• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
خیلی عذر میخوام که درخواستتو به تعویق افتاد و کسی جواب گو نبود.با این حال امیدوارم هنوز دیر نشده باشه و شما ناراحت نشده باشید.
اگر اجازه بدید بنده با اطلاعات محدودم در اسرع وقت حتما" جواب گو خواهم بود.
فعلا" بین گروه اول یک تحلیل میکنیم و مشکلاتش عنوان میشه:

a3300 :

حداقل فاصله ی فوکوس تو حالت نرمال 90 سانت هست که یه کم غیر طبیعیه.البته این مشکل توی مود ماکرو حل شده.
در مقابل رقیب های دیگه اش مشخصات لنز خوبی داره و میشه گفت کمی از 2200 برتره.با این حال تو مود اتومات زیاد با هم فرقی ندارند.

w570:

تنها مشکلش نسبت به کنون ها فاصله ی فوکوس ماکروی 5 سانتی هست.که مشکل حادی نیست.ولی مشخصات عمق میدان بهتری داره و همچنین لنزش کمی واید تره که ممکنه تو بعضی شرایط بهتر به کارتون بیاد.
ولی حداقل سرعت شاترش خیلی کمه (2ثانیه) و ممکنه تو عکاسی از شرایط کم نور براتون مشکل ایجاد بشه.هر چند مود دستی نداره و ممکنه این کمبود هیچ وقت براتون به چشم نیاد

Z900EXR:

راستش من کلا" به این دوربین دید خوبی ندارم.
البته سنسورش بزرگتر از بقیه هست ولی زیاد بزرگتر نیست و این مزیت برای محدوده ی عمق میدان کمش از بین میره.همچنین فوکوس ماکروش بیشتر از مدل های قبلی هست.

مدل دیگه ی فوجی رو هم که گذاشتید مشکل کم بودن عمق میدان رو داره.منتها محدوده اش بیشتر از z900 هست.

z90 هم مشکلاتش مثل z900 هست

بین این ها به نظر من w570 و a3300 بهترین گزینه ها هستند.از همه لحاظ
در اولین فرصت مشکلات گروه دوم و سوم رو هم ذکر میکنم.
موفق باشید

Alimhmd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اختيار داريد جناب
ممنون لطف كرديد
لطفا اگر امكانش هست يكي دو تا فروشگاه خوب داخل اصفهان معرفي كنيد

راستي اگر خودمون مدل خوبي توي اين رنج سراغ داريد، بهتره از بالايي‌ها، لطفا معرفي كنيد
مرسي

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اختيار داريد جناب
ممنون لطف كرديد
لطفا اگر امكانش هست يكي دو تا فروشگاه خوب داخل اصفهان معرفي كنيد

راستي اگر خودمون مدل خوبي توي اين رنج سراغ داريد، بهتره از بالايي‌ها، لطفا معرفي كنيد
مرسي

سلام
خواهش میکنم.وظیفه بوده.والا فروشگاه خوبی تو اصفهان سراغ ندارم ولی از بین بندازهای خیابان شیخ بهایی.بنده بهتون فروشگاه آس رو پیشنهاد میدم.یک محمد آقایی هست که اطلاعاتش نسبت به همه اون دور و بر بهتره.
و این که تو رنجی که خودتون گذاشتید(گروه اول) من پیشنهاد هام همون هایی بود که گفتم.مدل دیگه ای رو نمیشناسم.
موفق باشی دوست من.به زودی در مورد گروه دوم و سوم هم اگر عمری باشه براتون توضیح میدم

AX 1

Registered User
لایک‌ها
15
سلام من هم یه دوربین سونی w530 با 14.1 مگا پیکسل اکبند دارم اگر کسی خواست در خدمتم.
این هم لینکش: http://forum.persiantools.com/t259233.html

