• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ممنون

حالا اگه پول بلوک شده اون موقع باید چیکار کرد

فرق مستر کارت با ویزا کارت چیه؟

میخوام به پی پال وصل کنم

من از کجا میتونم مستر کارت یا ویزا کارت بگیرم شما از کجا گرفتی؟

پول بلوک بشه باید تشریف ببری بگی من ایرانی نیستم تو بانک تا پولت را بدن (یا ایرانی هستم در ایران زندگی نمیکنم یا یه چیز دیگه:دی)
برای اتصال به پی پال همه قابلیت اتصال دارن (ولی برای همون کشور یعنی اکانت پی پال اذربایجان مثلا برا کارت اذربایجان) فقط باید اینترنت بانکش را هم فعال کنی که از طریق اینترنت بتونی گردش و توضیحات واریز برداشت را ببین که پولی که پی پال از حساب بر میداره(1-2 دلار) تو توضیحات برداشت یه کد میزاره اون کد را میری تو پی پال میزنی و تموم
فرق زیادی ندارن فرقشون تو کردیتشون هست (کردیت = اعتبار) اعتباری که به فرد با توجه به گردش حسابش میدن و جوایز دوره ای و ... فرقشون جزئیه مثل این میمونه بگی مثلا بانک سامان با ملت چه فرقی داره ؟ فرق دارن ولی هر دو یه کار را برای مشتری انجام میدن دیگه ؟ (مثال من مناسب مقایسه این دو شرکت با بانک نبودا همینجوری گفتم)

من که خودم خوب از خارج گرفتم مستقیم
ولی شما را نمیدونم ...!!! شما خارج هم بری یا باشی تا اقامت نداشته باشی یا دانشجو و این چیزا نباشی که اونجا سکونت داشته باشی بهت نمیدن :) فوقش یه تراول کارت یا گیفت قابل شارژ متصل به حساب بدن...!!!

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
DDL عزیز ممنون از جوابت ببخشید که همش سوال میکنما

متاسفانه من در ایران هستم تو آلمان و آمریکا فامیل دارم , تماس گرفتم گفتن چون ما خودمون یکی داریم دیگه نمیدن دولت اینجا به هر نفر یکی میده

بعضی از شرکتها هستن که برای افراد ایرانی مستر کارت یا ویزا کارت میگیرن فکر میکنم آدرس و مشخصات اشتباه میدن! راستش میخواستم از اینا بگیرم ولی میترسم کل پولم بره
شما پیشنهادی ندارید؟

تو اینجا کسی نیست................ نمیدونه من باید چه خاکی تو سرم بریزم

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
DDL عزیز ممنون از جوابت ببخشید که همش سوال میکنما

متاسفانه من در ایران هستم تو آلمان و آمریکا فامیل دارم , تماس گرفتم گفتن چون ما خودمون یکی داریم دیگه نمیدن دولت اینجا به هر نفر یکی میده

بعضی از شرکتها هستن که برای افراد ایرانی مستر کارت یا ویزا کارت میگیرن فکر میکنم آدرس و مشخصات اشتباه میدن! راستش میخواستم از اینا بگیرم ولی میترسم کل پولم بره
شما پیشنهادی ندارید؟

تو اینجا کسی نیست................ نمیدونه من باید چه خاکی تو سرم بریزم

کردیت کارت میخوای یا دبیت کارت ؟
اونا که گرفتن که هیچ وقت نمیان بگیرن بدن به تو که منم بودم نمیکردم :) هزار تا دردسر و مشکل ممکنه بعدا پیش بیاد
اون شرکتا شما را به عنوان مثلا کارگرشون جا میزنه و میگه تو اونجا زندیگ میکنی و از این چرندیات و مثال های دیگه..... خلاصه میگن اونجا اقامت داری (ساکنی - زندگی میکنی) دیگه
ولی 90 درصد شرکت ها از همون بانک اذربایجان میدن که گفتم (اینترنت بانک هم نداره کارتاش :) باید تلفنی یا با دریافت صورت حساب از طریق ایمیل به پی پال متصلشون کنی )

