• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
بله یعنی بهر شکلی روی گوشیم اینترنت پر سرعت داشته باشم

بدون اینکه مودم بخرم

الان GPRS گوشیم فعاله سرعت اینترنتم کمه

سرعتش رو ببرم بالا

میشه ؟

!!!!!!!!!!!!

خیر دوست عزیز نمیشه بدون مودم روتر وایمکس از دکل به طور مستقیم با سیمکارت اینترنت بگیرید ! اون دیگه میشه 3g.!!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
ADSL هم دارم :دی
از اوراکل
الان جفتش وصله میخوام ببینم کدوم رو نگه دارم کدوم رو بدم

هاهاهاهاها به Server توجه کنید وقتی *** روشنه :))

پینگشم که اصلا تغییر نکرده. در ضمن فاصله از تهران رو 200 مایل و فاصله از West Valley City رو 50 مایل نشون میده :) چه کلکه این ***.

انگار این سروری که تو تست دوم وصل شده به اون نقطه ای که شما زندگی می کنید ( البته طبق گفته ی *** :D) نزدیک تره ! از فاصله واقعی شما از سرور تهران.

آره خیلی ها در همین تاپیک هم از سرعت لود وب پیج می نالند...

به هر حال مبارکه ! اگه ADSL می گرفتی بهتر بود.

AzarΚharid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وایمکس ایرانسل خوبه؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چرا میگی چیز پی ان ؟

خیالت راخت برای وی پی ان گفتن سایت فیلتر نمیشه چون وی پی ان فقط تو ایرانه که به عنوان چیز شکن استفاده میشه !!! و کلی فایده داره !:p

والا میترسیم دیگه. قانون که نداره.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دیگه شورشو در آوردن! در Downlink و Uplink بصورت متناوب داره اختلال ایجاد میشه و همچنین پینگ گوگل و یاهو یکسری سایت دیگه سر به فلک کشیده. به این فقط میشه گفت آشغال نت نه اینترنت!
سرویس EDGE شون هم که عملا غیر قابل استفادس با اون کیفیت افتضاحش.

asghar.asadi2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا زدی تو خال ! :D

دزد کلاه بردار

بچه ها هواستون باشه این آقا دزده یک میلیون و پانصد از من بالا کشیده

با پیگیری هایی که دارم می کنم بزودی توسط پلیس میندازمش تو زندون

گفتم اخطار بدم این دزد بی پدر سر شما ها کلاه نزاره

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
برای بالاتر از 128 چطوری باید ثبت نام کنم؟
تو سایت خانگی داره و شرکت !
کارت دانشجویی رو چطوری باید بدم بهشون؟

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
پینگ تا هفته قبل خوب بود الانم خیلی بد نیست اما بروزینگ افتضاحه برای من مثلا سایتی پینگ 250 میده اما باید 4 5 بار رفرش کنم تا باز شه خیلی ها تو فروم های دیگه هم این مشکلو دارن

آقا نمیخوای یکم دست نگه داری وضعیت معلوم شه؟
اینکه من میبینم دیگه بهش اینترنت نمیشه گفت 512 هم دارم مثلا

اگر میخوای بگیری با یک نامه از شرکت میتونی راحت 128 بالاتر بگیری

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
پینگ تا هفته قبل خوب بود الانم خیلی بد نیست اما بروزینگ افتضاحه برای من مثلا سایتی پینگ 250 میده اما باید 4 5 بار رفرش کنم تا باز شه خیلی ها تو فروم های دیگه هم این مشکلو دارن

آقا نمیخوای یکم دست نگه داری وضعیت معلوم شه؟
اینکه من میبینم دیگه بهش اینترنت نمیشه گفت 512 هم دارم مثلا

اگر میخوای بگیری با یک نامه از شرکت میتونی راحت 128 بالاتر بگیری
آخه از اطرافیانم چیز بدی نشنیدم از ایرانسل !
شاید مشکل جای دیگست
در ضمن من با کارت دانشجویی میخوام 256 بگیرم
چطوری باید ثبت نام کنم؟

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
شاید مشکل جای دیگست
چطوری باید ثبت نام کنم؟