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
سلام دوستان
بنده دوربین fuji s200 exr دارم که خیلی ازش راضی هستم
تنها مشکلم اینه که حجم و وزنش بالاست و همه جا نمی تونم با خودم ببرم مخصوصا وقتی میرم ورزش
دوربین کوچولو و جمع و جور چی پیشنهاد میدین که کیفیتش از این دوربین که دارم پایینتر نباشه؟
ترجیحا کنون باشه
این هم عکس دوربینی که الان دارم

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
میخوام یه دوربین slr بگیرم .
الان یه srl like که مدلش panasonic fz40 هست دارم .
طی تحقیقاتی که کردم ، به نظرم اومد که canon 600 D برای من که میشه گفت مبتدی هستم مناسب باشه .
شهر خودمون که قیمتهای فضایی میدن ، 1 میلیون و 450 تومن .
یکی دیگه هم گفت 1 میلیون و 250 ، فقط باید سفارش بدم که بیارن برات از تهران .

الان digikal :
(Canon EOS 600D (Kiss X5 - Rebel T3i - دوربین دیجیتال کانن ای او اس 600 دی (کیس ایکس 5 - ریبل تی 3 آی)
قیمتش رو گذاشته 1330000 تومن و سایت کم شاپ :
کانن ای او اس 600 دی / Canon EOS 600D
قیمت گذاشته ۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان

به نظرتون این 2 تا لینکی که گذاشتم فرقی با هم دارند؟
کم شاپ سایت معتبریه؟
بازار تهران ارزون تر نیست از این سایتها؟ که به یکی از دوستان بگم برام بفرسته .

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
طی تحقیقاتی که کردم ، به نظرم اومد که canon 600 D برای من که میشه گفت مبتدی هستم مناسب باشه .

الان digikal :
(Canon EOS 600D (Kiss X5 - Rebel T3i - دوربین دیجیتال کانن ای او اس 600 دی (کیس ایکس 5 - ریبل تی 3 آی)

کم شاپ سایت معتبریه؟

کم شاپ اصولا قیمت هاش رو دیر آپ میکنه باهاشون تماس بگیرید
در ثانی الان قیمت دلار داره میاد پایین شاید اگه چند روز صبر کنید بتونید خرید بهتری کنید ( نمیدونم به خدا تو این دوره زمونه چی میشه یه هو دیدید بد تر شد)
دیجی کالا هم که قیمتش ها معمولا اندکی بالاتر هست اما خب بد هم نیست قیمتش من خودم شنبه قیمت 1.280 داشتم این مدل رو (فقط از یکی از دوستان فروشنده قیمت گرفتم نگشتم شاید پایین تر هم پیدا شه نمیدونم)
به نظرم اگه قصد خرید اینترنتی دارید با نور نگار تماس بگیرد و اگه میخواین تهران خرید کنید پاساژ حافظ و ناصر خسرو البته باید قلق های فروشندگان رو بلد باشید و فریب چرب زبونیشون رو نخورید

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
خب 600D رو همراه با لنز کیت 18-55 از افرنگ دیجیتال خریدم به قیمت 1.280 میلیون تومان .

الان یه لنز همه کاره و مناسب میخوام بگیرم (walk around)
خودم نظرم روی 55-250 canon هست .
اما 18-200 canon هم به نظرم خیلی خوبه و دیگه آدمو بابت لنز عوض کردن راحت می کنه .
حدود 700 تومن هم گرون تره!
فکر کنم برای من که مبتدی هستم همین 55-250 مناسب تر باشه ، چون استفاده ی چندانی ندارم .
بعد این لنزهای سیگما کارایی و کیفیتشون چطوره؟
مثلا این :
Sigma18 - 200mm f3.5 - 6.3 DC
نوشته لرزشگیر نداره ، فکر کنم به همین دلیل باشه که ارزونن .

Last edited:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
خب 600D رو همراه با لنز کیت 18-55 از افرنگ دیجیتال خریدم به قیمت 1.280 میلیون تومان .

