• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوستان این قضیه جایزه و قرعه کشی هم مثل قرعه کشیهای بانک ایران همش الکیه اگه کسی برنده بشه باز هم از خودشونه یا دوستان یا فامیلای خودشونن کی به کیه کی میتونه بره تحقیق کنه که واقعا قرعه کشی درستی میکنن و اگرهم درست باشه که نیست چند درصد شانس برنده شدن تو این همه رو داریم؟؟ همش الکیه گول نخورید اگه واقعا به فکر ما هستند نتشونو درست کنن قیمتها رو کم کنن لتنسی رو پایین بیارن حجم ترافیکو به معیار استاندارد برسونن و.....

پینگ پارس آنلاین کم هست دوست عزیز...

بهتر نبود یک پست مفید می دادید ؟

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
اینا که همه فرمالیته است.
من برای مبین نت یه سربرگ جعلی نوشتم فرستادم :)

فرداش Confirm شد.

پارس آنلاین هم که بدون مدرک داد. فقط مخابرات هست که نمیشه سرش اونطوری کلاه گذاشت ...حتی شرکت داشته باشید و سایتش متفاوت باشه ممکنه Investigate کنند.

بازم در بعضی مراکز مثل مرکز دستغیب که ما هستیم مخابرات 512 بدون مدرک میده.
فکر کنم یکی از دلایلش فیبر نوری بودم نصف خطوط منطقه نیاوران هست ( که ما هم 9 ماه اسیرش بودیم ) و چون کلا ADSL اون قسمت در انحصار این هاست، تا 512 می دند که نون دونی راه بی اندازند.

راستی شما از کجا اینترنت دارید که 4 مگ تو تعرفه هاش داره ؟

از مخابرات . البته یه شرکت دیگه هم هست که فقط واسه ماه اول 4 مگ میده اسمش یادم رفت

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
الان شبانه 512 pol در پارس آنلاین روی چه سرعتی استیبل میشه؟

shah994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی از دوستان اینجا سرویس POL-128-U داره ؟
اگه داره لطف کنه بگه سرعت دانلودش چقدره و اینکه به مرور زمان و با دانلود زیاد کاهش سرعت داشته یا نه ؟

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
کسی از دوستان اینجا سرویس POL-128-U داره ؟
اگه داره لطف کنه بگه سرعت دانلودش چقدره و اینکه به مرور زمان و با دانلود زیاد کاهش سرعت داشته یا نه ؟
max15kb

shah994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
الان با بخش فروش پارس آنلاین تماس گرفتم و در مورد سرویس POL 128 U پرسیدم اگه روزانه ماکزیمم 5 گیگ دانلود کنم و در ماه در بیشترین حالت 50 گیگ گفت فکر نکنم در این حد باشه و ممکنه با کاهش پهنای باند مواجه شید !

mohsen73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من الان 1024 دارم اما من توی روز زیاد از اینترنت استفاده میکنم
به نظر شما 256 نامحدود بگیرم ؟
سرعتش چنده ؟

sajiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من الان 1024 دارم اما من توی روز زیاد از اینترنت استفاده میکنم
به نظر شما 256 نامحدود بگیرم ؟
سرعتش چنده ؟

نامحدود به نظر من یک نوع بازیه! دنبالش نرید (این روزها همه میخوان نامحدود میخرن شما چطور...همه رو هم مطمئن باشید لیمیت میکنن مگر اینکه خیلی بی آزار باشی. یک نوع کسب درامده جدیده همه الان برای تست هم شده نامحدود میگیرن و پول تو جیب پارس انلاین می ریزن)

منم 1 مگ (2 گیگ ترافیک دارم) روزم مصرفم زیاده برای هر ماه 5 گیگ اضافه می گیرم یعنی ماهانه سرویسم در میاد 45000 تومان الان تصمیم گرفتم اینو بگیرم (شبانه سرعت از 80 تا 150بالا میره ماهانه بیشتر از 30 گیگ میشه دانلود کرد خودش یه پا نامحدوده)

این معادل همین سرویس هست تقریبا>>> POL-512-10G (شبانه اینو نمیدونم چقدره ولی قطعا سرویس 1 مگ بهتره)

