hoy-yaroo
Registered User
- نوشتهها
- 19
- لایکها
- 10
استارتر تاپیک : پارک دوبل تخمی ترین عملی هست که یه راننده در طول رانندگی میتونه انجام بده پس به افکارت مسلط باش و سرهنگ رو تخمت هم حساب نکن خیلی ریلکس اصلا فک کن دافاتو سوار کردی داری گل میگی گل میشنوی اعصابت راحت باشه راحت میری
یه چیزه دیگه اینکه اصولشو رعایت کن ( لا اقل برای 1 دقیقه اصلوشو رعایت کن )
نمیدونم چطوری میری اما یه چی بهت میگم برو با ماشین رفیقات یا خودت تست کن اگه جواب نداد بیا اینجا هرچی خواستی بهم بگو
نمیخواد اصلا پشت رو نگاه کنی که کی میرسی به سپر ماشینی که پارک شد و این چیزا
از بغل نگاه کن و مستقیم آروم آروم خیلی آروم بیا عقب وقتی از شیشه شاگرد ( همونجا که افسر نشسته ) دستگریه دره جلو ماشین پارک شده رو دیدی فرمون رو بشکن واسه پارم وقتی هم که گوشه سپر جلوت با راهنمای ماشین پارک شده مساوی شد ( از شیشه یه جلو راهنما ماشین پارک شده رو دیدی ) فرمون رو برگردون و برو تو پارک
اگه یه درصد خطا رفت من منتظرتم که بیای بهم هرچی خواستی بگی
من خودم تو رانندگی جای پار نباشه که با سر برم تو نمیرم پارک دوبل اینقدر میرم تا یه جا پیدا شه با سر برم داخل راحت پارک کنم اصلا حالم از دوبل بهم میخوره انگار با کارد میزنن منو وقتی میخوام دوبل برم
بپر اداره پست مونده اونجا
پلیس+10 هیچ کاره ای نیست
واس من 21 روزه اومد
40 روزه نیاد باید بری پست
پست نبود بپر راهنمایی رانندگی ( اگه گفت +10 بری بعد برو )
(رسید پست یادت نره با خودت ببری )
یه چیزه دیگه اینکه اصولشو رعایت کن ( لا اقل برای 1 دقیقه اصلوشو رعایت کن )
نمیدونم چطوری میری اما یه چی بهت میگم برو با ماشین رفیقات یا خودت تست کن اگه جواب نداد بیا اینجا هرچی خواستی بهم بگو
نمیخواد اصلا پشت رو نگاه کنی که کی میرسی به سپر ماشینی که پارک شد و این چیزا
از بغل نگاه کن و مستقیم آروم آروم خیلی آروم بیا عقب وقتی از شیشه شاگرد ( همونجا که افسر نشسته ) دستگریه دره جلو ماشین پارک شده رو دیدی فرمون رو بشکن واسه پارم وقتی هم که گوشه سپر جلوت با راهنمای ماشین پارک شده مساوی شد ( از شیشه یه جلو راهنما ماشین پارک شده رو دیدی ) فرمون رو برگردون و برو تو پارک
اگه یه درصد خطا رفت من منتظرتم که بیای بهم هرچی خواستی بگی
من خودم تو رانندگی جای پار نباشه که با سر برم تو نمیرم پارک دوبل اینقدر میرم تا یه جا پیدا شه با سر برم داخل راحت پارک کنم اصلا حالم از دوبل بهم میخوره انگار با کارد میزنن منو وقتی میخوام دوبل برم
این پست ربطی به این تاپیک نداره چون تاپیک مخصوص نداشت اینجا می زنم.
تا امروز حدود 2 ماهه امتحان عملی موتور قبول شدم اما هنوز گواهینامه ام بدستم نرسیده سایتی هست بتونم اینترنتی پیگیری کنم؟؟
یا باید حتمآ حضوری برم پلیس+10؟؟
بپر اداره پست مونده اونجا
پلیس+10 هیچ کاره ای نیست
واس من 21 روزه اومد
40 روزه نیاد باید بری پست
پست نبود بپر راهنمایی رانندگی ( اگه گفت +10 بری بعد برو )
(رسید پست یادت نره با خودت ببری )