الان یه لنز همه کاره و مناسب میخوام بگیرم (walk around)
خودم نظرم روی 55-250 canon هست .
اما 18-200 canon هم به نظرم خیلی خوبه و دیگه آدمو بابت لنز عوض کردن راحت می کنه .
حدود 700 تومن هم گرون تره!
فکر کنم برای من که مبتدی هستم همین 55-250 مناسب تر باشه ، چون استفاده ی چندانی ندارم .
بعد این لنزهای سیگما کارایی و کیفیتشون چطوره؟
مثلا این :
Sigma18 - 200mm f3.5 - 6.3 DC
نوشته لرزشگیر نداره ، فکر کنم به همین دلیل باشه که ارزونن .

مبارك باشه داداش
ايشالا منتظر عكس هاي خوبتون تو تاپيك هستيم

اما در مورد لنز
لنز 50-250 لنز walk around نيست داداش يه لنز تله هست ، شما با اين لنز در واقع فاصله وايد تا 55 رو از دست خواهيد داد كه فاصله خيلي مهمي هست
اگه ميتونيد هميشه هر 2 تا لنز 18-55 و 55-250 رو همراه خود داشته باشيد و حوصله تعويض لنز در شرايط مختلف رو هم داريد كه خب ميتونيد اين لنز رو تهيه كنيد
اما در نظر داشته باشيد با خريد اين لنز به علاوه لنز قبلي درسته رنج فوكال بالايي خواهيد داشت اما كيفيت خيلي بالايي نخواهيد داشت با اين لنز ها
مدل 18-200 هم تقريبا مشابه همون مجموعه قبلي هست با اين تفاوت كه به نحوي هر دو لنز در يك لنز قرار گرفته و ديگه دردسر تعويض لنز روي بدنه رو نخواهيد داشت

در مجموع 2 تا سبد انتخابي بالا مزاياش قيمت مناسب تر ، و محدوده رنج بيشتر هست و معايبش هم كيفيت نه چندان بالاي لنز ها ، سيلينك پلاستيكي ضعيفتر ؛ انواع خطاهاي اپتيكي ، و فوكوس كند تر نسبت به لنز هاي اولترا سونيك

لنز سيگما هم دليل ارزونيش نداشتن لرزه گير هست و صد البته اين لنز در ايران چندان طرفدار ندارن به دليل اينكه عموما مشكل فوروارد فوكوس يا بك فوكوس داشتن كه متاسفانه خيلي اذيت ميكنه
سافت بودن عكس هاي جاي خود

لنزي رو پيشنهاد نيدم چون بودجه اتون رو معين نكرديد
باز اگه سوالي بود در حد اطلاعاتم در خدمتم بنده
روز خوش

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
مبارك باشه داداش
ايشالا منتظر عكس هاي خوبتون تو تاپيك هستيم

اما در مورد لنز
لنز 50-250 لنز walk around نيست داداش يه لنز تله هست ، شما با اين لنز در واقع فاصله وايد تا 55 رو از دست خواهيد داد كه فاصله خيلي مهمي هست
اگه ميتونيد هميشه هر 2 تا لنز 18-55 و 55-250 رو همراه خود داشته باشيد و حوصله تعويض لنز در شرايط مختلف رو هم داريد كه خب ميتونيد اين لنز رو تهيه كنيد
اما در نظر داشته باشيد با خريد اين لنز به علاوه لنز قبلي درسته رنج فوكال بالايي خواهيد داشت اما كيفيت خيلي بالايي نخواهيد داشت با اين لنز ها
مدل 18-200 هم تقريبا مشابه همون مجموعه قبلي هست با اين تفاوت كه به نحوي هر دو لنز در يك لنز قرار گرفته و ديگه دردسر تعويض لنز روي بدنه رو نخواهيد داشت

در مجموع 2 تا سبد انتخابي بالا مزاياش قيمت مناسب تر ، و محدوده رنج بيشتر هست و معايبش هم كيفيت نه چندان بالاي لنز ها ، سيلينك پلاستيكي ضعيفتر ؛ انواع خطاهاي اپتيكي ، و فوكوس كند تر نسبت به لنز هاي اولترا سونيك

