• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
مبارکت باشه

تیپ ۲ هم بد نیست بلاخره

فقط تا ۱۵۰۰ تا اول اصلا بهش گاز نده

دنده ارو رو دور موتور ۳۰۰۰ عوض کن

هر یه باک در میون بنزین سوپر بزن به ماشینت

حداقل ۱ ماه

سر ماهم یه مکمل بنزین خوب بگیر بریز تو یه باک کامل

زیاد باهاش Take Off نکن که سر ۶ ماه همه جای ماشینت به سرو صدا میوفته

سرویس های دوره ایش هم حتما سر وقت برو ( هر ۱۰ هزار تا یه بار)

اینو جدی بگیر ؛. هرگز برا سرویس نمایندگی ها نرو

فقط تعمییر گاه مرکزی

هر جا هم میری برو اما نمایندگی. یادگار نرو

به هیچ وجه نرو

منم به حرف دیگرون گوش نکردم رفتم

زاپاس و ایربگ فرمون و دیس پلی ایرکاندیشن. وسط کنسول ماشینم و دزدیدن

۱ هفته ام رفتم اونجا اروده زدم به شخمشونم حساب نکردن

همین

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
من زنگ زدم گفتند فقط همون رنگ هایی که برای فروش هست رو می تونید انتخاب کنید و اگر رنگ دیگه می خواهید باید صبر کنید تا فروش های بعدی شاید اون رنگ ها اضافه بشوند

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
اونجوری نیست که شما هر رنگ بخوای برات بزنن ، سفارشی هم چندتا بیشتر نداره .. مثلا رنگ بادمجونی گیر بیاری خیلی رنگ شاخی هست.

برای اینکه یه رنگ رو بزنن تقریبا باید 150 تا سفارش داشته باشن تا رنگ مورد نظر رو بزنن ، چایی نبات که هم نمیزنن :دی باید اون رنگ ساخته بشه.

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
اونجوری نیست که شما هر رنگ بخوای برات بزنن ، سفارشی هم چندتا بیشتر نداره .. مثلا رنگ بادمجونی گیر بیاری خیلی رنگ شاخی هست.

برای اینکه یه رنگ رو بزنن تقریبا باید 150 تا سفارش داشته باشن تا رنگ مورد نظر رو بزنن ، چایی نبات که هم نمیزنن :دی باید اون رنگ ساخته بشه.

من عرض کردم که رنگ سفارشی خاصی نمی خواهم . رنگ نقره ای متالیک می خواهم که متاسفانه در لیست رنگ های فروش حال حاضر نیست

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من عرض کردم که رنگ سفارشی خاصی نمی خواهم . رنگ نقره ای متالیک می خواهم که متاسفانه در لیست رنگ های فروش حال حاضر نیست
ولی من مورد شما رو پرسیدم یکی گفت میزنن ، سفارشی میشه

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
با عرض سلام خسته نباشید خدمت تمامی اعضا این بخش.
من عاشق دریفت هستم.حالا میخوام یک ماشین زیر 10 تومن پیدا کنم که هم لوازم خود ماشین توی بازار در دسترس باشه هم لوازم تقویتش.
همون طور هم اطلاع دارید باید دیفرانسیل عقب یا دو دیفرانسیل باشه و گشتاور مناسبی هم داشته باشه تا بشه باهاش راحت دریفت زد.
تمیزی فنی برام مهم هست و ظاهر ماشین مد نظرم نیست.
خودم خیلی تحقیق کردم ولی مدل خاصی پیدا نکردم.واسه این کار بی ام و 2002 یا 518 -گالانت هم خوب بود ماشین امریکایی هم خوبن چون گشتاور بالای دارن ولی اصلا هندلینگ ندارن - به نظرم خوب اومدن چون هم ارزون هستن هم لوازم تیونینگش پیدا میشن.
حالا من توی انتخاب مدل گیر کردم هر کس ماشین دیفرانسیل عقب(امریکایی-اروپایی-زاپنی هر چی)سراغ داره که زیر 10 تومن پیدا میشه ممنون میشم راهنمایی کنه.
اگه هم کسی با قوانین فدراسیون اتومبیل رانی ایران اشنایی داره میتونه راهنمایی کنه ببینم اگه عضو بشیم تخفیفی حسنی چیزی واسه جمع کردن یا وارد کردن قطعات داره یا نه؟
برای شرکت در مسابقه دریفت که توی تهران برگزار میشه حتما باید عضو فدراسیون بود؟
پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن ممنونم:)