مشکل هم ممکنه برای همه نوعیش پیش بیاد یعنی از اون شرکتا بگیری پس فردا بفهمن یا شک کن کارگرشون نیستی میگن خودش تشریف بیاره تا حساب دوباره اوکی بشه
اذربایجان هم فعلا مشکل نداره پس فردا یهو دیدی اینم زد به سرش با ایران و ایرانی لج کنه :)

اینجا تو همین فروم هستن کسایی که برات کارت اوکی کنن ولی تضمین نمیشه کرد هر کس هم تضمین کرده بهش بگو یه قرار داد رسمی باهات ببنده که اگه پس فردا پولت بلوکه شد کل پول را بهت بده هیچ کس نمیکنه این کارا

شما هم فعلا هیچ خاکی بر سر نمیتونی بکنی غیر از این که صبر کنی ایران از تحریم در بیاد :lol: بعدش صبر کنی ویزا کارت وارد ایران بشه :) یه 30 سال دیگه فک کنم بشه البته اگه بشه....

فعلا تنها روش مطمئن تر از بقیه روش ها همون کارت های اذربایجان هستش (یه خبر بگیر ببین بانک پارسیان هنوز کارت ویزا میده یا نه بگو ویزا - دبیت کارت میخوام) اگه خبر گرفتی و میداد بگو اینجا منم در جریان باشم:) سپاس
کردیت کارت هزار دردسر داره به خاطر کردیتی که به مشتری میده باید هزار تا مدرک و ضمانت بدی بانک ولی دبیت دیگه اینجوری نیست مثل همین عابر کارت های عادی ما هستش
موفق باشی

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
کردیت کارت میخوای یا دبیت کارت ؟
اونا که گرفتن که هیچ وقت نمیان بگیرن بدن به تو که منم بودم نمیکردم :) هزار تا دردسر و مشکل ممکنه بعدا پیش بیاد
اون شرکتا شما را به عنوان مثلا کارگرشون جا میزنه و میگه تو اونجا زندیگ میکنی و از این چرندیات و مثال های دیگه..... خلاصه میگن اونجا اقامت داری (ساکنی - زندگی میکنی) دیگه
ولی 90 درصد شرکت ها از همون بانک اذربایجان میدن که گفتم (اینترنت بانک هم نداره کارتاش :) باید تلفنی یا با دریافت صورت حساب از طریق ایمیل به پی پال متصلشون کنی )

مشکل هم ممکنه برای همه نوعیش پیش بیاد یعنی از اون شرکتا بگیری پس فردا بفهمن یا شک کن کارگرشون نیستی میگن خودش تشریف بیاره تا حساب دوباره اوکی بشه
اذربایجان هم فعلا مشکل نداره پس فردا یهو دیدی اینم زد به سرش با ایران و ایرانی لج کنه :)

اینجا تو همین فروم هستن کسایی که برات کارت اوکی کنن ولی تضمین نمیشه کرد هر کس هم تضمین کرده بهش بگو یه قرار داد رسمی باهات ببنده که اگه پس فردا پولت بلوکه شد کل پول را بهت بده هیچ کس نمیکنه این کارا

شما هم فعلا هیچ خاکی بر سر نمیتونی بکنی غیر از این که صبر کنی ایران از تحریم در بیاد :lol: بعدش صبر کنی ویزا کارت وارد ایران بشه :) یه 30 سال دیگه فک کنم بشه البته اگه بشه....

فعلا تنها روش مطمئن تر از بقیه روش ها همون کارت های اذربایجان هستش (یه خبر بگیر ببین بانک پارسیان هنوز کارت ویزا میده یا نه بگو ویزا - دبیت کارت میخوام) اگه خبر گرفتی و میداد بگو اینجا منم در جریان باشم:) سپاس
کردیت کارت هزار دردسر داره به خاطر کردیتی که به مشتری میده باید هزار تا مدرک و ضمانت بدی بانک ولی دبیت دیگه اینجوری نیست مثل همین عابر کارت های عادی ما هستش
موفق باشی

بازم ممنون از پاسخ شما

یه سوال دیگه :دی
کردیت کارت و دبیت کارت چه فرقی داره؟

حتما میپرسم و نتیجه رو اینجا میگم

myheavenstar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام خدمت همه دوستان و عزیزان که اینجا فعالیت میکنن
اولین پستمو اینجا میزنم امیدوارم راهنماییم کنید به صورت کامل

