• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
من میخوام هم رم لپ تاپ و هم رم پی سی رو از 4 گیگ ارتقا بدم به 8 گیگ .... میخوام بدونم به طور کلی اگه نرم افزار خاصی هم مد نظرم نباشه .... این ارتقاء تو پرفورمنس تاثیری داره؟ به بهتر شدن و رونتر شدن کامپیوتر کمک میکنه ؟ ممنون

برای استفاده ی معمولی هیچ تاثیری نداره

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
با سلام.. این سیستممه: گرافیکمم gtx 560 nvidia geforce هستش..رمم 6gb 1066 ddr2 و و و که تو تصویری که گزاشتم هستش.....

مشکلمم اینه که با این گرافیکه خوبی که گرفتم باز بازیام در آخرین کیفیت لگ میندازه.....این مشکلمم از دمای سی پی یومه چون وقتی میرم تو بازی دمای cpu میره تا 90 ...... میخواستم بپرسم بهترین cpu و مادر بورد تو بازار چنده..........یه سوال دیگه هم داشتم میخواستم بپرسم رمم هم باید عوض کنم؟؟ با تشکر.
مشاهده پیوست 212837

مشکل از cpu ی شما هست
درسته چهار هسته ای هست ولی این مدل ها زیاد بازده ی خوبی برای بازی ندارن
شما ببین مادربردتون am3 ساپورت میکنه یا نه
مذلشم بگید بد نیست

Amir.CoD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابک جان من الان میتونم 600 کنم.
ولی از یه دوستم پرسیدم گفت فلا صبر کن چون قیمتا خیلی بالا رفته.!

mrh1390

Registered User
لایک‌ها
4
لطفا قیمت بدید:

3770k + asus z77

amd 8150 + asus fx990 + یک گرافیک ساده

لطفا راهنمایی کنید، زیر 1.600 می خوام خرج کنم (بدون مانیتور و ...) گرافیک integrated هم جوابم رو میده ولی کارم محاسبه خیلی سنگین هست (سیستم چند هفته روشن میمونه 100 لود روی تمام هسته ها)

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
بابک جان من الان میتونم 600 کنم.
ولی از یه دوستم پرسیدم گفت فلا صبر کن چون قیمتا خیلی بالا رفته.!

دوست گلم این که بازار اوضاعش خراب هستش کاملا مشخص هست و شما مطمئن باشید از این بدتر هم میشه . اگر میخواید صبر کنید من فکر میکنم به ضررتون هستش
شما گرافیکتون متوسط رو به بالا هستش و برای اجرای بازیها فعلا مشکلی نخواهی داشت میتونی مین . سی پی یو و رم رو تعقیر بدی . بهترین راه خرید یه سی پی یوی i5 2400 یا i5 2500 هستش که بازدهی خیلی مناسبی داره برای بازی . پیشنهاد میکنم تو همین سایت دست دوم گیر بیارید که قیمت هم واستون مناسب باشه
مین هم میتونی دست دوم p67 گیر بیاری و 4 گیگ رم باس 1600 . هم مصرف برق کمتری داری و هم دمای سیستم مناسب تری نسبت به سیستمی که الان داری
موفق باشی عزیز

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
لطفا قیمت بدید:

3770k + asus z77

amd 8150 + asus fx990 + یک گرافیک ساده

لطفا راهنمایی کنید، زیر 1.600 می خوام خرج کنم (بدون مانیتور و ...) گرافیک integrated هم جوابم رو میده ولی کارم محاسبه خیلی سنگین هست (سیستم چند هفته روشن میمونه 100 لود روی تمام هسته ها)

عزیز با این اوضاع بازار قیمت خیلی دقیقی نمیشه داد . چون ساعتی قیمتها در حال تعقیر هستش ولی برای انتخاب میتونم بگم گزینه اولی یعنی Ivy Bridge خیلی قویتر از Bulldozer یعنی گزینه دوم عمل میکنه . من خودم طرفدار شدید amd بودم ولی متاسفانه فعلا جلوی اینتل هیچ حرفی برای گفتن نداره . تو خرید اولی اصلا شک نکن عزیز . اگر خواستی بنچمارکاشو براتون میزارم تا کامل متوجه بشین
موفق باشید

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
با سلام.. این سیستممه: گرافیکمم gtx 560 nvidia geforce هستش..رمم 6gb 1066 ddr2 و و و که تو تصویری که گزاشتم هستش.....

