Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز

من الان استانبولم اینم سرعت hsdpa ترک سل هست ، خجالت آوره سرعت ایران.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
مدارک رو دادم به اونجایی که برام ثبت نام کرد
نه نداشتم قبلا سرویس
کلا از دست من کاری بر یاد الان یا نه؟!
![]()
دقیقا زدی تو خال !![]()
اکی شد خودش امروز فعال شد خود به خودبه همونجا که مدارک دادید زنگ بزنید، تا اونها اوکی ندن به مرکزشون مدارک دستشون هست سرویس شما راه اندازی نمیشه، ولی با این حال فکر کنم یه تکنیسین هم بفرستن که یه سری تنظیمات مودم انجام بده.
اکی شد خودش امروز فعال شد خود به خود
![]()
درود
آیا میشه مودم وایمکس نخرم و با گوشیم سرعت اینترنت بالا رو داشته باشم
یعنی اینترنت 3g سیم کارتم بیشتر بشه و روی گوشیم اینترنت پر سرعت داشته باشم
سپاس
چند وقتیه ایرانسل تبدیل به یک سرویس افتضاح به تمام عیار شده و هیچ کس هم پاسخگو نیست.
اینا فکر میکنن چون شما با سرعت واقعی دانلود میکنی دیگه هیچ مشکلی نیست در صورتی که بروزینگ ( مخصوصا هاست های خارج از کشور ) اینقدر افتضاح شده که گفتنی نیست. جالب تر اینکه در ساکس بروزینگ بهتر میشه و مجبور هستم 24 ساعته به ساکس وصل باشم وگرنه ایرانسل جونش بالا میاد یه سایت باز کنه. بعد از این افتضاح سرویس هایی مثل Viber و Skype و حتی یاهو مسنجر عملا دیگه کارایی ندارند.
هاهاهاهاها به Server توجه کنید وقتی *** روشنه)
پینگشم که اصلا تغییر نکرده. در ضمن فاصله از تهران رو 200 مایل و فاصله از West Valley City رو 50 مایل نشون میدهچه کلکه این ***.
انگار این سروری که تو تست دوم وصل شده به اون نقطه ای که شما زندگی می کنید ( البته طبق گفته ی ***) نزدیک تره ! از فاصله واقعی شما از سرور تهران.
آره خیلی ها در همین تاپیک هم از سرعت لود وب پیج می نالند...
به هر حال مبارکه ! اگه ADSL می گرفتی بهتر بود.
اینها چیز پی ان های دولت هست که به افراد نا آگاه می فروشن و وقتی طرف میره وبگردی تمام اطلاعاتشو میدی به صاحب چیز پی ان.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
امروز دیگه عملا ایرانسل تعطیل هست
چند روزی بود درست شده بود و پینگ و اینها حتی برای بازی آنلاین خوب بود
اما از دیشب باز هم بروزینگ افتضاح شده
با چیز پی ان و سوکس بهتر میشه تا حدودی
اما ADSL مخابرات 128 الان بروزینگش بهتره از 512 ایرانسل :f34r:
کوشا جان به هرحال سایت هممون هست اگه هیتلر بشه همه ضرر میکنیم دفعه قبل که یادت نرفته با چه بدبختی از هیتلر درآوردن حتی چند درصد هم احتمال بدیم باید رعایت کنیم اگه مهمه سایت برامون :wub:
حق با شماست
راستی مگه پینگ ایرانسل چنده که برا گیم مناسبه ؟ بالا 200 که بدرد نمیخوره حتی 201
برای من 220 اینا بود تا اسپانیا nexoneu.com ، راحت Combat Arms بازی میکردم بدون لگ
امروز 240 تا 270 هست و Time out زیاد داره نمیشه
شاتل داشتم پینگش بد بود، مخابرات هم الان دارم زیاد جالب نیست پینگ ایرانسل معمولا بهتر از همه بود
بهترین پینگی که تاحالا به این آی پی دیدم داتک هست که 190 میده
حالا از بچه ها تو بقیه شرکت ها میپرسم ببینم پینگ کی بهتره اگه ایرانسل اینطور بمونه حیف 60 تومن پوله بهش دادن
درود
آیا میشه مودم وایمکس نخرم و با گوشیم سرعت اینترنت بالا رو داشته باشم
یعنی اینترنت 3g سیم کارتم بیشتر بشه و روی گوشیم اینترنت پر سرعت داشته باشم
سپاس
منظورتون چیه ؟
یعنی اشتراک وایمکس بگیرید و رو گوشی با سیمکارت استفاده کنید ؟
متوجه نشدم.