Adin
Registered User
آي حال ميكنم اونايي كه 29 ماه سابقه جبهه دارن باز بچه هاشون باس برن خدمت بدون كسري . آي حال ميده . آي حال ميده 
آي حال ميكنم اونايي كه 29 ماه سابقه جبهه دارن باز بچه هاشون باس برن خدمت بدون كسري . آي حال ميده . آي حال ميده![]()
سلام بر همه دوستان
به نظر اساتید کی کد های 1/8 زده میشود؟
بنده از تهران با مدرک فوق لیسانسم ، نمیدونم تاثیری تو زمانش داره یا نه ؟!
سلام اگه الان دفترچه بفرستم کی اعزام میشم ؟؟؟
سلام اگه الان دفترچه بفرستم کی اعزام میشم ؟؟؟
سلام
با توجه به اینکه دفترچه رو پست کردید و اعزامتون مشخص شده باید اعزام رو باطل کنید.
اول برید دکتر و نامه بگیرید که این مشکلات رو دارید (ام آر آی ها و مدارک پزشکی تون رو هم نگه دارید) و ببرید **** وظیفه یا پلس +10 واسه باطل کردن اعزام اونا اعزام رو باطل میکنن و براتون تاریخ کمیسیون پزشکی میاد دم خونه.
در مورد معافیت دائم هم با توجه به سخت گیریهایی که اخیرا میشه معلوم نیست ولی حداقل معاف از رزم رو دارید میتونید پیگیر باشید و برید پیش یه دکتر مورد تایید **** وظیفه تا بگه که معافیت دائم رو هم میگیرید یا نه.
اعزام رو که فکر نکنم بتونم تو یک ماه باطل و کارای پزشکی **** وظیفه رو انجام بدم به نظرتون اگه ام آر آی رو ببرم پیش پزشک تایید کننده سلامت توی دفترچه اعزام و ازش یه نامه مبنی بر پارگی مینیسک هر دو زانو و رباط سلیبی پای راست برای پادگانی که میافتم بگیرم تاثیری توی رژه و نگهبانی و اینجور کارای پادگان میذاره ؟
بستگی به مدرک داره اگه مدرک دانشگاهی داری احتمال زیاد برج 10.
الان بفرستی اگر دیپلمه باشی احتمال 18 همین ماه هست اگرم مدرک بالاتر داری 1 آبان
یعنی اینقدر کمبود نیرو دارن که 1ماه دیگه اعزام میشیم
مدرکم فوق دیپلم هست
فقط یه سوال دوستان من که اول اردیبهشت سال 1391 اعزام شدم و دفترچه رو سال 90 ارسال کردم باید چقدر خدمت کنم ؟؟
21 ماه یا 20 ماه یا 17 ماه ؟؟؟
هر کی یه چیزی میگه و دقیق معلوم نیست ولی مسلما 17 ماه و 20 ماه نیست.
یا 21 ماه خدمت میکنید یا 18 ماه. طبق گفته قدیم مسئولان 21 ماه باید خدمت کنید.
سلام
خوب من لیسانس دارم و مثل اینکه تا تاریخ 18 برج 2 وقت داشته واسه کسری ها. کسری لیسانس هم حساب میشه دیگه ؟
سلام من دیروز کارتم اومد بالاخره راحت شدم ! اعزامی 89/10/1 بودم 91/4/1 تموم شد خدمتم ! بعد از 3ماه کارتم اومد.به خاطر یه کارت آشغال 18 ماه از عمرم رفت. سخت نگیرید تموم میشه اما تا تموم بشه پوسته همه کنده میشه ! دیگه حوصله درس خوندن هم ندارم.فوق دیپلم کامپیوتر دارم.امیدوارم برای همه زود تموم بشه امیدوارم همه راحت خدمت کنید و مشکلی براتون پیش نیاد