الان میگن 128 هم سرعتش آزاد شده یعنی بالای 150کیلو شده دوستان تایید میکنن؟؟؟

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
درود بر همه
بنده سرویس 256u رو یک هفته است گرفتم سرعت متغیر بین 90 تا 170 بستگی به سرور.چندین مرتبه تماس گرفتم با بخش فروش تمدید پشتیبانی که خانوم آقا دوست عزیز چقدر مصرف داشته باشم که لیمیت نشم به سرعت 25 30 ؟
هربار یه جواب شنیدم از روزی حداکثر شش هفت ساعت گرفته تا اخرین بار که پشتیبانی گفت هر سرعتی هم بگیری نامحدود u ماهی 20 گیگ آزادی بعدش لیمیت میشی به سرعت اصلیت
شماها تماس گرفتید؟ آیا جوابی به این واضحی درمورد میزان سقف لیمیت شدن بهتون دادن یا طرف خواسته منو بپیچونه؟

sajiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
درود بر همه
بنده سرویس 256u رو یک هفته است گرفتم سرعت متغیر بین 90 تا 170 بستگی به سرور.چندین مرتبه تماس گرفتم با بخش فروش تمدید پشتیبانی که خانوم آقا دوست عزیز چقدر مصرف داشته باشم که لیمیت نشم به سرعت 25 30 ؟
هربار یه جواب شنیدم از روزی حداکثر شش هفت ساعت گرفته تا اخرین بار که پشتیبانی گفت هر سرعتی هم بگیری نامحدود u ماهی 20 گیگ آزادی بعدش لیمیت میشی به سرعت اصلیت
شماها تماس گرفتید؟ آیا جوابی به این واضحی درمورد میزان سقف لیمیت شدن بهتون دادن یا طرف خواسته منو بپیچونه؟

دوست عزیز همینه دیگه. فرق 20گیگ با نامحدود 5 تومنه. شما 20 گیگ دانولد کنی لیمت میشی این واضحه(چیز مفت به کسی نمیده این پارس انلاین). خوبیش اینه که بعد از لیمیت بازم نت داری و قطع نمیشی
بقیه سرعتها رو فکر نکنم. کلا 512 به بالا اینجور نیست و حجم بالاتری داره. ولی در کل برای 1مگ و 2 مگ لیمیت تقریبا بی معنی هستش بخصوص 2 مگ

shah994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سرعت دانلود pol 512 روزانه و شبانه بر حسب کیلوبایت چقدره ؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سرعت دانلود pol 512 روزانه و شبانه بر حسب کیلوبایت چقدره ؟

سلام. منظورتون پل محدود هست دیگه ؟

در ساعات اولیه طلوع آفتاب پس از اتمام ساعت شبانه ( 7 به بعد ) تا 390 کیلوبایت من سرعت دانلود دیدم اون موقع.

در ساعات عادی روز هم بالای 180 تا 250 اینا. شبانه هم از 100 تا 130 حساب کنید.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
درود بر همه
دوست عزیز همینه دیگه. فرق 20گیگ با نامحدود 5 تومنه. شما 20 گیگ دانولد کنی لیمت میشی این واضحه(چیز مفت به کسی نمیده این پارس انلاین). خوبیش اینه که بعد از لیمیت بازم نت داری و قطع نمیشی
بقیه سرعتها رو فکر نکنم. کلا 512 به بالا اینجور نیست و حجم بالاتری داره. ولی در کل برای 1مگ و 2 مگ لیمیت تقریبا بی معنی هستش بخصوص 2 مگ

شما کیفیت نامحدود پارس آنلاین رو با قیمت معقول ترش نسبت به سرویس های ART شاتل مقایسه کنید...!! اونها موقع محدود کردن ممکنه تا 3 هفته و 1 ماه ( دزدی محض . این Fair Usage Policy نیست که دزدیه ) هم رو سرعت کمتر از دایال آپ ( 48 کیلوبیت بر ثانیه )
شما رو محدود کنند.

در ضمن شما که نا محدود دارید و با سرویس نا محدود 256 حداقل 90 و حداکثر 170 دانلود می کنید به نظرم از پارس تشکر هم بکنید !!! که از برست شما رو از حدود 700 کیلوبیت تا بالای 1 مگابیت بسته و هیچ کسی برای سرویس نامحدود همچین کاری نمیکنه!!!

درباره ی این قضیه هم که عرض کردید هر دفعه یک جوابی می دهند...خب دوست عزیز اگر اون اوپراتور بیچاره بخواد به شما راست و ریس یک حد ترافیک مشخص کنه که میشه سرویس محدود ! برای همین بدبختا هر دفعه یه چیزی به شما می گن که جواب گرفته باشید به قول خودشون:lol:

Fair Usage Policy در حقیقت قانون خیلی پارامتری و دقیقی نیست که ! خلاصه کلام می گه آقا جان اینجا ایرانه...اینترنت کشور Crippled هست..پهنای باند و ترافیک کم داریم، ( فکر می کنید تو سوئد اینترنت حجمی داریم اصلا !؟؟؟ ) برای همین شما لطف کن جوانمردی کن تو دانلود.

