• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کاری به رئال و این بحثا ندارم
اما حال کردم مورینیو موفق نشد،این بیش از هر چیز دیگه ایی حال داد
حتی با پنالتی زورکی هم نتونست تیمش رو ببره فینال
تبــــــــــــــــــــــــــــریــــــــــــــــــــک

Onlytest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من واقعن ناراحتم یه تیم اسپانیایی بعد از حذف بارسا نرفت فینال :D کاش می رفت :D کاش

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دیروز که بارسلون باخت دلم سوخت امروز که بازی ریال رو دیدم فهمیدم یه تیم چقدر میتونه بدبخت بشه که توی زمین خودش دفاع کنه!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
دیروز که بارسلون باخت دلم سوخت امروز که بازی ریال رو دیدم فهمیدم یه تیم چقدر میتونه بدبخت بشه که توی زمین خودش دفاع کنه!

تو كل تيمهاي دنيا همه بدبختند از اين نظر كه شما گفتيد و فقط بارسلون و ارسنال هستند كه هر جا بازي كنند حمله ميكنند و هيچ ابايي از هيچ تيمي ندارن

• Like
Reactions: rms

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
یه جایی که اسمشو نمی تونم بیارم ( ناظران و مدیران هوادار اون تیم خدای نکرده بهشون بر میخوره! ) به آتش کشیده شد...

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اره دقیقا ما با شرافت حذف شدیم تا دقیقه اخر هم کرده بودیم حریفو تو قوطی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آقا ما هی فضاهای دم محوطه بایرنو هی میدیدیم و هی میسوختیم... هی میدیدیم و هی میسوختیم... هی میدیدیم و هی میسوختیم :D فرق رئال و بارسا همینجا مشخص میشه. جلوی بارسا بخوای هجومی بازی کنی کارت ساخته است ولی اگه حریفت رئال باشه اصلا بعید نیست که بتونی نتیجه بگیری :D رئال تیم خیلی خوبیه ولی اعتقاد دارم بارسلونا هنوز هم بهترین تیم دنیاست

پ.ن: چــــه کـــــرد ایـــن نـــویـــر. پنالتی کریس رونالدو را گرفت، فکر کــــن :wacko: خیـــلـــی چالاکه این بشر. یعنی سرعت شیرجه اش از سرعت حرکت توپ در موازات خط دروازه بیشتر بود :lol: فقط تصور کنید همچین دروازه بانیو ما تو دروازه مون داشتیم. حیف که بعیده کلا فروختنی باشه :jealous:

• Like
Reactions: HoP

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
اینجا تاپیک رئاله یا بارسا؟ :D
الکلاسیکو کمر هر دو تیمو شکست قشنگ خستگی بازیکنان را میشد دید مثل بازی دیشب بارسا

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
p764qti9k8vo5b58o1pv.jpg

^^^
یکی نیست به تلویزیون ابله بگه این صحنه رو چرا حذف کردی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
کوپا را بگیریم تقریبا بی حسابیم با رئالی ها :D لالیگا مال اونا و کوپا مال ما :) چمپیونز هم که قدشون زیادی کوتاه بود براش :lol:

الکلاسیکو کمر هر دو تیمو شکست قشنگ خستگی بازیکنان را میشد دید مثل بازی دیشب بارسا

گهی پشت به زین و گهی زین به پشت :D... آره واقعا تیشه به ریشه تیم های اسپانیایی زد این فشردگی بازی ها و برنامه ریزی بیخود عزیزمحمدی اسپانیا :D چیزی نبود که نشه پیش بینی ــش کرد و جلوشو گرفت.

p764qti9k8vo5b58o1pv.jpg

^^^

حق دارن دیگه. خواهران سبیلوی فوتبال دوست این صحنه را میبینن و یه جوری میشن روم به دیفال!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
من خودم بارسایی هستم ولی بازیایه چلسی و بارسا چلسیم

ولی انصافی انصافی اگه بارسا مثه ریال هم اون هفته 1 روز بیشتر استراحت میکرد و هم از این ور از کلاسیکو بیشتر استراحت میکرد میتونست ببره