من خودم تا هفته پیش به همه میگفتم ایرانسل بگیرن اما این هفته شورشو درآورده دیگه سایت هم باز نمیشه راحت
ثبت نام که اینترنتی ثبت نام سرویس وایمکس
کارت دانشجویی رو نمیدونم قدیما معرفی نامه از دانشگاه میخواستن، تونستی با 707 یا یکی از نمایندگی ها صحبت کن که میدن با کارت خالی یا نه

امیدوارم باقی دوستان اگه اطلاع دارن راهنمایی کنن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من خودم تا هفته پیش به همه میگفتم ایرانسل بگیرن اما این هفته شورشو درآورده دیگه سایت هم باز نمیشه راحت
ثبت نام که اینترنتی ثبت نام سرویس وایمکس
کارت دانشجویی رو نمیدونم قدیما معرفی نامه از دانشگاه میخواستن، تونستی با 707 یا یکی از نمایندگی ها صحبت کن که میدن با کارت خالی یا نه

امیدوارم باقی دوستان اگه اطلاع دارن راهنمایی کنن
ممنون از لطفتون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شاید مشکل جای دیگست
چطوری باید ثبت نام کنم؟

محله به محله فرق میکنه

goofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
الان چند روزی هست که کلا مشکل داره ایرانسل ولی با گردو شکن راه میوفته و درست میشه

mr-dion

Registered User
لایک‌ها
13
دزد کلاه بردار

بچه ها هواستون باشه این آقا دزده یک میلیون و پانصد از من بالا کشیده

با پیگیری هایی که دارم می کنم بزودی توسط پلیس میندازمش تو زندون

گفتم اخطار بدم این دزد بی پدر سر شما ها کلاه نزاره
شانس اوردم پس
میخواستم ازش خرید کنه
:(

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
امروز از 12 تا 4:30 قطع بود نت و فقط تو eCare میرفت!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان کلا منطقه ایه. من خودم تو غرب یک هفته مشکل داشتم بعد درست شد.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
ایرانسل فقط تبلیغ داره
خدمات و پشتیبانیش اصلا خوب نیست و برای هر بار تماس کلی باید پشت خط باشین

