• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

samal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در سایت زیر که به زبان فارسی هم هست می تونید منابع بیشمار آموزش و تقویت زبان انگلیسی را دانلود کنید و در کنار ان منابع تافل وایلتس / مقالات اموزشی برای یادگیری انگلیسی و ....
www.kardoonline.com
انجمن
forum.kardoonline.com
موفق باشید

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
در سایت زیر که به زبان فارسی هم هست می تونید منابع بیشمار آموزش و تقویت زبان انگلیسی را دانلود کنید و در کنار ان منابع تافل وایلتس / مقالات اموزشی برای یادگیری انگلیسی و ....
www.kardoonline.com
انجمن
forum.kardoonline.com
موفق باشید
بهترین سایت englishtips.org هستش.توی فارسی هم computeran خوبه.

samal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بهترین سایت englishtips.org هستش.توی فارسی هم computeran خوبه.

englishtips.org را قبول دارم اما computeran دیگه کارایی نداره چون همه لینکاش از کارافتاده . الان دیگه این سایت روی لینک مستقیم میذاره . فقط امتحان کنید

vahid javani

Registered User
لایک‌ها
5
درود
چندتا سوال داشتم می خواستم ببینم توی مدارس و دانشگاه بریتیش تدریس میشه یا امریکایی و کتاب 504 کدوم یکی از ایناست؟
به نظرتون برای صحبت توی فروم ها و چت و خوندن مقاله کدومشون رو یاد بگیرم بهتره؟
داستان از اونجایی شروع شد که می خواستم Rosetta Stone English رو بگیرم دو تا نسخه داشت...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
درود
چندتا سوال داشتم می خواستم ببینم توی مدارس و دانشگاه بریتیش تدریس میشه یا امریکایی و کتاب 504 کدوم یکی از ایناست؟
به نظرتون برای صحبت توی فروم ها و چت و خوندن مقاله کدومشون رو یاد بگیرم بهتره؟
داستان از اونجایی شروع شد که می خواستم Rosetta Stone English رو بگیرم دو تا نسخه داشت...
سلام دوست عزیز

توی مدارس که چیز خاصی تدریس نمیشه! ولی خب آمریکن هست مبناش... دانشگاه هم اگه تخصصی رشته ی زبان رو میگین اطلاعی ندارم، اما عمومی بستگی به استاد داره... ما کاردانی آمریکن خوندیم، کارشناسی گیر داده بود لهجه حتما بریتیش (اونم تو 3 ماه لهجه عوض کنی!)
504 هم اگه درست یادم باشه امریکن هست...

تو نت که فرقی نداره، از لهجه خیلی استفاده نمی کنین... یه جورایی دل بخواهی هست... ولی ایرانی ها بیشتر به امریکن تمایل دارن... فهمش هم برای غیر انگلیسی زبان بهتره تا بریتیش... (یه مطلب صوتی، حالا فیلم سریال داستان، از هر دو لهجه پیدا کنین با هم مقایسه کنین...)

البته سطح خودتون و اینکه تا حالا چقدر و چی خوندین هم تاثیر داره...

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من گرامرم ضعیفه توو جمله بندی نمی دوونم از چه زمانی استفاده کنم چی کار کنم مشکلم حل شه؟؟؟

با سلام و احترام
ابتدا یک مطلب گرامری را بیاموزید و سپس آن مطلب را در نوشته ها یا در صحبت کردن بکار ببرید، در این مرحله توجه به بقیه نکات خیلی مهم نیست فقط به آن نکته توجه کنید که کاملا درست استفاده کنید. در ادامه همین روش را برای نکات دیگر ادامه دهید و البته باید در مرحله جدید به نکات جدید و تمامی نکاتی که آموخته اید توجه فرمایید تا درست بکار ببرید.
موفق باشید

