• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همگی هنوز این بخشنامه هایی که میگید هنوز تو سایت پلیس اعلام نشده یگان ما هنوز داره 2.5 روز حساب میکنه

monitoringinfo

Registered User
لایک‌ها
5
بچه ها یه خبر خوش ، امروز از نیرو انسانی یه خبر جدید گرفتم :
1- کسر خدمت برای لیسانسه ها 1 ماه و فوق لیسانس و دکتر 2 ماه شد.
2-سربازان 91 فعلا 21 ماه می باشند.
3-مرخصی 2/5 روز در ماه می باشد.
4-و...
من سرباز نیرو هوایی **** هستم

من اعزام 1/4 ام ، امروز رفتم گواهی اشتغال به خدمت گرفتم تاریخ ترخیصم رو 1/12/92 زده بودن یعنی همون 20 ماه ( لیسانس دارم ) پس اون 1 ماه برا لیسانسه؟ مطمئنید؟

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
ما که برج 10 رفتیم آموزشی....3پاه کازرون هتل امام رضا معروفه:دی 15روز اونجا بود 7 روز اول با شلوار جین بالا پایین میکردیم:دی کسی باهامون کاری نداشت سگ صاحابشو نمیشناخت و اینا:دی ....بعد 15روز کمیسیون پزشگی شدم بهم گفتن صد در صد معافی برگرد...برگشتم 5ماه رفتم دنبال کارام معاف هم نشدم:دی...الانم هر 19م که مییاد میگم میرم تجدید دوره ولی حسش نی میگم برگردم که چیپس آخه:دی یه چیز تو مایه های فراریم الان ولی باکی نیست
تو این 15 روز اندازه یه عمر جوجه و قیمه خردیم:دی اینقدر غذا اضاف مییومد که سگ و گربه های کازرون همیشه سیر بودن:دی خاک بره سر همه ی 3پاه هی ها کنم:أی

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
من اعزام 1/4 ام ، امروز رفتم گواهی اشتغال به خدمت گرفتم تاریخ ترخیصم رو 1/12/92 زده بودن یعنی همون 20 ماه ( لیسانس دارم ) پس اون 1 ماه برا لیسانسه؟ مطمئنید؟

تو سایت که آخرین تغییرات رو همون 21 ماه اعلام کردن
افکارنيوز - آخرین تغییرات قوانین سربازی

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
آقا 5 تا دیسکو تنگی کانال نخاعی و ساییدگی 2 عدد مهره ی lp5 و lp6 معافی شاملش میشه به نظرتون؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا 5 تا دیسکو تنگی کانال نخاعی و ساییدگی 2 عدد مهره ی lp5 و lp6 معافی شاملش میشه به نظرتون؟

فکر کنم معاف بشی. دوست داشتی توی سایت **** وظیفه قسمت مشاوره سوالتو بپرس ببین چی میگن.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
البته شما حق دارید و میخواید کنار همسرتون باشید
ولی **** نیشابور بهشت آموزشیه سربازاست

راستش اونم از پادگان تعریف می کرد ولی چون نتونست معاف از رزم بگیره می خواستم تهران باشه که بتونه برای پاش بره فیزیوتراپی. چون نیشابور حتی اگر مرخصی میان دوره بگیره تا برسه تهران مرخصیش تموم شده باید برگرده!

من بیشتر نگرانی مشکل پاش هستم.

سلام.من هم برج 2نیشابور بودم به لحاظ طرز برخورد خیلی خوبن .سربازای زیادی داشتیم که مشکل شدید پا داشتن نمیتونستن بدون واسه همین معاف از رزم شدن همه جا با ماشین میبردنشون .اصلا بهشون فشار نمی اوردن. اگه سوالی ذاشتین من درخدمتم

جدی؟ شوهر منم برج 2 اونجا بود ولی پاش صدمه دید فرستادنش تهران و امروز دوباره رفت برای تجدید دوره.
اتفاقا اونم خیلی از فرمانده ها و سربازای هم دورش تعریف می کرد.

خیلی لطف دارید ممنون
:)

بعید میدونم پارگی تاندون معافیت دائم داشته باشه، ولی اگه بره دنبالش احتمالش زیاده معاف از رزم رو بتونه بگیره.
اگه توی دوره آموزشی باشه تجدید دوره میکنن.

بله تجدید دوره شده که امروز رفت نیشابور برای دوره جدید.

ما که برج 10 رفتیم آموزشی....3پاه کازرون هتل امام رضا معروفه:دی 15روز اونجا بود 7 روز اول با شلوار جین بالا پایین میکردیم:دی کسی باهامون کاری نداشت سگ صاحابشو نمیشناخت و اینا:دی ....بعد 15روز کمیسیون پزشگی شدم بهم گفتن صد در صد معافی برگرد...برگشتم 5ماه رفتم دنبال کارام معاف هم نشدم:دی...الانم هر 19م که مییاد میگم میرم تجدید دوره ولی حسش نی میگم برگردم که چیپس آخه:دی یه چیز تو مایه های فراریم الان ولی باکی نیست
تو این 15 روز اندازه یه عمر جوجه و قیمه خردیم:دی اینقدر غذا اضاف مییومد که سگ و گربه های کازرون همیشه سیر بودن:دی خاک بره سر همه ی 3پاه هی ها کنم:أی

ما هم 5 6 ماه دوندگی کردیم برای معافیت پزشکی به هیچ نتیجه ای نرسیدیم.

