drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
از کجا؟ از کی ؟ چه وقت؟
توی همین 10 روز

از کجا؟ از کی ؟ چه وقت؟
اون که اره !! ولی من قیمت بالا خریده بودم سرمایهه گیر بود !توی همین 10 روزبهترین بازار نوسان گیری بود :دی![]()
قيمت دلار داره ديگه داره خيلي نزول پيدا ميكنه....همين چندروز حالتش صعودي ميشه...نميشه؟
فكركنم همي روزاست كه قيمت سكه و طلا بكشه بالا.........
دلار که چند روزه سعودی بوده , امروز نزولی شده. اون چارت که میبینی یورو به دلاره , یعنی به سمت پایین بیاد دلار رفته بالا , بالا بره دلار رفته پایین.
ببخشید این نرم افزاری که ازش استفاده می کنید رو از کجا میشه گیر آورد؟ (همین که قیمت نرخ برابری ارزها و طلا و ... رو به صورت چارت نشون میده)
زنگ خطره !!احمدی نژاد : حاضریم که غنی سازی توسط کشورهای دیگر انجام شود و ما آن را در کشور متوقف کنیم !
به نظر میرسه این دفعه پیشرفتی حاصل بشه .
را اینقدر اخبار را وارونه وسانسور شده پخش می کنید!!آقای رئیس جمهور فرمودند که اگر غنی سازی 20درصد را قبول کنند ما آن را متوقف می کنیم.ولی شما خبر را طوری منتشر کردید که گویی آقای احمدی نژاد گفتند ما تمام غنی سازی را متوقف می کنیم!!
من خودم در مطبوعاتم واین اقدامات را بخوبی می دانم که شما به صورت برنامه ریزی شده در جهت تخریب چهره آقای رئیس جمهور قدم بر میدارید.می دانم نظرم را منتشر نمی کنید!این گونه اطلاع رسانی به شدت کار زشتی است خواهش می کنم به صورت شرافتمندانه کار کنید.
دلار که چند روزه سعودی بوده , امروز نزولی شده. اون چارت که میبینی یورو به دلاره , یعنی به سمت پایین بیاد دلار رفته بالا , بالا بره دلار رفته پایین.
اونس 1628
بزرگترین حرکت سعودی توی یک روز توی چند سال اخریه این حرکت.
صعودی درسته مجید جان نه سعودی. اون آل سعود هست.![]()