لیفان طراحی به روز تری داره - ضمن اینکه اون موتور مینی کوپرش هم باعث میشه مشکلات لیفانهای قبلی (520) رو نداشته باشه
تست تصادفشم خوب بود به نظر
در کل با این پول ماشین با این تجهیزات خوبه
حجت شعبانی قرار بود یه دونه تحویل بگیره - اون میتونه کمکت کنه که دقیقا ایراداش و نکات مثبتش چیه
با عرض سلام خسته نباشید خدمت تمامی اعضا این بخش.
من عاشق دریفت هستم.حالا میخوام یک ماشین زیر 10 تومن پیدا کنم که هم لوازم خود ماشین توی بازار در دسترس باشه هم لوازم تقویتش.
همون طور هم اطلاع دارید باید دیفرانسیل عقب یا دو دیفرانسیل باشه و گشتاور مناسبی هم داشته باشه تا بشه باهاش راحت دریفت زد.
تمیزی فنی برام مهم هست و ظاهر ماشین مد نظرم نیست.
خودم خیلی تحقیق کردم ولی مدل خاصی پیدا نکردم.واسه این کار بی ام و 2002 یا 518 -گالانت هم خوب بود ماشین امریکایی هم خوبن چون گشتاور بالای دارن ولی اصلا هندلینگ ندارن - به نظرم خوب اومدن چون هم ارزون هستن هم لوازم تیونینگش پیدا میشن.
حالا من توی انتخاب مدل گیر کردم هر کس ماشین دیفرانسیل عقب(امریکایی-اروپایی-زاپنی هر چی)سراغ داره که زیر 10 تومن پیدا میشه ممنون میشم راهنمایی کنه.
اگه هم کسی با قوانین فدراسیون اتومبیل رانی ایران اشنایی داره میتونه راهنمایی کنه ببینم اگه عضو بشیم تخفیفی حسنی چیزی واسه جمع کردن یا وارد کردن قطعات داره یا نه؟
برای شرکت در مسابقه دریفت که توی تهران برگزار میشه حتما باید عضو فدراسیون بود؟
پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن ممنونم![]()
من ندیده بودم تا حالا
من ندیده بودم تا حالا
جلل خالق چقد سیم و لوله و تجهیزات داره لامصب![]()
چی کو؟کو؟؟؟؟؟؟
چی کو؟![]()
جلو کاپوت که وایمیستی میشه گوشه بالا سمت راست.که یه دایره بزرگ مشکی هم کنارشه
برا چک کردن سطحش.اگه نگاه کنی کنار مخزن سمت راستش دوتا خط داره.باید روغن تا اون بالاییه باشه
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
کو؟؟؟؟؟؟
من ندیده بودم تا حالا
جلل خالق چقد سیم و لوله و تجهیزات داره لامصب![]()
دوستان خیلی ممنون جریان از این قراره که من ترمز دستی رو می خوابندم چراغش خاموش نمیشد فکر میکردم مشکل از ترمز دستی اصلا به ذهنم نمی رسید که ترمز های ماشین به ترمز دستی هم ربط دارن بعد فهمیدم که وقتی سطح روغن ترمز میاد پایین چراغه ترمز دستی روشن میمونه که با 2500 تومن و خرید روغن ترمز و ریختن اون تویه مخزن روغن مشکل حل شد خوشبختانه