سلام،

من تقریبا 6 ماه هست که وایمکس ایرانسل دارم، سرعت 2MB نا محدود با هزینه بیشتر از 130 هزار تومن. اما بیشتر از یک ماه هست که حتی سرعت 256KB هم بهم نمیده هر چی تماس میگیرم میگن در حال بررسی و پیگیریه میگم ماهی 130 هزار تومن هزینه میدم تا کی دیگه میخواد پیگیری زمان ببره و حالا این مدتی که گذشته و هزینه ای که از جیبم رفته و طبق قرار که باید 2 مگ بگیرم و نگرفتم چی میشه میگه اگه از زیر ساخت باشه که هیچ اگر از طرف ایرانسل باشه به تعداد روزهایی که نتونستید استفاده کنید برمیگردونیم به حسابتون که البته من بعید میدونم این کارو بکنن چون با یکی دیگشون که صحبت کردم گفت شما تو این مدت 27 گیگ استفاده کردی(یعنی میانگین روزی کمتر از 1 گیگ) و این یعنی شما از سرویست استفاده کردی بهش میگم اقا من اگه سرعتی که بابتش پول دادم رو از شما دریافت میکردم که این مقدار رو در مدت زمان کمتر از 2 روز میتونستم مصرف کنم نه در طول یک ماه(با سرعت 2MB هر یک گیگ رو میشه در مدت یک ساعت دانلود کرد). با چند نفر دیگشون هم که صحبت کردم به محض اینکه این موضوع رو مطرح میکردم که هزینه ای که از جیبم رفته چی میشه فوری لحن صحبت کردنشون عوض میشد و اینقدر بی امان صحبت میکردن که لکنت زبان میگرفتی و یادت میرفت چی میخوای بگی(میگم آقا/خانم ماشاءا... شما امان نمیدی من صحبت کنم میگن...).
روزهای اول که تماس می گرفتم میگفتن مودمو بگیر دستت بچرخ تو خونه هر جا آنتنش بهتر شد بگو میگفتم آقا من با چند تا از همکاراتون که قبل از شما زنگ زدن همه این کارا رو به علاوه خیلی تغییر تنظیمات و ... رو انجام دادم و نتیجه ای نداشته و از طرفی فکر نمیکنم مشکل از مکان مودم باشه چون تا قبل از این سرعت خوب بوده و بدون اینکه جاش رو عوض کنم یهو سرعت پایین اومده و از طرفی این که خیلی بده که باید مرتب مودم رو بگیرم دستم و تو خونه بچرخم، نباید اینطور باشه میگه نه کی گفته اصلا این مودم وایمکس هست و یکی از مزیت هاش همینه که قابل جابجایی هست میگم این که به این معنی نیست که اگر اینطور باشه این دیگه مزیت نیست نقطه ضعفه بعدشم که دیگه ماشاءا... اینقدر تند تند جوابتو میده که انگار از قبل متنی برای اینطور مواقع حاضر کردن.(عذرخواهی برای عدم ارائه سرویس مناسب هم که اصلا روش حساب نکن)
در مورد زیر ساخت هم که گفتن، از یکیشون پرسیدم یعنی چی اگر از زیر ساخت باشه هزینه من برنمیگرده یعنی جایی نیست که برم بگم آقای زیر ساخت شما چکار کردی که سرویسم بهم ریخته و هزینم رو بده گفت جایی که به ما اعلام نشده گفتم یعنی پولم رفته گفت بله دیگه!
خلاصه اینقدر من با پشتیبانیش صحبت کردم و جواب های شاخ دار و بی منطق شنیدم که اگر بشنوید سرتون صوت میکشه، خلاصه مطلب اینکه اگر سرویس دچار مشکلی بشه به جای عذرخواهی به هر حرفی چنگ میزنن که به زور توجیهت کنن. به یکیشون گفتم آقا این صحبت ها منو قانع نمیکنه منطق میگه شما برای انجام تعهداتتون حتی اگر شده 2 تا دکل دم خونه من بزنی باید این کارو بکنی یا از همون ابتدا اعلام کنی که توان ارائه این سرویس رو به من نداری و یا هزینم رو به راحتی برگردونی.(این افت سرعت رو بعد از ارائه مودم های یو اس بی، توسط ایرانسل به بعضی شهر ها و دانشجویان با تخفیف 70% باهاش مواجه شدم که قبل از اینکه به این شکل و با این تخفیف مودم بفروشن باید توان ارائه سرویسشون رو تقویت کنن)

این مطالب رو خدمت دوستان عرض کردم که بدونید ایرانسل هم که میگیرید باید خودتون رو برای همچین مواردی آماده کنید.

اگر هزینه ای که کردم و بابتش سرویس مورد نظر رو دریافت نکردم بهم برگردوندن حتما همینجا اعلام میکنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام،

