• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
باز هم تیم ملی باخت و باز هم بحث های داغ!

من که دیگه برام مهم نیست...

همون بازی بارسلونای خودمون رو میبینیم و لذت میبریم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
4 سال پیش هم همین بلا سرمون اومد توی آزادی از عربستان خوردیم بازی آخرمون خورد به کره توی کره هم که نتونستیم ببریم و گفتیم تجربه برامون شد که 4 سال بعد جبران کنیم حالا اون 4 سال دوباره داره تکرار داره میشه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
4 سال پیش هم همین بلا سرمون اومد توی آزادی از عربستان خوردیم بازی آخرمون خورد به کره توی کره هم که نتونستیم ببریم و گفتیم تجربه برامون شد که 4 سال بعد جبران کنیم حالا اون 4 سال دوباره داره تکرار داره میشه
دوساله پیش بود خیلی هم دورنیست

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
افرین به اقای کفاشیان به قول عادل هت ریک شکست های فوتبال در72ساعت کامل شد

خدافظ برزیل

خدافظ اقای خنده

Last edited:

بندر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
افرین به اقای کفاشیان به قول عادل هت ریک شکست های فوتبال در72ساعت کامل شد

خدافظ برزیل

خدتفظ اقای خنده
با خداحافظی برزیل تقریبا موافقم
با خداحافظی شادابیان هرگز
این مردک مگه میره؟

tut

Registered User
لایک‌ها
87
من برام خیلی عجیبه چرا بعد از این همه سال که همه کارشناسا و اهالی همین فوتبال با همون سواد ناقص اینقدر شعورشو دارنو داد میزنن چاره کار برنامه درست تو رده های پایس فدراسیون این لجاجت مسخره رو کرد و محمدی که یه مجری خوب هم نبود و به زور خودشو تو فوتبال جا کرد و صدای همه رو درآورد کردن سرمربی نوجوانان ایران !! و خشمگین تر میشم وقتی میبینم دوستی رو از تیم جوانان عزل میکننو بالای سر نوجوونای بی اینده رو بدبختی میفرستن که اگر قهرمان جهانم شدن تا دو سه سال تو سرشون بزنن تو هیچ تیمی راهشون نمیدن بعد اومدن این اکبر محمدی بی خاصیتو با وقاحت تمام آوردن تو رده جوانان !! این تصمیمات تو فدراسیون گندشو دراورده و این وجود اکبر محمدی هست که بیش از هر چیزی منو عصبانی میکنه واقعاً این فدراسیون چرا شرم نمیکنه چرا یه کم وجدان ندارن ببینن چجور دارن عقب افتادگی ما رو با این خرابکاریای آشکاااااار تسریع میکننو امثال معینی با وقاحت و بی شرمی تمام از این مربی بی عرضه حمایت میکنن ؟! من بیشتر از اینکه از کفاشیان بدم بیاد (بدم هم نمیاد چون هنوزم معتقدم یه آدم ورزشی و در حد خودش خوبه) از زیر دستیاش که شاخصش همین معینی بی حیاس متنفرم که یه تنه و با خصومت تمام علیه فوتبال بدبخت ما ایستادو از این اکبر محمدی حمایت کرد دراوردن اشک این جوونا و ضربه زدن به اصل فوتبالمون و سرمایه های 10 سال آیندمونو واگذار میکنم به خدا واگذارت میکنم به خدا آقای معینی و نوچت اکبر محمدی رو نفرین میکنم چون کار دیگه ای از دستم برنمیاد الان همه و همه میدونن و تو روز روشن هم داریم میبینیم چجور دارن با پررویی اکبر محمدی رو نگه میدارن کیروش رو میارن که تو مهمترین رده ملیمون وقتی نتیجه بد بگیریمو نیاز به شوک داریم نتونیم شوکی وارد کنیم و از اسمش شرم کنیم چون واقعاً مربی بزرگی هست من نمیدونم برای مواقع بحرانی که کسب نتیجه موقتی تنها خواسته همه ما و حتی کادر فنی تیم ملی و خود فدراسیونم هست چه خاصیتی داره اوردن مربی بزرگی که به درد تیمهای جاافتاده میخوره ؟! فدراسیون به هرحال بزرگترین ضربه رو داره به اساس فوتبالمون میزنه جام حذفی رو میذاره تو تعطیلات و ریکاوری تیمها ! جوونا رو میسپره دست مربیی که نه کارنامش خوبه و نه خاطره خوشی از همین دو سه روز پیشش داریم گفتم دو سه روز پیش منظورم دو سه روز پیش فعلی نیست که باز جوانانو حذف کرد یه سال پیشو میگم که نوجوانانو حذف کرد ! واقعاً این دلالا و بی حیاها و معینی و دارو دستش چرا باید وجاهتی داشته باشن که وقتی بخواهیم به نقد یه مجری بشینیم اینا بیان ازش دفاع کننو ما توجیه بشیم ؟ احمقانه ترین قسمت نود همون قسمتی بود که درباره حذف نوجوانان فردوسیپور درباره محمدی با معینی صحبت میکرد که نمونه آشکار سگ زرد و شغالن ! و برنامشو با بی رحمی و بی انصافی تمام پیشبرد و این فضاحت آشکار فدراسیون که داره رده نوجوانان رو به باد میده و یه آبم رو روش میخوره رو ماس مالی کرد به شدت از همون روز از نود بیزار شدم و فهمیدم و ایمان اوردم فردوسیپور خودش یه دلاله اومدم همینجا گفتم که به مزاق بعضیا خوش نیومد و فحش بارم کردم (که البته هرکی فوش داده سزاوار خودشونو خانوادشه) ولی تو روز روشن از امثال معینی و محمدی دفاع کردن والا خیلی زور میخواد که بازم بهش شک کنی
بحث نودو نمیکنم خیلی ازش گفتم اونم تیکه ای از همین فوتبال دلالیه و بس که سالهاس شده محل رفت و آمد همین دلالا که خودشونم تو همین برنامه بارها گفتن تو فوتبال ما اکثریت دلال و کثیف کار میکنن دیگه چی میشه گفت ؟؟

