• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

matinloves

Registered User
لایک‌ها
34
سلام ببخشید تاچ این تبلت هارو هم دارین؟

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
لطفا تجربه خودتون رو از استفاده از Hero 10 بگبن چون من هم قصد خریدشو دارم... آیا انتظاراتتونو براورده کرده؟ یا بعضی ها میگن جنس بیکیفیت چینی هستن آیا کیفیت این تبلت ها قابل قبوله؟
نمیگم در حد سامسونگ یا ایسوس هست اما درحد این گوشی چینیهای توی بازار نباشه...
مرسی
در حد یک تبلت چینی واقعا کیفیتش قابل قبول هست .و با اجناس چینی داخل ایران قابل قیاس نیست.ولی در هر صورت شما نمیتونی اینا رو با Ipad یا سامسونگ گلکسی تبها مقایسه کنی چون اونا قیمتشون 2 تا 3 برابر تبلتهای چینی هستش.

mham1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستانی که از جناب مهیاری خرید داشتن: ( از آقای مهیاری عذر میخوام اگه اینجا جاش نیست اما جای دیگه به ذهنم نرسید)
.
بنده یه تبلت cube u30gt mini دارم. طی یه عملیات ناشیانه در هنگام فلش زدن، کرنل یه رام دیگه رو به جای اون یکی فلش زدم که در نتیجه باعث شد دیگه سیستمش بالا نیاد.
.
.
دوستانی که این تبلت رو از جناب مهیاری سفارش دادن اگه یه لطفی بکنن یه دنیا ممنون میشم و منو از این بلا تکلیفی در بیارن:
از ریکاوری یه بکاپ از رامشون بگیرن و حالا اگه مقدورشون بود یا آپلود کنن جایی یا اگه زحمتی نیست تو یه سی دی پست کنن. حتما از خجالتشون درمیام و هزینشو پرداخت می کنم
دوستانی که دارن این تبلتو خواهشا منو از این وضعیتی که برا تبلتم بوجود اومده دربیارن.

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
برند HDC تو موبایل برند معتبری هستش؟
مشخصات گوشیای طرحش واقعیه؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام ببخشید تاچ این تبلت هارو هم دارین؟
سلام
نه متاسفانه
سلام خدمت دوستانی که از جناب مهیاری خرید داشتن: ( از آقای مهیاری عذر میخوام اگه اینجا جاش نیست اما جای دیگه به ذهنم نرسید)
.
بنده یه تبلت cube u30gt mini دارم. طی یه عملیات ناشیانه در هنگام فلش زدن، کرنل یه رام دیگه رو به جای اون یکی فلش زدم که در نتیجه باعث شد دیگه سیستمش بالا نیاد.
.
.
دوستانی که این تبلت رو از جناب مهیاری سفارش دادن اگه یه لطفی بکنن یه دنیا ممنون میشم و منو از این بلا تکلیفی در بیارن:
از ریکاوری یه بکاپ از رامشون بگیرن و حالا اگه مقدورشون بود یا آپلود کنن جایی یا اگه زحمتی نیست تو یه سی دی پست کنن. حتما از خجالتشون درمیام و هزینشو پرداخت می کنم
دوستانی که دارن این تبلتو خواهشا منو از این وضعیتی که برا تبلتم بوجود اومده دربیارن.
سلام
آخرین فریمور رو از سایت رسمی بگیری با RKBatchTool فلش کنید اگر بریک نشده باشه بالا میاد !
سلام
برند HDC تو موبایل برند معتبری هستش؟
مشخصات گوشیای طرحش واقعیه؟
سلام
تا حالا سفارشی نداشتیم از این برند ولی همچین طرح های خاصی هم نداره هرچی دیدم کپی بود کاراش...

amiralipm

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید این onda v972 سرعت سی پی یو یا همان هر هستش چقدر است و بین این و ramos w30HD کدام یک از نظر سخت افزار قوی تر و کدام یک برند با کیفیت تری است ؟

ah76

Registered User
لایک‌ها
17
سلام.میشه بگید رو این تبلتها (البته خوب هاش) بازی های سنگین هم اجرا میشه یا نه؟با توجه به چهار هسته ای بودن و گرافیک بالا؟

