• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

port80

Registered User
لایک‌ها
22
2 تاشون عالی هستن.جون میدن برای چارشنبه سوری.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
لیفان طراحی به روز تری داره - ضمن اینکه اون موتور مینی کوپرش هم باعث میشه مشکلات لیفانهای قبلی (520) رو نداشته باشه
تست تصادفشم خوب بود به نظر
در کل با این پول ماشین با این تجهیزات خوبه
حجت شعبانی قرار بود یه دونه تحویل بگیره - اون میتونه کمکت کنه که دقیقا ایراداش و نکات مثبتش چیه

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
سلام خدمت شما دوست عزیز ، والا من زیاد اینجا رو چک نمیکنم برای همین متوجه پست شما نشده بودم. من یک ریویو از 335 در لینک زیر گذاشتم که میتونید مطالعه کنید و فکر کنم اونجا خیلی بهتر بتونید نظرات کارشناسانه سایرین رو هم داشته باشید:
http://www.tt.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?f=206&t=34062&start=50

ضمن اینکه شما اگر بودجتون رو مشخص کنید بهتر میتونم کمکتون کنم.

Rozbeh_haz

Registered User
لایک‌ها
8
لیفان طراحی به روز تری داره - ضمن اینکه اون موتور مینی کوپرش هم باعث میشه مشکلات لیفانهای قبلی (520) رو نداشته باشه
تست تصادفشم خوب بود به نظر
در کل با این پول ماشین با این تجهیزات خوبه
حجت شعبانی قرار بود یه دونه تحویل بگیره - اون میتونه کمکت کنه که دقیقا ایراداش و نکات مثبتش چیه

پستهاشون رو خوندم ولی بنده خدا بن شده.

sina5196

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خسته نباشید خدمت تمامی اعضا این بخش.
من عاشق دریفت هستم.حالا میخوام یک ماشین زیر 10 تومن پیدا کنم که هم لوازم خود ماشین توی بازار در دسترس باشه هم لوازم تقویتش.
همون طور هم اطلاع دارید باید دیفرانسیل عقب یا دو دیفرانسیل باشه و گشتاور مناسبی هم داشته باشه تا بشه باهاش راحت دریفت زد.
تمیزی فنی برام مهم هست و ظاهر ماشین مد نظرم نیست.
خودم خیلی تحقیق کردم ولی مدل خاصی پیدا نکردم.واسه این کار بی ام و 2002 یا 518 -گالانت هم خوب بود ماشین امریکایی هم خوبن چون گشتاور بالای دارن ولی اصلا هندلینگ ندارن - به نظرم خوب اومدن چون هم ارزون هستن هم لوازم تیونینگش پیدا میشن.
حالا من توی انتخاب مدل گیر کردم هر کس ماشین دیفرانسیل عقب(امریکایی-اروپایی-زاپنی هر چی)سراغ داره که زیر 10 تومن پیدا میشه ممنون میشم راهنمایی کنه.
اگه هم کسی با قوانین فدراسیون اتومبیل رانی ایران اشنایی داره میتونه راهنمایی کنه ببینم اگه عضو بشیم تخفیفی حسنی چیزی واسه جمع کردن یا وارد کردن قطعات داره یا نه؟
برای شرکت در مسابقه دریفت که توی تهران برگزار میشه حتما باید عضو فدراسیون بود؟
پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن ممنونم:)

با سلام دوست عزیز
شما میتونید اتومبیل های ارزون و مناسب دریفت رو از بین اتومبیل های نیسان / تویوتا / اینفینیتی / هیوندای انتخاب کنید
من پیشنهاد میکنم روی اتومبیل TOYOTA COROLLA 1986 فکر کنید
قدرت موتورش عالیه و کلن اتومبیل های کشور زاپن ببخشید ز نداشتم برای دریف یهترین نوع اتومبیل ها هستن
ماشین های مثل بی ام و هم خرج بالایی دارن هم به درد دریفت نمیخورن و قیمت اتومبیل تویوتایی که گفتم چیزی حدود 10 الی 12 میلیو تومان هست
امیدوارم که موفق باشی و بتونی دریفت رو تجربه کنی
خیلی کیف میده ;)