اخه تا کی دست رو دست بگذاریمو به امثال خیابانی فحش بدیم و مزدک با اون صدای نکرش بیاد بازیای ملی رو گزارش کنه و فردوسیپور ناعادل بیادو با حرفای چرتش تو دقایقی که داره نرفتن دوبارمون به جام جهانی رقم میخوره دل هممونو خون کنه پس صداسیما هم دلالو نامرده صداسیما هم با اون پخش نکردن بازیای ملی و توهین به خواست ملت ایران تو همین برنامه نود که با حمایت فردوسیپورم نمایندشون خودشو توجیه کرد بد ضربه ای به فوتبالمون زد وقتی میگن حمایت حمایت این نیست که تبلیغ بازیو بکنی و نشونش ندی ! حمایت این نیست که مردمو زجرکش بکنی که بازیو نشون ندی خراب بشه صداسیما که اونم کثیفی این فوتبالو کامل کرد از همه جا میخوریم از همه طرف این فوتبال خرابه از رسانه ها از مسئولا از کارشناسا و برنامه هاشون و از ...

ولی بازم جای تعجبه که محمدی هنوز سر جای خودش مونده !!!!!! قراره چقدر فوتبالمونو عقب بندازی اقای چندش !!شرتو کم نمیکنی ؟؟؟!!!!

300310_302456769766875_100000076624517_1266195_876314236_n.jpg

|:

tut

Registered User
لایک‌ها
87
حالا یه کلامم از زبون این بیسواد بشنوید که گفته ایران با 6 امتیاز دیگه دوم میشه و صعود میکنه !!

[h=1]تيموريان‌: هنوز چيزي را از دست نداده‌ايم[/h]
[h=2]هافبک تيم ملي ايران معتقد است که ايران هنوز چيزي را از دست نداده است.[/h]
00028000.jpg

آندرانيک تيموريان درباره ديدار تيم ملي ايران برابر ازبکستان گفت: تيم ملي عملکرد بدي نداشت. ما موقعيت به دست آورديم اما ناکام بوديم. کمي کار برايمان سخت شده است اما هنوز باور داريم که مي‌توانيم صعود کنيم. امشب ازبک‌ها فقط از روي يک ضربه ايستگاهي توانستند به گل برسند و ما را ببرند.