خدمتتون عرض کنم که میخوام از چندتا سایت خارجی کالا های مورد نیازمو خرید کنم واسه همین کار به اکانت پی پال احتیاج دارم درسته ؟
خرید من به صورت مستمر و حدودا ماهی دو یا سه بار هست حدودا
خب حالا شما چه نظری دارید لطفا راهنمایی کنید

میشه یک اکانت پی پال داشته باشم ؟
چطور بهش اعتبار انتقال بدم ؟
نرخ اعتبار و تبدیل با دلار بانکیه یا دلار آزاد؟
و هرآنچه خودتون لازم میدونید لطفا توضیح بدید
ممنون

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام خدمت همه دوستان و عزیزان که اینجا فعالیت میکنن
اولین پستمو اینجا میزنم امیدوارم راهنماییم کنید به صورت کامل

خدمتتون عرض کنم که میخوام از چندتا سایت خارجی کالا های مورد نیازمو خرید کنم واسه همین کار به اکانت پی پال احتیاج دارم درسته ؟
خرید من به صورت مستمر و حدودا ماهی دو یا سه بار هست حدودا
خب حالا شما چه نظری دارید لطفا راهنمایی کنید

میشه یک اکانت پی پال داشته باشم ؟
بله ، چرا نشه مثلا ؟ فقط باید موارد لازم رعایت بشه که لیمیت نشی که اگه لیمیت بشی پولت بلوک میشه و ازت مدارک میخواد که نشون بده همون فردی هستی که ثبت نام کردی و از اونجا که شما ایرانی هستی (فک کنم) و داخل ایران زندگی میکنی(فک کنم) و ایران تحریم هست اگر ای پی تون از ایران باشه و وارد حساب شده باشی که دیگه کلا قید پولا باید بزنی (مگر اینکه مراجعه حظوری کنی به دفتر پی پال) در غیر این صورت مدارک ایرانی داری که به کارت نمیاد چون از یه ادرس خارجی حساب را باز کردی حالا یا مشخصات اون ادرس را داری و میدی و از لیمیت در میای یا 6 ماه صبر میکنی که پولت از بلوکه در بیاد و به حساب بانکی که به اکانتت متصله بتونی منتقلش کنی (حساب بانکی هم ایران نمیشه باید کردیت کارت و....ولش توضیح را در ادامه مطلب بگیر)

چطور بهش اعتبار انتقال بدم ؟
اگه حساب بانکی خارجی همچون کردیت کارت یا حساب خود بانک خارجی بهش متصل کردی باشی که مستقیم از اونا موجودی میریزی به اکانت پی پالت (واریز/برداشت) در غیر اینصورت مجبوری دلار پی پال از یکی که پی پال داره بگیری دیگه (با فروش محصولات اینترنتی و اینا هم میشه)

نرخ اعتبار و تبدیل با دلار بانکیه یا دلار آزاد؟
احیانا اقازاده ای چیزی هستی ؟ دست ما را هم بگیر منم میخوام یه خرید 6 هزار پوندی برای راه اندازی کاری از خارج انجام بدم دلار بانکی 1 ریال هم بهم نمیدن ، خدایی اگه میتونی کمک کنا !!!
دلار بانکی ببرای وارد کنندگان کالا ، دانشجویان و از این چرندیاته که همون واردت کننده هم باشی باید میلیاردی بدی (یعنی دز.... میلیاردی) وگرنه به من و تو نمیدن
دلار آزاده
تازه اگه کردیت کارت داشته باشی و دلار را برات بریزن به کردیت کارت / حساب بانکی از اون میشه ریخت به پی پال وگرنه از این و اون بخوای بخری که همه ازاده دیگه....

و هرآنچه خودتون لازم میدونید لطفا توضیح بدید
در کل اگه مبالغ مورد نیاز خریدت کمه اصلا ، به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم اکانت باز کنی تو همین انجمن انقدر ادم هست برات پرداخت هزینه خریدت را انجام بدهد بده به اونا برات پرداخت کنن
چون ممکنه لیمیت بشی و هزار تا دردسر دیگه هم داری که خودت میبینی

امیدوارم به کارت اومده باشه
موفق باشی

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان من یک مشکلی برای یکی از حسابام پیش اومده پی پال 6 روز مهلت داده و مدارک زیر را خواسته

http://i.imgur.com/isfSG.png

در مورد ، مورد اول که تو عکس مشخص کردم من اصلا حساب بانکی اضافه نکرده بودم از طریق کارت وریفای شده بود این مورد را چکار کنم

مورد های دیگه به چه طریقی اکی کنم

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

myheavenstar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بله ، چرا نشه مثلا ؟ فقط باید موارد لازم رعایت بشه که لیمیت نشی که اگه لیمیت بشی پولت بلوک میشه و ازت مدارک میخواد که نشون بده همون فردی هستی که ثبت نام کردی و از اونجا که شما ایرانی هستی (فک کنم) و داخل ایران زندگی میکنی(فک کنم) و ایران تحریم هست اگر ای پی تون از ایران باشه و وارد حساب شده باشی که دیگه کلا قید پولا باید بزنی (مگر اینکه مراجعه حظوری کنی به دفتر پی پال) در غیر این صورت مدارک ایرانی داری که به کارت نمیاد چون از یه ادرس خارجی حساب را باز کردی حالا یا مشخصات اون ادرس را داری و میدی و از لیمیت در میای یا 6 ماه صبر میکنی که پولت از بلوکه در بیاد و به حساب بانکی که به اکانتت متصله بتونی منتقلش کنی (حساب بانکی هم ایران نمیشه باید کردیت کارت و....ولش توضیح را در ادامه مطلب بگیر)

اگه حساب بانکی خارجی همچون کردیت کارت یا حساب خود بانک خارجی بهش متصل کردی باشی که مستقیم از اونا موجودی میریزی به اکانت پی پالت (واریز/برداشت) در غیر اینصورت مجبوری دلار پی پال از یکی که پی پال داره بگیری دیگه (با فروش محصولات اینترنتی و اینا هم میشه)

احیانا اقازاده ای چیزی هستی ؟ دست ما را هم بگیر منم میخوام یه خرید 6 هزار پوندی برای راه اندازی کاری از خارج انجام بدم دلار بانکی 1 ریال هم بهم نمیدن ، خدایی اگه میتونی کمک کنا !!!
دلار بانکی ببرای وارد کنندگان کالا ، دانشجویان و از این چرندیاته که همون واردت کننده هم باشی باید میلیاردی بدی (یعنی دز.... میلیاردی) وگرنه به من و تو نمیدن
دلار آزاده
تازه اگه کردیت کارت داشته باشی و دلار را برات بریزن به کردیت کارت / حساب بانکی از اون میشه ریخت به پی پال وگرنه از این و اون بخوای بخری که همه ازاده دیگه....

در کل اگه مبالغ مورد نیاز خریدت کمه اصلا ، به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم اکانت باز کنی تو همین انجمن انقدر ادم هست برات پرداخت هزینه خریدت را انجام بدهد بده به اونا برات پرداخت کنن
چون ممکنه لیمیت بشی و هزار تا دردسر دیگه هم داری که خودت میبینی

امیدوارم به کارت اومده باشه
موفق باشی

خیلی ممنون بابت پاسخ هات

ایران هستم
خریدم به اندازه ای هست که لازم میدونم خودم یک اکانت داشته باشم
اگه امکانش فراهم بشه حدا اقل ماهی دو بار

خب راجب لیمیت شدن باید آی پی استاتیک بگیرم ؟
اینترنتم پارس آنلاینه از دفتر خودشون بهم میدن یا باید یه کار دیگه انجام بدم ؟ دقیقا چکار کنم که لیمیت نشه اکانتم
همکارم اوایل امسال رفت سوئد و انجا زندگی میکنه اون میتونه برام اکانت بگیره و وریفای کنه ؟
بعد باید آی پی سوئد داشته باشم اگه اونجا وریفای کرد برام ؟

اون سایتی که معمولا ازش خرید میکنم این روش پرداخت ها رو داره :

western union
money bookers
visa
mastercard

حالا من میتونم از پی پال به اینا انتقال بدم ؟

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
طی تماس تلفنی که با ساختمان مرکزی بانک پارسیان داشتم گفتن امکانش هست ولی شرایط خیلی سخت تر شده! اصلا صرف نداره.

