دغدغه ام این هست که این کد تعرفه رو بهم بدن - فکر کنم بدن! چون پارسال برای یک دوستی درخواست دادم نداشتن به شرکت خبرشو دادم گفتم اینو ندارن گفت شما کد تعرفه رو بدید اونها فقط تعرفه هایی که به نظرشون تو اون حومه بیشتر طرفدار داره رو ارائه میدن شما تعرفه ی خودت رو بده
آقا شما ماکزیمم چند Kb دانلود میده بهت ؟
سرعت خراب و داغونش چنده
سلام جالب بود دیم لایک زدی برگشتم به ایت تاپیک
ببین توی شرایط میگن برای سرعت بالای 256 نمیدانم سند و مدرک تحصیلی و این چیزارو باید بیاری ولی چرت و پرت
ماه اولو 128 بگیر و بعد از اون از طریق سایت 2048 بگیر کی به کیه!
توی صفحه عضویتت بخشی داره به نام اشتراک اینترنتی که اکثر موارد توش هست از اونجا میتونی هر چیزی که خواستیو بگیری و فکر نکنم ربطی به نمایندگیو این حرفارو داشته باشه
در کل اگه پارس گرفتی سعی کن اینترنتی تمیدید کنی چون هم منی تخفیف میدن هم زود انجام میشه هم ربطی به جایی که ازش اشتراک گرفتی نداره و سایت یعنی ارتباط با مرکز اصلی پارس آنلاین
اوووکی امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم
به همه دوستام گفتم اینجا هم میگم
سرعت 128 تا 512 که من داشتم یعنی 256 هم داشتم همه تقریبا 200 دانلود میکنن هرکدوم بسته به سرعتش 10-20 کیلوبایت بیشتر
فقط اختلاف اینا به سرعت شبانه و رایگانشه
که شبا اگه 128 باشی از ساعت 1 تا 4 دورو بر 12-13-15 میره و بعد از اون تا 6 میره روی 80-70-و بعد از 6 میره تو بالاترین حد سرعتش که دورو برای 200 ولی 190 حساب کن شما
256 و 512 هم همینطورن ولی شما به هرکدام از مراحلی که گفتم یه 10 یا 20 کیلویی بسته به خلوتی اضافه کن
با 256-512 تقریبا شبی 1.50 گیگ میتونی دانلود کنی و با 128 1 تا 1.20 گیگ میتونی دانلود کنی
کیفیت برقراریش توی روز و پایداری سرعتش در طول روز خیلی خوب و میتونم بگم با مقایسه با مخابراتی که دوستام داشتن عالیه و قطعیش خیلی کمه
سوالی بود در خدمتم اگه کسی سرعت بالا داره از پارس آنلاین بگه تا یه پولی بهش بدم مخصوصا نامحدود تا منم بتونم از سرعتش استفاده کنم
یا علی