آرمین میرزایی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین استاد آیلتس/ iellts ایران کیه؟!
من دو سال تمام دنبال یه استاد خوب بودم
هر جا رفتم سرخورده شده بودم و کاملا پشیمون. اما یکی از بچه ها که مقیم استرالیاست به من دکتر احمدرضا توکلی رو معرفی کردن.
بهترین با تلفظ کاملا بریتیش و یک نیتیو واقعی ایشون توی پرس تی وی هم مشغولند. انسانی بسیار خاکی و اول که دیدمشون باورم نمی شد ایشون ایرانین...بسیار عالی و پر اطلاع ...
سایتشون. IELTSTAKER.COM | Ahmadreza Tavakoli's web site :: New English Learning Method | IELTS | Tehran | تدریس خصوصی آیلتس درشهرک غرب وسعادت آباد کتابهای رو هم گذاشتن واسه دانلود رایگان با توضیحاتی در مورد منابع مفید.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
بهترین استاد آیلتس/ iellts ایران کیه؟!
من دو سال تمام دنبال یه استاد خوب بودم
هر جا رفتم سرخورده شده بودم و کاملا پشیمون. اما یکی از بچه ها که مقیم استرالیاست به من دکتر احمدرضا توکلی رو معرفی کردن.
بهترین با تلفظ کاملا بریتیش و یک نیتیو واقعی ایشون توی پرس تی وی هم مشغولند. انسانی بسیار خاکی و اول که دیدمشون باورم نمی شد ایشون ایرانین...بسیار عالی و پر اطلاع ...
سایتشون. IELTSTAKER.COM | Ahmadreza Tavakoli's web site :: New English Learning Method | IELTS | Tehran | تدریس خصوصی آیلتس درشهرک غرب وسعادت آباد کتابهای رو هم گذاشتن واسه دانلود رایگان با توضیحاتی در مورد منابع مفید.
دوست گرامی نیازی به تبلیغات نیست
ضمنا کسی که میخواد زبان بیاموزه نیتیو بودن و شهرت استاد بکارش نمیاد . اعتقاد دارم آدم اگه اراده کنه نیازی به هیچ کس نداره و بهترین استاد یه کتاب و نوار و یک دیکشنری کامل هست (این زمونه اینترنت هم که دیگه نیازی به تعریف نداره)وسلام.

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان من تا حالا کلاس نرفته ام اما حدود دو هزار تا سه هزار لقط رو فکر کنم بلد هستم اما مشکل اصلی و ساختاری اینه که صحبت کردن رو بلد نیستم و کلاس اسپیکینگ هم نرفته ام.. راه حل مشکل صحبت چیست؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان من تا حالا کلاس نرفته ام اما حدود دو هزار تا سه هزار لقط رو فکر کنم بلد هستم اما مشکل اصلی و ساختاری اینه که صحبت کردن رو بلد نیستم و کلاس اسپیکینگ هم نرفته ام.. راه حل مشکل صحبت چیست؟
مسلما باید کلاس بری... مگر اینکه کسی باشه باهات کار کنه باهاش صحبت کنی تا راه بیفتی... ولی توصیه اصلی کلاس رفتن هست... کلاس صرفا مکالمه هم اصلا برای شما توصیه نمیشه... شما باید ساختار رو هم یاد بگیری... پس حتما باید معلم داشته باشی...

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
بهترین کار درگیر کردن خودتون با این زبانه
مثله خواندن روزنامه انگلیسی
فیلم دیدن
اخبار
البته این واسه افرادیه که آشنایی متوسط با این زبان دارن

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
از دوستان مطلع کسی هست که بتونه به من کمک کنه یک پکیج مناسب خودآموز به یکی از دوستانم معرفی کنم؟؟؟ اطلاعات من از خودآموزهای زبان انگلیسی خیلی محدوده ، ممنون میشم ...

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
درود
از دوستان مطلع کسی هست که بتونه به من کمک کنه یک پکیج مناسب خودآموز به یکی از دوستانم معرفی کنم؟؟؟ اطلاعات من از خودآموزهای زبان انگلیسی خیلی محدوده ، ممنون میشم ...