هافبک تيم ملي ادامه داد: کار ما کمي سخت شده است اما هنوز چيزي را از دست نداده‌ايم. قبل از اين بازي هم ازبک ها شرايط مشابه ما را داشتند. اگر بتوانيم از بازي برابر قطر و لبنان 6 امتياز بگيريم مي‌توانيم به صورت مستقيم صعود کنيم.

آخه بوقلمون |: ازبکستان یه امتیاز از ما بیشتر داره سه بازیم داره که بعیدم نیست از سه تاش حتی 9 امتیازم بگیره چی میگی برای خودت ما الان باید آرزو کنیم تو و امثال تو یه کم رشد کنیدو قطر رو شکست بدید تا بعد بریمو برای باخت ازبکا جلوی کره دعا کنیم تا ببینیم در صورت تحقق همه رویاها تو و هم تیمیات میرید امارا ... ببخشید جام جهانی !! |:

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
دوستان این تیم جام جهانی برو نیست...اعصاب
خودتونو دیگه خورد نکنین و خودتونو برا اون روز آماده کنین

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فوتبال ما مثل دیواری میمونه ککه کج رفته بالا درست بشو نیست
تنها راهش اینکه که بکوبیم از اول بسازیم که مطمئنا اینا برو نیستند و ریاست رو ول نمیکنند

حق ما جام جهانی نیست
بازی با ازبک که باید میباختیم
بازی با کره هم با بخت و اقبال فراوان بردیم 2تا تیرک چن تا هم رحمتی گرفت
تیم ما اصلا خوب نیست تیمی که بعد 5 بازی هنوز نمیتونه موقعیت خلق کنه تیم نیست

کیروش فقط به یه سری از بازیکنا اعتقاد داره چه خوب باشن چه بد
به بقیه میدون نمیده
نمیفهمه تیمی که خط هافبکش نمیتونه بازیسازی کنه نیاز به یه هافبک طراح داره باز میره 2تا هافبک دفاعی میزاره اخر بازی تنها هافبک به اصطلاح تهاجمی رو هم میکشه بیرون!
یا من درکمون نمیرسه یا این کیروش مخش عیب داره
بعد گل هیچ موقعیتی نساختیم فقط زیرش میکشیدیم اخه این که نشد تاکتیک

tut

Registered User
لایک‌ها
87
دوستان من از دیشب تا حالا همش دارم حرص میخورم برای همین اینقدر پست میدم واقعاً خیلی حالم گرفتس جاییم جز اینجا ندارم دلخوریامو خالی کنم

واقعاً کاش این مسئولا میدیدن بعضیا چقدر حرص میخورن کاش یه کم این کفاشیان میومدو ابراز شرمندگی میکرد کاش یه شوکی حداقل برای دلخوشی ملتی که اینقدر حرصشون دادن وارد میکردن واقعاً هیچ عکس العملی نشون نمیدن این خیلی زوره به خدا دلخوشی ملتمون صعود بود باور کنید من لحظه شماری میکردم برای این بازی حیف شد
درسته باید فراموش کرد ولی دلم میخواد تا چند روز اینجا پست بزنمو پست بزنیدو درددل کنم ! خیلی حالم گرفتس از این فوتبال خیییلی

کفاشیان من به تو بدو بیراه نمیگم چون هنوزم اعتقاد دارم خودت نالایق نیستی ! ولی یه کاری بکن دست رو دست نگذار یه بار که شده عصبانی شو یه کاری کن ! نخند مرد |:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فوتبال ما مثل دیواری میمونه ککه کج رفته بالا درست بشو نیست
تنها راهش اینکه که بکوبیم از اول بسازیم که مطمئنا اینا برو نیستند و ریاست رو ول نمیکنند

