• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

pm1371

Registered User
لایک‌ها
47
اشتراک تمدید کردم یک گیگ کم شد نوشته بدهی قبلی یک گیگ کم شده.زنگ زدم اول میگه شما 5 روز رایگان موقت که زدی بعدن که حجم بگیری کم میشه بعدا میگم من حجم گرفتم کم شد بعد دوباره میگهشما دو بار 5 روز اشتراک موقت گرفتی دفعه دوم کم شده بهش میگم اخه هر دوره که یکبار میشه از این سرویس استفاده کنی بعدش میگه بزار برسی کنم زنگ زده میگه شما در تاریخ فلان حجمتون تموم شده چون داشتید دانلود میکردید سیستم قطع نشده از حجم تون منفی شده اگه تمدید کنید اشترا کم میشه............
:blink::blink::blink:
سرعت افتضاح الانم حجم میدزدند..........
اين بلا سر منم اومد يه چند روزي باهاشون كلكل داشتم اخرم بيخيالش شدم

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
حواس من جمع یا پرت باشه به تو ربطی نداره خوشگل!
من هر جا هر چی بخوام میگم! اگه دوست نداری بشین تو آب سرد!
شما به فکر یه حقوق بهتر واسه خودت باش لازم نباشه بشینی همه پست هارو بخونی چشات ۴تا بشه واسه ۱۰۰ تومن بیشتر!
تو میتونی فکر کنی من ADSL ندارم! آفرین به تو که داری یادم باشه یه خروش قندی جایزه برات بگیرم!
اینم واسه تو تا باز بشینی تو آب سرد!

یه مورد دیگری هم عرض کنم خدمتت دوست عزیز اگر صرفا البته اینجور که شواهد نشون می ده شما جهت وقت پر کردن و تفریح اینجا یا تو تاپیک شاتل پست می ذاری و فعالیت داری
مشکلی نیست من انجمن های جالب و مفیدی سراغ دارم بگو تا بگم خدمتتون تا بری اونجا اینجا یکم زیادی برا تو تخصصی نیست ؟؟؟؟؟؟؟
هضمش برات سنگینه :D این وظیفه انسان دوستیم بود که راهنماییت کنم افرادی مثل شما که اصلا adsl ندارن احساس نمیکنی بودنشون یکم غیر قابل قبول
یا حداقل اگه دوست داری به هر دلیلی باشی باشه بمون ولی حواست باشه کجا چی میگی ....

yuzerneym

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کمک کنید
من الان مشترک آسیاتک دزد آشغال هستم و منطقه مخابراتی هم سید الشهدا هستش.
لطف کنید و بگید که آیا پارس آنلاین به طرفه هستش بگیرم و سرعت شبانه‌اش چقدره.
ممنون اگه جواب بدید. تا ماهی سی تومان هم میتونم بدم.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
اشتراک تمدید کردم یک گیگ کم شد نوشته بدهی قبلی یک گیگ کم شده.زنگ زدم اول میگه شما 5 روز رایگان موقت که زدی بعدن که حجم بگیری کم میشه بعدا میگم من حجم گرفتم کم شد بعد دوباره میگهشما دو بار 5 روز اشتراک موقت گرفتی دفعه دوم کم شده بهش میگم اخه هر دوره که یکبار میشه از این سرویس استفاده کنی بعدش میگه بزار برسی کنم زنگ زده میگه شما در تاریخ فلان حجمتون تموم شده چون داشتید دانلود میکردید سیستم قطع نشده از حجم تون منفی شده اگه تمدید کنید اشترا کم میشه............
:blink::blink::blink:
سرعت افتضاح الانم حجم میدزدند..........

سلام
این یکی از خوبی های پارس هستش.
برای منم این طوری شد. اگه حجمت تموم بشه و دانلود داشته باشی.
برای دور بعد بدهکارت میکنه. سرویستو قطع نمیکنه. تا وقتی تمدید کنی. تمدید که کردی. سرویس ریست میشه و از اون تاریخ شروع میشه و از حسابت هم کم میشه.
حالا اگه شما دوست داری وسط دانلودت سرویستو قطع کنن این یه بحث دیگس.

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
خب اینطور که به نظر میرسه، تلفنچی های پارس آفلاین هوشیارتر از آسیاچرت عمل کردن!
تلفنچیای آسیا با 1 یوز شروع کردن به خودستایی! و متاسفانه ادب و حرمت رو زیر پا گذاشتن!
خوشبختانه با report دوستان اون یوزر ban شد.
اما پارس آفلاینی ها دو تا یوزر آوردن که یکی با تاخیر عضو شده و خب...
خوبه اینم فکریه! ولی جالبیش اینه که هرکاریم میکنن باز تابلو میشه که این یوزر یا یوزر ها از طرف خود ISP اومدن اینجا! :دی
بهترین کار اینه که report کنین! چون خوشبختانه اینجا report ها پیگیری میشه. من خودم چند تا از پست های این تلفنچی ها رو report کردم.