لنز سيگما هم دليل ارزونيش نداشتن لرزه گير هست و صد البته اين لنز در ايران چندان طرفدار ندارن به دليل اينكه عموما مشكل فوروارد فوكوس يا بك فوكوس داشتن كه متاسفانه خيلي اذيت ميكنه
سافت بودن عكس هاي جاي خود

لنزي رو پيشنهاد نيدم چون بودجه اتون رو معين نكرديد
باز اگه سوالي بود در حد اطلاعاتم در خدمتم بنده
روز خوش

ممنون حامد جان
والا از نظر هزینه مشکلی ندارم ، اما نمیخوام زیاد خرج کنم ، چون به اون صورت هم استفاده ندارم و شاید مثلا برای مسافرتی مهمونی یا ماکرو ازش استفاده کنم .
نمیخوام به اون صورت پول خرج کنم که بعدا بلا استفاده بمونه .
اگه واقعا بدونم به کارم میاد حتما بهترین رو میخرم .
اما الان چون مبتدی هستم و اینکه استفاده ی خاصی ندارم و زوم لنز 18-55 خودش کمه ، میخوام یه لنز دیگه با زوم بالا داشته باشم که نیازهای جانبی رو رفع کنه .
فکر می کنم همین لنز 55-250 برای من مبتدی بهتر باشه ، که رنج 18-250 رو هم داشته باشم ، تا وقتی که کمی راه افتادم و نیازهام رو شناختم .
در حال حاضر قصد من از خرید لنز ، جبران همین کمبود زوم هست .

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ممنون حامد جان
والا از نظر هزینه مشکلی ندارم ، اما نمیخوام زیاد خرج کنم ، چون به اون صورت هم استفاده ندارم و شاید مثلا برای مسافرتی مهمونی یا ماکرو ازش استفاده کنم .
نمیخوام به اون صورت پول خرج کنم که بعدا بلا استفاده بمونه .
اگه واقعا بدونم به کارم میاد حتما بهترین رو میخرم .
اما الان چون مبتدی هستم و اینکه استفاده ی خاصی ندارم و زوم لنز 18-55 خودش کمه ، میخوام یه لنز دیگه با زوم بالا داشته باشم که نیازهای جانبی رو رفع کنه .
فکر می کنم همین لنز 55-250 برای من مبتدی بهتر باشه ، که رنج 18-250 رو هم داشته باشم ، تا وقتی که کمی راه افتادم و نیازهام رو شناختم .
در حال حاضر قصد من از خرید لنز ، جبران همین کمبود زوم هست .

والا با اين حساب اگه نيازتون فقط زوم هست كه خب همون 55-250 رو تهيه كنيد داداش
ايشالا يه مقدار كه آشنا تر شدين لنز مناسب تري خواهيد خريد كه تاثير به سزايي در عكس هاتون خواهد داشت 

modi1362

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
20
سلام
من یه شرکت تبلیغاتی دارم و نیاز ست که یه دوربین نسبتا خوب داشته باشم البته من عکاس حرفه ای نیستم
سقف هزینه من 800 هزار تومان است
از بین مدل های موجود دو تا گزینه چشممو گرفته می خواستم ببینم نظر شما در مورد این دو دوربین چیه

گزینه اول :
fujifilm finepix hs30 exr

گزینه دوم :
canon powershot sx40 hs

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام...دوستان لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید..

میخوام یه دوربین بخرم با حداکثر بودجه 600 هزارتومن..

نیمدونم هندی کم بگیرم یا دوربین عکاسی با قابلیت فیلمبرداری؟

نیاز : تمرین ساخت موزیک ویدیو ... میخوام کیفیتش طوری باشه که وقتی فیلم رو کپچر کردم.. و تدوینش کردم.. کیفیت نهایی کلیپ قابل قبول باشه..