منظور همین جوانمردیه ! حالا بستگی به ISP داره که چگونه تشخص بده شما از حد برادری گذشتی ! مثلا اشکال نداره یک بار یه پچ جدیدی بازی اومد مثلا 6 گیگ شما کلی دانلود کنی در طی 2-3 روز..این اشکال نداره. اما به شما میگه در شرایط عادی بجازه بده بقیه هم بهره ببرند. همین.

یعنی استفاده رو بالانس کن. این حد و تشخیص دیگه به شرکت شما بستگی داره.

موفق باشید :)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
چرا باز حجم شبا رو کم میکنه :hmm: از 2.5 تا 5 داشتم کم کرده

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
سلام. منظورتون پل محدود هست دیگه ؟

در ساعات اولیه طلوع آفتاب پس از اتمام ساعت شبانه ( 7 به بعد ) تا 390 کیلوبایت من سرعت دانلود دیدم اون موقع.

در ساعات عادی روز هم بالای 180 تا 250 اینا. شبانه هم از 100 تا 130 حساب کنید.

سلام
شما در کدام مرکز مخابراتی این سرعت را دارید؟ چون برای سرویسهای pol 128 , pol 256 همچین سرعتی در مرکز مخابراتی نواب نداره . حتی سرعت سرویس شبانه بیشتر از 30 تا حد اکثر 40 نمیره

baxiha

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان سلام.به نظر من که باید پارس رو ول کرد و رفت به شاتل!
خوده منم الان پارس انلاین دارم و چون بگم پورتهارو خالی کنن انقدر طول میدن که طرف پشیمون کنه!وگرنه واسه اونا کاری نداره!
شاتل هر روز بهش جشنواره میخوره و هی بهت ترافیک رایگان میده و شباش هم که از 1تا8 رایگانه!
سرورهای شاتل بیشتره و پهنای بیشتری رو دراختیارتون میزاره!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
شما در کدام مرکز مخابراتی این سرعت را دارید؟ چون برای سرویسهای pol 128 , pol 256 همچین سرعتی در مرکز مخابراتی نواب نداره . حتی سرعت سرویس شبانه بیشتر از 30 تا حد اکثر 40 نمیره

من کلا کارم دسته دوست عزیز ! به همین دلیل isp به من حال میده ! :D

از شوخی که بگذریم. من مرکز بهشتی و دستغیب و تو شرکت دارم.

تو بهشتی قطعی زیاد داره. اما سرعتش با دستغیب ( 2270 تا 2275 که منطقه دزاشیب.نیاوران و تجریش هست ) برابره. من که فعلا لذت پینگ پایین رو میبرم از دانلود گذشتم :)

همین دیشب داشتم پچ World of Warcraft رو دانلود می کردم. خوابم برده بود ( دانش آموز دبیرستانیم دیگه ! ) ساعت 4 بلند شدم بذارم تا 7 یه مقدار دانلود کنه. سرعت از 88 پایین نمی اومد و کلا بالای 100 بود.
تازه من رو 1 مگ بسته شدم.
کلا من از پارس خیلی راضیم. حد اقل بخش پشتیبانیش آدمای خوبین :)
اما خب از حقیقت نگذریم با اینکه ISP بزرگی هست اما خب همیشه بهترین سرویس رو ارائه نمیده و من هم همیشه پیشنهاد نمیکنم :)
من تو بهشتی 256 دارم البته. تو تجریش 512.

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
من واسه دانلود شبانه از 2 تا 7 لینک مستقیم میذارم 600 مگ بزور دانلود دارم ولی تورنت بالای 2 گیگ دانلود میکنه !!! چجوریاست؟

سرویسم 128 POL هستش ماهی 3 گیگ

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
من 512u دارم
بعد از دانلود 30 گیگ حدودا سرعتم بالاتر از 60 نمیره و بسته شد.
عملا این پارس آنلاین دنبال پول هست اما شعار خدمت رسانی میده

الان یسره تو دانلودم. اما حداکثر 55 یا 60 هستش.
قبلتر سرعتم 250 بود.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

بالا