خوب ...
1-اشل من این بوده که روزانه (در کل 6 ماه)حدود سه ساعت لغت ----حدود 2 ساعت reading -----حدود یک ساعت listening ---حدود یک ساعت گرامر و روزانه یک ساعت writing کار می کردم...
این مطالب کاملا غیر مرتبط با تافل بود...یعنی تست زنی نبوده و اصلا کتب تافلی نمی خواندم...
پس از آن سه ماه فقط بر روی تافل کار کردم...یعنی تست زنی و کتب مربوط و مرتبط را با آن خواندن ضمیمه کار شما می شود....
دانش زبانی در شروع به کار متوسط کمی به بالا در نظر بگیرید...
درطی مدتی که در آن سه ماه تافل می خواندم و تست می زدم و محیطی شبه امتحان فراهم می کردم..(همان نه ماه کلاس تافل هم هم زمان می رفتم)در کنار آن در کلاس های صرفا speaking نیز شرکت می کردم که همانند تافل هر هفته یک روز درمیان 1.5 ساعت بود و writing های مربوطه را به معلم خود می دادم نا اصلاح کند و نکات مورد نظر را گوشزد نماید....
کلاسی را که خودم رفتم را برایتان گفتم...البته یک کلاس در مدرسه رهنمون ولیعصر نیز برگزار می شود....آنجا هم بد نیست....
خوب مثل اینکه ماند راهکار و کتب مناسب....درسته؟!:lol:
معمولا یک آزمون پیش از شما می گیرن که سطح شما مشخص بشه...بعد سطح کلاسی شما را مشخص می کنن که از بین چهار سطح کدام بهتره..ولی توصیه می کنم هرچه ساده تر باشه از همان اول شروع کنین....
حداقا اینجوری می دونین که 9 ماه کلاس میرین و هم زمان می خوانین که بعد گذشت 9 ماه فارغ بشین...:lol:
تولد نو رسیده مبارک...

!!!!!!!!!!
هزینه آزمون حدودای 140 دلاره که در ایران مثلا سازمان سنجش معادل ریالی اونو می گیره...
البته اون موقع زمان ما در عصر سنگی 110 دلار بود...:blink:
اگه اون دو مطلب باقی مانده یادم رفت...با پی ام یادآوری کنین تا بنویسم...:lol:
در ضمن دوست بسیار عزیزم...اون داون لودهای مربوط به تافل شاهکار بود...خوش باشید...
به تمامی دوستان توصیه می کنم که اونا را تا منقضی نشده دی ال کنین...