• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آمادگي، كتب و اطلاعات درباره آزمون های TOEFL, FCE, IELTS, GRE

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از ch_hamid123 :
يكي از همين كتاب هاي longman و اين جور چيزا كار مي شه كه خود كتاب كاملا گويا و خودآموزه. مهمترين چيز اينه كه شما براي يادگيري وقت بزارين. كلاس خيلي معجزه نمي كنه

حمید جان میتونی اسم کتاب یا کتاب ها رو دقیق بنویسی ؟
ممنون :)

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Electronics Art :
حمید جان میتونی اسم کتاب یا کتاب ها رو دقیق بنویسی ؟
ممنون :)

كتاب هاي زير بد نيست...بعضي هاشون شبيه هم هستن. مثلاً longman ها شبيه هم ان...

1)Longman Complete Course for the TOEFL Test: Preparation for the Computer and Paper Tests
2)Longman Preparation Course for the Toefl Test
3) TOEFL Test Preparation Kit by ETS
4) Essential Words for the Toefl
5) Barron's How to Prepare for the Toefl Test of English As a Foreign Language
6) Peterson's Toefl Reading Flash​

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
حالا یه پیشنهاد اسفندیار جان :D
شما لطف کن به علت اینکه تجارب زیادی داری و مام همینجوری ولت نمیکنیم بیا :
1) اشل مطالعه رو برای ما مشخص کن
2) کتب خوب رو معرفی کن
3) کلاسهای خوب مثلاً تو تبریز رو هم معرفی کن
4) یه سری هم پیشنهاد و راه کارهای اساسی و خفن هم برای ما جهت موفقیت بیشتر ارائه بده

که ما خیلی دوست داریم :blush:
خوب ...:)
1-اشل من این بوده که روزانه (در کل 6 ماه)حدود سه ساعت لغت ----حدود 2 ساعت reading -----حدود یک ساعت listening ---حدود یک ساعت گرامر و روزانه یک ساعت writing کار می کردم...
این مطالب کاملا غیر مرتبط با تافل بود...یعنی تست زنی نبوده و اصلا کتب تافلی نمی خواندم...
پس از آن سه ماه فقط بر روی تافل کار کردم...یعنی تست زنی و کتب مربوط و مرتبط را با آن خواندن ضمیمه کار شما می شود....
دانش زبانی در شروع به کار متوسط کمی به بالا در نظر بگیرید...
درطی مدتی که در آن سه ماه تافل می خواندم و تست می زدم و محیطی شبه امتحان فراهم می کردم..(همان نه ماه کلاس تافل هم هم زمان می رفتم)در کنار آن در کلاس های صرفا speaking نیز شرکت می کردم که همانند تافل هر هفته یک روز درمیان 1.5 ساعت بود و writing های مربوطه را به معلم خود می دادم نا اصلاح کند و نکات مورد نظر را گوشزد نماید....
کلاسی را که خودم رفتم را برایتان گفتم...البته یک کلاس در مدرسه رهنمون ولیعصر نیز برگزار می شود....آنجا هم بد نیست....
خوب مثل اینکه ماند راهکار و کتب مناسب....درسته؟!:lol:
راستی برای شرکت در امتحان تافل شرایطی هم وجود داره ؟
مثلاً مدرک تحصیلی خاص یا یک آزمون پیش نیاز ؟
و هزینه خود آزمون چقدره سوای کلاس های آمادگی و اینا ؟ ;)
معمولا یک آزمون پیش از شما می گیرن که سطح شما مشخص بشه...بعد سطح کلاسی شما را مشخص می کنن که از بین چهار سطح کدام بهتره..ولی توصیه می کنم هرچه ساده تر باشه از همان اول شروع کنین....;)
حداقا اینجوری می دونین که 9 ماه کلاس میرین و هم زمان می خوانین که بعد گذشت 9 ماه فارغ بشین...:lol:
تولد نو رسیده مبارک...:D !!!!!!!!!!
هزینه آزمون حدودای 140 دلاره که در ایران مثلا سازمان سنجش معادل ریالی اونو می گیره...
البته اون موقع زمان ما در عصر سنگی 110 دلار بود...:blink:
اگه اون دو مطلب باقی مانده یادم رفت...با پی ام یادآوری کنین تا بنویسم...:lol:
در ضمن دوست بسیار عزیزم...اون داون لودهای مربوط به تافل شاهکار بود...خوش باشید...
به تمامی دوستان توصیه می کنم که اونا را تا منقضی نشده دی ال کنین...;)