من تقریبا 6 ماه هست که وایمکس ایرانسل دارم، سرعت 2MB نا محدود با هزینه بیشتر از 130 هزار تومن. اما بیشتر از یک ماه هست که حتی سرعت 256KB هم بهم نمیده هر چی تماس میگیرم میگن در حال بررسی و پیگیریه میگم ماهی 130 هزار تومن هزینه میدم تا کی دیگه میخواد پیگیری زمان ببره و حالا این مدتی که گذشته و هزینه ای که از جیبم رفته و طبق قرار که باید 2 مگ بگیرم و نگرفتم چی میشه میگه اگه از زیر ساخت باشه که هیچ اگر از طرف ایرانسل باشه به تعداد روزهایی که نتونستید استفاده کنید برمیگردونیم به حسابتون که البته من بعید میدونم این کارو بکنن چون با یکی دیگشون که صحبت کردم گفت شما تو این مدت 27 گیگ استفاده کردی(یعنی میانگین روزی کمتر از 1 گیگ) و این یعنی شما از سرویست استفاده کردی بهش میگم اقا من اگه سرعتی که بابتش پول دادم رو از شما دریافت میکردم که این مقدار رو در مدت زمان کمتر از 2 روز میتونستم مصرف کنم نه در طول یک ماه(با سرعت 2MB هر یک گیگ رو میشه در مدت یک ساعت دانلود کرد). با چند نفر دیگشون هم که صحبت کردم به محض اینکه این موضوع رو مطرح میکردم که هزینه ای که از جیبم رفته چی میشه فوری لحن صحبت کردنشون عوض میشد و اینقدر بی امان صحبت میکردن که لکنت زبان میگرفتی و یادت میرفت چی میخوای بگی(میگم آقا/خانم ماشاءا... شما امان نمیدی من صحبت کنم میگن...).
روزهای اول که تماس می گرفتم میگفتن مودمو بگیر دستت بچرخ تو خونه هر جا آنتنش بهتر شد بگو میگفتم آقا من با چند تا از همکاراتون که قبل از شما زنگ زدن همه این کارا رو به علاوه خیلی تغییر تنظیمات و ... رو انجام دادم و نتیجه ای نداشته و از طرفی فکر نمیکنم مشکل از مکان مودم باشه چون تا قبل از این سرعت خوب بوده و بدون اینکه جاش رو عوض کنم یهو سرعت پایین اومده و از طرفی این که خیلی بده که باید مرتب مودم رو بگیرم دستم و تو خونه بچرخم، نباید اینطور باشه میگه نه کی گفته اصلا این مودم وایمکس هست و یکی از مزیت هاش همینه که قابل جابجایی هست میگم این که به این معنی نیست که اگر اینطور باشه این دیگه مزیت نیست نقطه ضعفه بعدشم که دیگه ماشاءا... اینقدر تند تند جوابتو میده که انگار از قبل متنی برای اینطور مواقع حاضر کردن.(عذرخواهی برای عدم ارائه سرویس مناسب هم که اصلا روش حساب نکن)
در مورد زیر ساخت هم که گفتن، از یکیشون پرسیدم یعنی چی اگر از زیر ساخت باشه هزینه من برنمیگرده یعنی جایی نیست که برم بگم آقای زیر ساخت شما چکار کردی که سرویسم بهم ریخته و هزینم رو بده گفت جایی که به ما اعلام نشده گفتم یعنی پولم رفته گفت بله دیگه!
خلاصه اینقدر من با پشتیبانیش صحبت کردم و جواب های شاخ دار و بی منطق شنیدم که اگر بشنوید سرتون صوت میکشه، خلاصه مطلب اینکه اگر سرویس دچار مشکلی بشه به جای عذرخواهی به هر حرفی چنگ میزنن که به زور توجیهت کنن. به یکیشون گفتم آقا این صحبت ها منو قانع نمیکنه منطق میگه شما برای انجام تعهداتتون حتی اگر شده 2 تا دکل دم خونه من بزنی باید این کارو بکنی یا از همون ابتدا اعلام کنی که توان ارائه این سرویس رو به من نداری و یا هزینم رو به راحتی برگردونی.(این افت سرعت رو بعد از ارائه مودم های یو اس بی، توسط ایرانسل به بعضی شهر ها و دانشجویان با تخفیف 70% باهاش مواجه شدم که قبل از اینکه به این شکل و با این تخفیف مودم بفروشن باید توان ارائه سرویسشون رو تقویت کنن)

این مطالب رو خدمت دوستان عرض کردم که بدونید ایرانسل هم که میگیرید باید خودتون رو برای همچین مواردی آماده کنید.

اگر هزینه ای که کردم و بابتش سرویس مورد نظر رو دریافت نکردم بهم برگردوندن حتما همینجا اعلام میکنم.

دوست عزیز ایرانسل هر دوطال تو تابستان یک بلایی سر شبکش میاره تو این مدت زور الکی نزن که کسی جواب درست و حسابی بهت نمیده.
منم دو هفته قبل همین شکلی شدم دعوا و داد و بیداد اثری نداشت خودش درست شد.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
دوست عزیز ایرانسل هر دوطال تو تابستان یک بلایی سر شبکش میاره تو این مدت زور الکی نزن که کسی جواب درست و حسابی بهت نمیده.
منم دو هفته قبل همین شکلی شدم دعوا و داد و بیداد اثری نداشت خودش درست شد.

نمیدونم چی بگم، خیلی بده اینطوری.

بالا