دوست عزیز طلا هم با قیمت دلار محاسبه میشه , یه سرش دلاره یه سرش اونس , دلار بریزه سکه میریزه بالا بره بالا میره , اونس هم رسما باید اینجوری باشه ولی توی شرایط فعلی دلاره حرف اولو میزنه .
فکر کنم درست متوجه منظور من نشدید.درود به شما
بله حق با شماست اما ارزش جهانی دلار در برابر تمام ارزهای جهان
نه دلار به ریال
به بیان بهتر دلار در دنیا کاهش یا افزایش منطقی داره نه مثل ارزشش در برابر ریال
از کجا باید حدس میزدیم؟
کسی چه میدونست از 1550 میاد تا 2200؟
به شما قول میدم خود بهمنی هم نمیدونست که هییییچ غضنفری و حسینی و .... هم نمیدونستن.
اینجا ایرانه عزیزم ایران.
با وجود گرانی مسکن در تهران و همچنین افزایش شدید هزینه های ساخت امسال تقاضای زیادی برای پروانه ساخت بوده و نسبت به سه سال پیش سه برابر و نسبت به پارسال 1.5 برابر شده.
قشر متوسط که توان اجاره های بالای تهران را ندارند چه رسد به آپارتمانهایی که از متری 3میلیون شروع میشه.
دوستم آپارتمان صدمتریش را سال پیش 30میلیون رهن و 700 اجاره داده،امسال اجاره داده 60 میلیون رهن و 1300 اجاره،سرم سوت کشید.
دلار بهتره چون دولت ذخایر طلاش خوبه و از طرفی سکه دست مردم هم هست. این دلاره که کمبود داریم. شما الان هم شاهدی سکه بخاطر اشباع بودن بازار قیمتش متناسب با دلار بالا نمیره و نمیتونه پا به پای دلار بره. ضمن اینکه کوچکترین اتفاقی بیافته (خدایی نکرده جنگی، تنگه هرمزی) و سرمایه دارها بخوان از کشور برن و افراد مایه دار مهاجرت کنن همه دنبال دلار خواهند گشت.
اینا احتمال خروج سرمایه هارو به صورت دلاری از کشور دیدن , خب دلار هم کم هست در نتیجه اومدن طلا رو حباب منفی دادن که کسی خواست چیزی قاچاق کنه اونور , طلا براش به صرفه تر باشه تا دلار .
توی یکسال اینقدر هم فرق نکرده
ارسال شده از LT22i با استفاده از تپاتالک 2
در کوتاه مدت شاهد روند خنثی یا نزولی خواهیم بود
اینکه چرا طلا حباب منفی پیدا کرده اونم اینقدر زیاد , سناریویی که براش هست اینه که دولت عمدا حباب منفی رو ایجاد کرده که طلا قاچاق به به جاش ارز وارد بشه. در اینکه قیمت طلا مصنوعی حباب منفی پیدا کرده من شکی ندارم , این حباب منفی بخاطر زیاد بودن سکه توی دست مردم نیست , ولی این جریان ایجاد عمدی حباب منفی رو من اینجوری میبینم که اینا احتمال خروج سرمایه هارو به صورت دلاری از کشور دیدن , خب دلار هم کم هست در نتیجه اومدن طلا رو حباب منفی دادن که کسی خواست چیزی قاچاق کنه اونور , طلا براش به صرفه تر باشه تا دلار .
اگه بتونه از طریق نوچه هاش اینکارو میکنه. گفتم یه سناریو اینه که اینا جمع بشه بره اونور دلار برگرده.خوبخود دولت مگه نميتونه سكه هار روجمع كنه اونور بفروشه دلار وارد كنه؟
چرا اتفاقا فرق کرده. من خودم مهندس عمرانم و کاملا تو جریان هستم. اتفاقا 4 شنبه تو **** مهندسی بودم کارمندش میگفت اینقدر پرونده ساخت و ساز زیاد شده که نمیدونیم چه کار بکنیم!!!!
قیمت آپارتمان داره میره بالا و بازار کاملا صعودیه (اگر چه خرید و فروش راکد شده) و مردم دارن سرمایه گذاری میکنن و تا دیرتر نشده دارن جواز میگیرن بسازن. حالا کار ندارم ضرر میکنن یا سود، ولی نسبت به پارسال خیلی بیشتر شده. البته باید گفت فصل تابستان هست و وقت ساخت و سازه.
وامهای مسکن و وامهای مهر و وامهای بافت فرسوده و .... کاملا باعث رونق شده. من 80% مالکهایی که باهاشون کار میکنم یا کارمندن یا بقال یا کارگر ....!!!!
همه هم با وام دارن میسازن.
سلام آقا آرش عزیز
آقا آرش اینی که شما الان گفتی الهام شده یا آقا زاده ای چیزی هستی و از برخی مسائل خبر داری و رو نمیکنی ؟
ولی جدای از شوخی چرا این حرف و زدی ؟ آخه حتی حرفش هم خوشحال کننده است .
خوبخود دولت مگه نميتونه سكه هار روجمع كنه اونور بفروشه دلار وارد كنه؟