حق ما جام جهانی نیست
بازی با ازبک که باید میباختیم
بازی با کره هم با بخت و اقبال فراوان بردیم 2تا تیرک چن تا هم رحمتی گرفت
تیم ما اصلا خوب نیست تیمی که بعد 5 بازی هنوز نمیتونه موقعیت خلق کنه تیم نیست

کیروش فقط به یه سری از بازیکنا اعتقاد داره چه خوب باشن چه بد
به بقیه میدون نمیده
نمیفهمه تیمی که خط هافبکش نمیتونه بازیسازی کنه نیاز به یه هافبک طراح داره باز میره 2تا هافبک دفاعی میزاره اخر بازی تنها هافبک به اصطلاح تهاجمی رو هم میکشه بیرون!
یا من درکمون نمیرسه یا این کیروش مخش عیب داره
بعد گل هیچ موقعیتی نساختیم فقط زیرش میکشیدیم اخه این که نشد تاکتیک

صحبت های شما گویا است.

تیمی که در 5 بازی فقط 2 گل بزنه معلومه که مریضه. مهاجمای ما تا الان چند تا تیر دروازه زدن ؟ فکر کنم یکی یا 2 تا

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دوستان من از دیشب تا حالا همش دارم حرص میخورم برای همین اینقدر پست میدم واقعاً خیلی حالم گرفتس جاییم جز اینجا ندارم دلخوریامو خالی کنم

واقعاً کاش این مسئولا میدیدن بعضیا چقدر حرص میخورن کاش یه کم این کفاشیان میومدو ابراز شرمندگی میکرد کاش یه شوکی حداقل برای دلخوشی ملتی که اینقدر حرصشون دادن وارد میکردن واقعاً هیچ عکس العملی نشون نمیدن این خیلی زوره به خدا دلخوشی ملتمون صعود بود باور کنید من لحظه شماری میکردم برای این بازی حیف شد
درسته باید فراموش کرد ولی دلم میخواد تا چند روز اینجا پست بزنمو پست بزنیدو درددل کنم ! خیلی حالم گرفتس از این فوتبال خیییلی

کفاشیان من به تو بدو بیراه نمیگم چون هنوزم اعتقاد دارم خودت نالایق نیستی ! ولی یه کاری بکن دست رو دست نگذار یه بار که شده عصبانی شو یه کاری کن ! نخند مرد |:

پست قشنگی زدی رفیق، به دل من یکی که نشست. سخنی کز دل بر آید لاجرم بر دل نشیند ...

من باهات هستم اگر فکر می کنی نیاز به درد دل هست.

انصافا این مردم بیچاره و بی نوای ما (البته عامه مردم نه مرفهین بی درد!) که با این گرانی های سرسام اور و وحشتناک هیچ نوع دلخوشی ای ندارند، تنها امیدشان برای فراموش سپاری این هجمه فلاکت بار گرانی و ناداری، همین فوتبال بوده که آنهم مایه جگرخونی شان شده و بدتر داغ دل هایشان را تازه می کند و هر روز هم بدتر از روز قبل ...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
ازبکستان چند ساله رو تیم های پایه سرمایه گذاری کرده حالا هم داره نتیجشو میگیره

تا چند ساله دیگه از ژاپن(تنها تیم با کیفیت اسیا) هم جلو میزنن

اونوقت اون طرف بیاد بازم بخنده

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
به نظر اینجانب از امروز باید به فکر جام جهانی 2018 باشیم.
برزیل در زمان برگزاری جام جهانی در تعدادی از شهرها هوای گرمی را تجربه خواهد کرد لذا این مورد باعث کم شدن میزان پارچه لباس هواداران ضعیفه حاضر در ورزشگاه می شود و لذا این مورد هم باعث به گناه افتادن بازیکن ها میشود و هم دوستان ارزشی مان در رسانه ملی. همچنین آدمی جایز الخطاست و ممکن است صحنه ای مبتذل از دست دوستان ارزشی مان در رود و لذا می توان سبب به گناه افتادن 70 میلیون هموطن شود. لذا بهتر آن است که این دوره از جام جهانی را فراموش کنیم و به فکر جام جهانی 2018 مسکو باشیم. خوشبختانه هوای سرد مسکو می تواند از به گناه افتادن ملتی جلوگیری نماید.
باشد که رستگار شویم.