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب ...:)
1-اشل من این بوده که روزانه (در کل 6 ماه)حدود سه ساعت لغت ----حدود 2 ساعت reading -----حدود یک ساعت listening ---حدود یک ساعت گرامر و روزانه یک ساعت writing کار می کردم...
این مطالب کاملا غیر مرتبط با تافل بود...یعنی تست زنی نبوده و اصلا کتب تافلی نمی خواندم...
پس از آن سه ماه فقط بر روی تافل کار کردم...یعنی تست زنی و کتب مربوط و مرتبط را با آن خواندن ضمیمه کار شما می شود....
دانش زبانی در شروع به کار متوسط کمی به بالا در نظر بگیرید...
درطی مدتی که در آن سه ماه تافل می خواندم و تست می زدم و محیطی شبه امتحان فراهم می کردم..(همان نه ماه کلاس تافل هم هم زمان می رفتم)در کنار آن در کلاس های صرفا speaking نیز شرکت می کردم که همانند تافل هر هفته یک روز درمیان 1.5 ساعت بود و writing های مربوطه را به معلم خود می دادم نا اصلاح کند و نکات مورد نظر را گوشزد نماید....
کلاسی را که خودم رفتم را برایتان گفتم...البته یک کلاس در مدرسه رهنمون ولیعصر نیز برگزار می شود....آنجا هم بد نیست....
خوب مثل اینکه ماند راهکار و کتب مناسب....درسته؟!:lol:

معمولا یک آزمون پیش از شما می گیرن که سطح شما مشخص بشه...بعد سطح کلاسی شما را مشخص می کنن که از بین چهار سطح کدام بهتره..ولی توصیه می کنم هرچه ساده تر باشه از همان اول شروع کنین....;)
حداقا اینجوری می دونین که 9 ماه کلاس میرین و هم زمان می خوانین که بعد گذشت 9 ماه فارغ بشین...:lol:
تولد نو رسیده مبارک...:D !!!!!!!!!!
هزینه آزمون حدودای 140 دلاره که در ایران مثلا سازمان سنجش معادل ریالی اونو می گیره...
البته اون موقع زمان ما در عصر سنگی 110 دلار بود...:blink:
اگه اون دو مطلب باقی مانده یادم رفت...با پی ام یادآوری کنین تا بنویسم...:lol:
در ضمن دوست بسیار عزیزم...اون داون لودهای مربوط به تافل شاهکار بود...خوش باشید...
به تمامی دوستان توصیه می کنم که اونا را تا منقضی نشده دی ال کنین...;)
به قول دوست شاعرمون در غیاب گربه موشها .....:lol:
معلومه خیلی وقت گذاشتی اسی جان.با این کار شما یه خورده مشکل به نظر میاد.راستی تخصص شما چی می باشه من دوست دارم بدونم.:blush:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از ch_hamid123 :
اين هم لينك يك سري از آزمون هاي تافل از سال 97 تا 2004 . اين نمونه آزمون ها به من خيلي كمك كردن. Listening هاش خيلي كيفيت ندارن ولي reading و grammar خيلي خيلي مفيده و كاملاً شبيه سوالات امتحانه
بسیار عالی سایه توم مستدام.:)

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
میگم چه بحث خوبی شد ... دست همه درد نکنه ... لینک اینجا رو دادم به چند تا از دوستام که میخوان این امتحان رو بدن انقدر دعا کردن همگی رو ;)

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از IcedAngel :
میگم چه بحث خوبی شد ... دست همه درد نکنه ... لینک اینجا رو دادم به چند تا از دوستام که میخوان این امتحان رو بدن انقدر دعا کردن همگی رو ;)

