تو این سایت میتونی عمل کرد سی پی یوها رو تو گیم و نرم افزار ها ببینی . یه نگاه بندازی بد نیست
AnandTech - Bench - CPU
متاسفانه من قیمت روز بازار رو ندارم و فقط میتونم از سایت لیون کامپیوتر استفاده کنم . امروز هم که دلار به 2800 رسید و حتما قیمتها بالاتر میره . طبق سایت لیون کامپیوتر قیمتها به این صورت هستش
i5 2400 = 469000
i5 2500 = 515000
عملکرد این دو سی پی یو در گیم تفاوت چندانی نداره .
مادربرد هم p67 از 200 به بالا گیر میاد بستگی به برندش داره . مادربردهای asus خیلی گرون شدن و به نظرم با قیمت های الان ارزش خرید ندارن ( البته تو اینتل به نظرم بهترین برند مادربرد هستش ولی متاسفانه خیلی گرون شدن ) میتونید از برندهایی مثل asrock و msi خرید کنید که قیمتهای مناسب تری دارن . من خودم چند وقت پیش دست دوم MSI P67A-C45 v رو 120 خرید کردم و مادربرد خوبی هستش اصلا اذیتم نکرده تا الان . رم هم Corsair XMS3 4GB 2x2GB رم بدی نیست با باس 1600 که قیمت تو لیون 89 خورده شده
البته اگر بتونی تو سایت دست دوم گیر بیاری حدود 25 تا 30 درصد ارزون تر گیرت میاد که خیلی باصرفه تر میشه
سی پی یو + مادربرد = 670 -- 30% = 470
470 + 90 رم = 560 تومان . هزینه کلی . البته خیلی خوش بینانه حساب کردم یعنی اگر بتونی این قطعات رو دست دوم با کسر 30% گیر بیاری و خرید کنی . فرقشم با سیستمی که الان دارید زمین تا آسمون هستش عزیز . اگرم بخواید هزینه کمتری هم بکنید میتونید . کلا سندی بریچ ها تو گیم قدرت مناسبی دارن
بازم اگه سوالی بود در خدمتم امیر جان