مسکو رو که دست رو دلمون نذار اونجا که بیشتر بازیکنا رو شور بلوندی میگیرتشون:دی رفت تا 2022 قطر

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
امیدوارم زنده باشم و روزی رفتن ایران به جام جهانی رو ببینم

tut

Registered User
لایک‌ها
87
پست قشنگی زدی رفیق، به دل من یکی که نشست. سخنی کز دل بر آید لاجرم بر دل نشیند ...

من باهات هستم اگر فکر می کنی نیاز به درد دل هست.

انصافا این مردم بیچاره و بی نوای ما (البته عامه مردم نه مرفهین بی درد!) که با این گرانی های سرسام اور و وحشتناک هیچ نوع دلخوشی ای ندارند، تنها امیدشان برای فراموش سپاری این هجمه فلاکت بار گرانی و ناداری، همین فوتبال بوده که آنهم مایه جگرخونی شان شده و بدتر داغ دل هایشان را تازه می کند و هر روز هم بدتر از روز قبل ...
ممنون
ببین دوست عزیز من حرفم اینه ببین بد میگم
من میگم تو رده های سنی پایه به طور جدی باید از یه جایی شروع کرد بسه اینقدر مربی های امثال محمدی و اردوهای نصفه نیمه و مقطعی... مدیریت و توجهی به این بخش فوتبالمون نشده و اگر یه زمانی به جام جهانی نوجوانان و جوانان میرفتیم الان اونها هم شدن مثل تیم امید و حسرت به دل کل تیمهای پایه شدیم . الان خیلی وقته که فدراسیون همه چیزو داره فدای بزرگسالا میکنه همه توجهاتو میده به این تیم ولی اینم روش شکی نکنید که باید کاری کرد تیم بزرگسالان نتیجه بگیره چون واقعاً مردم همیشه نتایجشو دنبال میکنن پس چاره کار چیه ؟ خیلی جواب سادس باید با یه مدیریت منطقی به هر دوتاش توجه کرد والا به خدا اگر کفاشیان یه مربی ایرانی که مثل قلعه نوعی با یه نتیجه بد جلو مکزیک برکنارش کرد میورد بهترین مهره برای نتیجه گیری مقطعی بود و الانم راه همینه چون ادمایی مثل کی روش خوبن . اما وقتی میاریمشونو نتیجه مقطعی که میخواهیمم به دست نمیارن انصافاً زوره مربی به این بزرگی رو از دست بدیم ولی عاقلانش اینه که برکنارش کنیم و یکیو بیاریم تا به تیم شوک وارد کنه این خودش یه شکسته حتی اگر ما صعود کنیم چون میدونیم که اوردن بزرگان فوتبال خرج زیادی داره و از دست دادن و نداشتن بازده به هدر رفتن پوله اما فدراسیون کفاشیان متأسفانه از اولشم شطرنج بلد نبود یه بار دایی رو اورد و برکنارش کرد و وجهشو خراب کرد اما درس نگرفت و برای این دوره هم دست رو مربی بزرگ زد با این تفاوت که این مربی بزرگ خراب نمیشه بلکه پول ما رو به جیب زده هرچند شکی نیست کیروشم تلاششو کرده و نمیشه گفت یه مربی بزرگ برای پول بیادو یه سابقه بد برای خودش درست کنه باورم اینه الان کیروشم حسابی شکست خورده اما نه به اندازه شکستی که دایی تو دوره خودش خورد و الانم فوتبال ما خورده نمیدونم نظرمو میتونم برسونم یا نه اگر متوجه شدید باید بگم تو بخش جوانان و پایه هم فدراسیون کفاشیان از تجربیات درس عبرت نگرفت و مربیهای خوبو زود برکنار کرد و گزینه هایی مثل محمدی که هیچ صلاحیتی رو نداشتند ابقا کرد ! باز اینجا میشه از این بابت یه کم خوشحال بود که محمدی به خاطر نتایج بد میشه برکنارش کرد چون نه تنها یه اسم کوچک داره بلکه صلاحیتم نداره اما سوال اینجاس چرا نمیان یه مربی کم نامو نشان اما مفید و باتجربه رو بیارن ؟ چرا میان میگن در شرایط فعلی هیچ گزینه ای بهتر از محمدی که یه مجری بوده نیست ! چرا مردم رو تمسخر میکنن ؟؟؟
البته شاید تعجب کنید که من از کفاشیان زیاد ناراحت نیستم ولی واقعایت اینه که اگرم خودش توان اداره فدراسیونو نداره اما این تصمیماتو با فشار بهش تحمیل میکنن و تقصیر اصلی گردن اطرافیانش هست البته این فقط یه حدسه چون من همیشه به خاطر سابقه ورزشی و مدیریت ورزشی کفاشیان سعی کردم به خودم اجازه ندم به راحتی زیر سوال ببرمش ولی الان دیگه منم به عنوان یه هوادار کفاشیان میتونم بگم باید برکنار بشه چون دیگه توان اداره رو نداره امیدوارم اون مسئولای طرفدارشم مثل من متقاعد بشن چون الان موقع تغییره . در مورد تغییرم باید درست عمل بشه نباید همیشه بدتر رو به جای بد بیارن که البته تاریخ نشون داده همیشه همینطور بوده ! باید یکی بیاد که فوتبالی باشه حالا سابقه درخشان هم نداشته باشه باز بهتر از اینه که یکی بیاد که اصلاً تو فوتبال نبوده شاید افرادی مثل انصاریفرد بتونن فدراسیون رو بهتر بچرخونن اینا پیشنهاده وگرنه قدرت معلومه دست یه بانده مأسفانه . به هر حال امیدوارم کفاشیان بره ولی اگر رفت اونی که میاد که احتمال زیاد باید جزو باند قدرت باشه ولی از جنس فوتبال باشه باندباز بودنشو باز میشه تحمل کرد
نمیدونم متوجه هستین ما باید تو تغییرات و تو جایگزینی تو شرایط فعلی دقت کنیم کاری که هیچوقت نکردیم در زمان رفتن دادکان نکردیم در زمان رفتن دوستی نکردیم در زمان رفتن قطبی نکردیم و ...
یه کشور هست که اونا هم فوتبال خوبشون اسیر دست یه رئیس فدراسیونه که سالهاس رأس کاره آرژانتین اما باز اونا همیشه یه فوتبال پویا در تمام رده های سنی داشتنو ناراضین اما ما رده سنی هم نداریم لیگ نوجوانان جوانامون اصلاً کی هست ؟! من که بیخبرم یعنی خبری ازش نمیشه که اینقدر بیخبریم !! با این بی توجهی ها نمیشه از نوجوونا و جوونا که یه دفعه موقع صعود به جام جهانی یادشون میفتیم انتظار شق القمر داشته باشیم بلکه سال به سال ضعیفتر میشن فقط امیدوارم کلاً دید مسئولا عوض بشه و توجه جدی به همه رده ها بکنن یه لیگ پویا بگذارن براشون یه سری بازی دوستانه منظم یه سری اردوی منظم و ... در کنارش یه مربی ساده و کاربلد هم بالاسر تیم ملی بگذارن که هر وقت نتیجه نگرفت بدون خونو خونریزی عوضش کنن تا کمی اوضاع بهتر بشه هم نتیجه بگیریم هم یه تکونی تو رده های پایمون ایجاد بشه
به نظر من اون زجری که ما از تیم بزرگسالان فعلی میکشیم به خاطر بی توجهی به جوونا و نوجوونای دیروزمونه

Last edited:

