نمیدونم چی بگم، خیلی بده اینطوری.
یه راه داری.
زنگ بزن پشتیبانی داد و بیداد کن به همه فحش بده.
بعد از بخش فنی بهت زنگ می زنن سر اونها هم تا می تونی داد بزن.
هر روز دو بار زنگ بزن سیریش شو
اینطوری شاید زودتر کارتو بکنن.
نمیدونم چی بگم، خیلی بده اینطوری.
یه راه داری.
زنگ بزن پشتیبانی داد و بیداد کن به همه فحش بده.
بعد از بخش فنی بهت زنگ می زنن سر اونها هم تا می تونی داد بزن.
هر روز دو بار زنگ بزن سیریش شو
اینطوری شاید زودتر کارتو بکنن.
من میخوام 2 مگ نامحدود بگیرم از ایرانسل!
به نظرتون ماهی چند گیگ میتونم دانلود کنم؟ 200 گیگ میشه؟
من میخوام 2 مگ نامحدود بگیرم از ایرانسل!
به نظرتون ماهی چند گیگ میتونم دانلود کنم؟ 200 گیگ میشه؟
من میخوام 2 مگ نامحدود بگیرم از ایرانسل!
به نظرتون ماهی چند گیگ میتونم دانلود کنم؟ 200 گیگ میشه؟
سلام،
من تقریبا 6 ماه هست که وایمکس ایرانسل دارم، سرعت 2MB نا محدود با هزینه بیشتر از 130 هزار تومن. اما بیشتر از یک ماه هست که حتی سرعت 256KB هم بهم نمیده هر چی تماس میگیرم میگن در حال بررسی و پیگیریه میگم ماهی 130 هزار تومن هزینه میدم تا کی دیگه میخواد پیگیری زمان ببره و حالا این مدتی که گذشته و هزینه ای که از جیبم رفته و طبق قرار که باید 2 مگ بگیرم و نگرفتم چی میشه میگه اگه از زیر ساخت باشه که هیچ اگر از طرف ایرانسل باشه به تعداد روزهایی که نتونستید استفاده کنید برمیگردونیم به حسابتون که البته من بعید میدونم این کارو بکنن چون با یکی دیگشون که صحبت کردم گفت شما تو این مدت 27 گیگ استفاده کردی(یعنی میانگین روزی کمتر از 1 گیگ) و این یعنی شما از سرویست استفاده کردی بهش میگم اقا من اگه سرعتی که بابتش پول دادم رو از شما دریافت میکردم که این مقدار رو در مدت زمان کمتر از 2 روز میتونستم مصرف کنم نه در طول یک ماه(با سرعت 2MB هر یک گیگ رو میشه در مدت یک ساعت دانلود کرد). با چند نفر دیگشون هم که صحبت کردم به محض اینکه این موضوع رو مطرح میکردم که هزینه ای که از جیبم رفته چی میشه فوری لحن صحبت کردنشون عوض میشد و اینقدر بی امان صحبت میکردن که لکنت زبان میگرفتی و یادت میرفت چی میخوای بگی(میگم آقا/خانم ماشاءا... شما امان نمیدی من صحبت کنم میگن...).
روزهای اول که تماس می گرفتم میگفتن مودمو بگیر دستت بچرخ تو خونه هر جا آنتنش بهتر شد بگو میگفتم آقا من با چند تا از همکاراتون که قبل از شما زنگ زدن همه این کارا رو به علاوه خیلی تغییر تنظیمات و ... رو انجام دادم و نتیجه ای نداشته و از طرفی فکر نمیکنم مشکل از مکان مودم باشه چون تا قبل از این سرعت خوب بوده و بدون اینکه جاش رو عوض کنم یهو سرعت پایین اومده و از طرفی این که خیلی بده که باید مرتب مودم رو بگیرم دستم و تو خونه بچرخم، نباید اینطور باشه میگه نه کی گفته اصلا این مودم وایمکس هست و یکی از مزیت هاش همینه که قابل جابجایی هست میگم این که به این معنی نیست که اگر اینطور باشه این دیگه مزیت نیست نقطه ضعفه بعدشم که دیگه ماشاءا... اینقدر تند تند جوابتو میده که انگار از قبل متنی برای اینطور مواقع حاضر کردن.(عذرخواهی برای عدم ارائه سرویس مناسب هم که اصلا روش حساب نکن)
در مورد زیر ساخت هم که گفتن، از یکیشون پرسیدم یعنی چی اگر از زیر ساخت باشه هزینه من برنمیگرده یعنی جایی نیست که برم بگم آقای زیر ساخت شما چکار کردی که سرویسم بهم ریخته و هزینم رو بده گفت جایی که به ما اعلام نشده گفتم یعنی پولم رفته گفت بله دیگه!
