mo-shariati
Registered User
- نوشتهها
- 120
- لایکها
- 40
جلوی ..... این یوزر رو کی میخوان بگیرن؟
چکار داری بنده خدا رو ؟
به نظرمن که یه کم خنده باعث میشه بهتر بتونی فکر کنی، تحلیل کنی، تصمیم بگیری...
همچین قراری نبوده.يه سوال:
قرا بود به پولاي پيش فروش سكه سود تعلق بگيره! پس چي شد؟ اينا كه ماليات رو هم ميگرن!
همچین قراری نبوده.
کسایی که سکه نخوان بگیرن , میتونن اوراق بگیرن که سودش 20 درصده البته الان بخوان نقدش کنن سودش میشه حدود 5 درصد !! یعنی تعطیل !
کسایی هم که بخوان به قیمت روز بانک سکه رو ازشون میخره.
ولی به نظر میرسه بانک فعلا نه تمایلی به دادن اوراق داره نه خریدش !! یعنی تا اینجای کار تمایل به دادن خود سکه بوده
حالا باید دید قصد داره تا چه سقفی سکه فیزیکی وارد بازار کنه , وقتی کرد , اونوقت دیگه شروع میکنه به سناریوهایی که اوراق بده دست مردم !!
تا اخر ماه , یه ماه بود دقیقا فکر کنم.سري اول تحويل سكهها تا چه زماني ادامه داره؟
دوستان بحث مهمی هست با توجه به ریختن سکه تو بازار و ریختن ارز که دولت می خواد هرچی داره بفروشه حالا بعدش چی شود بماند
به نظر امکان رکود و حتی افت در ارز و سکه وجود داره
نظرتون چیه آیا بهتر نیست هر کس سرمایه ای در ارز و سکه داره جمع کنه بره تو مسکن؟
میفروشه دیگه قبلا مخفی بود الانم که داره قانون میشه عمدتا از طریق صرافی های بانکها و صرافیهای طرف خودشوندولت اين ارز رو كي ميخاد توي بازار آزاد بفروشه؟ زمان دقيقش كي هست؟
داداش شما خودت میبری و میدوزی،تا اونجا که من میدونم دوستان آقای anony و lapd رو به عنوان کارشناس میشناسند و قبول دارند نه شما رو!
دوستان ولشون کنید اینارو !
اون اولی (74 پسته ) که معلومه دنباله چیه !
دومی (5 پست داره) هم تروله ! واسه مسخره بازی اومده !
محل ندید جفتشون میرن !
پ.ن : فقط من موندم چجوری 2 تا یوزر مثل هم ساخته شدن ! نگاه کنید الان 2 تا mehdi_f64 داریم !
دوستان بحث مهمی هست با توجه به ریختن سکه تو بازار و ریختن ارز که دولت می خواد هرچی داره بفروشه حالا بعدش چی شود بماند
به نظر امکان رکود و حتی افت در ارز و سکه وجود داره
نظرتون چیه آیا بهتر نیست هر کس سرمایه ای در ارز و سکه داره جمع کنه بره تو مسکن؟
اینم برای رفع خستگی
روزی حضرت سلیمان مورچهای را در پای کوهی دید که مشغول جابجا کردن خاکهای پایین کوه بود. از او پرسید: چرا این همه سختی را متحمل میشوی؟
مورچه گفت: معشوقم به من گفته اگر این کوه را جابجا کنی به وصال من خواهی رسید و من به عشق وصال او میخواهم این کوه را جابجا کنم.
حضرت سلیمان فرمود: تواگر عمر نوح هم داشته باشی نمی توانی این کار را انجام بدهی.
مورچه گفت: تمام سعیام را میکنم...
حضرت سلیمان که بسیار از همت و پشت کارمورچه خوشش آمده بود برای او کوه را جابجا کرد.
مورچه رو به آسمان کرد و گفت: خدایی را شکر میگویم که در راه عشق، پیامبری را به خدمت موری در میآ ورد...
تمام سعیمان را بکنیم، پیامبری همیشه در همین نزدیکیست...
امروز تو ارانیکو زده بود که قیمت مسکن امسال میره بالا با توجه به همین طرح تفصیلی هم که گذاشتن احتمال این هست که ساخت و ساز کمتر میشه و طبیعتا میره بالا مسکن .از یه طرف هم با توجه به ریاست جمهوری اوباما اونم سعی داره ارزش دلارو بالاببره و اونس میاد پایین
البته ایران که خیلی تبعیت از جهان نداره .ولی منم امسال نظرم رو مسکنه
خیلی قشنگ بود مرسی
تعدادی سکه بهار آزادی دارم که میخوام بفروشم.سکه 86 هستش و از این پیش فروشیا هست![]()
قیمت:به قیمت سایت طلا
پرداخت:فقط به صورت کارت به کارت
9122065365