• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
دوستان 20 تا سکه داریم.تبدیل کنیم به دلار یا نگه داریم؟ کدوم بهتره؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
دوست عزیز طلا هم با قیمت دلار محاسبه میشه , یه سرش دلاره یه سرش اونس , دلار بریزه سکه میریزه بالا بره بالا میره , اونس هم رسما باید اینجوری باشه ولی توی شرایط فعلی دلاره حرف اولو میزنه .

درود به شما
بله حق با شماست اما ارزش جهانی دلار در برابر تمام ارزهای جهان
نه دلار به ریال
به بیان بهتر دلار در دنیا کاهش یا افزایش منطقی داره نه مثل ارزشش در برابر ریال

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
درود به شما
بله حق با شماست اما ارزش جهانی دلار در برابر تمام ارزهای جهان
نه دلار به ریال
به بیان بهتر دلار در دنیا کاهش یا افزایش منطقی داره نه مثل ارزشش در برابر ریال
فکر کنم درست متوجه منظور من نشدید.
مثال میزنم

فرمول ساده قیمت سکه اینه
اونس * دلار / 4.25
اونس رو ثابت در نظر بگیریم 1620 دلار رو در نظر بگیریم 2100 قیمت سکه میشه : 800 تومن که البته الان حباب منفی داره و اینقدر نیست.
حالا اونس رو همون 1620 در نظر بگیریم و دلار رو 1900 سکه میشه: 724
ریزش دلار چه برای کسی که دلار داره چه سکه به یک اندازه اثر داره , کسی که سکه میگیره روی بالارفتن اونس حساب کرده که البته اونس بالارفتن داره پایین اومدن هم داره , ولی چون طی این سالها بالا رفته روی این حساب میشه که بازم بالا بره , در نتیجه سکه میگیرن که اونس بالا بره اینجوری اگه کسی الان که اونس 1620 هست فرضا N میلیون سرمایه داره که بخواد به سکه تبدیل کنه میشه 100 سکه و بخواد به دلار تبدیل کنه میشه مثلا 30 هزار دلار , اگه صد سکه رو بگیره و اونس بالا بره اون سکه ها ارزش مثلا 33 هزار دلار رو پیدا میکنه یعنی اینوسط واقعا سودی برده شده. فلسفه سکه و طلا اینه.

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
از کجا باید حدس میزدیم؟
کسی چه میدونست از 1550 میاد تا 2200؟
به شما قول میدم خود بهمنی هم نمیدونست که هییییچ غضنفری و حسینی و .... هم نمیدونستن.
اینجا ایرانه عزیزم ایران.

خودشون خوب میدونستند وقتی 1550 بود همین وزیر اقتصاد میگفت باید فاصله کمتر بشه
وقتی 1900 بود بهمنی میگفت قیمت دلار حباب داره و باید فاصله باید کمتر بشه

اما حالا 2100 هست حرفی از حباب دلار نیست

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
با وجود گرانی مسکن در تهران و همچنین افزایش شدید هزینه های ساخت امسال تقاضای زیادی برای پروانه ساخت بوده و نسبت به سه سال پیش سه برابر و نسبت به پارسال 1.5 برابر شده.
قشر متوسط که توان اجاره های بالای تهران را ندارند چه رسد به آپارتمانهایی که از متری 3میلیون شروع میشه.
دوستم آپارتمان صدمتریش را سال پیش 30میلیون رهن و 700 اجاره داده،امسال اجاره داده 60 میلیون رهن و 1300 اجاره،سرم سوت کشید.

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
با وجود گرانی مسکن در تهران و همچنین افزایش شدید هزینه های ساخت امسال تقاضای زیادی برای پروانه ساخت بوده و نسبت به سه سال پیش سه برابر و نسبت به پارسال 1.5 برابر شده.
قشر متوسط که توان اجاره های بالای تهران را ندارند چه رسد به آپارتمانهایی که از متری 3میلیون شروع میشه.
دوستم آپارتمان صدمتریش را سال پیش 30میلیون رهن و 700 اجاره داده،امسال اجاره داده 60 میلیون رهن و 1300 اجاره،سرم سوت کشید.

توی یکسال اینقدر هم فرق نکرده ;)

ارسال شده از LT22i با استفاده از تپاتالک 2

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دلار بهتره چون دولت ذخایر طلاش خوبه و از طرفی سکه دست مردم هم هست. این دلاره که کمبود داریم. شما الان هم شاهدی سکه بخاطر اشباع بودن بازار قیمتش متناسب با دلار بالا نمیره و نمیتونه پا به پای دلار بره. ضمن اینکه کوچکترین اتفاقی بیافته (خدایی نکرده جنگی، تنگه هرمزی) و سرمایه دارها بخوان از کشور برن و افراد مایه دار مهاجرت کنن همه دنبال دلار خواهند گشت.