اچ دی باشه که خیلی خوبه. ولی برای کیفیت های پایین تر از اچ دی نمیدونم جواب میده یا !!
به عنوان مثال اگه کلیپ اچ دی "ملودی " از آرش رو توی کامپیوترتون داشته باشین. بنظرتون کیفیت کلیپ هام بعد از تدوین در حد کدوم کلیپ توی ایو موزیک ویدیو میشه؟

در مورد زوم هم حد اقل 4 ایکس باشه ...
از سوژه های متحرک زیادی هم میخوام فیلمبرداری کنم.. مثل حرکات تکنو..
دید در شب هم داشته باشه بهتره.!!!

در مورد حافظه هم بگید..اگه دوربین بیشنهادیتون رم خور هست.. برای 60 دقیقه فیلمبرداری چه رمی بگیرم؟ قیمت اون رم حدودا چقدره؟

در پایان لطفا نظرتون رو هم در مورد این دو مدل بگید..
Samsung HMX-H300
Panasonic SDR-H20

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
با سلام...دوستان لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید..

میخوام یه دوربین بخرم با حداکثر بودجه 600 هزارتومن..

نیمدونم هندی کم بگیرم یا دوربین عکاسی با قابلیت فیلمبرداری؟

نیاز : تمرین ساخت موزیک ویدیو ... میخوام کیفیتش طوری باشه که وقتی فیلم رو کپچر کردم.. و تدوینش کردم.. کیفیت نهایی کلیپ قابل قبول باشه..

اچ دی باشه که خیلی خوبه. ولی برای کیفیت های پایین تر از اچ دی نمیدونم جواب میده یا !!
به عنوان مثال اگه کلیپ اچ دی "ملودی " از آرش رو توی کامپیوترتون داشته باشین. بنظرتون کیفیت کلیپ هام بعد از تدوین در حد کدوم کلیپ توی ایو موزیک ویدیو میشه؟

در مورد زوم هم حد اقل 4 ایکس باشه ...
از سوژه های متحرک زیادی هم میخوام فیلمبرداری کنم.. مثل حرکات تکنو..
دید در شب هم داشته باشه بهتره.!!!

در مورد حافظه هم بگید..اگه دوربین بیشنهادیتون رم خور هست.. برای 60 دقیقه فیلمبرداری چه رمی بگیرم؟ قیمت اون رم حدودا چقدره؟

در پایان لطفا نظرتون رو هم در مورد این دو مدل بگید..
Samsung HMX-H300
Panasonic SDR-H20

داداش گلم
خدمتت عرض شود که شما برای فیلمبرداری از همیچن سوژه هایی نیاز به فوکوس سریع (در فیلمبرداری) ، نورسنجی سریع دوربین در فیلم برداری ( زمان تغییر زاویه دوربین )خواهید داشت
واسه همین به هیچ عنوان به شما دوربین عکاسی پینهاد نمیکنم
نمیدونم با چه نرمافزاری میخواین کار تدوین رو انجام بدین اما نرمافزار های حرفه ای مثل پریمیر یا ویدیو استودیو برای پردازی فایل های اچ دی نیاز به سیستم سخت افزاری قوی ای خواهند داشت بنابر این بهتره اول سیستم تدوین خودتون رو تعیین کنید به نسبت اون انتخاب کنید
به هر حال به نظرم شما دوربین رو فول اچ دی بگیرید اما اگه سیستم سخت افزاریتون واسه تدوین جواب نداد نهایتا فیلم رو کانورت کنید به hd یا Sd بعد تدوین کنید

واسه رم باید از رم های کلاس بالا مثل رم های کلاس 10 استفاده کنید
فکر میکنم رم 32 گیگ کلاس 10 ترنسند اصلی یا سیلیکون پاور با گارانتی اصلیش رو به قیمت 60 بتونید تهیه کنید
میزان زمان فیلم برداری هم بسته به نوع فرمت فایل ذخیره شده است
مدل سامسونگ Samsung HMX-H300 رو فقط چند دقیقه ای تست کردم و دست گرفتم مدل خوبی به نظر میرسد اما ازش توقع دوربین 600 تومنی رو داشته باشید
واسه کلیپ سازی دوربین هایی تا مبالغ 20 میلیون تومن هم استفاده میشه ؛ سطح توقع خودتون رو با بودجه همراه کنید تا دل زده نشید