ریال چی داشت خدایی ؟ 2 تا گل مشکوک

؟

هنوز هم مشکل داوری دارن ؟ از بس پررو شدن بازیکنای ریال بخیالشون باید هر افتادن زمینیو پنالتی گرفت

ه ه ه ههه . واقعا خوشحال شدم دمبکه مورینیو چیده شد

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
خوب دوباره بريم سر بحث خودمون اخه يكي نيست به گوارديولا بگه اينا چه تعويضايي بود كه كردي اين تيلو را كردي تو بازي و ...
مادريد هههههههههههههه بسي لذت برديم و ما رو شاد كرديد دمتون گرم كه باعث شادي مردم ميشيد

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
آقا ما هی فضاهای دم محوطه بایرنو هی میدیدیم و هی میسوختیم... هی میدیدیم و هی میسوختیم... هی میدیدیم و هی میسوختیم
biggrinsmiley.gif
25r30wi.gif

خدایی حرف دل منو زدی
یعنی رئال با این همه مهره نتونست بایرن رو حذف کنه و بره فینال.فقط مهره های روی نیمکتش اندازه ی کل تیم ما هستش :دی
منتظرم ببینم مورینیو بازم بهونه ی داوری میگیره یا نه

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
p764qti9k8vo5b58o1pv.jpg

^^^

ولي خدايش عكسه مثل فتوشاپه كله به بدنش نميخوره ...
شب خوش اميدوارم بارسا دوباره به روزهاي اوجش برگرده و تدبيري به انديشه كه تيماي ديگه كه حتما بعد از بازي ديشب ميخوان از سبك چلسي در مقابل بارسا از اين به بعد به كار بگيرن رو خنثي كنه ...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

من تازه فکر میکنم هنوز مونده. این چند تا بازی اخر فصل با این ناکامی حسابی نفس گیر میشه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اینکه تو تاپیک بارسا درباره بایرن حرف می زنید بماند . ولی دیگه خواهشا نصف شبی توهم نزنید . رئال دفاع میکرد ؟ اول بازی رو ببینین بعد تحلیل کنید . اونم اینجا !!

حمله کرد ولی به همون اندازه بلکه هم بیشتر دفاع کرد. آمار بازی رو مرور کن و مقایسه کن با آمار بازی بارسا و چلسی تا ببینی کی حمله میکرد و کی دفاع! و البته نباید فراموش کنیم که بازی در سانتیاگو برنابئو داشت انجام میشد! بحث کردن در مورد اتفاقات بازی تیم رقیب (و نه نقد خود باشگاه) هم در این تاپیک فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه، کما این که تا به حال بارها انجام شده.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
آقا ما هی فضاهای دم محوطه بایرنو هی میدیدیم و هی میسوختیم... هی میدیدیم و هی میسوختیم... هی میدیدیم و هی میسوختیم :D

دقیقا ... :eek:
شک نکنید مورینیو تو مصاحبه یه چیزی به تیم یا مربی ما میگه .
البته اگه از داوری انتقاد نکنه !

1335384060389.jpg

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
من تازه فکر میکنم هنوز مونده. این چند تا بازی اخر فصل با این ناکامی حسابی نفس گیر میشه.

وایییی اگه تو الکلاسیکو حداقل مساوی کرده بودیم چه حالی میداد ادامه فصل

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اینکه تو تاپیک بارسا درباره بایرن حرف می زنید بماند . ولی دیگه خواهشا نصف شبی توهم نزنید . رئال دفاع میکرد ؟ اول بازی رو ببینین بعد تحلیل کنید . اونم اینجا !!

والا بیشتر تو نیمه های وقت اضافه حمله کرد. تو زمان رسمی بیشتر دفاع کرد. اونم تو زمین خودش.

بیخیال این ریال. فینالو بچسب. بایرن - چلسی. فینال &#% به این میگن.
لامصب باید بارسلونا و ریال میرفتن حیف شد.

بالا