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
سلام
tt.tuningtalk.com

جواب همه سوالاتت اینجاست.
موفق باشی

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
سلام
tt.tuningtalk.com

جواب همه سوالاتت اینجاست.
موفق باشی
والا اونجا هم به شکل مهمان حضور دارم و 2-3 تایی از پروژه ها رو نگاه کردم تا الان.
گفتم شاید از دوستان ماشین تیونیگ شده ای چیزی داشته باشه بتونه کمک کنه

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
موافقم با شما golgoli. به امید اون روز.

نمیخوام به کسی بی احترامی کنم. من خودم هیچوقت پراید نداشتم. اما این برام سواله که چرا یه آزرا یا تویوتا یا سانتافه،این آدم هایی که این ماشین ها رو دارن، چقدر تمیز رانندگی میکنن. منظورم از تمیز اینه که بی جهت لایی نمیکشن و از این مسخره بازی ها نمیکنن.

حالا شما تا دلت بخواد میتونی توی تمام شهرهای ایران، پراید ببینی که یه جوری طرف باهاش رانندگی میکنه که اگر طرف بنز داشت مطمعنن باهاش پرواز میکرد. به قدری بی احتیاط رانندگی میکنن که حد نداره. حداکثر سرعت پراید رو روی سرعت سنجش مثلا زده 150 تا یا 160 تا (نمیدونم دقیق) اون راننده تا به 150 یا 140 نرسوندش اصلا آروم نمیگیره توی کوچه های تنگ یکطرفه.

بازم میگم قصد جسارت به شخصی رو ندارم. اما یه ضرب المثلی هست که میگه خدا چیز رو شناخت چیز بهش نداد.

من اصلا کاری ندارم. اما بیاین رو راست باشیم. پیکانا که نوبرن. رده ی بعدی میشه پراید که به طرز هولناکی رانندگی میکنن. شما عکسی رو اول این تایپک گذاشتی که همه ی ما هفته ای ده تا بدترش رو میبینیم. چرا 100 درصد تقصیر رو گردن خودرو میندازین؟ خودم کلی آدم رو میشناسم که مثل وحشی ها رانندگی میکنن. البته بنز سوار و آزرا سوار وحشی هم داریم. اما درصدش خیلی پایینه نسبت به پیت حلبی ها.

درست. خودروی ایرانی و یا مونتاژ ایرانی از حلب هم ارزشش کمتره و کمترین میزان امنیت رو داره. صد رحمت به پیت حلبی. اما

شما چرا هیوندا یا تویوتا یا بنز و بی ام دابلیو رو زیاد نمیبینین که که مرده باشن یا توی تعمیرگاه ها و صافکاری ها زیاد نمیبینین؟ هستن اما کمن.

البته تمام این قضیه یه جریان روانشناسی ی جالبیه. همش هم همینه. قضیه هم اینه : طرف یه عمر توی کفِ ماشین بوده حالا یک تومن جمع کرده میره ارزون ترین ماشینِ تولید داخل رو میخره از دم قسط. حالا که خرید، باید عقده ی چندین سال بی ماشینی رو سرش در بیاره.

نتیجش هم میشه عکسِ موجود در پست اول.

پ. ن. لطفا موضوح رو شخصیش نکنید. فقط نظر شخصی بود.
پ. ن. "مطمعنن" رو دیکتش رو یاد ندارم.
پ. ن. آزادید هر چی میخواید بگید.