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
همین ازبکایی که بعضی دوستان ما رو در حد اونا و بعضا بالاتر فرض میکنن الان تو چند دوره اخیر جوانان و نوجوانان یا قهرمان میشن یا حداقلش میرن جام جهانی شاید از نظر ریخت و پاش به پای ما نرسن ولی چشم انداز درستی رو ترسیم کردن کم کم دارن چیزی که 5 6 سال پیش کاشتن و برداشت میکنن و با توجه به کارهای پایه ای که انجام دادن این موفقیتهاشون مقطعی نخواهد بود و بزودی به جمع تیمهای درجه 1 آسیا میرسن در نقطه مقابل ماییم که هر روز داریم پسرفت میکنیم کاملا به جمع تیمهای درجه دوم یا حتی سوم آسیا داریم می پیوندیم مطمئنا تو رنکینگ آینده فیفا جابهجایی رو شاهد خواهیم بود که برای اولین بار رنکینگمون به پنجمی تنزل خواهد کرد و همین ازبکایی که دوستان ما رو سر تر از اونا فرض میکنن جای چهارممون رو ازمون میگیرن نکته تاسف بار اینه که ما در سال 2006 با داشتن رنکینگ 15 جهان رتبه اول آسیا رو داشتیم.هر چند برای ارزیابی کیفیت فوتبال کشورها شاید رنکینگ فیفا معیار جامعی نباشه ولی به طور نسبی میشه برآوردی داشت سو مدیریت در 6 سال اخیر چه بر سر فوتبال ما آورده. همه این مشکلات ناشی از سیستم فکری معیوبیه که بر فوتبال ما حاکم شده مدیران ما در تمامی رده ها چه ملی چه باشگاهی اکثرا فقط به موفقیتهای کوتاه مدت فکر میکنن و کاملا چرخه استعداد یابی و بازیکن سازی در تیمهای پایه معیوب شده و زمینه ای رو ایجاد کرده تا بعضی افراد سودجو از این فضا استفاده کنن و فوتبال پایه رو از اینی که هست معیوب تر کنن مثل دلالهایی مانند رضا رجبی که آکادمی استقلال رو به گند کشیده.تیمهای مثل استقلال و پرسپولیس با صرف هزینه های گزاف بازیکنایی رو به خدمت میگرن که همگی یکی دو سال بیشتر از عمر فوتبالیشون نمونده و عملا تک و توک بازیکنهای پرورش یافته تو تیمهای پایشون رو مجبور میکنن برن جاهای دیگه بازی کنن.مثال واضحش همین یعقوب کریمیه که اینقدر بهش فرصت بازی ندادن تا مجبور شد از اسقلال بره واقعا چرا نباید همچین استعدادهایی به واسطه اعتمادی که بهشون میشه زودتر خودشون رو نشون بدن و تو همون جایی که پرورش پیدا کردن شکوفا بشن.اگه به تاریخ نتایج تیمها نگاه بکنین میبینین بیشتر موفقیتهایی که تیمها بدست آوردن زمانی بوده که از بازیکنهایی که تو سیستم خودشون پرورش دادن استفاده کردن همین قهرمانیای اخیر استقلال به طور مثال ،زمانهایی بوده که بازیکنهایی مثل طالب لو-صادقی-قربانی-حیدری-جباری و ... که پرورده های تیمهای پایه باشگاه بودن تو تیم فعالیت می کردن.
ابرزیل 2014 هم با توجه به روند فعلی به احتمال زیاد از دستمون خواهد رفت پس بیایم ما هم به جایی که دست روی دست بذاریم از کشورهای پیشرو الگو برداری کنیم و ساختار فوتبالمون رو اصلاح اساسی کنیم نه اینکه بریم از کشورهای عقب افتاده فوتبال مثل امارات کپی برداری کنیم مثل قوانین عجیب غریبی که چند سال در مورد دروازه بان خارجه به تقلید از اونا اجرا میکردیم

• Like
Reactions: tut

tut

Registered User
لایک‌ها
87
به نظر من حالا که عملاً همه چیز از دست رفته حق داریم ناراحتو عصبانی باشیم خودم تعجب میکنم که تا این لحظه خودمو چشم نکنم خونسردیمو تا حدی حفظ کردم ولی خداییش دیگه تو سر زدن فایده نداره من همیشه تو این موقعیتها سعی میکنم از کارایی که میشه در آینده کرد حرف بزنم تا شاید آروم بشم آینده همیشه چیز امیدوارکننده ای بوده هیچکس نمیدونه آینده نه تنها تو فوتبال تو کل مسائل چی رو رقم میزنه

بالا