من هم فکر می کنم که بحث خوبی شده. اگر موافق باشین همه دوستانی که تافل دادن نمراتشون رو اینجا بنویسن و بگن که چه مدت برای امتحان خوندن. من نمرم 603 شد. Listening 58 و Grammar 58 و Reading 65 . و قسمت انشا هم TWE=5 . نحوه محاسبه نمره اینجوریه که نمره 3 تا قسمت اصلی با هم جمع می شه و بعد در 10 ضرب می شه و تقسیم بر 3 می شه و نمره نهایی رو می سازه. نمره قسمت انشا هم جداگانه گزارش می شه که بیشترین اش 6 هستش. و بیشترین نمره هر قسمت هم فکر می کنم 68 باشه. مدتی که برای امتحان خوندم هم 1.5 ماه بصورت پیوسته و فشرده.:)

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از ch_hamid123 :
نحوه محاسبه نمره اینجوریه که نمره 3 تا قسمت اصلی با هم جمع می شه و بعد در 10 ضرب می شه و تقسیم بر 3 می شه و نمره نهایی رو می سازه. نمره قسمت انشا هم جداگانه گزارش می شه که بیشترین اش 6 هستش. و بیشترین نمره هر قسمت هم فکر می کنم 68 باشه. مدتی که برای امتحان خوندم هم 1.5 ماه بصورت پیوسته و فشرده.:)

به عبارتی نمره کل 680 هستش دیگه
نمره کل اشنا هم شد 6
شما دانش زبانیتون چقدر بوده و تو این 1.5 ماه چه طوری و چه چیزایی رو مطالعه کردی ؟ ;)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
به قول دوست شاعرمون در غیاب گربه موشها .....:lol:
معلومه خیلی وقت گذاشتی اسی جان.با این کار شما یه خورده مشکل به نظر میاد.راستی تخصص شما چی می باشه من دوست دارم بدونم.:blush:
عزیز جان من متوجه منظور شما نشدم...:blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از ch_hamid123 :
كتاب هاي زير بد نيست...بعضي هاشون شبيه هم هستن. مثلاً longman ها شبيه هم ان...

1)Longman Complete Course for the TOEFL Test: Preparation for the Computer and Paper Tests
2)Longman Preparation Course for the Toefl Test
3) TOEFL Test Preparation Kit by ETS
4) Essential Words for the Toefl
5) Barron's How to Prepare for the Toefl Test of English As a Foreign Language
6) Peterson's Toefl Reading Flash​
دوست من می شه برای TSEهم مثل اون لینک قبلی که عالیه مطلب لینک کنی؟!من وقتی رفتم تو کف خرید سری آماده سازی اون از سایت اصلی تافل دیدم بالای 500 دلاری آب می خوره...:blink: با الان تو تهران هست؟!
برای greچی؟:happy:

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من می شه برای TSEهم مثل اون لینک قبلی که عالیه مطلب لینک کنی؟!من وقتی رفتم تو کف خرید سری آماده سازی اون از سایت اصلی تافل دیدم بالای 500 دلاری آب می خوره...:blink: با الان تو تهران هست؟!
برای greچی؟:happy:

راستش من TSE ندادم و خيلي هم آشنايي ندارم با منابع اش. براي GRE فكر كنم كتاب كاپلان خوب باشه.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب اینم کتابهای مناسب تافل:
1- لینک هایی که دوست خوبمان در چند پست بالا دادند برای تمرین بسیار مناسب است.
2-گرامر:
grammar in use written by murphy for intermediate students
toefl grammar flash book by peterson's
basic english grammar written by betty schrampfer azar
english grammar digest by aronson
3-لغت:
504 absolutly essentail words
601 words you need to know
toefl word flash
essential words for toefl barrons
1100 words you need to know
البته اگه بترتیب از بالا به پایین مطالعه بشه خیلی بهتره..
4-نوشتاری:
toefl essays by abbas zahedi
written power by kapplan
paragraph development
5-شنیداری
new interchange tapes
voice of america
tactics fot listening by jack c.richards
test your listening
6-خواندنی:
l.g alexander 4 books for reading
toefl reading flash
همان اولی خود چهار جلد است..
در ضمن تست های هردو کتاب تافل لانگمن و بارونز را تهیه کنید و با آن کار کنید و نکات هردو را بخوانید...
دو کتاب قطور و بزرگی هستند..
لانگمن ساده تر از بارونز بوده و بارونز نیز دارای نکاتی است که لانگمن ندارد..;)