دوست عزیز با طرز پست دهیتون شخصیت روانشناسانتون خیلی مشخص هستش .
من پراید سوار دیدم از خیلی از بنز سوار ها هم بهتر رانندگی می کنن . شما دارید 10 درصد از مردم ایران رو با 90 درصد مقایسه می کنید . مشخصا تو 90 درصد امکان اینکه رانندگیشون بد باشه خیلی بیشتره چون جمعیت بیشتره . وقتی مردم بیشتری از ما پراید و پیکان و پژو دارن خوب معلومه تخلفات هم بیشتر از این نوع ماشین ها سر می زنه .
و اما در مورد بی ام دابلیو :lol: سوارها که شما حتما خودت داری که خیلی هم طرفدارشی . من خودم تو دانشگاه دیدم یه یارو اومد موهاش شبیه پشم گوسفند بود و با دمپایی و با وضعیت ظاهری عجیبی از یه بی ام دبلیو پیاده شد و موقع رفتن هم تیکاف کشید و به ما نگاه کرد . حالا چون من این آدم و دیدم با این شخصیت بیام بگم همه پولدارا مشکل مغزی دارن ؟

نه داداش اینطور نیست . پیکان سوار و پراید سوار متشخص زیاد هست ولی شما متاسفانه نمی بینی. عینک بدبینی رو البته اگه از روی افراد متوسط جامعه برداری بیشتر می بینی .
سمت ما یاد دادن شخصیت افراد و از روی خودشون درجه بندی کنیم نه به مدل ماشینشون که انگار سمت شما برعکس ماست .

در مورد سرعت هم بگم که لایی کشیدن با بی ام دبلیو و آزرا خیلی کمتر خطر آفرینه تا پراید پس تصادفات شدید بیشتر روی پراید اتفاق میوفته . همین شما بشینی پشت پرایدی که نه کولر درست و حسابی داره نه صندلی دوست داری یه جوری خودت و سرگرم کنی . چون تو پراید که بشینی دهنت سرویس می شه .

با این طرز فکری که شما دارید معلومه که مردم هم می رن دنبال چشم و هم چشمی که افرادی مثل شما در موردشون قضاوت ناعادلانه نکنن .
در مورد ماشین و قسط هم دوستم قبل از من جوابتون رو داد .
یه جمله برات دارم که بزنی تو مطب روانشناسیت شاید به درد خیلی از دوستان و خود شما بخوره .

پول هیچوقت شخصیت نمیاره .

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
از نظره من کسی که الان پراید میخره با این قیمت اصلا کارش درست نیست . آدم باید یه اسپرو بخره و دو تومن خرجش کنه و حالشو ببره .... نه این قوطی ( البته خودم دو سال پراید داشتم حالا میفهم چی بود )

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
با عرض سلام خسته نباشید خدمت تمامی اعضا این بخش.
من عاشق دریفت هستم.حالا میخوام یک ماشین زیر 10 تومن پیدا کنم که هم لوازم خود ماشین توی بازار در دسترس باشه هم لوازم تقویتش.
همون طور هم اطلاع دارید باید دیفرانسیل عقب یا دو دیفرانسیل باشه و گشتاور مناسبی هم داشته باشه تا بشه باهاش راحت دریفت زد.
تمیزی فنی برام مهم هست و ظاهر ماشین مد نظرم نیست.
خودم خیلی تحقیق کردم ولی مدل خاصی پیدا نکردم.واسه این کار بی ام و 2002 یا 518 -گالانت هم خوب بود ماشین امریکایی هم خوبن چون گشتاور بالای دارن ولی اصلا هندلینگ ندارن - به نظرم خوب اومدن چون هم ارزون هستن هم لوازم تیونینگش پیدا میشن.
حالا من توی انتخاب مدل گیر کردم هر کس ماشین دیفرانسیل عقب(امریکایی-اروپایی-زاپنی هر چی)سراغ داره که زیر 10 تومن پیدا میشه ممنون میشم راهنمایی کنه.
اگه هم کسی با قوانین فدراسیون اتومبیل رانی ایران اشنایی داره میتونه راهنمایی کنه ببینم اگه عضو بشیم تخفیفی حسنی چیزی واسه جمع کردن یا وارد کردن قطعات داره یا نه؟
برای شرکت در مسابقه دریفت که توی تهران برگزار میشه حتما باید عضو فدراسیون بود؟
پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن ممنونم:)

چه ماشینی مده نظره خودتونه دوست عزیز ؟ باید ببینی در اصل چی گیر میاد که دف عقب باشه ! با 10 تومن ؟! ...