مشکلمم اینه که با این گرافیکه خوبی که گرفتم باز بازیام در آخرین کیفیت لگ میندازه.....این مشکلمم از دمای سی پی یومه چون وقتی میرم تو بازی دمای cpu میره تا 90 ...... میخواستم بپرسم بهترین cpu و مادر بورد تو بازار چنده..........یه سوال دیگه هم داشتم میخواستم بپرسم رمم هم باید عوض کنم؟؟ با تشکر.

سی پی یوت ضعیفه اکثر بازیها بیشتر از اونی که یراشون تعداد هسته مهم باشه فرکانس cpu مهمتره شما با یه دو هسته ایی فرکانس بالا نتایج بهتری توی بازی میگیرین تا یه 4 هسته ایی فرکانس پایین ضمن اینکه این مدل فنوم برعکس مدل جدیدترش فنوم II حرفی برای گفتن نداره
دمای 90 هم خیلی عجیبه چون این cpu تا 70-75 نهایت گرما رو تحمل میکنه
کلا با این رم بالا و گرافیک قوی به کمتر از فنومII چهار هسته ایی با فرکانس کمتر از 3 فکر نکن

Ehsan_121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا نظر بدین
من یه سیستم برای کار های گرافیکی و رندر می خوام
CPU CI7
Main :Asus P8Z68 VLE یا Rampage III Extra
Ram : G S Kill 8 2130
VGA : GTX 460
Power : Green GP485B-us

the-others

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
به نظر دوستان این قطعات چطورن-برای کار گرافیک میخوام.2 بعدی!
CPU Intel Core™ i5-3450 (3.50 GHz, 6M Cache
RAM ADATA 8.0 GB DDR3 FSB 1333
Power GREEN GP530AB
VGA Card XFX Geforce 520 1.0 GB
Hard Disk Western Digital 500 GB SATA 3.5 Inch
MotherBoard ASUS P8H61/USB3

1200 تومن

Amir.CoD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گلم این که بازار اوضاعش خراب هستش کاملا مشخص هست و شما مطمئن باشید از این بدتر هم میشه . اگر میخواید صبر کنید من فکر میکنم به ضررتون هستش
شما گرافیکتون متوسط رو به بالا هستش و برای اجرای بازیها فعلا مشکلی نخواهی داشت میتونی مین . سی پی یو و رم رو تعقیر بدی . بهترین راه خرید یه سی پی یوی i5 2400 یا i5 2500 هستش که بازدهی خیلی مناسبی داره برای بازی . پیشنهاد میکنم تو همین سایت دست دوم گیر بیارید که قیمت هم واستون مناسب باشه
مین هم میتونی دست دوم p67 گیر بیاری و 4 گیگ رم باس 1600 . هم مصرف برق کمتری داری و هم دمای سیستم مناسب تری نسبت به سیستمی که الان داری
موفق باشی عزیز
fبه نظرت اینایی که گفتی چقد میشه؟؟به نظرت؟؟

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
fبه نظرت اینایی که گفتی چقد میشه؟؟به نظرت؟؟