خلاصه اینقدر من با پشتیبانیش صحبت کردم و جواب های شاخ دار و بی منطق شنیدم که اگر بشنوید سرتون صوت میکشه، خلاصه مطلب اینکه اگر سرویس دچار مشکلی بشه به جای عذرخواهی به هر حرفی چنگ میزنن که به زور توجیهت کنن. به یکیشون گفتم آقا این صحبت ها منو قانع نمیکنه منطق میگه شما برای انجام تعهداتتون حتی اگر شده 2 تا دکل دم خونه من بزنی باید این کارو بکنی یا از همون ابتدا اعلام کنی که توان ارائه این سرویس رو به من نداری و یا هزینم رو به راحتی برگردونی.(این افت سرعت رو بعد از ارائه مودم های یو اس بی، توسط ایرانسل به بعضی شهر ها و دانشجویان با تخفیف 70% باهاش مواجه شدم که قبل از اینکه به این شکل و با این تخفیف مودم بفروشن باید توان ارائه سرویسشون رو تقویت کنن)
این مطالب رو خدمت دوستان عرض کردم که بدونید ایرانسل هم که میگیرید باید خودتون رو برای همچین مواردی آماده کنید.
اگر هزینه ای که کردم و بابتش سرویس مورد نظر رو دریافت نکردم بهم برگردوندن حتما همینجا اعلام میکنم.
شما از طریق eCare قسمت ارجاع و پیگیری درخواست یا مشکل > مشکلات شبکه > اعتراض نسبت به سرعت سرویس دریافتی اقدام کن شاید فرجی شد.
اون پشتیبانی 707 فقط بدرد پیگیری های عمومی میخوره و از نظر تخصصی نمیتونن کمک کنن بجز تکرار گفتن یکسری کارای الکی.
مرسی از راهنماییتون.
درخواست ثبت کردم امیدوارم حداقل از این طریق پیگیری کنن.
برات فاتحه فرستادم.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
دوستان دقت کردید که قیمت های تعرفه با پنج درصد مالیات حساب میشه و وقتی پول به حسابتون میریزید با انتقال بانکی اتوماتیک پنج درصد کم میشه و بعد باید پنج درصد اضافه بریزید که در حسابتون باقی میمونه و اینطوری همیشه شما باید پنج درصد تو حسابتون باشه!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من تا حالا به همچین چیزی برخورد نکردم احتمالا مشکل فقط از اکانت شماست.کسی نمیدونه چرا بعضی وقت ها میخوای بری توو e-care پیغام میده که رمز و شناسه اشتباهه؟!!!!
درخواست رمز جدید هم میخوای بدی پیغام میده که این شناسه وجود نداره و اشتباهه و از این چیزا!!!!
احیانا دیتابیسشون پاک نمیشه؟!!
منم قبلا در همین اشتباه بودم اما در استاندارد مخابراتی 1024 نیست بلکه 1000 هست پس همونی که گفتم سرعت دقیق سرویسه.سرعت اگه بخواد دقیقا باشه باید ۲۵۶ باشه نه ۲۴۶
۱۰ تا کم میده البته کاملا خوبه الان واسه سرعتت
اونحوری حساب کردنت اشتباه هست
۲مگ رو ضرب ۱۰۲۴ میکنی به کیلو بیت در میاد
بعد تقسیم به ۸ میکنی به کیلو بایت در میاد
میشه ۲۵۶
من اين ماه تعرفه ازاد استفاده مي كنم.
مي خواستم ببينم وقتي بسته افزايشي مي خريم اگر اخر ماه از حجم باقي بمونه ايا باقيمانده ي حجم به ماه بعد منتقل ميشه يا نه سوخت ميشه ؟
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن.
کسی نمیدونه چرا بعضی وقت ها میخوای بری توو e-care پیغام میده که رمز و شناسه اشتباهه؟!!!!
درخواست رمز جدید هم میخوای بدی پیغام میده که این شناسه وجود نداره و اشتباهه و از این چیزا!!!!
احیانا دیتابیسشون پاک نمیشه؟!!
نه دیگه نیازی نیست همیشه باشه کهدوستان دقت کردید که قیمت های تعرفه با پنج درصد مالیات حساب میشه و وقتی پول به حسابتون میریزید با انتقال بانکی اتوماتیک پنج درصد کم میشه و بعد باید پنج درصد اضافه بریزید که در حسابتون باقی میمونه و اینطوری همیشه شما باید پنج درصد تو حسابتون باشه!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk