• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
آي حال ميكنم اونايي كه 29 ماه سابقه جبهه دارن باز بچه هاشون باس برن خدمت بدون كسري . آي حال ميده . آي حال ميده :D

K.T.O

Registered User
لایک‌ها
134
آي حال ميكنم اونايي كه 29 ماه سابقه جبهه دارن باز بچه هاشون باس برن خدمت بدون كسري . آي حال ميده . آي حال ميده :D

آقا چه فرقی به حال دیگران میکنه. ما که رفتیم. هر بنده خدایی که تونست نره، مبارکش باشه. ایشالا یه روز همه از ازش راخت شن.

soogoli31268

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگه کسی بخواد بیفته اهواز محل سکونتش باید چکار کنه؟

borok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان
به نظر اساتید کی کد های 1/8 زده میشود؟
بنده از تهران با مدرک فوق لیسانسم ، نمیدونم تاثیری تو زمانش داره یا نه ؟!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام بر همه دوستان
به نظر اساتید کی کد های 1/8 زده میشود؟
بنده از تهران با مدرک فوق لیسانسم ، نمیدونم تاثیری تو زمانش داره یا نه ؟!

سلام عزیز
احتمالا حدود 1 هفته دیگه.

bixbox1990

Registered User
لایک‌ها
15
سلام اگه الان دفترچه بفرستم کی اعزام میشم ؟؟؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

trance

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
انگار همین دیروز بود (البته اندازه 5 از سال دانشگام گذشت)که دفترچه فرستادم و بعد زد پادگان آموزشی 01 شهدای وظیفه نزاجا
بعد هم کد خوردم مرکز پیاده شیراز و 2 ماه هم اونجا بودم
و الانم افتادم تیپ نیروهای ویژه هوابرد تیپ 65

------------------------------------------------------
هی روز گار کی میشه تموم کنم
---------------------------------------

فقط یه سوال دوستان من که اول اردیبهشت سال 1391 اعزام شدم و دفترچه رو سال 90 ارسال کردم باید چقدر خدمت کنم ؟؟
21 ماه یا 20 ماه یا 17 ماه ؟؟؟

dear friend

Registered User
لایک‌ها
77
سلام
با توجه به اینکه دفترچه رو پست کردید و اعزامتون مشخص شده باید اعزام رو باطل کنید.
اول برید دکتر و نامه بگیرید که این مشکلات رو دارید (ام آر آی ها و مدارک پزشکی تون رو هم نگه دارید) و ببرید **** وظیفه یا پلس +10 واسه باطل کردن اعزام اونا اعزام رو باطل میکنن و براتون تاریخ کمیسیون پزشکی میاد دم خونه.
در مورد معافیت دائم هم با توجه به سخت گیریهایی که اخیرا میشه معلوم نیست ولی حداقل معاف از رزم رو دارید میتونید پیگیر باشید و برید پیش یه دکتر مورد تایید **** وظیفه تا بگه که معافیت دائم رو هم میگیرید یا نه.

اعزام رو که فکر نکنم بتونم تو یک ماه باطل و کارای پزشکی **** وظیفه رو انجام بدم به نظرتون اگه ام آر آی رو ببرم پیش پزشک تایید کننده سلامت توی دفترچه اعزام و ازش یه نامه مبنی بر پارگی مینیسک هر دو زانو و رباط سلیبی پای راست برای پادگانی که میافتم بگیرم تاثیری توی رژه و نگهبانی و اینجور کارای پادگان میذاره ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اعزام رو که فکر نکنم بتونم تو یک ماه باطل و کارای پزشکی **** وظیفه رو انجام بدم به نظرتون اگه ام آر آی رو ببرم پیش پزشک تایید کننده سلامت توی دفترچه اعزام و ازش یه نامه مبنی بر پارگی مینیسک هر دو زانو و رباط سلیبی پای راست برای پادگانی که میافتم بگیرم تاثیری توی رژه و نگهبانی و اینجور کارای پادگان میذاره ؟