شرمنده پیمان جان که نمی تونم کمک زیادی بکنم، با آموزش زبان هیچ سر و کاری نداشتم؛ به جز چیزهایی که واسه خودم استفاده کردم تا یاد بگیرم. هر کسی با یه خودآموز بیشتر جواب می گیره. جدا نمی شه واسه همه توصیه مشترک داشت. 14سال پیش که خودم داشتم تلاش می کردم یاد بگیرم، به برنامه های آموزشی VOA گوش می کردم (نمی دونم هنوزم هست؟!) و بعدم Streamline ها رو خودم شروع کردم به خوندن. در حد کتاب و نوار بود اونم، با واکمن خدا بیامرز. اینه که به نظرم بیشتر به همت و علاقه کسی که می خواد خودش کار کنه بستگی داره تا این که چی کار کنه. نکته مهم در دو روشی که من باهاش شروع کردم اینه که گرامر خیلی کم رنگ تر کار می شه که به نظرم مناسب تره.

اگر منابع دیگه هم بخوان رزتا استون هست، tell me more هم هست، من هیچ کدوم رو ندیدم و نظری هم نمی تونم در موردشون بدم.

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
شرمنده پیمان جان که نمی تونم کمک زیادی بکنم،

درود
اختیار دارین ، خیلی هم خوب بود ، من هم Tell me more و streamline رو می شناختم ولی راستش ارزیابی دقیقی ازشون ندارم ، امیدوارم اگه دوستانی که این پستها رو میخونن اطلاعات بیشتری داشته باشن منو هم سهیم کنن ، سپاس

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
درود
اختیار دارین ، خیلی هم خوب بود ، من هم Tell me more و streamline رو می شناختم ولی راستش ارزیابی دقیقی ازشون ندارم ، امیدوارم اگه دوستانی که این پستها رو میخونن اطلاعات بیشتری داشته باشن منو هم سهیم کنن ، سپاس
دوست عزیز

الان سه تاپک رزتا استون و Tell me more و Learn to Speak X هست...

اولی و سومی برای هر زبانی جداگانه پک دارن اما دومی فقط مخصوص زبان انگلیسی هست... من سیستم رزتا رو خیلی خوشم اومد... برای آموزش یه زبان دیگه استفاده کردم البته، اما سیستمش فوق العاده جالبه... سومی هم باز برای یک زبان دیگه استفاده کردم، اون یکم جدابیت رزتا رو نداره... خودتون باید بگردین توش مطالب رو پیدا کنین ولی بازم خوب بود... دومی رو هم دارم اما استفاده نکردم که بتونم نظری بدم...

سطح مخاطب هم مهمه البته...

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام؛

درود

راستش احتمالآ منم کمک زیادی درباره ی خودآموزا نمی تونم بکنم. به هر حال فکر می کنم یه ترکیب کشنده برای شروع خودآموزی، می تونه ترکیب کتابای گرامر Raymond Murphy (کتابای in use منظورمه) به علاوه ی گوش کردن به Beeb و خوندن داستانای ساده شده باشه.

دوست عزیز

الان سه تاپک رزتا استون و Tell me more و Learn to Speak X هست...

اولی و سومی برای هر زبانی جداگانه پک دارن اما دومی فقط مخصوص زبان انگلیسی هست... من سیستم رزتا رو خیلی خوشم اومد... برای آموزش یه زبان دیگه استفاده کردم البته، اما سیستمش فوق العاده جالبه... سومی هم باز برای یک زبان دیگه استفاده کردم، اون یکم جدابیت رزتا رو نداره... خودتون باید بگردین توش مطالب رو پیدا کنین ولی بازم خوب بود... دومی رو هم دارم اما استفاده نکردم که بتونم نظری بدم...

سطح مخاطب هم مهمه البته...

به نظرم مشکلی که بیشتر نرم افزارهای این تیپی دارن اینه که تکیه ی یکسانی روی جنبه های مختلف زبان ندارن، البته من خیلی محدود استفاده کردم و نظرم ممکنه صائب نباشه. راستی Tell Me Moreم یه دو جین برنامه برای زبان های مختلف داره، فقط انگلیسی نیست.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
درود
خب در یک کلام راحتت کنم من تقریبا با کل پکیج های آموزشی اعم از نرم افزاری و مولتی مدیا کار کردم اما برای شما جهت معرفی به دوستانتون مجموعه English Today رو معرفی میکنم.

