• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
در بخش فوتبال به شرط احترام و در چارچوب قوانين، شما كاملا آزاديد :)

پ ن : از اون پسره نمك نشناس چه خبر؟ :lol:

خیلی ممنون دوست گرامی؛ البته من در اون بخش هم اصاعه ادبی به صاحبان بالحق اون تاپیک نکردم. فقط سوالی پرسیدم که به دیوار خورد، جواب از ناحیه ای دیگر آمد، جوابی تند و متهم شدم به پرسیدن سوال کذب به منظور افزایش تعداد پست

پ.ن: کدام پسر؟

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
52573075989590453511.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این پاتزینی خرید خیلی خوبیه.. یه هت تریک کرد. فرصت طلب هست. بخصوص روی گل دوم و سوم

این دی یانگ با اینکه خیلی خشنه اما به نظر من نقش هافبک دفاعی رو بخوبی ایفا کرد و اون وسط رو خوب جمع کرد.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بله انگاری پاتزینی هتریک کرد:D دمش گرم

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
عجب بازی کرد دی‌شیلیو شماره 2 جدید:heart:

32754403889686431195.jpg

:heart:

82988838651092004715.jpg

فردا بازم عکس میزام:دی

عجب که نبود ولی خوب بازی کرد اباته 40-50% از این بهتره . مخصوصا" تو دفاع :د آخرش من میمیرم از دست این بونرا و آمبروزینی :(( چه پنالتی چرتی هم داد نوچه ! گوشه بالای محوطه آخه چه جای پنالی دادنه ! بوآ خوب بود نیانگ هم بازی کرد جناب نبیت :د

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
عجب که نبود ولی خوب بازی کرد اباته 40-50% از این بهتره . مخصوصا" تو دفاع :د آخرش من میمیرم از دست این بونرا و آمبروزینی :(( چه پنالتی چرتی هم داد نوچه ! گوشه بالای محوطه آخه چه جای پنالی دادنه ! بوآ خوب بود نیانگ هم بازی کرد جناب نبیت :د
امین جان به سنشم توجه کن بدبخت هنوز 19 سالشه امیدوارم یه کافو ایتالیایی ببینیم ولی واسه اباته تهدیدی شد جان امین:D
بله مث اینه این قانون 18 سال تمام رو برداشتن اقا قصد در ضایع کردن اینجانب داشتن:D

خب بوا نسبت به بازی قبل خیلی بهتر بود و نشون داد لیاقت شماره 10 رو داره و الگری هم گفته وقتی بوا ساده بازی میکنه خیلی بیتره:دی
الشراوری اونطور که باید می بود نبود مثل نوچو سردرگم بود
اچربی خوب بود ولی هنوز کار داره یاد بازی های اول تیاگو سیلوا تو میلان افتادم:دی
مونتی هم خوب بود حیف مصدوم شد باید ببینیم مصدومیتش چقدره:( دی یانگ هم خوب بود نسبت بدون تمرین بازی کردن ون بومل هم گفته شاید تکنیک نداشته باشه ولی تاکتیک پذیریش بالاست
انتونینی هم متوسط رو به بالا بود مث اینکه پخته تر شده:D
ولی عجب هیکلی دارن نیانگ خیلی شباهت به بالوتلی داره:D

پاتزو هم که حرفی واسه گفتن نذاشت:cool:

...................
قبل از زدن پنالتی بوا به پاتزینی میگه گلش نکنی باز امکان داره مث قبل بری تو تیم ضعیف:D
1fee70ab-b257-491a-8140-08d3eaf2c7de.jpg

لحضه زدن پنالتی و یاری خواستن بوا از خدا:D

44574979-7511-4a3f-a50e-be8cea4f9645.jpg

دو خرید جدید میلان:heart:
2029aea5-92ae-4673-b90e-3e74eff4acc8.jpg

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
نبیت جان ترکوندیا برادر:دی

خیلی خوب شده تیم،کلا هماهنگی هنوز بالا نیست ولی خوب این نشون داد از لحاظ فردی بچه ها توانشون خوبه که تونستن بازی رو نگه دارن و خوب به پایان برسونن.
من دیشب کلی سعی کردم بازی رو ببینم اما خوابم برد:D

یه نکته مثبت اینه که تیم خیلی خوب جوون گرایی کرده یه جورایی زحمت اشتباه کارلتو تو بازیکن گیری رو آلگری داره می کشه،یعنی اون موقع که سیدورف گتوسو نستا پائولو و ... بودند کارلتو برای اینا جایگزین جوون وارد تیم نکرد.
برای همین میلان چند سال تبدیل شده بود به یه تیم با میانگین سنی خیلی بالا!
درسته که تو خروجی بازیکن نام دار زیاد داشتیم،به استثنا سیلوا و زلاتان که به تیم شخصیت میدادن بقیه واقعا رفتنشون درست بود حتی همین ها هم که رفتن بخوایم حساب کنیم از لحاظ مالی به باشگاه کمک شد و تیمی ساخته شد که اگر از جهت استعداد یابی درست کار کرده باشن،این جوونا می تونن خیلی خوب کارکنند،طراوت رو به میلان برگردونن و جام های زیادی بگیرن.