پ ن : یه مقدار صبر میکردید بد نبود ها :) بابا تعطیلات کمتر دوستان سر میزنن به فروم ؛ به هر حال اگه دیر جواب دادیم بنده معذرت میخوام از شما

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
من یه شرکت تبلیغاتی دارم و نیاز ست که یه دوربین نسبتا خوب داشته باشم البته من عکاس حرفه ای نیستم
سقف هزینه من 800 هزار تومان است
از بین مدل های موجود دو تا گزینه چشممو گرفته می خواستم ببینم نظر شما در مورد این دو دوربین چیه

گزینه اول :
fujifilm finepix hs30 exr

گزینه دوم :
canon powershot sx40 hs

داداش بیشتز از چه سوژه هایی عکاسی میکنید؟
لوازم کوچک ؟ دستگاه هایی صنعتی ؟ یا فضاهایی مثل نمای یک اتاق؟

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
ممونون که جواب دادین!!!
با برنامه ویدیو استدیو کار میکنم..از بابت سیستم برای تدوین مشکلی نیست!!
کلا برند سامسونگ توی دوربین های فیلمبرداری حرفی برای گفتن داره؟
من یک کلیپ تست ازش توی یوتیوب دیدم.. یزره تیک میزد.. نیمدونم از کلیپه یا واقعا دوربینش تیک میزنه!!!
برام عجیبه.. نسبت به دوربین های پاناسونیک و سونی لنزش تقریبا دو برابر قوی تره.. تازه ارزونتر هم هست!! :-؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ممونون که جواب دادین!!!
من یک کلیپ تست ازش توی یوتیوب دیدم.. یزره تیک میزد.. نیمدونم از کلیپه یا واقعا دوربینش تیک میزنه!!!
برام عجیبه.. نسبت به دوربین های پاناسونیک و سونی لنزش تقریبا دو برابر قوی تره.. تازه ارزونتر هم هست!! :-؟

نه داداش تیک نمیزنه خیالتون راحت ؛ اما بازم میگم خدمتتون این دوربین واسه تمرین ؛ و فیلم برداری خونوادگی هست این دوربین نه کار حرفه ای

توصیه دوم واسه یه تدوین خوب حتما از پریمیر هم استفاده کنید ، هرچند سخت تر هست و رندر تصاویرش زمان بر تر اما به مراتب کار حرفه ای تری خواهید داشت تمامی تنظیمات از وایت بالانس و دینامیک رنج های رنگی ویدیو تا افکتها رو تحت کنترل میتونید بگیرید

بله بر خلاف عکاسی فیلم برداری قابل قبول تری داره

منظورتون از قوی بودن زومش هست؟ سامونگ با افزایش تیراژ تولید قیمت هاش رو کم میکنه نسبت به بقیه شرکت ها اما این موارد فقط در استفاده های عمومی کار برد داره نه تخصصی چون هیچ وقت افرادی که به طور مثال به صورت تخصصی عکاسی یا فیلم برداری میکنند به میزان افراد عمومی نخواهند بود (تقاضای کالای تخصصی کمتر از کالای عمومی هست واسه همین این برند ها در موارد تخصصی عموما حرفی برای گفتن ندارند ) (استثنا هم داره )

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
سلام

الان digikal :

کم شاپ سایت معتبریه؟
همون دوربین خودت خیلی هم خوبه لازم نیست 600 d بخری

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
ممونون که جواب دادین!!!

من تو دوربین فیلم برداری زیاد سر در نمی یارم اما یک فرد واقعا حرفه ای رو می شناختم که کلیپ های تبلیغاتی می ساخت(واقعا هم با سواده)اون همیشه می گفت سونی تو دوربین فیلم برداری ها خوبه

بالا