matinloves
Registered User
- نوشتهها
- 620
- لایکها
- 34
سلام ببخشید تاچ این تبلت هارو هم دارین؟
در حد یک تبلت چینی واقعا کیفیتش قابل قبول هست .و با اجناس چینی داخل ایران قابل قیاس نیست.ولی در هر صورت شما نمیتونی اینا رو با Ipad یا سامسونگ گلکسی تبها مقایسه کنی چون اونا قیمتشون 2 تا 3 برابر تبلتهای چینی هستش.لطفا تجربه خودتون رو از استفاده از Hero 10 بگبن چون من هم قصد خریدشو دارم... آیا انتظاراتتونو براورده کرده؟ یا بعضی ها میگن جنس بیکیفیت چینی هستن آیا کیفیت این تبلت ها قابل قبوله؟
نمیگم در حد سامسونگ یا ایسوس هست اما درحد این گوشی چینیهای توی بازار نباشه...
مرسی
سلامسلام ببخشید تاچ این تبلت هارو هم دارین؟
سلامسلام خدمت دوستانی که از جناب مهیاری خرید داشتن: ( از آقای مهیاری عذر میخوام اگه اینجا جاش نیست اما جای دیگه به ذهنم نرسید)
.
بنده یه تبلت cube u30gt mini دارم. طی یه عملیات ناشیانه در هنگام فلش زدن، کرنل یه رام دیگه رو به جای اون یکی فلش زدم که در نتیجه باعث شد دیگه سیستمش بالا نیاد.
.
.
دوستانی که این تبلت رو از جناب مهیاری سفارش دادن اگه یه لطفی بکنن یه دنیا ممنون میشم و منو از این بلا تکلیفی در بیارن:
از ریکاوری یه بکاپ از رامشون بگیرن و حالا اگه مقدورشون بود یا آپلود کنن جایی یا اگه زحمتی نیست تو یه سی دی پست کنن. حتما از خجالتشون درمیام و هزینشو پرداخت می کنم
دوستانی که دارن این تبلتو خواهشا منو از این وضعیتی که برا تبلتم بوجود اومده دربیارن.
سلامسلام
برند HDC تو موبایل برند معتبری هستش؟
مشخصات گوشیای طرحش واقعیه؟
سلام.میشه بگید رو این تبلتها (البته خوب هاش) بازی های سنگین هم اجرا میشه یا نه؟با توجه به چهار هسته ای بودن و گرافیک بالا؟
این تبلت های حتی تک هسته ای شونم می تونن تمام بازی های موجود رو اجرا کنند ( با توجه با تست های خودم عرض می کنم )
توی بنچمارک ها قدرت چیپست allwinner a10 حتی از گوشی مثل گلکسی s قویتر
نمی دونم چرا مردم باور نمی کنند که این تبلت ها cpu 1 گیگاهرزی همراب با gpu mali 400 دارن
روی تک هسته ای با بهترین کیفیت اجرا می شه دیگه چه برسه به چهار هسته ای
این تبلت های حتی تک هسته ای شونم می تونن تمام بازی های موجود رو اجرا کنند ( با توجه با تست های خودم عرض می کنم )
توی بنچمارک ها قدرت چیپست allwinner a10 حتی از گوشی مثل گلکسی s قویتر
نمی دونم چرا مردم باور نمی کنند که این تبلت ها cpu 1 گیگاهرزی همراب با gpu mali 400 دارن
روی تک هسته ای با بهترین کیفیت اجرا می شه دیگه چه برسه به چهار هسته ای
عزیز شما چه مدلی رو داری؟
راضی هستی ازش؟؟
1.5GHz هست به استناد بیشتر منابعببخشید این onda v972 سرعت سی پی یو یا همان هر هستش چقدر است و بین این و ramos w30HD کدام یک از نظر سخت افزار قوی تر و کدام یک برند با کیفیت تری است ؟
تمام تبلت های معرفی شده ی پست اول توان اجرای بازی های HD رو دارنسلام.میشه بگید رو این تبلتها (البته خوب هاش) بازی های سنگین هم اجرا میشه یا نه؟با توجه به چهار هسته ای بودن و گرافیک بالا؟
سلامسلام
آقای محیاری مبلغ مورد نظر برای خرید Ainol Novo10 Hero واریز شد + اطلاعات تکمیلی ارسال شد.
