hossein538
Registered User
- نوشتهها
- 34
- لایکها
- 0
من ۱۱ دلار پرداخت جهت ثبت دامین دارم. کسی میتونه انجام بده؟
بله هر شخص میتونه چند ایمیل خودش رو به حسابش اضافه کنه اما به هیچ عنوان نمیشه سطح دسترسی بهشون داد و با هر کدوم از ایمیل ها که وارد بشید به کل حساب و امکاناتش دسترسی دارید.
ضمنا پسورد همه ایمیل ها برای ورود به حساب یکی هست بنابراین به هیچ عنوان کاربردی جز برای ورود خود صاحب اصلی حساب نداره. در واقع پی پل با اضافه کردن این امکان به حساب ها به شما این توانایی رو میده که اگر به هر دلیل دسترسی به ایمیلی که باهاش وارد پی پل میشدید قطع شده بتونید ایمیل های دیگری وارد کنید و بعد از تایید ایمیل جدید بتونید باهاش بدون مشکل وارد حساب بشید.
و مورد دیگه اینکه شما به هر کدوم از ایمیل هایی که به حسابتون اضافه کردید میتونید پول دریافت کنید یعنی ایمیل اول رو به من میدید که بهش پول ارسال کنم و ایمیل دوم رو به شخص دیگری میدید که بهش پول ارسال کنه و در آخر هر دو انتقال به یک حساب میاد.
بله کاملا تایید میشه
منم فک کردم اون دوستموم این منظورشون هست
البته اون 5 و 200 کاملا از هم بحثشون جداست ..
ممنون منم به اطلاعاتم اضافه شد (فکر نمیکردم نوع بیزینس 200 تا بشه اضافه کرد ، جالب اینجاس خودم بیزینس دارم :lol: ) سپاس از توضیحاتتون
سلام عزیزان. یه سوال داشتم. اکانت من چند وقت پیش به دلیل اینکه پیپال از من adress proof خواست و من ارائه ندادم لیمیت شده. (آدرس الکی داده بودم)
حالا سوالم اینه که آیا جایی تو پروفایل پیپالم نشون میده که چند روز از اون 180 روز باقی مونده تا بتونم پولمو به یه حساب بانکی واریز کنم؟ و یه سوال دیگه اینکه وقتی اون 180 روز تموم شد اینجا کسی هست 200 دلار توی اکانت منو 100 یا 200 تومن زیر قیمت بازار بخره و به حساب خودش انتقال بده؟
سلام دوستان
من حساب پیپالم برای بار دوم لیمیت شد!!
حالا برای حذف لیمیت از من وارد کردن شماره ویزا کارتمو خواسته
حالا وقتی اطلاعات ویزا کارتمو وارد میکنم یک پیغام ارور میده:
This credit card is already linked to your PayPal account. Please add a different card or go to the Profile tab and choose Add or Edit Credit Card to update your card information
یعنی باید یک کارت ویزای دیگه رو بدم؟چطوریه این؟
سپاس
سلام،
احتمالا شما یه جا اشتباه میکنی.
یا ازتون خواسته یه کارت جدید وارد کنید یا اینکه برای تایید مالکیت کارت قبلی چهار رقم آخر و یا کل اطلاعات کارت رو وارد کنید. اگر کل اطلاعات کارت رو بخواد که بخشی نمایش داده میشه که کل اطلاعات رو در جای خودش مجدد وارد میکنید، و اگر چهار رقم آخر کارت رو باید وارد کنید که یه کادر کوچک هست که اونجا وارد میکنید و این بخش ها که عرض کردم لینکشو خود پی پل براتون قرار میده و نیازی نیست به بخش اضافه کردن کارت برید که من احتمال میدم شما به اشتباه به بخش اضافه کردن کارت جدید میرید و اطلاعات کارت قبلی رو وارد میکنید که اینطور میشه.
ممنونم دوست عزیزم
خود پیپال لینکشو میده.یعنی برای خارج شدن از لیمیت گفته باید 2 تا مدرک برامون بفرستی.یکی این.و یکی proof of address.حالا نمیدونم.من اطلاعات کارتو کامل وارد میکنم.ولی ارور میده
To confirm you are the credit card owner, we'll charge a small amount to your credit card. After you confirm the amount, will credit your PayPal account for the amount charged.
مشاهده پیوست 214489
دوستان من یه کارت ویزا از بانکی تو تاجیکستان گرفتم اما موقعی خواستم تو پیپال ادش کنم پیپال ارورر داد گفت
مشاهده پیوست 213295
حالا می خوام ببینم چرا بانک این کارت رو برای استفاده پیپال غیر فعال کرده ؟
یه سوال دیگه اینکه پیپال تو این کشور اینجور که من دیدم امکان انتقال پول از حساب پیپال به حساب ویزا کارت رو نداره
چون تو لیست انتقال به حساب بانکی نبود
می خواستم بدونم درست فهمیدم یعنی تو این کشور امکان انتقال نیست ؟
یه سوال دیگه اینکه من با یه ipاختصاصی وارد یه اکانت بشم بعد با همون ip یه حساب جدید به اسم خودم از یه کشور
دیگه بسازم برای اولین حساب که ip اون مشترک بوده با دومی ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز.
آقا من يك حساب Premier در PayPal باز كردم كه براي وريفاي آن كرديت كارت خواسته كه عكس قسمت وريفاي را در زير ميگذارم.
مشاهده پیوست 216455
الان چكار بايد انجام دهم؟
دوستاني كه در اين مورد و تا وريفاي كامل اكانت من مي تونن كمك كنند فوري PM خصوصي بدهند و حتما" با يك شماره تماس و همين جا هم اعلام كنند.
اگر هم هزينه اي داره بروي چشم.
با تشكر فراوان.
یک پی پال کامل و ورفای شده رو در نظر بگیرید
حالا اگر کسی با ای پی ایران وارد بشه حسابش مسدود میشه . و برای رفعش قبض میخواد،
حاا اگر قبض رو ارائه بدی و باز از همون ای پی ایران وارد بشی. به نظر شما دوباره شمارو میبنده ؟
این طور وانمود کنی که من یک تاجرم و اومدم ایران ؟!
و میشه برای همیشه از همین ای پی خونگی ایران استفاده کرد ؟
یک پی پال کامل و ورفای شده رو در نظر بگیرید
حالا اگر کسی با ای پی ایران وارد بشه حسابش مسدود میشه . و برای رفعش قبض میخواد،
حاا اگر قبض رو ارائه بدی و باز از همون ای پی ایران وارد بشی. به نظر شما دوباره شمارو میبنده ؟
این طور وانمود کنی که من یک تاجرم و اومدم ایران ؟!
و میشه برای همیشه از همین ای پی خونگی ایران استفاده کرد ؟
من يه دو سالي ميشه لوگين نكردم
آخرين ايميل رو پيپال سه سال پيش داده كه بايد يه كارت ديگه به حسابم اضافه كنم ولي من نكردم
ايميلي هم در مورد ليميت شدن نگرفتم
به نظر شما با يه كارت جديد مشكل حل ميشه؟
سلام و درود
دوستان من چند تا سوال برام پیش اومده.خیلی ممنون میشم کمکم کنید:
1-اگر برای پرداخت با پیپال شیپینگ آدرس ایران باشه حساب لیمیت میشه؟درسته این؟
2-من به طور کلی چطور میتونم دلارهای توی حساب پیپالمو تبدیل به دلار کاغذی کنم؟حالا چه تو ایران چه توی آمریکا یا کانادا.منظورم اینه که به یک موسسه برم و از حسابم دلار بکشم بیرون.مستقیم.صرافی ای سراغ دارید این کارو انجام بده مستقیم؟توی خارج چطور؟باید به شعبه های پیپال برم؟من پیپالم از مالزی هست.
ممنونم