دوساله پیش بود خیلی هم دورنیست4 سال پیش هم همین بلا سرمون اومد توی آزادی از عربستان خوردیم بازی آخرمون خورد به کره توی کره هم که نتونستیم ببریم و گفتیم تجربه برامون شد که 4 سال بعد جبران کنیم حالا اون 4 سال دوباره داره تکرار داره میشه
با خداحافظی برزیل تقریبا موافقمافرین به اقای کفاشیان به قول عادل هت ریک شکست های فوتبال در72ساعت کامل شد
خدافظ برزیل
خدتفظ اقای خنده
[h=1]تيموريان: هنوز چيزي را از دست ندادهايم[/h] [h=2]هافبک تيم ملي ايران معتقد است که ايران هنوز چيزي را از دست نداده است.[/h] |
![]() |
آندرانيک تيموريان درباره ديدار تيم ملي ايران برابر ازبکستان گفت: تيم ملي عملکرد بدي نداشت. ما موقعيت به دست آورديم اما ناکام بوديم. کمي کار برايمان سخت شده است اما هنوز باور داريم که ميتوانيم صعود کنيم. امشب ازبکها فقط از روي يک ضربه ايستگاهي توانستند به گل برسند و ما را ببرند. هافبک تيم ملي ادامه داد: کار ما کمي سخت شده است اما هنوز چيزي را از دست ندادهايم. قبل از اين بازي هم ازبک ها شرايط مشابه ما را داشتند. اگر بتوانيم از بازي برابر قطر و لبنان 6 امتياز بگيريم ميتوانيم به صورت مستقيم صعود کنيم. |
فوتبال ما مثل دیواری میمونه ککه کج رفته بالا درست بشو نیست
تنها راهش اینکه که بکوبیم از اول بسازیم که مطمئنا اینا برو نیستند و ریاست رو ول نمیکنند
حق ما جام جهانی نیست
بازی با ازبک که باید میباختیم
بازی با کره هم با بخت و اقبال فراوان بردیم 2تا تیرک چن تا هم رحمتی گرفت
تیم ما اصلا خوب نیست تیمی که بعد 5 بازی هنوز نمیتونه موقعیت خلق کنه تیم نیست
کیروش فقط به یه سری از بازیکنا اعتقاد داره چه خوب باشن چه بد
به بقیه میدون نمیده
نمیفهمه تیمی که خط هافبکش نمیتونه بازیسازی کنه نیاز به یه هافبک طراح داره باز میره 2تا هافبک دفاعی میزاره اخر بازی تنها هافبک به اصطلاح تهاجمی رو هم میکشه بیرون!
یا من درکمون نمیرسه یا این کیروش مخش عیب داره
بعد گل هیچ موقعیتی نساختیم فقط زیرش میکشیدیم اخه این که نشد تاکتیک
دوستان من از دیشب تا حالا همش دارم حرص میخورم برای همین اینقدر پست میدم واقعاً خیلی حالم گرفتس جاییم جز اینجا ندارم دلخوریامو خالی کنم
واقعاً کاش این مسئولا میدیدن بعضیا چقدر حرص میخورن کاش یه کم این کفاشیان میومدو ابراز شرمندگی میکرد کاش یه شوکی حداقل برای دلخوشی ملتی که اینقدر حرصشون دادن وارد میکردن واقعاً هیچ عکس العملی نشون نمیدن این خیلی زوره به خدا دلخوشی ملتمون صعود بود باور کنید من لحظه شماری میکردم برای این بازی حیف شد
درسته باید فراموش کرد ولی دلم میخواد تا چند روز اینجا پست بزنمو پست بزنیدو درددل کنم ! خیلی حالم گرفتس از این فوتبال خیییلی
کفاشیان من به تو بدو بیراه نمیگم چون هنوزم اعتقاد دارم خودت نالایق نیستی ! ولی یه کاری بکن دست رو دست نگذار یه بار که شده عصبانی شو یه کاری کن ! نخند مرد |:
به نظر اینجانب از امروز باید به فکر جام جهانی 2018 باشیم.
برزیل در زمان برگزاری جام جهانی در تعدادی از شهرها هوای گرمی را تجربه خواهد کرد لذا این مورد باعث کم شدن میزان پارچه لباس هواداران ضعیفه حاضر در ورزشگاه می شود و لذا این مورد هم باعث به گناه افتادن بازیکن ها میشود و هم دوستان ارزشی مان در رسانه ملی. همچنین آدمی جایز الخطاست و ممکن است صحنه ای مبتذل از دست دوستان ارزشی مان در رود و لذا می توان سبب به گناه افتادن 70 میلیون هموطن شود. لذا بهتر آن است که این دوره از جام جهانی را فراموش کنیم و به فکر جام جهانی 2018 مسکو باشیم. خوشبختانه هوای سرد مسکو می تواند از به گناه افتادن ملتی جلوگیری نماید.
باشد که رستگار شویم.
ممنونپست قشنگی زدی رفیق، به دل من یکی که نشست. سخنی کز دل بر آید لاجرم بر دل نشیند ...
من باهات هستم اگر فکر می کنی نیاز به درد دل هست.
انصافا این مردم بیچاره و بی نوای ما (البته عامه مردم نه مرفهین بی درد!) که با این گرانی های سرسام اور و وحشتناک هیچ نوع دلخوشی ای ندارند، تنها امیدشان برای فراموش سپاری این هجمه فلاکت بار گرانی و ناداری، همین فوتبال بوده که آنهم مایه جگرخونی شان شده و بدتر داغ دل هایشان را تازه می کند و هر روز هم بدتر از روز قبل ...