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
سلام.میشه بگید رو این تبلتها (البته خوب هاش) بازی های سنگین هم اجرا میشه یا نه؟با توجه به چهار هسته ای بودن و گرافیک بالا؟

این تبلت های حتی تک هسته ای شونم می تونن تمام بازی های موجود رو اجرا کنند ( با توجه با تست های خودم عرض می کنم )
توی بنچمارک ها قدرت چیپست allwinner a10 حتی از گوشی مثل گلکسی s قویتر
نمی دونم چرا مردم باور نمی کنند که این تبلت ها cpu 1 گیگاهرزی همراب با gpu mali 400 دارن

روی تک هسته ای با بهترین کیفیت اجرا می شه دیگه چه برسه به چهار هسته ای

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
این تبلت های حتی تک هسته ای شونم می تونن تمام بازی های موجود رو اجرا کنند ( با توجه با تست های خودم عرض می کنم )
نمی دونم چرا مردم باور نمی کنند که این تبلت ها cpu 1 گیگاهرزی همراب با gpu mali 400 دارن

عزیز شما چه مدلی رو داری؟
راضی هستی ازش؟؟

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99

کاملا تایید میشه.
برا من هم تک هست و مشکلی نداشتم تا حالا

Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
عزیز شما چه مدلی رو داری؟
راضی هستی ازش؟؟

من دو مدل تک هسته ای داشتم
onda vx610w و ainol 7 tornado
هردوتا کیفیت خوبی دارن
ار لحاظ ساپورت خیلی خوب هستن..... onda ورژن 2.3 روش بود که الان اپدیت جیلی بین ( 4.1.1 ) براش اومد !!!! ( به صورت رسمی )

در کل نسبت به قیمتشون خیلی خوبن....... با اینکه تک هسته هستن و با توجه به داشن gpu mali 400 تمام بازی هارو به خوبی اجرا می کنن

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
سلام
آقای محیاری مبلغ مورد نظر برای خرید Ainol Novo10 Hero واریز شد + اطلاعات تکمیلی ارسال شد.

فقط 2تا سوال مهم در مورد این تبلت:
1-فارسی ساپورت میکنه؟توی وب گردی و تایپ کردن؟
2- میشه آندرویدش رو روت کرد؟؟

اگه دوستان تجربه ای دارن بگن.مرسی

CMPINK50

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام یک چند تا نبلت در نظر دارم نظراتتون در مورد هر کدومشون بگید لطفا نقاط ضعف و قوتشونو بگید لطفا و بگید کدوم بهترن
AINOL NOVO7 MARS
AINOL TORNADO
JET WAY ALFAR 780
INOVELS I701B
AXTROM V1
DPAD 1002
AINOL HERO
Lenovo Ideapad K1
خوب دیگه
اول همه CPU قوی
10اینچ حالا نبود به پاین
رزولوشن ورنگبندی
من خوره بازی HDهستم
فیلم FULL HD
دوربین مهم نیست
قیمت فوق560هزار
اگه شما به غیر از اینا تبلت دیگهای میشناسی که بهتره

ritzdvb

Registered User
لایک‌ها
17
تبلتWindow N70HD رامیخواهم.روی صفحه اون ضدخش دارد؟داخل کارتنش کابلotgهم دارد؟کیف بدون کیبورد اون که 7 اینچ است راهم دارید؟باشماره حسابتان واینگه چند روزه به دستم میرسه.باسپاس

soodi1100

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

Freelander یا Ampe ؟
دنبال بهترین تبلت سیمکارت خور هستم تا 800 هزار تومان
GPS و بلوتوث و قابلیت مکالمه داشته باشه
کیفیت ساخت بسیار بالا و قدرت سخت افزاری بالا
خودم همین Ampe و Freelander رو انتخاب کردم ولی موندم کدوم یکی کیفیت ساخت بهتری داره
منتظر پیشنهادات شما هستم

