشی نمی توانی این کار را انجام بدهی.
مورچه گفت: تمام سعی‌ام را می‌کنم...
حضرت سلیمان که بسیار از همت و پشت کارمورچه خوشش آمده بود برای او کوه را جابجا کرد.
مورچه رو به آسمان کرد و گفت: خدایی را شکر می‌گویم که در راه عشق، پیامبری را به خدمت موری در می‌آ ورد...
تمام سعی‌مان را بکنیم، پیامبری همیشه در همین نزدیکی‌ست...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

امروز تو ارانیکو زده بود که قیمت مسکن امسال میره بالا با توجه به همین طرح تفصیلی هم که گذاشتن احتمال این هست که ساخت و ساز کمتر میشه و طبیعتا میره بالا مسکن .از یه طرف هم با توجه به ریاست جمهوری اوباما اونم سعی داره ارزش دلارو بالاببره و اونس میاد پایین
البته ایران که خیلی تبعیت از جهان نداره .ولی منم امسال نظرم رو مسکنه
اینم برای رفع خستگی

روزی حضرت سلیمان مورچه‌ای را در پای کوهی دید که مشغول جابجا کردن خاکهای پایین کوه بود. از او پرسید: چرا این همه سختی را متحمل می‌شوی؟
مورچه گفت: معشوقم به من گفته اگر این کوه را جابجا کنی به وصال من خواهی رسید و من به عشق وصال او می‌خواهم این کوه را جابجا کنم.
حضرت سلیمان فرمود: تواگر عمر نوح هم داشته باشی نمی توانی این کار را انجام بدهی.
مورچه گفت: تمام سعی‌ام را می‌کنم...
حضرت سلیمان که بسیار از همت و پشت کارمورچه خوشش آمده بود برای او کوه را جابجا کرد.
مورچه رو به آسمان کرد و گفت: خدایی را شکر می‌گویم که در راه عشق، پیامبری را به خدمت موری در می‌آ ورد...
تمام سعی‌مان را بکنیم، پیامبری همیشه در همین نزدیکی‌ست...

خیلی قشنگ بود مرسی

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
پس ايرانو ميخوان هندوستان بكنن كه همه توي خيابون مي‌خوابن

با متوسط درآمد 1000000 در ماه براي يك كارمند كه حساب بكنيد كه البته حداقل نيمي از آن صرف خوراك و پوشاك ميشه، 40 سال طول ميكشه يك كارمند ايراني بتونه با قيمت‌هاي كنوني توي مركز شهر تهران يك خونه 60-70 متري بخره

امروز تو ارانیکو زده بود که قیمت مسکن امسال میره بالا با توجه به همین طرح تفصیلی هم که گذاشتن احتمال این هست که ساخت و ساز کمتر میشه و طبیعتا میره بالا مسکن .از یه طرف هم با توجه به ریاست جمهوری اوباما اونم سعی داره ارزش دلارو بالاببره و اونس میاد پایین
البته ایران که خیلی تبعیت از جهان نداره .ولی منم امسال نظرم رو مسکنه

خیلی قشنگ بود مرسی

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اخرش مسکن هم به لطف دلالان عزیز که تقریبا کل مردم ایران شدن دلال!!به فنا میره!!

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
هر بازاري تو ايران كافيه توجه ها بهش جلب بشه ديگه مردم چنان جوگير ميشن كه ....

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
تعدادی سکه بهار آزادی دارم که میخوام بفروشم.سکه 86 هستش و از این پیش فروشیا هست
biggrinsmiley.gif

قیمت:به قیمت سایت طلا
پرداخت:فقط به صورت کارت به کارت
9122065365

لابد بعد از واریز پول بیایم دم خونتون تحویل بگیریم آره؟ خب مگه بیکاریم می ریم به قیمت سایت طلا از بازار می خریم دیگه!

بالا