اگه توضیح کامل تر و دقیق تری خواستین بگین.

solo8

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان...

من میخوام از مهر دوباره کلاس زبان رو شروع کنم...

من 3 سال پیش تا High Intermediate 1 کانون زبان پیش رفتم و بعد از Absent Fail شدن دیگه ادامه ندادم!

برا اینکه بهتون بدم تواناییم چطوریه میگم:من کلا از بیسیک 2 شروع کردم ولی یه ترم هم نیفتادم و یه ضرب تا های 1 رفتم...(برای این کفتم که بهتر راهنماییم کنید)

حالا میخوام دوباره برم کلاس زبان..بنظرتون کجا برم بهتره؟(تهرانم احتمالا اگه خدا بخواد)

هدفم بیشتر اینه...زبان عمومیم فول بشه و بتونم هم فیلم رو کامل متوجه بشم و هم از مقالات اینترنتی مرتبط با رشتم(مهم نیست چیه) استفاده کنم...

الان فیلم میبینم اگه خیلی سخت نباشه دیالوگ ها تا 60% میفهمم...خبر هم میتونم بخونم ولی یه جاهایی واقعا گیر میکنم شدید!

مکالمه هم برام خیلی مهمه و نمیخوام مث کانون خشک و بیروح باشه و میخوام صمیمی باشه که مکالمه هم بیشتر بشه...

شنیدم میگن صفیر خوبه...نظرتون؟!

nedaaria

Registered User
لایک‌ها
111
توضیح مدیر بخش :

دوستانی که در مورد یادگیری زبان انگلیسی سوال دارن ، می خوان دوباره شروع کنن ، و خلاصه می خوان ببینن که با توجه به شرایط فعلی شون باید چی کار کنن ، می تونن در این تاپیک ، سوالاتشون رو مطرح کنن

توصیه های سریع السیر :

1. شما در کوتاه مدت نمی تونید زبانتون رو به حدی برسونید که مثلا 70% دیالوگ های یه فیلم رو متوجه بشید ....

2. اکثر آدمها حتی اگه از بچگی کلاس زبان برن هم نمی تونن زبانشون رو به اون حد برسونن که در شماره 1 گفته شد

3. برخلاف عقیده عامه فیلم دیدن راه مناسبی برای زبان یاد گرفتن نیست ...ممکنه شما رو نهایتا به 40% برسونه ... اما نه بیشتر ...

4. بهترین راه : مطالعه و reading ... طبیعیه که سخته ... و واسه همینه که بهترین راهه ...

5. کلاس نرفتن و خودآموزی کردن روش سختیه ... بهتره کلاس برید ... فقط کلاس مکالمه ...

6. گرامر رو کاملا بیخیال ... فقط مکالمه

متاسفم اگه بدبینانه به قضیه نگاه کردم و این توصیه ها ، اون چیزی نبود که انتظارش رو داشتید ...

------------------------

سلام

من در حد متوسط و تخصصی رشته خودم متون انگلیسی را می فهمم و میخوام سایر مهارتهای انگلیسی رو افزایش بدم . برای آموزش زبان شامل مکالمه ، Listening و.. چه روشی رو پیشنهاد می کنید؟ از متدهای موجود ( EAST.WEST, Interchange , spectrum ,.. ) کدام مناسب تر است؟ حتما باید کلاس برم ؟

کلاس لازم نیست. اگه دوست داری زبانو خوب یاد بگیری. یعنی با لهجه خوب بتونی حرف بزنی و فیلمها رو بهتر متوجه بشی بهترین راه اینه که با معلمهای انگلیسی یا آمریکایی زبان رو بگذرونی یا تو کشوری باشی که مجبور شی انگلیسی حرف بزنی. اگر هیچ کدوم از اینها در توانت نیست من پیشنهاد می دم به صورت آنلاین زبان یاد بگیری

بالا