بچه ها یه خبر خوش ، امروز از نیرو انسانی یه خبر جدید گرفتم :
1- کسر خدمت برای لیسانسه ها 1 ماه و فوق لیسانس و دکتر 2 ماه شد.
2-سربازان 91 فعلا 21 ماه می باشند.
3-مرخصی 2/5 روز در ماه می باشد.
4-و...
من سرباز نیرو هوایی **** هستم
من اعزام 1/4 ام ، امروز رفتم گواهی اشتغال به خدمت گرفتم تاریخ ترخیصم رو 1/12/92 زده بودن یعنی همون 20 ماه ( لیسانس دارم ) پس اون 1 ماه برا لیسانسه؟ مطمئنید؟
آقا 5 تا دیسکو تنگی کانال نخاعی و ساییدگی 2 عدد مهره ی lp5 و lp6 معافی شاملش میشه به نظرتون؟
البته شما حق دارید و میخواید کنار همسرتون باشید
ولی **** نیشابور بهشت آموزشیه سربازاست
سلام.من هم برج 2نیشابور بودم به لحاظ طرز برخورد خیلی خوبن .سربازای زیادی داشتیم که مشکل شدید پا داشتن نمیتونستن بدون واسه همین معاف از رزم شدن همه جا با ماشین میبردنشون .اصلا بهشون فشار نمی اوردن. اگه سوالی ذاشتین من درخدمتم
بعید میدونم پارگی تاندون معافیت دائم داشته باشه، ولی اگه بره دنبالش احتمالش زیاده معاف از رزم رو بتونه بگیره.
اگه توی دوره آموزشی باشه تجدید دوره میکنن.
ما که برج 10 رفتیم آموزشی....3پاه کازرون هتل امام رضا معروفه:دی 15روز اونجا بود 7 روز اول با شلوار جین بالا پایین میکردیم:دی کسی باهامون کاری نداشت سگ صاحابشو نمیشناخت و اینا:دی ....بعد 15روز کمیسیون پزشگی شدم بهم گفتن صد در صد معافی برگرد...برگشتم 5ماه رفتم دنبال کارام معاف هم نشدم:دی...الانم هر 19م که مییاد میگم میرم تجدید دوره ولی حسش نی میگم برگردم که چیپس آخه:دی یه چیز تو مایه های فراریم الان ولی باکی نیست
تو این 15 روز اندازه یه عمر جوجه و قیمه خردیم:دی اینقدر غذا اضاف مییومد که سگ و گربه های کازرون همیشه سیر بودن:دی خاک بره سر همه ی 3پاه هی ها کنم:أی
دوستان من لیسانس کامپیوتر هستم می خوام ۱ اسفند برم سربازی. کی برگه اعزام به خدمتم رو بفرستم؟
بعد از 51 روز برگشتیم.
چه خبر؟
محسن چکار کردی؟
کلا از خدمت چه خبری هست؟
راستی من آموزشی 01 لودم حالا افتادم ف آماد دزفول
اخه فدات شم شایعه چی چی هست نیروی انسانیمون هفته پیش صدامون زد به همه سربازاا گفت مرخصی شده 1 روز در ماه قبلی ها هم سوخته.منم مثل شما از خدامه بشه 5 روز.اگرم میبینی خبر رو اینجا میزارم دلیلش اینه که چهار نفر ببینن شاید اعتراض کنن ولی دریغ که شدیم مثل گونی سیب زمینی هیچ بخاری ازمون بلند نمیشهآقا مرخصی کم نشده کم نمیشه حق ندارن کم کنند
اول شایعه میکنند تا ذهنیت ها آماده شه بعد کم میکنند
دیگه به این موضع نپردازید
بگید قراره مرخصی بشه 5 روز تو ماه
فکر کنم معاف بشی. دوست داشتی توی سایت **** وظیفه قسمت مشاوره سوالتو بپرس ببین چی میگن.
اخه فدات شم شایعه چی چی هست نیروی انسانیمون هفته پیش صدامون زد به همه سربازاا گفت مرخصی شده 1 روز در ماه قبلی ها هم سوخته.منم مثل شما از خدامه بشه 5 روز.اگرم میبینی خبر رو اینجا میزارم دلیلش اینه که چهار نفر ببینن شاید اعتراض کنن ولی دریغ که شدیم مثل گونی سیب زمینی هیچ بخاری ازمون بلند نمیشه
من الان دفترچه بفرستم کی اعزامم؟
بستگی داره الآن در حال حاضر وضعیتش چجوری باشه ، میتونه معاف بشه . به خودش بستگی داره .متاسفانه پارتی نداریم, پس باید بره! احتمالا دوباره تجدید دوره بشه چون مشکلش حل نشد معافی هم نتونست بگیره.
دکتری که رفته بود حتی پاش رو معاینه نکرد گفت هیچیت نیست.
حالا می خواستم ببینم اگر کسی تو دوره آموزشیش تاندون پاش پاره شده باشه که حاد هم باشه می شه براش معافی گرفت؟