من خودم هم نظرم روی دلاره شاید تا پارسال سکه بهتر بود ولی امسال دلار بهتره
ممکنه سال دیگه دوباره سکه باشه

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
اینا احتمال خروج سرمایه هارو به صورت دلاری از کشور دیدن , خب دلار هم کم هست در نتیجه اومدن طلا رو حباب منفی دادن که کسی خواست چیزی قاچاق کنه اونور , طلا براش به صرفه تر باشه تا دلار .

خروج سرمایه با قاچاق فرق داره. خروج سرمایه توسط افراد عادی صورت میگیره که میخوان سرمایه هاشون رو ببرن بیرون، اینها که نمیتونن با خودشون سکه یا طلا ببرن!؟ خروج طلا از کشور یادته که غیر قانونی اعلام شد چند ماه پیش. این افراد حتما باید دلار ببرن یا ارزهای دیگه. اما در مورد قاچاق درسته، کسانی که قاچاقچی هستن با این کار ارز به داخل میارن که البته این کار هم کار قاچاقچی های معمولی نیست بلکه این هم رانت خوارهای خاص خودش رو داره و عوامل بانک مرکزی هستن در واقع. اما این کارها همه موقتی هست و در واقع چوب حراج زدن به ذخایر کشوره. ارز باید تک نرخی بشه حالا با هر قیمتی شده ولی ثابت بمونه قیمتش.

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
توی یکسال اینقدر هم فرق نکرده ;)

چرا اتفاقا فرق کرده. من خودم مهندس عمرانم و کاملا تو جریان هستم. اتفاقا 4 شنبه تو **** مهندسی بودم کارمندش میگفت اینقدر پرونده ساخت و ساز زیاد شده که نمیدونیم چه کار بکنیم!!!!
قیمت آپارتمان داره میره بالا و بازار کاملا صعودیه (اگر چه خرید و فروش راکد شده) و مردم دارن سرمایه گذاری میکنن و تا دیرتر نشده دارن جواز میگیرن بسازن. حالا کار ندارم ضرر میکنن یا سود، ولی نسبت به پارسال خیلی بیشتر شده. البته باید گفت فصل تابستان هست و وقت ساخت و سازه.
وامهای مسکن و وامهای مهر و وامهای بافت فرسوده و .... کاملا باعث رونق شده. من 80% مالکهایی که باهاشون کار میکنم یا کارمندن یا بقال یا کارگر ....!!!!
همه هم با وام دارن میسازن.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
در کوتاه مدت شاهد روند خنثی یا نزولی خواهیم بود

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
امروز فردوسی بودم
خریدشون حول و حوش 2080 بود فروش هم حدود 2100 !

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
در کوتاه مدت شاهد روند خنثی یا نزولی خواهیم بود

سلام آقا آرش عزیز
آقا آرش اینی که شما الان گفتی الهام شده یا آقا زاده ای چیزی هستی و از برخی مسائل خبر داری و رو نمیکنی ؟

ولی جدای از شوخی چرا این حرف و زدی ؟ آخه حتی حرفش هم خوشحال کننده است .

hamidi2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اینکه چرا طلا حباب منفی پیدا کرده اونم اینقدر زیاد , سناریویی که براش هست اینه که دولت عمدا حباب منفی رو ایجاد کرده که طلا قاچاق به به جاش ارز وارد بشه. در اینکه قیمت طلا مصنوعی حباب منفی پیدا کرده من شکی ندارم , این حباب منفی بخاطر زیاد بودن سکه توی دست مردم نیست , ولی این جریان ایجاد عمدی حباب منفی رو من اینجوری میبینم که اینا احتمال خروج سرمایه هارو به صورت دلاری از کشور دیدن , خب دلار هم کم هست در نتیجه اومدن طلا رو حباب منفی دادن که کسی خواست چیزی قاچاق کنه اونور , طلا براش به صرفه تر باشه تا دلار .

خوبخود دولت مگه نميتونه سكه هار روجمع كنه اونور بفروشه دلار وارد كنه؟

Last edited:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خوبخود دولت مگه نميتونه سكه هار روجمع كنه اونور بفروشه دلار وارد كنه؟
اگه بتونه از طریق نوچه هاش اینکارو میکنه. گفتم یه سناریو اینه که اینا جمع بشه بره اونور دلار برگرده.