Troy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستتون درد نکنه. واقعاً اینجا Resource خوبی شده ( مخصوصا از اسفندیار خان عزیز )

سوالی داشتم،
به نظرتون می شه، در عرض 4 ماه، کسی که انگلیسی متوسط رو به خوب داره، با مثلا روزی 5 ساعت مطالعه بتونه تافل بالای 600 بیاره؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Troy :
دستتون درد نکنه. واقعاً اینجا Resource خوبی شده ( مخصوصا از اسفندیار خان عزیز )

سوالی داشتم،
به نظرتون می شه، در عرض 4 ماه، کسی که انگلیسی متوسط رو به خوب داره، با مثلا روزی 5 ساعت مطالعه بتونه تافل بالای 600 بیاره؟
دوست من!!!:)
البته این تجربه شخصی خودم بوده و باید دید سایر دوستان چه نظری دارن ولی...
تافل مثل یک امتحان ورودی دانشگاه نیست که شما نسبت به نمره بالای اون حساس بشین...
نمره بالای و یا در همین حد 550 کافیه..
در برخی رشته ها مثل علوم انسانی و مدیریت بازرگانی و حقوق تافل نمره بالای 580 می خواد...
در بورس های داده شده برای دانشگاه هاو بخصوص اگه طالبش باشین و دانشگاه هم کلاس بالا باشه نمره حداقل 600 می خواد که اونم تک و توک می توان دید..چون فقط این نیست و باید معیارهای دیگه مثل نمرات بالای و معدل بالای تحصیل دوره قبلی را به شرایط کلی لحاظ کنین..
ولی شما با اون برنامه ریزی همان 600 را یا نزدیک به اون را خواهید آورد..البته اینی که گفتم دقیق نبود..حدودی است..;)بیشتر باید انگلیسی عمومی خودتون قوی باشه...سعی کنین بهبود پیدا کنه...تافل فقط باید به اسلوب امتحانی و تکنیک های جواب گویی اون و آشنایی با سوالاتش دقت بشه..

Troy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من!!!:)
البته این تجربه شخصی خودم بوده و باید دید سایر دوستان چه نظری دارن ولی...
تافل مثل یک امتحان ورودی دانشگاه نیست که شما نسبت به نمره بالای اون حساس بشین...
نمره بالای و یا در همین حد 550 کافیه..
در برخی رشته ها مثل علوم انسانی و مدیریت بازرگانی و حقوق تافل نمره بالای 580 می خواد...
در بورس های داده شده برای دانشگاه هاو بخصوص اگه طالبش باشین و دانشگاه هم کلاس بالا باشه نمره حداقل 600 می خواد که اونم تک و توک می توان دید..چون فقط این نیست و باید معیارهای دیگه مثل نمرات بالای و معدل بالای تحصیل دوره قبلی را به شرایط کلی لحاظ کنین..
ولی شما با اون برنامه ریزی همان 600 را یا نزدیک به اون را خواهید آورد..البته اینی که گفتم دقیق نبود..حدودی است..;)بیشتر باید انگلیسی عمومی خودتون قوی باشه...سعی کنین بهبود پیدا کنه...تافل فقط باید به اسلوب امتحانی و تکنیک های جواب گویی اون و آشنایی با سوالاتش دقت بشه..

مچکرم از دوست خوبمون که همیشه همه رو با محبت هاش شرمنده میکنه. :blush:

mehran_p

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
از دوستان مقیم پی تی کسی هست که به مر حله گرفتن تافل رسیده باشه ؟(هنوز نگرفته باشه:D )
اگه هست لطفآ با من در تماس باشه
با تشکر

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از Muhammadinfo :
من ايلتز دارم.
اگر سوال داشتي بپرس
من سوال دارم:D
1- اين ايتلز رو ميشه بدون گذروندن كلاس گرفت ؟
2- از تافل معتبرتره ؟
3- نمونه سوال تو اينترنت هست

بالا