باید سپرده 50 میلیون تومانی داشته باشی و دلارم خود شخص تامین کنه! اینجوری که نمیشه

نوع کارت هم ویزا کارت هست

به این سوال ما هم یکی جواب بده

دیگه اینجوری نمیشه باید از ایران رفت!

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
خیلی ممنون بابت پاسخ هات

ایران هستم
خریدم به اندازه ای هست که لازم میدونم خودم یک اکانت داشته باشم
اگه امکانش فراهم بشه حدا اقل ماهی دو بار

خب راجب لیمیت شدن باید آی پی استاتیک بگیرم ؟
اینترنتم پارس آنلاینه از دفتر خودشون بهم میدن یا باید یه کار دیگه انجام بدم ؟ دقیقا چکار کنم که لیمیت نشه اکانتم
همکارم اوایل امسال رفت سوئد و انجا زندگی میکنه اون میتونه برام اکانت بگیره و وریفای کنه ؟
بعد باید آی پی سوئد داشته باشم اگه اونجا وریفای کرد برام ؟

اون سایتی که معمولا ازش خرید میکنم این روش پرداخت ها رو داره :

western union
money bookers
visa
mastercard

حالا من میتونم از پی پال به اینا انتقال بدم ؟

اصلا پی پال به کارت نمیاد که با این روش های پرداخت
شما برو یه کردیت کارت ویزا یا مستر بگیر
از پی پال میتونی به کردیت کارتت پول انتقال بدی منتها مشکل اینجاس که شما کردیت کارت اگه داشته باشی دیگه نیازی به پی پال نداری که مستقیم از کردیت کارتت خرید را از این سایتی که گفتی انجام میدی در غیر اینصورت لقمه را دور گردنت میپیچونی یعنی اول میای پول میریزی تو پی پالت بعد میای از پی پال انتقال میدی به کردیت کارتی که به پی پال متصل کردی بعد تازه از کردیت کارت میری خریدت را انجام میدی یعنی این وسط پی پال کلا زیادیه

راجع بع ای پی ای پی پارس انلاین هم اختصاصی بگیری فایده نداره که
اگه ای پی ایران وارد بشی لیمیت میشی چون ایران تحریمه و ایرانی ها حق استفاده از پی پال را ندارن(چون از قوانین امریکا پیروی میکنه پی پال) باید یه وی پی ان اختصاصی مثلا بگیری از یه کشوری چیزی.....
همکارتون که تو سوئد هست میتونه حساب باز کنه براتون ولی چون با کردیت کارت خودش باز نمیکنه و به نام خودش هم باز نمیکنه باز یه کردیت کارت مجازی (همه جا ریخته 10 دلاره قیمتش) حساب را برات باز میکنه (خودت هم میتونی باز کنی) منتها مزیت این که دوستت حساب را برات باز کنه اینه که فردا اگه بهت شک کردن و ازت مدرکی از ادرس خواستن دوستت میتونه یه قبض اب و برقی چیزی بهت بده که بدی پی پال بگی من تو اون ادرس هستم و حویتت تایید بشه.....
بعد از سوئد که باز کنه مهم نیست ای پی شما هم سوئد باشه میتونه انگلیس امریکا یا هر جایی که تحریم نباشه باشه مهم فقط اینه که ای پی ثابت بمونه که بهت شک نکنن و لیمیتت نکنن و ازت مدارک بخواند

روش های پرداخت هم توضیح دادم شما میتونی حساب اینترنتی مانی بوکرز هم باز کنی (این سایتی که گفتی ساپورت میکنه) تهیه دلارش هم مثل همون تهیه دلار پی پال هست منتها یکم تو بازار ایران کمتر از این حساب مانی بوکرز استفاده میکنن و کمی با مشکل دلارش را پیدا میکنید