اگه مدارک رو ببرید **** وظیفه یا پلیس +10 فکر میکنم که باطل کنن، میتونی نامه و مدارکت رو هم بزاری و وقتی اعزام شدی توی آموزشی بری بهداری و نشون دکتر بدی و ازش نامه بگیری بدی فرمانده که واسه رژه و نگهبانی و اینا یکم رعایتت کنه یا اینکه کلا معاف از رزمت کنن یا معاف دائم

bixbox1990

Registered User
لایک‌ها
15
بستگی به مدرک داره اگه مدرک دانشگاهی داری احتمال زیاد برج 10.

الان بفرستی اگر دیپلمه باشی احتمال 18 همین ماه هست اگرم مدرک بالاتر داری 1 آبان

یعنی اینقدر کمبود نیرو دارن که 1ماه دیگه اعزام میشیم
مدرکم فوق دیپلم هست

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
یعنی اینقدر کمبود نیرو دارن که 1ماه دیگه اعزام میشیم
مدرکم فوق دیپلم هست

من که هفته پیش شنبه فرستادم 1 آبان زدند !
جالبه که هنوز برگه سبز هم نیومده!!!

trance

Registered User
لایک‌ها
33
فقط یه سوال دوستان من که اول اردیبهشت سال 1391 اعزام شدم و دفترچه رو سال 90 ارسال کردم باید چقدر خدمت کنم ؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

هر کی یه چیزی میگه و دقیق معلوم نیست ولی مسلما 17 ماه و 20 ماه نیست.
یا 21 ماه خدمت میکنید یا 18 ماه. طبق گفته قدیم مسئولان 21 ماه باید خدمت کنید.

trance

Registered User
لایک‌ها
33
هر کی یه چیزی میگه و دقیق معلوم نیست ولی مسلما 17 ماه و 20 ماه نیست.
یا 21 ماه خدمت میکنید یا 18 ماه. طبق گفته قدیم مسئولان 21 ماه باید خدمت کنید.

سلام
خوب من لیسانس دارم و مثل اینکه تا تاریخ 18 برج 2 وقت داشته واسه کسری ها. کسری لیسانس هم حساب میشه دیگه ؟

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من دیروز کارتم اومد بالاخره راحت شدم ! اعزامی 89/10/1 بودم 91/4/1 تموم شد خدمتم ! بعد از 3ماه کارتم اومد.به خاطر یه کارت آشغال 18 ماه از عمرم رفت. سخت نگیرید تموم میشه اما تا تموم بشه پوسته همه کنده میشه ! دیگه حوصله درس خوندن هم ندارم.فوق دیپلم کامپیوتر دارم.امیدوارم برای همه زود تموم بشه امیدوارم همه راحت خدمت کنید و مشکلی براتون پیش نیاد

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
خوب من لیسانس دارم و مثل اینکه تا تاریخ 18 برج 2 وقت داشته واسه کسری ها. کسری لیسانس هم حساب میشه دیگه ؟

سلام
نه کسری های تحصیلی که مسلما حساب نمیشه حالا اون که ممکنه اونهایی که برج 2 اعزام شدن 18 ماه خدمت کنن احتمال داره درست باشه ولی تو فکر کسری تحصیلی کلا نرو!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام من دیروز کارتم اومد بالاخره راحت شدم ! اعزامی 89/10/1 بودم 91/4/1 تموم شد خدمتم ! بعد از 3ماه کارتم اومد.به خاطر یه کارت آشغال 18 ماه از عمرم رفت. سخت نگیرید تموم میشه اما تا تموم بشه پوسته همه کنده میشه ! دیگه حوصله درس خوندن هم ندارم.فوق دیپلم کامپیوتر دارم.امیدوارم برای همه زود تموم بشه امیدوارم همه راحت خدمت کنید و مشکلی براتون پیش نیاد

خوش به حالت!

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که قصد رفتن به سربازی را دارند برای کچل کردن موی سرشان با من تماس بگیرند
رایگان
09306765273

بالا