جالبیش اینه که هم تلفنچی های پارس آفلاین و هم تلفنچیِ آسیاچرت پست هایی که میدن رو با رنگ قرمز و سایز درشت ارسال میکنن! البته تلفنچی آسیاچرت با قرمز روشن مینوشت! =))

-----------------------------------------
من از صبا به آسیا کوچ کردم، دارم تحقیق میکنم ببینم ISP بعدیم واسه کوچ کدوم باشه بهتره! دوستان یوزر (و نه تلفنچی) نظرتون در مورد سرویس های پارس چیه؟ روزانه و شبانه؟

7O7

Registered User
لایک‌ها
23
خب اینطور که به نظر میرسه، تلفنچی های پارس آفلاین هوشیارتر از آسیاچرت عمل کردن!
تلفنچیای آسیا با 1 یوز شروع کردن به خودستایی! و متاسفانه ادب و حرمت رو زیر پا گذاشتن!
خوشبختانه با report دوستان اون یوزر ban شد.
اما پارس آفلاینی ها دو تا یوزر آوردن که یکی با تاخیر عضو شده و خب...
خوبه اینم فکریه! ولی جالبیش اینه که هرکاریم میکنن باز تابلو میشه که این یوزر یا یوزر ها از طرف خود ISP اومدن اینجا! :دی
بهترین کار اینه که report کنین! چون خوشبختانه اینجا report ها پیگیری میشه. من خودم چند تا از پست های این تلفنچی ها رو report کردم.

جالبیش اینه که هم تلفنچی های پارس آفلاین و هم تلفنچیِ آسیاچرت پست هایی که میدن رو با رنگ قرمز و سایز درشت ارسال میکنن! البته تلفنچی آسیاچرت با قرمز روشن مینوشت! =))

-----------------------------------------
من از صبا به آسیا کوچ کردم، دارم تحقیق میکنم ببینم ISP بعدیم واسه کوچ کدوم باشه بهتره! دوستان یوزر (و نه تلفنچی) نظرتون در مورد سرویس های پارس چیه؟ روزانه و شبانه؟
پارس کیفیتش متوسطه . قیمت هم کمی بالاست . بهتره بری ایرانسل وای مکس یا مخابرات

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
سرویس نامحدود 512 میده 24000 تومن !؟
یعد نماینده شهر ما نداره

از سایتش میتونم بخرم ؟ بعد به چه صورت هستش ؟
سرعتش خوبه ؟ نامحدودش

7O7

Registered User
لایک‌ها
23
یعد نماینده شهر ما نداره

سرعتش خوبه ؟ نامحدودش
45 تومن بوده همین 512 تا اونجایی که من خبر دارم و کیفیتش متوسط . اما ایرانسل 60 تومنه همین وایمکسش و تضمینی هست . اما شما که اراک هستی که ایرانسل متاسفانه نداره . همون مخابرات خوبه که :D فقط یادت باشه از این مبین نت و شاتل نامحدود نگیری جفتشون بد جور کلاه بردارن:happy:

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
45 تومن بوده همین 512 تا اونجایی که من خبر دارم و کیفیتش متوسط . اما ایرانسل 60 تومنه همین وایمکسش و تضمینی هست . اما شما که اراک هستی که ایرانسل متاسفانه نداره . همون مخابرات خوبه که :D فقط یادت باشه از این مبین نت و شاتل نامحدود نگیری جفتشون بد جور کلاه بردارن:happy:

از مبین نت که اگرم خوب بود نمیگرفتم چون با نماینده ش حال نمیکنم :دی

وایمکس هم اینجا موجود نیس

شاتل هم که ...
پارس آنلاین اینجا راضی بودن ازش
تعرفه عمومی ADSL
این تعرفه پایینی ها رو ببین زده 24 تومن

7O7

Registered User
لایک‌ها
23
منم اون تعرفه ها رو تازه دیدم ;) برام جالبه اگه شهر شما هم بده دیگه نور علانور

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
منم اون تعرفه ها رو تازه دیدم . برام جالبه ;) اگه شهر شما هم بده دیگه نور علانور

داخل تعرفه هاش نداره !
اما سال قبل به دفتر فروش گفتم یک سری سرویس ها رو ارائه نمیدن اونها گفتن کد تعرفه رو بهشون بگین باید بهتون ارائه بدن