موفق باشید

myheavenstar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اصلا پی پال به کارت نمیاد که با این روش های پرداخت
شما برو یه کردیت کارت ویزا یا مستر بگیر
از پی پال میتونی به کردیت کارتت پول انتقال بدی منتها مشکل اینجاس که شما کردیت کارت اگه داشته باشی دیگه نیازی به پی پال نداری که مستقیم از کردیت کارتت خرید را از این سایتی که گفتی انجام میدی در غیر اینصورت لقمه را دور گردنت میپیچونی یعنی اول میای پول میریزی تو پی پالت بعد میای از پی پال انتقال میدی به کردیت کارتی که به پی پال متصل کردی بعد تازه از کردیت کارت میری خریدت را انجام میدی یعنی این وسط پی پال کلا زیادیه

راجع بع ای پی ای پی پارس انلاین هم اختصاصی بگیری فایده نداره که
اگه ای پی ایران وارد بشی لیمیت میشی چون ایران تحریمه و ایرانی ها حق استفاده از پی پال را ندارن(چون از قوانین امریکا پیروی میکنه پی پال) باید یه وی پی ان اختصاصی مثلا بگیری از یه کشوری چیزی.....
همکارتون که تو سوئد هست میتونه حساب باز کنه براتون ولی چون با کردیت کارت خودش باز نمیکنه و به نام خودش هم باز نمیکنه باز یه کردیت کارت مجازی (همه جا ریخته 10 دلاره قیمتش) حساب را برات باز میکنه (خودت هم میتونی باز کنی) منتها مزیت این که دوستت حساب را برات باز کنه اینه که فردا اگه بهت شک کردن و ازت مدرکی از ادرس خواستن دوستت میتونه یه قبض اب و برقی چیزی بهت بده که بدی پی پال بگی من تو اون ادرس هستم و حویتت تایید بشه.....
بعد از سوئد که باز کنه مهم نیست ای پی شما هم سوئد باشه میتونه انگلیس امریکا یا هر جایی که تحریم نباشه باشه مهم فقط اینه که ای پی ثابت بمونه که بهت شک نکنن و لیمیتت نکنن و ازت مدارک بخواند

روش های پرداخت هم توضیح دادم شما میتونی حساب اینترنتی مانی بوکرز هم باز کنی (این سایتی که گفتی ساپورت میکنه) تهیه دلارش هم مثل همون تهیه دلار پی پال هست منتها یکم تو بازار ایران کمتر از این حساب مانی بوکرز استفاده میکنن و کمی با مشکل دلارش را پیدا میکنید

موفق باشید

خیلی خیلی تشکر بابت اینکه راهنمایی کردید دوست عزیز
خب از توضیحات شما این نتیجه رو گرفتم که بهتره از مستر کارت یا ویزا کارت استفاده کنم
حالا این مستر و ویزا کارت رو از بانک سامان بگیرم ؟
این کارت ها مشکل لیمیت ندارن دیگه ؟
کارت های فیزیکی که میگید یعنی یه چیزی شبیه کارت عابر بانک دیگه ؟
خب ایران ATM داره که بهش انتقال بدم ؟
نحوه شارژ کردنش چطوره ؟

شرمنده زیاد سوال میپرسم

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
طی تماس تلفنی که با ساختمان مرکزی بانک پارسیان داشتم گفتن امکانش هست ولی شرایط خیلی سخت تر شده! اصلا صرف نداره.

باید سپرده 50 میلیون تومانی داشته باشی و دلارم خود شخص تامین کنه! اینجوری که نمیشه

نوع کارت هم ویزا کارت هست

به این سوال ما هم یکی جواب بده

دیگه اینجوری نمیشه باید از ایران رفت!

داداش اونی که داری میگی ماله کردیت کارته
بهت گفتم بگو دبیت کارت میخوام
بعدشم کردیت کارت دلارش را خود بانک باید بده دبیت کارت را نمیده ولی کردیت را باید بده اینجور که من میدونستم

حالا فرق دبیت و کردیت
کردیت کارت یعنی کارت اعتباری یعنی مثلا موجودی حسابت 100 دلاره و بهت 100 دلار اعتبار میده یعنی شما میتونی تا سقف 200 دلار با موجودی 100 دلار خرید داشته باشی حالا اگه یه طورایی بشه اول ماه و اخر ماه و اینا بشه تو هم بشه تا سقف 300 - 400 دلار هم با همون 100 دلارت میتونی خرید داشته باشی
و مثل کارت های اعتباری اخر هر ماه باید فیش و فاکتور ها و رسیدات را پرداخت کنی یعنی پول اعتبار که استفاده کردی را تا اخر ماه باید بدی (امبدوارم فهمیده باشی چی میگم)