با سپاس

new folder

Registered User
لایک‌ها
87
Last edited:

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
ببخشید این onda v972 سرعت سی پی یو یا همان هر هستش چقدر است و بین این و ramos w30HD کدام یک از نظر سخت افزار قوی تر و کدام یک برند با کیفیت تری است ؟
1.5GHz هست به استناد بیشتر منابع
Onda v972 سخت افزار بروز تری داره و GPU قویتره
از هر دو برند تا حالا مشکلی نداشتیم ...
تمام تبلت های معرفی شده ی پست اول توان اجرای بازی های HD رو دارن
سلام
آقای محیاری مبلغ مورد نظر برای خرید Ainol Novo10 Hero واریز شد + اطلاعات تکمیلی ارسال شد.

فقط 2تا سوال مهم در مورد این تبلت:
1-فارسی ساپورت میکنه؟توی وب گردی و تایپ کردن؟
2- میشه آندرویدش رو روت کرد؟؟

اگه دوستان تجربه ای دارن بگن.مرسی
سلام
2- معمولا تبلت ها از قبل روت شده هستن بعضی مواقع هم سازنده تو آپدیت ها رام از قبل روت شده رو روی سایت می زاره ...
سلام یک چند تا نبلت در نظر دارم نظراتتون در مورد هر کدومشون بگید لطفا نقاط ضعف و قوتشونو بگید لطفا و بگید کدوم بهترن
AINOL NOVO7 MARS
AINOL TORNADO
JET WAY ALFAR 780
INOVELS I701B
AXTROM V1
DPAD 1002
AINOL HERO
Lenovo Ideapad K1
خوب دیگه
اول همه CPU قوی
10اینچ حالا نبود به پاین
رزولوشن ورنگبندی
من خوره بازی HDهستم
فیلم FULL HD
دوربین مهم نیست
قیمت فوق560هزار
اگه شما به غیر از اینا تبلت دیگهای میشناسی که بهتره
سلام
از بین تبلت های بالا فقط Hero قابل سفارش هست بقیه یا OEM هستن که برند زدن روش داخل می فروشن یا تولید نمی شن دیگه ...
البته برای hero باید افزایش بودجه بدید ولی ارزش داره ...
در غیر این صورت تبلت Window N70HD رو پیشنهاد می کنم ...
پخ شد !
تبلتWindow N70HD رامیخواهم.روی صفحه اون ضدخش دارد؟داخل کارتنش کابلotgهم دارد؟کیف بدون کیبورد اون که 7 اینچ است راهم دارید؟باشماره حسابتان واینگه چند روزه به دستم میرسه.باسپاس
بله داخل پکش هست ، کیف بدون کیبورد 35 ت می شه ، پخ شد ...
سلام

Freelander یا Ampe ؟
دنبال بهترین تبلت سیمکارت خور هستم تا 800 هزار تومان
GPS و بلوتوث و قابلیت مکالمه داشته باشه
کیفیت ساخت بسیار بالا و قدرت سخت افزاری بالا
خودم همین Ampe و Freelander رو انتخاب کردم ولی موندم کدوم یکی کیفیت ساخت بهتری داره
منتظر پیشنهادات شما هستم

با سپاس
سلام
به شخصه freelander رو ترجیح می دم ...
سلام ببخشید یه سوال تا 300 هزار تومن چه تبلتی مناسبی رو معرفی میکنید ممنون اگه چند مدل معرفی کنید
قیمت این دو تا رو لطف کنید ممنون و همین طور این که کدوم بهره؟
Cube U9GT4 Tablet PC RK3066 Dual Core 7 Inch Android 4.1 1G 8G Black
Window (YuanDao) N70S Dual Core Tablet PC 7 Inch RK3066 Android 4.1 1GB RAM 8GB White
سلام
Ainol Legendary هست 289 ت می شه ...
پخ شد ...

soodi1100

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

الان قیمت Ampe A10 3G چقدر میشه ؟
با پست سنگاپور چقدر و با DHL چقدر ؟
کیفش هم هست ؟

با سپاس