میگفت سلیقه ای ارائه میدن

7O7

Registered User
لایک‌ها
23
داخل تعرفه هاش نداره !
اما سال قبل به دفتر فروش گفتم یک سری سرویس ها رو ارائه نمیدن اونها گفتن کد تعرفه رو بهشون بگین باید بهتون ارائه بدن

میگفت سلیقه ای ارائه میدن

تعرفه خدمات ADSL پارس آنلاین

نمایندش توی اراک نداره این سرعت رو . پارس رو هنوز نشناختی :D

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115

7O7

Registered User
لایک‌ها
23
آخرین بروزرسانی (جمعه, 31 تیر 1390 ساعت 22:40) :happy:

از سرعتش من سوال دارم اینو یکجوری حل میکنیم
بد نیست قابل تحمل اما خوب هم نیست . پست های قبلی رو منهای پست های تلفنچی بخون خوب دستت میاد

pm1371

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان کمک کنید
من الان مشترک آسیاتک دزد آشغال هستم و منطقه مخابراتی هم سید الشهدا هستش.
لطف کنید و بگید که آیا پارس آنلاین به طرفه هستش بگیرم و سرعت شبانه‌اش چقدره.
ممنون اگه جواب بدید. تا ماهی سی تومان هم میتونم بدم.
مونده چي بگيري من خودم شخصا با اينكه از پارس انلاين رازي نيستم ولي اينو بايد بگم كه اگه يه سرويس يك مگ سه ماه با دوگيگ در ماه بگيري قيمتش ميشه چيزي تو مايه هاي 56 تمن اينم بگم كه از ساعت 1 تا 3.30 با 80 دان ميكنه از ساعت 3.30 تا 5 با 120 دان ميكنه و تا ساعت شيشم با 200 البته تو روزي معموليش ولي اگه خلوط باشه از همون دقايق اول ميتوني با 200 دان كني يعني به طور معمول يه چيزي تو مايه هاي 2.5 گيگ البطه تو اردبيل اينجوري تو جاهاي ديگه من بيخبرم
موفق باشي . :)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
یعد نماینده شهر ما نداره

سرعتش خوبه ؟ نامحدودش
سلام من یه یه سالو نیمی هست که پارس دارم
الانم این سرویسو دارم که گفتی که با پول نمیدانم ارزش افزوده و مالیاتو این حرفا شد 27 تومن!
نسبت به شرکت های دیگه که من دیدم و از دوستام شنیدم که بهتره و من خودم خیلی راضیم ولی بیشتر پارسال راضی بودم تازه شرکتش اینججا افتتاح شده بود و شرایط خیلی خوبیم داشتو میداد
و من یه 8 ماه مشترک بودم بعد از اون اینترنت دیگه قطع کردم تا همین فروردین ولی نسبت به قبل افت داشتن توی سرعت بیشتر اونم زمان رایگان بودنش
در کل توی کرمانشاه از هر شرکت دیگری بهتره و حسابگر هم از همه بدتر
یا علی

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
سلام من یه یه سالو نیمی هست که پارس دارم
الانم این سرویسو دارم که گفتی که با پول نمیدانم ارزش افزوده و مالیاتو این حرفا شد 27 تومن!
نسبت به شرکت های دیگه که من دیدم و از دوستام شنیدم که بهتره و من خودم خیلی راضیم ولی بیشتر پارسال راضی بودم تازه شرکتش اینججا افتتاح شده بود و شرایط خیلی خوبیم داشتو میداد
و من یه 8 ماه مشترک بودم بعد از اون اینترنت دیگه قطع کردم تا همین فروردین ولی نسبت به قبل افت داشتن توی سرعت بیشتر اونم زمان رایگان بودنش
در کل توی کرمانشاه از هر شرکت دیگری بهتره و حسابگر هم از همه بدتر
یا علی

دغدغه ام این هست که این کد تعرفه رو بهم بدن - فکر کنم بدن! چون پارسال برای یک دوستی درخواست دادم نداشتن به شرکت خبرشو دادم گفتم اینو ندارن گفت شما کد تعرفه رو بدید اونها فقط تعرفه هایی که به نظرشون تو اون حومه بیشتر طرفدار داره رو ارائه میدن شما تعرفه ی خودت رو بده

آقا شما ماکزیمم چند Kb دانلود میده بهت ؟
سرعت خراب و داغونش چنده

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دغدغه ام این هست که این کد تعرفه رو بهم بدن - فکر کنم بدن! چون پارسال برای یک دوستی درخواست دادم نداشتن به شرکت خبرشو دادم گفتم اینو ندارن گفت شما کد تعرفه رو بدید اونها فقط تعرفه هایی که به نظرشون تو اون حومه بیشتر طرفدار داره رو ارائه میدن شما تعرفه ی خودت رو بده