دبیت کارت دیگه فرقی با عابر بانک عادی ما نداره یعنی هرچقدر تو حسابت پول داری به همون اندازه میتونی خرید و برداشت و ... داشته باشی

از ایران نباید رفت باید فرار کرد با این قیمت ها و تورم و دلار و..... فرار باید کرد.... :lol:

این چیزا که بانک پارسیان بهت گفته ماله کردیت کارته
دوباره زنگ بزن و شرایط را برای دبیت کارت بپرس دبیت نیاز به سرمایه و اینا نداره یه موجودی اولیه فقط میخواد که اونم فک کنم 300 دلار بد درست یادم نیس

بازم اگه وقت کردی نتیجه را بگو
مرسی

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
خیلی خیلی تشکر بابت اینکه راهنمایی کردید دوست عزیز
خب از توضیحات شما این نتیجه رو گرفتم که بهتره از مستر کارت یا ویزا کارت استفاده کنم
حالا این مستر و ویزا کارت رو از بانک سامان بگیرم ؟
این کارت ها مشکل لیمیت ندارن دیگه ؟
کارت های فیزیکی که میگید یعنی یه چیزی شبیه کارت عابر بانک دیگه ؟
خب ایران ATM داره که بهش انتقال بدم ؟
نحوه شارژ کردنش چطوره ؟

شرمنده زیاد سوال میپرسم

بانک سامان هم مگه مستر و ویزا میده ؟
قبلا میداد ولی جدیدا فک کنم نمیده (اگه پرسیدی و میداد و قت کردی به منم خبر بده:) سپاس)
کارت ها مشکل بلوکه شدن دارن ولی از اونجا که میخواین از بانک بگیرین (بانک پارسیان ظاهرا اینجور که بوش میاد هنوز میده ولی بازم بپرسید) و از اونجا که بانک از اذربایجان میگیره که فعلا اذربایجان هم بانکی که کارت ازش تهیه میشه با ایران مشکل نداره کارت ها هم مشکلی براشون پیش نمیاد و پیش هم بیاد بانک مسئولشه و یه جورای راحتی دیگه مشکل پیش نمیاد برا کارت های اذربایجان

بله دقیقا مثل همون کارت عابر بانکه

ایران به شبکه ی ویزا و مستر متصل نیست پس درنتیجه نمیتونید موجودی کارت را در ایران برداشت یا از طریق کارت های ایران موجودی بهش واریز کنید یعنی این کارت فیزیکی تو ایران خود کارتش به هیچ دردی نمیخوره فقط خرید اینترنتی و اینا از تو ایران میشه کرد پول هم از طریق بانک و صرافی میشه بهش ریخت

خواهش میکنم
از بانک ها سامان - پارسیان - پاسارگاد و صادرات - ملی اینا کارت ویزا میدادن ولی الان نمیدونم کودوم میدن چون یه مدت همه تعطیل کردن این کار را و به هیچ کس دیگه نمیدادن الان را نمیدونم دیگه چجوریه اگه از بانکی خواستید بگیرید هم بگید دبیت کارت میخواین (توضیح دبیت و کردیت را بالا گفتم) و نهایتا اگه دیدی بانکی هنوز میده لطف کنید شرایطش را برا من هم بفرستید

موفق باشید

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
کسی هست اینجا بتونه پی پالو رفع لیمیت کنه لطفا با من در تماس باشه

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
بعدشم کردیت کارت دلارش را خود بانک باید بده دبیت کارت را نمیده ولی کردیت را باید بده اینجور که من میدونستم