تو این سایت میتونی عمل کرد سی پی یوها رو تو گیم و نرم افزار ها ببینی . یه نگاه بندازی بد نیست
AnandTech - Bench - CPU
متاسفانه من قیمت روز بازار رو ندارم و فقط میتونم از سایت لیون کامپیوتر استفاده کنم . امروز هم که دلار به 2800 رسید و حتما قیمتها بالاتر میره . طبق سایت لیون کامپیوتر قیمتها به این صورت هستش
i5 2400 = 469000
i5 2500 = 515000
عملکرد این دو سی پی یو در گیم تفاوت چندانی نداره .
مادربرد هم p67 از 200 به بالا گیر میاد بستگی به برندش داره . مادربردهای asus خیلی گرون شدن و به نظرم با قیمت های الان ارزش خرید ندارن ( البته تو اینتل به نظرم بهترین برند مادربرد هستش ولی متاسفانه خیلی گرون شدن ) میتونید از برندهایی مثل asrock و msi خرید کنید که قیمتهای مناسب تری دارن . من خودم چند وقت پیش دست دوم MSI P67A-C45 v رو 120 خرید کردم و مادربرد خوبی هستش اصلا اذیتم نکرده تا الان . رم هم Corsair XMS3 4GB 2x2GB رم بدی نیست با باس 1600 که قیمت تو لیون 89 خورده شده
البته اگر بتونی تو سایت دست دوم گیر بیاری حدود 25 تا 30 درصد ارزون تر گیرت میاد که خیلی باصرفه تر میشه
سی پی یو + مادربرد = 670 -- 30% = 470
470 + 90 رم = 560 تومان . هزینه کلی . البته خیلی خوش بینانه حساب کردم یعنی اگر بتونی این قطعات رو دست دوم با کسر 30% گیر بیاری و خرید کنی . فرقشم با سیستمی که الان دارید زمین تا آسمون هستش عزیز . اگرم بخواید هزینه کمتری هم بکنید میتونید . کلا سندی بریچ ها تو گیم قدرت مناسبی دارن
بازم اگه سوالی بود در خدمتم امیر جان

Amir.CoD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو این سایت میتونی عمل کرد سی پی یوها رو تو گیم و نرم افزار ها ببینی . یه نگاه بندازی بد نیست
AnandTech - Bench - CPU
متاسفانه من قیمت روز بازار رو ندارم و فقط میتونم از سایت لیون کامپیوتر استفاده کنم . امروز هم که دلار به 2800 رسید و حتما قیمتها بالاتر میره . طبق سایت لیون کامپیوتر قیمتها به این صورت هستش
i5 2400 = 469000
i5 2500 = 515000
عملکرد این دو سی پی یو در گیم تفاوت چندانی نداره .
مادربرد هم p67 از 200 به بالا گیر میاد بستگی به برندش داره . مادربردهای asus خیلی گرون شدن و به نظرم با قیمت های الان ارزش خرید ندارن ( البته تو اینتل به نظرم بهترین برند مادربرد هستش ولی متاسفانه خیلی گرون شدن ) میتونید از برندهایی مثل asrock و msi خرید کنید که قیمتهای مناسب تری دارن . من خودم چند وقت پیش دست دوم MSI P67A-C45 v رو 120 خرید کردم و مادربرد خوبی هستش اصلا اذیتم نکرده تا الان . رم هم Corsair XMS3 4GB 2x2GB رم بدی نیست با باس 1600 که قیمت تو لیون 89 خورده شده
البته اگر بتونی تو سایت دست دوم گیر بیاری حدود 25 تا 30 درصد ارزون تر گیرت میاد که خیلی باصرفه تر میشه
سی پی یو + مادربرد = 670 -- 30% = 470
470 + 90 رم = 560 تومان . هزینه کلی . البته خیلی خوش بینانه حساب کردم یعنی اگر بتونی این قطعات رو دست دوم با کسر 30% گیر بیاری و خرید کنی . فرقشم با سیستمی که الان دارید زمین تا آسمون هستش عزیز . اگرم بخواید هزینه کمتری هم بکنید میتونید . کلا سندی بریچ ها تو گیم قدرت مناسبی دارن
بازم اگه سوالی بود در خدمتم امیر جان
آقا دستت درد نکنه خیلی کامل جواب دادی (; مرسی فقط یه چیزی.....من الان بخوام cpu + main رو تو این سایت دسته 2 گیر بیارم باید کجا برم؟؟