آقا شما ماکزیمم چند Kb دانلود میده بهت ؟
سرعت خراب و داغونش چنده

سلام جالب بود دیم لایک زدی برگشتم به ایت تاپیک
ببین توی شرایط میگن برای سرعت بالای 256 نمیدانم سند و مدرک تحصیلی و این چیزارو باید بیاری ولی چرت و پرت
ماه اولو 128 بگیر و بعد از اون از طریق سایت 2048 بگیر کی به کیه!
توی صفحه عضویتت بخشی داره به نام اشتراک اینترنتی که اکثر موارد توش هست از اونجا میتونی هر چیزی که خواستیو بگیری و فکر نکنم ربطی به نمایندگیو این حرفارو داشته باشه
در کل اگه پارس گرفتی سعی کن اینترنتی تمیدید کنی چون هم منی تخفیف میدن هم زود انجام میشه هم ربطی به جایی که ازش اشتراک گرفتی نداره و سایت یعنی ارتباط با مرکز اصلی پارس آنلاین
اوووکی امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم
به همه دوستام گفتم اینجا هم میگم
سرعت 128 تا 512 که من داشتم یعنی 256 هم داشتم همه تقریبا 200 دانلود میکنن هرکدوم بسته به سرعتش 10-20 کیلوبایت بیشتر
فقط اختلاف اینا به سرعت شبانه و رایگانشه
که شبا اگه 128 باشی از ساعت 1 تا 4 دورو بر 12-13-15 میره و بعد از اون تا 6 میره روی 80-70-و بعد از 6 میره تو بالاترین حد سرعتش که دورو برای 200 ولی 190 حساب کن شما
256 و 512 هم همینطورن ولی شما به هرکدام از مراحلی که گفتم یه 10 یا 20 کیلویی بسته به خلوتی اضافه کن
با 256-512 تقریبا شبی 1.50 گیگ میتونی دانلود کنی و با 128 1 تا 1.20 گیگ میتونی دانلود کنی
کیفیت برقراریش توی روز و پایداری سرعتش در طول روز خیلی خوب و میتونم بگم با مقایسه با مخابراتی که دوستام داشتن عالیه و قطعیش خیلی کمه
سوالی بود در خدمتم اگه کسی سرعت بالا داره از پارس آنلاین بگه تا یه پولی بهش بدم مخصوصا نامحدود تا منم بتونم از سرعتش استفاده کنم
یا علی

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
سلام جالب بود دیم لایک زدی برگشتم به ایت تاپیک
ببین توی شرایط میگن برای سرعت بالای 256 نمیدانم سند و مدرک تحصیلی و این چیزارو باید بیاری ولی چرت و پرت
ماه اولو 128 بگیر و بعد از اون از طریق سایت 2048 بگیر کی به کیه!
توی صفحه عضویتت بخشی داره به نام اشتراک اینترنتی که اکثر موارد توش هست از اونجا میتونی هر چیزی که خواستیو بگیری و فکر نکنم ربطی به نمایندگیو این حرفارو داشته باشه
در کل اگه پارس گرفتی سعی کن اینترنتی تمیدید کنی چون هم منی تخفیف میدن هم زود انجام میشه هم ربطی به جایی که ازش اشتراک گرفتی نداره و سایت یعنی ارتباط با مرکز اصلی پارس آنلاین
اوووکی امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم
به همه دوستام گفتم اینجا هم میگم
سرعت 128 تا 512 که من داشتم یعنی 256 هم داشتم همه تقریبا 200 دانلود میکنن هرکدوم بسته به سرعتش 10-20 کیلوبایت بیشتر
فقط اختلاف اینا به سرعت شبانه و رایگانشه
که شبا اگه 128 باشی از ساعت 1 تا 4 دورو بر 12-13-15 میره و بعد از اون تا 6 میره روی 80-70-و بعد از 6 میره تو بالاترین حد سرعتش که دورو برای 200 ولی 190 حساب کن شما
256 و 512 هم همینطورن ولی شما به هرکدام از مراحلی که گفتم یه 10 یا 20 کیلویی بسته به خلوتی اضافه کن
با 256-512 تقریبا شبی 1.50 گیگ میتونی دانلود کنی و با 128 1 تا 1.20 گیگ میتونی دانلود کنی
کیفیت برقراریش توی روز و پایداری سرعتش در طول روز خیلی خوب و میتونم بگم با مقایسه با مخابراتی که دوستام داشتن عالیه و قطعیش خیلی کمه
سوالی بود در خدمتم اگه کسی سرعت بالا داره از پارس آنلاین بگه تا یه پولی بهش بدم مخصوصا نامحدود تا منم بتونم از سرعتش استفاده کنم
یا علی

ممنونم

از قصد لایک زدم که برگردی :D
دمت گرم

بالا