hashemp206

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من لیسانس کامپیوتر هستم می خوام ۱ اسفند برم سربازی. کی برگه اعزام به خدمتم رو بفرستم؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان من لیسانس کامپیوتر هستم می خوام ۱ اسفند برم سربازی. کی برگه اعزام به خدمتم رو بفرستم؟

معلوم نیست که کی اعزام میشد و تاریخ مشخصی نداره.
ولی از شواهد و قرائن معلومه الان کسانی که دارن کد میخورن دیگه واسه برج 10 کد میخورن.
پس به نظر من بهترین موقع برای اینکه شما دفترچه رو بفرستید و خدمتتون بیفته برج 12 .دفترچه رو نیمه دوم آذر بفرستید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بعد از 51 روز برگشتیم.
چه خبر؟
محسن چکار کردی؟
کلا از خدمت چه خبری هست؟
راستی من آموزشی 01 لودم حالا افتادم ف آماد دزفول

به به، بسلامتی، خوش گذشت؟ :دی
منم که کماکان هستم در خدمت بچه ها :D کلا ریلکسم، آخه برم خدمت که چی بشه اگه واسه کاره که همین الان دارم کار میکنم :happy:
یه خبرایی هست که میگن میخوان خدمت رو بکنن 24 ماه ولی هنوز در حد شایعه ست. مرخصی ها رو هم از ماهی 2.5 روز بکنن ماهی 1 روز که اونم هنوز در حد حرفه.

deltoro111

Registered User
لایک‌ها
5
آقا هرکی یه چیزی میگه بلاخره خدمت شده 24 ماه یا نه؟
مرخضی کم شده؟
من الان دفترچه بفرستم کی اعزامم؟

اگه 24 ماه شده که بی خیال شم نرم:(

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
آقا مرخصی کم نشده کم نمیشه حق ندارن کم کنند
اول شایعه میکنند تا ذهنیت ها آماده شه بعد کم میکنند
دیگه به این موضع نپردازید
بگید قراره مرخصی بشه 5 روز تو ماه

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
آقا مرخصی کم نشده کم نمیشه حق ندارن کم کنند
اول شایعه میکنند تا ذهنیت ها آماده شه بعد کم میکنند
دیگه به این موضع نپردازید
بگید قراره مرخصی بشه 5 روز تو ماه
اخه فدات شم شایعه چی چی هست نیروی انسانیمون هفته پیش صدامون زد به همه سربازاا گفت مرخصی شده 1 روز در ماه قبلی ها هم سوخته.منم مثل شما از خدامه بشه 5 روز.اگرم میبینی خبر رو اینجا میزارم دلیلش اینه که چهار نفر ببینن شاید اعتراض کنن ولی دریغ که شدیم مثل گونی سیب زمینی هیچ بخاری ازمون بلند نمیشه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
فردا صبح باید برم مالک اشتر اراک:)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
اخه فدات شم شایعه چی چی هست نیروی انسانیمون هفته پیش صدامون زد به همه سربازاا گفت مرخصی شده 1 روز در ماه قبلی ها هم سوخته.منم مثل شما از خدامه بشه 5 روز.اگرم میبینی خبر رو اینجا میزارم دلیلش اینه که چهار نفر ببینن شاید اعتراض کنن ولی دریغ که شدیم مثل گونی سیب زمینی هیچ بخاری ازمون بلند نمیشه

یادش بخیر مهر پارسال که از دوره کد رفتیم یگان اونجا خدمت 9 روز 1 روز بود که عملاً خیلی بیشتر هم میدادن... (70 روز 15-16 روز میرفتن)
تازه ما منطقه عملیاتی نبودیم ... وگرنه بیشتر هم بود مرخصی یچه های منطقه...

ولی از بهار امسال یهو توی یه صبحگاه فرمانده پادگان اعلام کرد مرخصی ها ماهی 2.5 روز ... و تشویقی ها هم حتماً امریه دار باشه ... بازرسی میاد بررسی میکنه و کسی تشویقی زیادی و بیخودی بره فلان میکنیم و ...

معلوم بود بابت مرخصی فشار آوردن بهش....
از اون به بعد مرخصی ها بد شد خیلی بد ! طرف 70 روز پادگان بود 6 روز استحقاق میگرفت + 4روز تشویقی +1 روز تو راهی (اگه بهش تعلق میگرفت) میشد 11 روز!!!

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
متاسفانه پارتی نداریم, پس باید بره! احتمالا دوباره تجدید دوره بشه چون مشکلش حل نشد معافی هم نتونست بگیره.
دکتری که رفته بود حتی پاش رو معاینه نکرد گفت هیچیت نیست.

حالا می خواستم ببینم اگر کسی تو دوره آموزشیش تاندون پاش پاره شده باشه که حاد هم باشه می شه براش معافی گرفت؟
بستگی داره الآن در حال حاضر وضعیتش چجوری باشه ، میتونه معاف بشه . به خودش بستگی داره .

باغرود هفته های اولش سخته، بعدش دیگه راحت میشه . سختیش همون 1 ماه اولشه . به شخصه کل آموزشی یکبار هم آنکارد درست و حسابی نکردم و مشکلی واسم پیش نیومد ، دوست دیگم هر روز آنکاردشو مرتب می کرد هر روز هم توبیخ میشد :)) ، دستشویی هم نشستم :D
زرنگ باشه کار نمیکنه !!!

بالا