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
سلام
من قراره یه 206 تیپ 2 بخرم به قیمت 148168905 ریال
بعد دیدم 260 SD V8 هم هست به قیمت 176588905 ریال

البته پول اس دیه رو نداریم ولی شاید بتونم جورش کنم
میخواستم ببینم آیا ارزشش رو داره به خودم فشار بیارم و اون رو بخرم یا همون هاچ بکه رو بگیرم؟
کلا 206 صندوق دارا خوب هستند یا نه؟
درضمن در مورد رنگ صندوق دار دلم میخواد اگه گرفتم آلبالویی متایکش رو بگیرم نظرتون رو هم در مورد رنگ بگید
رنگهایی که داره برای صندوق دار: مشکی متالیک - نقره ای متالیک - خاکستری متالیک - سفید - گیلاسی متالیک
لطفا چند نفر از دوستان جواب بدند عجله ای هم هست شنبه باید بریم برای خرید
با تشکر

اگر فقط دو نفرید و مسافرت دو نفری میرید ! هاچبک بگیرید ! اگر چهار نفرید صندوق دار ! همین !

اگر هم مجردی و باسه خودته که اگه صندوق دار خریدی همه هر روز بت میگن کاش هاچبک بود نگا چطور کپش کرده !

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
می خوام پاترول بگیرم .
با 6 - 7 تو من پاترول خوب پیدا می شه ؟ مصرف و هزینش چقدره ؟ رانندگی باهاش آسونه ؟ صدای موتورش یکمی زیاد نیست ؟

اگه گازش کنی که فقط با گاز بره آره اما بنزین که نه وللش که خیلی میخوره .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
LPG خطرناک نیست؟ نمی ترسید؟ وسوسه شدم برم بخرم!

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
با اينكه اين بخش فروم هيچ خبري نيست اما اگه از اينجا رد شد يه كمكي به ما بكنه:D
2تا باند حرفه اي مخواستم بگيرم
ترنس و از اين چيزا گوش نميدم واسه همين باس و حجمش پايين باشه بهتره
متال گوش ميدم وفقط شفافيت صداش برام مهمه:lol: خيلي شفاف باشه:)
روي ماكسيما هم مي خوام بندازم كه LCD فابريك خودش زياد تعريفي نداره
ولي خب پول واسه تعويض ال سي دي ديگه ندارم
بودجم هم نهايتا 500..شنيدم آلپاين خيلي خوبه:blink:
راسنتي شنيدم ْآلپاين تو ايران سايت داره اگه كسي ميدونه بهم بگه
با تشكررررررررررر

آلپاینه به شرطی که وات بالا بخوره خیلی خوبه ! و یه آمپ خوب که بتونه تغظیش کنه @

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
LPG خطرناک نیست؟ نمی ترسید؟ وسوسه شدم برم بخرم!

چرا خطرناک هست .

من یدونه 405 دیدم از عقب زده بودنش جوری که تا صندلی عقب کامل جم شده بود . و سقفش کاملا کنده شده بود ( در اصل کنده بودنش که سرنشینا رو در بیارن ) که در کل میشه گفت به تمام معنا عقبش نابود شده بود . کپ هم بودو اسپرت اما دو گانه سی ان جی بود هیچش نشده بود .
من باشم سی ان جی میگیرم که راحت برم گاز بزنم بدونه دقدقده توی هر شهری . البته جیاگاه پیشه خونه ما همیشه خلوطه شاید این دلیل مهمی باشه خلوطی و شلوغیش !

بالا