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
آقا دستت درد نکنه خیلی کامل جواب دادی (; مرسی فقط یه چیزی.....من الان بخوام cpu + main رو تو این سایت دسته 2 گیر بیارم باید کجا برم؟؟

خواهش میکنم عزیز . شما باید به قسمت بازارچه سایت مراجعه کنید اینم لینکش
خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری
اگه مورد مناسبی پیدا کردید با توجه به سابقه فروشنده اقدام به خرید کنید .

Amir.CoD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Amir.CoD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238

امیر جان این سی پی یو فوق العاده هستش . از اون 2 تایی که بهت معرفی کردم قوی تر هستش . من خودم آرزوم داشتن این سی پی یو بود که نشده فعلا :lol:
2600k مخصوص اورکلاک هستش عزیز . کلا سری k مخصوص اورکلاک ساخته شدن که قدرت اور مناسبی دارن . اگر میخواید فقط بازی کنید و اهل اور نیستید همون 2400 یا دیگه نهایتا 2500 خرید کنید هزینتون کمتر میشه . ولی اگر هزینه براتون مهم نیست فوق العاده هستش .
عزیز اگر سوالی بود میتونی از طریق پیام خصوصی هم اقدام کنی

T_N_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، دوستان نظرتون راجبه این سیستم چیه؟ یک پاور خوب هم پیشنهاد بدید:

Cpu:phenom II X4 965
Ram:Vengeance DDR3 8GB(2*4GB) 1600MHz
Case:Green X3
Geraphic:Asus GTX660 TI-DC2T-2GD5
Motherbord:Asrock 770DE3

به نظرتون مادربورد واسه این سی پیو کفایت میکنه؟
نظرتون راجبه گرافیک چیه از 570 سرتره مگه نه؟

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
سلام، دوستان نظرتون راجبه این سیستم چیه؟ یک پاور خوب هم پیشنهاد بدید:

Cpu:phenom II X4 965
Ram:Vengeance DDR3 8GB(2*4GB) 1600MHz
Case:Green X3
Geraphic:Asus GTX660 TI-DC2T-2GD5
Motherbord:Asrock 770DE3

به نظرتون مادربورد واسه این سی پیو کفایت میکنه؟
نظرتون راجبه گرافیک چیه از 570 سرتره مگه نه؟

سلام
اگر این سیستم رو دارید که هیچ ولی اگر قصد خرید این قطعات رو دارید پیشنهاد میدم برید سمت سوکت 1155 اینتل که مخصوصا تو گیم خیلی بهتر از am3 عمل میکنه .
گرافیک 660 گرافیک خیلی خوبی هستش و بله عزیز از 570 حتما سرتر هستش . یه نگاه به بنچمارکاش بندازید خودتون متوجه میشید . این کارت مصرف برق خیلی خوبی هم داره تقریبا 160 وات مصرف که هم مصرف کارتهایی مثل 5850 یا 6870 هستش حتی میتونم بگم کمتر . برق مصرفی 570 چیزی حدود 2 برابر بیشتر از این کارت هستش . از نظر قیمتی هم قیمت خیلی مناسب تری نسبت به 570 داره و صد در صد توصیه میشه . از نظر قیمت . کارایی و مصرف برق یکی از بهترین گزینه های موجود بازار برای گیمرهاست
پاور هم با توجه به مصرف برق فوق العاده این گرافیک یه 500 وات کافی هستش عزیز

zexos

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان عزیز کسی میتونه درمورد این cpuها یه خورده راهنمایی کنه ممنون میشم

Intel Core i7 2600k
fx-8150 bulldozer

در واقع منظورم کارایی و وچیزای دیگه هس و کدوم رو بخرم می ارزه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا