Mahdy2021
Registered User
سلام،
با تشکر از دوستانی که تحلیل می نویسن. استفاده کردم... فاندامنتال عالی... فقط درباره 3 خرداد من هم یک نظر شخصی بدم.
ایران فعلی با ایران سال 84 که آقای لاریجانی زحمت مذاکرات رو میکشید زمین تا آسمان فرق داره و ما خیلی شانس بیاریم بتونیم با دادن یکسری امتیازات و پایین آوردن سطح غنی سازی غرب رو راضی کنیم تا تحریم ها رو برداره. خوابیدن تولید، خارج شدن سرمایه ها، بیکاری، تورم، بالا رفتن سن ازدواج، فقر و و و... دیگه کار رو به جایی رسونده که بالایی ها هم ترسیدند که نکنه چرخ شکسته مملکت از محورش هم خارج بشه.
توافق در بغداد چیزی هست که از نظر من شاید 0.01 درصد بشه تو نتیجش شک کرد و اون هم حماقت محض باشه. البته انیشتین یک جمله معروفی داره که میگه "دو چیز انتها ندارد. حماقت انسانها و پهنهی کهکشنها. که البته در مورد کهکشنها مطمئن نیستم."
به هر ترتیب امیدوارم توافقات اساسی باشه و این مملکت یه سر و سامونی بگیره. اگر اینطور نباشه هم کار زیادی از دست ما بر نمیاد و فقط جو روانی که ایجاد می کنه می تونه موقعیت خوبی برای خرید باشه.
با تشکر از آقای لاریجانی که سعی میکردن با فلسفه غرب با غرب صحبت کنن..........
اما ما علاقه داریم با فلسفه شرق با غرب صحبت کنیم و این یعنی زیر بار حرف زور نمیریم