از یه بعد هم فکر می کنم اقتصاد بد ایتالیا باعث شده باشه که اینا مجبور شدند بازیکنای بزرگ رو بفروشن و جوونای آینده دار رو بگیرند،یعنی برن سمت استعداد یابی تو تیم های پایه و یا سایر تیم ها.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 197663

به ترتیب از راست مثلث هلندی میلان : مارکو فان باستن - فرانک رایکارد - رود گولیت - دیمیتریو آلبرتینی بازیکن سابق میلان و نايب رئيس فدراسيون فوتبال ايتاليا حال حاضر

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
امین جان به سنشم توجه کن بدبخت هنوز 19 سالشه امیدوارم یه کافو ایتالیایی ببینیم ولی واسه اباته تهدیدی شد جان امین:D
بله مث اینه این قانون 18 سال تمام رو برداشتن اقا قصد در ضایع کردن اینجانب داشتن:D

خب بوا نسبت به بازی قبل خیلی بهتر بود و نشون داد لیاقت شماره 10 رو داره و الگری هم گفته وقتی بوا ساده بازی میکنه خیلی بیتره:دی
الشراوری اونطور که باید می بود نبود مثل نوچو سردرگم بود
اچربی خوب بود ولی هنوز کار داره یاد بازی های اول تیاگو سیلوا تو میلان افتادم:دی
مونتی هم خوب بود حیف مصدوم شد باید ببینیم مصدومیتش چقدره:( دی یانگ هم خوب بود نسبت بدون تمرین بازی کردن ون بومل هم گفته شاید تکنیک نداشته باشه ولی تاکتیک پذیریش بالاست
انتونینی هم متوسط رو به بالا بود مث اینکه پخته تر شده:D
ولی عجب هیکلی دارن نیانگ خیلی شباهت به بالوتلی داره:D

پاتزو هم که حرفی واسه گفتن نذاشت:cool:

...................
قبل از زدن پنالتی بوا به پاتزینی میگه گلش نکنی باز امکان داره مث قبل بری تو تیم ضعیف:D
1fee70ab-b257-491a-8140-08d3eaf2c7de.jpg

لحضه زدن پنالتی و یاری خواستن بوا از خدا:D

44574979-7511-4a3f-a50e-be8cea4f9645.jpg

دو خرید جدید میلان:heart:
2029aea5-92ae-4673-b90e-3e74eff4acc8.jpg

بفرما این بوآ هم دستش شکسته باید عمل بشه :( :((

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بواتنگ زیر تیغ جراحی خواهد رفت

کوین پرینس بواتنگ دچار شکستی دست راست خود شده است و برای بهبودی نیاز به عمل جراحی دارد.

در جریان نیمه ی نخست دیدار میلان و بولونیا این بازیکن غنایی دچار درد شد اما به بازی ادامه داد. تست های امروز نشان داد که این بازیکن دچار شکستگی دست راست شده است.

این بازیکن غنایی روز دوشنبه زیر تیغ جراحی خواهد رفت . البته بازی های سری آ به دلیل برگزاری مسابقات ملی برای دو هفته برگزار نخواهد شد و همین امر به بواتنگ کمک خواهد کرد تا خود را برای بازی برابر اتالانتا آماده کند.

بواتنگ در صفحه ی تویتر خود نوشت :

" من به زودی خوب می شوم . از حمایت شما سپاس گذارم."
این در حالی است که ریکاردو مونتولیوو دچار مشکل عضلانی شده است و انتظار می رود سه تا چهار هفته از میادین به دور باشد.

از طرفی انتظار می رود روبینو و پاتو نیز برای بازی برابر آتالانتا آماده شوند.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
درود
آقا ایدمن امشب میلان رو نشون میده و تی وی اذربایجان هم بازی اینتر و رم رو فردا شب نشون میده. ایکتیمای هم فکر کنم در هفته های بعد نشون بده.
فعلا امشب کار رو ایدمن راه میندازه / کد هم نمیشه . idman tv روی ترک

مرسی.
این ایدمن تو رسیور ما که نمیاد. انگار کدی چیزی میخواد.
Ictimai رو مطمئنی؟ فکر کنم اگه حق پخش بازی ها رو داشت تو این دو هفته یه چیزی نشون میداد از بازی ها.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان میبینم که اینتر هم در زمین خودی تا این لحظه 3 1 مغلوب رم شده.

و هوادارانش دارن با خشم مسابقه رو ترک میکنن. دقیقه 80 هست.

بالا