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان من یکم صفر کیلومترم
این مخزن روغن ترمز دقیقا کجای ماشین میشه چه جوری باید سطح روغنش رو چک کنمم ممنون میشم با عکس توضیح بدین ممنون

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من ندیده بودم تا حالا
جلل خالق چقد سیم و لوله و تجهیزات داره لامصب
jawsmiley.gif

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
جلو کاپوت که وایمیستی میشه گوشه بالا سمت راست.که یه دایره بزرگ مشکی هم کنارشه
برا چک کردن سطحش.اگه نگاه کنی کنار مخزن سمت راستش دوتا خط داره.باید روغن تا اون بالاییه باشه
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160

جلو کاپوت که وایمیستی میشه گوشه بالا سمت راست.که یه دایره بزرگ مشکی هم کنارشه
برا چک کردن سطحش.اگه نگاه کنی کنار مخزن سمت راستش دوتا خط داره.باید روغن تا اون بالاییه باشه

من ندیده بودم تا حالا
جلل خالق چقد سیم و لوله و تجهیزات داره لامصب
jawsmiley.gif

دوستان خیلی ممنون جریان از این قراره که من ترمز دستی رو می خوابندم چراغش خاموش نمیشد فکر میکردم مشکل از ترمز دستی اصلا به ذهنم نمی رسید که ترمز های ماشین به ترمز دستی هم ربط دارن بعد فهمیدم که وقتی سطح روغن ترمز میاد پایین چراغه ترمز دستی روشن میمونه که با 2500 تومن و خرید روغن ترمز و ریختن اون تویه مخزن روغن مشکل حل شد خوشبختانه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوستان خیلی ممنون جریان از این قراره که من ترمز دستی رو می خوابندم چراغش خاموش نمیشد فکر میکردم مشکل از ترمز دستی اصلا به ذهنم نمی رسید که ترمز های ماشین به ترمز دستی هم ربط دارن بعد فهمیدم که وقتی سطح روغن ترمز میاد پایین چراغه ترمز دستی روشن میمونه که با 2500 تومن و خرید روغن ترمز و ریختن اون تویه مخزن روغن مشکل حل شد خوشبختانه

به همین قضیه بسنده نکن.ترمز شوخی بردار نیست
احتمال زیاد ترمزت از یجا نشتی داره که کم کرده.ما 2سال یه بار طخودمون بخاطر جلوگیری از فاسد شدن،روغن ترمز رو عوض میکنیم.اما یه قطره هم کم نمیشه

hamedone1375

Registered User
لایک‌ها
185
سلام دوستان. می خواستم بدونم پژو 206 مدل 84 تیپ 2 ، رنگ نشده ، کمی خط و خش ، روکش چرم ایتالیایی (160هزارتومان خریدم)، لاستیکاش جدیدا عوض شده (Hankok) ، درضمن 160 هزار تا هم کار کرده ، چند فی می خوره؟؟؟؟؟

mvm110mvm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسانی که تابحال درباره ی این خودرو مطلب نوشتن عموما به ذکر ویژگی های تئوریک پرداختن. من بعنوان یک خریدار این خودرو که مصائب فراوانی را با خرید این خودرو متحمل شدم، به شما توصیه می کنم این خودرو رو نخرین. برای دیدن جزئیات دقیق این توصیه، قبل از اقدام به خرید این خودرو، سری به وبلاگ زیر بزنین تا اطلاعات بیشتری کسب کنین. http://mvm-110.mihanblog.com

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
این ماشین به درد نمیخوره چون که جاش کمه و خانواده توش جا نمیشن

بالا