فقط 2تا سوال مهم در مورد این تبلت:
1-فارسی ساپورت میکنه؟توی وب گردی و تایپ کردن؟
2- میشه آندرویدش رو روت کرد؟؟
اگه دوستان تجربه ای دارن بگن.مرسی
سلامسلام یک چند تا نبلت در نظر دارم نظراتتون در مورد هر کدومشون بگید لطفا نقاط ضعف و قوتشونو بگید لطفا و بگید کدوم بهترن
AINOL NOVO7 MARS
AINOL TORNADO
JET WAY ALFAR 780
INOVELS I701B
AXTROM V1
DPAD 1002
AINOL HERO
Lenovo Ideapad K1
خوب دیگه
اول همه CPU قوی
10اینچ حالا نبود به پاین
رزولوشن ورنگبندی
من خوره بازی HDهستم
فیلم FULL HD
دوربین مهم نیست
قیمت فوق560هزار
اگه شما به غیر از اینا تبلت دیگهای میشناسی که بهتره
پخ شد !SmartQ S7 Android 4.1 Tablet PC 7 Inch IPS Screen TI OMAP 4430 4GB Debut! 8GB TF Card
Hyundai Hold X700 8GB Android 4.1 Tablet PC Ultrathin 7 Inch IPS HD Screen Bluetooth Camera 3.5mm Jack
AMPE A85 8 Inch Tablet PC Android 4.1 Dual Core 1GB RAM 8GB HDMI Bluetooth Dual Camera White
Hyundai Hold X700 Smart Tablet PC Ultrathin 7 Inch IPS HD Screen 8GB Android 4.1 Camera 3.5mm Jack
Window (YuanDao) N70 Dual Core Tablet PC RK3066 IPS Screen 7 Inch Android 4.0 16GB 1G RAM
Window (YuanDao) N70S Dual Core Tablet PC 7 Inch RK3066 Android 4.1 1GB RAM 8GB White
ICOO D70Pro Dual Core Tablet PC RK3066 HD Screen 7 Inch Android 4.1 8GB 1G RAM Silver
PIPO S1 Android 4.1 Tablet PC 7 Inch Tablet PC RK3066 HDMI 1G 8G Black
ICOO iCou D70pro II Tablet PC 7 Inch Android 4.1 Dual Core 8G 1G
قیمت لطفا
بله داخل پکش هست ، کیف بدون کیبورد 35 ت می شه ، پخ شد ...تبلتWindow N70HD رامیخواهم.روی صفحه اون ضدخش دارد؟داخل کارتنش کابلotgهم دارد؟کیف بدون کیبورد اون که 7 اینچ است راهم دارید؟باشماره حسابتان واینگه چند روزه به دستم میرسه.باسپاس
سلامسلام
Freelander یا Ampe ؟
دنبال بهترین تبلت سیمکارت خور هستم تا 800 هزار تومان
GPS و بلوتوث و قابلیت مکالمه داشته باشه
کیفیت ساخت بسیار بالا و قدرت سخت افزاری بالا
خودم همین Ampe و Freelander رو انتخاب کردم ولی موندم کدوم یکی کیفیت ساخت بهتری داره
منتظر پیشنهادات شما هستم
با سپاس
سلامسلام ببخشید یه سوال تا 300 هزار تومن چه تبلتی مناسبی رو معرفی میکنید ممنون اگه چند مدل معرفی کنید
قیمت این دو تا رو لطف کنید ممنون و همین طور این که کدوم بهره؟
Cube U9GT4 Tablet PC RK3066 Dual Core 7 Inch Android 4.1 1G 8G Black
Window (YuanDao) N70S Dual Core Tablet PC 7 Inch RK3066 Android 4.1 1GB RAM 8GB White