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
چرا اتفاقا فرق کرده. من خودم مهندس عمرانم و کاملا تو جریان هستم. اتفاقا 4 شنبه تو **** مهندسی بودم کارمندش میگفت اینقدر پرونده ساخت و ساز زیاد شده که نمیدونیم چه کار بکنیم!!!!
قیمت آپارتمان داره میره بالا و بازار کاملا صعودیه (اگر چه خرید و فروش راکد شده) و مردم دارن سرمایه گذاری میکنن و تا دیرتر نشده دارن جواز میگیرن بسازن. حالا کار ندارم ضرر میکنن یا سود، ولی نسبت به پارسال خیلی بیشتر شده. البته باید گفت فصل تابستان هست و وقت ساخت و سازه.
وامهای مسکن و وامهای مهر و وامهای بافت فرسوده و .... کاملا باعث رونق شده. من 80% مالکهایی که باهاشون کار میکنم یا کارمندن یا بقال یا کارگر ....!!!!
همه هم با وام دارن میسازن.

نرخ افزایش اجاره بها منظورم بود جناب ;)

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام آقا آرش عزیز
آقا آرش اینی که شما الان گفتی الهام شده یا آقا زاده ای چیزی هستی و از برخی مسائل خبر داری و رو نمیکنی ؟

ولی جدای از شوخی چرا این حرف و زدی ؟ آخه حتی حرفش هم خوشحال کننده است .

راه اندازی بورس ارز قطعا تاثیره مثبتی روی بازار داره(هر چند کوتاه مدت) البته امروز گفته شده بانک مرکزی تمایلی به همکاری نداره!

معاملات ۳ تا ۶ ماهه قراردادهای آتی ارز در بورس/بانک مرکزی فعلا همکاری نمی‌کند

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
رییس بانک مرکزی به علم اقتصاد اعتقاد ندارد؟! +نمودار

جالب اینجاست که شخص آقای بهمنی در این‌گونه اظهار نظرها تجربه‌ی قبلی هم دارند؛ مثلا در ماجرای نرخ سود سپرده 20 درصد در دی ماه سال گذشته و جنجال‌های بعد از آن. اما معلوم نیست چند بار باید شخصاً این مسأله را بیازمایند که اعلام تصمیمی که هنوز قطعی نشده و مورد تایید قرار نگرفته قبل از اینکه اجرایی شود، اثرات منفی خود را نشان خواهد داد.

n00167115-r-b-000.jpg

طی هفته گذشته چهار مقام ارشد اقتصادی کشور اظهاراتی متفاوت و متناقض، در خصوص قیمت گزاری ارز مرجع و به زعم خود تک نرخی کردن ارز اظهار داشتند.

1- حميد صافدل معاون وزير صنعت، معدن و تجارت در گفت‌وگو با مهر با بيان اين که نرخ ارز مرجع، ديگر 1226 تومان نخواهد بود، افزود: نرخ جديد ارز رسمي بين 1226 تومان و نرخ آزاد فعلي است.

2- به گزارش مهر بهمنی رئیس بانک مرکزی با اعلام قطعی شدن تغییر نرخ ارز 1226 تومانی، از اعلام نرخ جدید ارز تک نرخی تا 10 روز آینده خبر داد و گفت: برای تک نرخی شدن ارز، کمبود ارزی نداریم.

3- به گزارش مهر محمدرضا فرزین رییس هیئت عامل صندوق توسعه ملی گفت: طبق اطلاعات بنده، دولت برای تغییر نرخ ارز مرجع برنامه ای ندارد.

4- و از همه جالب‌تر سخنان غضنفری وزیر صنعت معدن تجارت، به گزارش مهر وی گفت: شرایط کشور هم اکنون خاص و حساس است و تغییرات نرخ ارز، تأثیر مستقیمی بر صنعت، معدن و تجارت گذاشته، این در شرایطی است که این روزها همگان باید مراقب اظهارنظرهای خود در رابطه با مسائل ارزی کشور باشند، چرا که بیان حتی یک ایده هم می‌تواند منجر به التهاب در بازار شود. ممکن است برخی با ادبیات ارزی آشنا نبوده اما در این زمینه اظهارنظر کنند و منجر به التهاب بازار شوند که باید از انعکاس و توجه به این گونه اظهارنظرها به شدت اجتناب کرد.
.
.
.
.
.
.
.

منبع خبر

بالا