حالا فرق دبیت و کردیت
کردیت کارت یعنی کارت اعتباری یعنی مثلا موجودی حسابت 100 دلاره و بهت 100 دلار اعتبار میده یعنی شما میتونی تا سقف 200 دلار با موجودی 100 دلار خرید داشته باشی حالا اگه یه طورایی بشه اول ماه و اخر ماه و اینا بشه تو هم بشه تا سقف 300 - 400 دلار هم با همون 100 دلارت میتونی خرید داشته باشی
و مثل کارت های اعتباری اخر هر ماه باید فیش و فاکتور ها و رسیدات را پرداخت کنی یعنی پول اعتبار که استفاده کردی را تا اخر ماه باید بدی (امبدوارم فهمیده باشی چی میگم)

دبیت کارت دیگه فرقی با عابر بانک عادی ما نداره یعنی هرچقدر تو حسابت پول داری به همون اندازه میتونی خرید و برداشت و ... داشته باشی

از ایران نباید رفت باید فرار کرد با این قیمت ها و تورم و دلار و..... فرار باید کرد.... :lol:

دوباره زنگ بزن و شرایط را برای دبیت کارت بپرس دبیت نیاز به سرمایه و اینا نداره یه موجودی اولیه فقط میخواد که اونم فک کنم 300 دلار بد درست یادم نیس

مرسی

اوکی من فردا بازم تماس میگیرم

چشم به شما هم اطلاع میدم

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
دوستانی که با اسکایپ با پی پال تماس گرفتند کمی بنده را راهنمایی کنند چطوری تماس بگیریم و چطوری مشکلمان را بگیم یکی هم ما را دریابه

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
دوستانی که با اسکایپ با پی پال تماس گرفتند کمی بنده را راهنمایی کنند چطوری تماس بگیریم و چطوری مشکلمان را بگیم یکی هم ما را دریابه

سوالتون دقیقا چیه؟
از اسکایپ میتونید یک شماره بگیرید (یعنی بهتره این کارو بکنید) بعد تماس میگیرید
اگر منظورتون اینه که در این حالت کارتون راه میفته یا نه، خیلی مربوط به اپراتوری میشه که بهتون جواب میده. گاهی پیش میاد این حالتو قبول نمی کنند و میگن باید از شماره غیر اینترنتی تماس بگیرید.
شماره ای که در پروفایلتون ثبت کردید اونجا دیده میشه و وقتی زنگ میزنید اتوماتیک اکانتتون را نشون میده (اینرا در یک بار خارج کردن از لیمیت اکانتم دیدم که از شماره قبلی تماس گرفته بودم و اکانتی که بابت استفاده از ایران لیمیت شده بود را دیدند و اکانت جدید را هم وریفای نکردند :D تا شماره را تغییر دادم)
اینکه چطوری مشکل را بگید را نفهمیدم...

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
ممنون از لطفتان سوال اصلی را اینجا پرسیدم

http://forum.persiantools.com/t92453-page65.html#post5569686

دوستان من یک مشکلی برای یکی از حسابام پیش اومده پی پال 6 روز مهلت داده و مدارک زیر را خواسته

http://i.imgur.com/isfSG.png

در مورد ، مورد اول که تو عکس مشخص کردم من اصلا حساب بانکی اضافه نکرده بودم از طریق کارت وریفای شده بود این مورد را چکار کنم

مورد های دیگه به چه طریقی اکی کنم

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

جزئیات بیشتر را براتون پیام کردم ممنون میشم راهنمایی کنید چه اینجا یا پیام خصوصی:)

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از لطفتان سوال اصلی را اینجا پرسیدم

http://forum.persiantools.com/t92453-page65.html#post5569686

جزئیات بیشتر را براتون پیام کردم ممنون میشم راهنمایی کنید چه اینجا یا پیام خصوصی:)

جواب را ارسال کردم. وقتی مسائل را پیش بردید، خلاصه ای برای استفاده دوستان در اینجا بگذارید
موفق باشید

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0

حالا فرق دبیت و کردیت

مرسی

مجدد امروز تماس گرفتم.

گفتم دبیت میخوام بازم گفتن باید سپرده 50 میلیون داشته باشم! و دلارشم خودم تامین کنم! ما که نفهمیدیم جریان چیه

با بانک سامان تماس گرفتم نداشتن

با بانک پاسارگاد تماس گرفتم نداشتن

بازم اگه کسی اینجا پیدا کرد لطفا اینجا بگه تا مشکل منم رفع بشه

بالا