• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خاک تو سرشون اینقدر طلا گرون شده دپرس شدم پارسال یه سرویس 7 میلیون امسال 14 میلون باورم نشد دپرس شدم

hamidi2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بهمنی: کاهش قیمت سکه قطعی است / پیش بینی کاهش قیمت دلار به 1500 تومان

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خدا کنه بشه 1500
ولی مثل جوک میمونه

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خیلی هنر کنه 1800 بشه
حرفاش همیشه خنده داره این بشر

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
خاک تو سرشون اینقدر طلا گرون شده دپرس شدم پارسال یه سرویس 7 میلیون امسال 14 میلون باورم نشد دپرس شدم
اسمایلی به چیزم کوش ؟!
بهمنی: کاهش قیمت سکه قطعی است / پیش بینی کاهش قیمت دلار به 1500 تومان

اینا حرف مفت زیاد می زنند !

دیگه باید عادی شده باشه براتون !

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
احتمالش هست
در حال حاضر زمزمه پيش فروش دوباره سكه داره جدي مي شه كسي در مورد قيمت و آغاز اون خبري داره؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
به هر حال یه ریزش قیمت (هر چند موقتی) با راه اندازی بورس ارز خواهیم داشت
من دورخیز کردم برای خرید

hamidi2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دكتر جون كجايي
126fs2276022.gif
نظري چيزي؟

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
با این اوصاف یعنی امروز بریم بفروشیم؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
آخه این مرتیکه چطور میگه 1500 ؟؟؟ مگه چه اتفاق بنیادی داره میافته.حالا همون 1800 هم چیزی حدود 370 تومان کاهش قیمت خودش 17درصد قیمت سکه رو افت میده.یعنی حدودا به 690 - 700 نزدیک میشه.
سخته خداییش تصمیم گیری.کاش یکم رانت اطلاعاتی داشتیم

واکنش بازار به این حرف ها چیزی درحد 0 بوده...یعنی مردم اعتنایی به این گفته ها ندارن

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آخه این مرتیکه چطور میگه 1500 ؟؟؟ مگه چه اتفاق بنیادی داره میافته.حالا همون 1800 هم چیزی حدود 370 تومان کاهش قیمت خودش 17درصد قیمت سکه رو افت میده.یعنی حدودا به 690 - 700 نزدیک میشه.
سخته خداییش تصمیم گیری.کاش یکم رانت اطلاعاتی داشتیم

واکنش بازار به این حرف ها چیزی درحد 0 بوده...یعنی مردم اعتنایی به این گفته ها ندارن

فقط فرصت خرید ایجاد میشه
بابا مگه شما اینارو نمیشناسین همین پارسال نبود بهمنی میگفت دلار 1000 تومانی در راه است

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
حتی اگر بانک مرکزی عزم خودش رو جزم کنه و بخواد تا این حد قیمت رو به صورت مصنوعی پائین بکشه باید دستش رو بوسید چرا ؟ چون فرصت خرید ایجاد میکنه از نوع طلائی
i344230_7.gif
در ضمن اگر همچین کاریو هم بکنه بعدا باید تبعات بعدش رو هم به جون بخره . چون وقتی جنسی داره به قیمت دلار آزاد 2175 تا 2190 داره وارد میشه بعد اگر قیمت به صورت مصنوعی به ضرب و زور تزریقات و هزار شامورتی بازی دیگه بیاد پائین اگر وارد کننده دارای سرمایه باشه اون جنس رو مطمئن باشید که انبار میکنه و وارد بازار نمیکنه از طرفی میشه صبر میکنه که کف قیمت جدید در بیاد یعنی حداقل 10 روز بعد میاد پارت جدید وارد میکنه اون رو هم انبار میکنه ;) . خب بعدا میشه انبار روی انبار ;) . مطمئن باشید کالایی که مشتری باید بخره مثلا روی قیمت دلار با این تفاصیل 1 میلیون ارزون شده ولی عملا در بازار فوقش 40 تا 50 تومن اومده دلیل ؟ نایاب بودن کالا ;) . پس میشه نتیجه گرفت اگر این کاهش قیمت به صورت واقعی نباشه (واقعی که میگم باید محرک اقتصادی و سیاسی پشتش باشه) نمیتونه دووم پیدا کنه و دیر یا زود دوباره رکورد جدیدی از خودش به جا میزاره . چون وقتی نرخ ارز کاهش پیدا میکنه تقاضا میره بالا .

مشکل سوء مدیریت و یک شبه پولدار شدن به صورت قانونی نور چشمی ها هست . بزرگترین دغدغه برای سیستم اداره کننده یک کشور + بانک مرکزی اون کشور باید درصد نرخ تورم باشه که همین نرخ تورم تعیین کننده ارزش پولی اون کشور و برابری ارزش پول ملی در برابر ارزهای جهان رو هست . این خطی که گفتم اولین چیزی هست که دوره بانکداری یاد ملت میدن حالا نمیدونم چند تا از مدیران این مملکت این خطر رو از بر کردن . نا گفته نمونه اون فرصت طلائی در اردیبهشت ماه ایجاد شد اونم به مدت یک ماه حالا نمیدونم چند نفر ازش استفاده کردن .

یه پی نوشت هم اضافه کنم : اگر امروز رو میبیند که نرخ داره بالا پائین میره اصن یه وضی هست دلیلش اینه که هنوز بازار با تمام توانش کار رو شروع نکرده . معاملات دقیقا از روز 4 شنبه شروع میشه چون هنوز خیلی ها شهرستان هستن .

xms

Registered User
لایک‌ها
387
دکی جون راه حل بده.
نظر من تزریق کم کم هست تا پله پله قیمت رو بشکنند:cap:
وگرنه بازار مقاومت می کنه یخورده میکشه پایین و دوباره بر میگرده سرجاش چون الان این نقدینگی دلاری وطلایی که دست مردم وبازار هست اینرسی داره

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
فکر کنم با این جو احساسی که به خاطر راه اندازی بورس ارز سر زبون همه افتاده قیمت برای یه مدت کم ریزش کنه حالا چقدر معلوم نیست
منم تو فکر فروش هستم:(
جناب ویش مستر میشه نظرتونو راجع به قیمتا و فروش یا نگه داشتن سکه بگید؟؟؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
این خبر خیلی بودار هست.نمیدونم چرا تیتر اینه سکه کاهش میابد؟
همه میدونیم که این هفته مشخص میشه که طلا صعودی بشدت هست یا نه که خیلی خبرها حاکی از این هستن که افزایشیه.
حالا عمو بهمنی میاد این خبر رو میده مردم کمتر سکه بخرن.
یه ور قضیه میگه همش به این دلیله که مردم طلای کمتری خریداری کنند.
هفته دیگه این موقع ها طلای جهانی احتمالا بشدت صعودی میشه .بازار داخلی بهم میریزه
من نصف دقیق رو فروختم.نصف دقیق رو گذاشتم.حداقل سود این یکی ضرر اون یکی رو جبران کنه

molem12

Registered User
لایک‌ها
13
من نصف سکه هارو فروختم تا دلار رو پس فردا بگیرم ولی هیچی معلوم نیست!!
کاهش امروز دلار هم به دلیل جو روانی و شاید از فردا یه خورده تزریق

Sent from my GT-S5570

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
از دید اقتصادی به دلیل حباب منفی سکه فروشش و خرید دلار توصیه نمی شه مگر اینکه به دلیل استفاده از دلار باشه

بالا