• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

kootoole

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه انتقادی از وضعیت تاپیک شکایات دارم اون جوری که من دیدم اونجا شده بچه بازی و هر کسی میاد تاپیک شکایت باز میکنه و مدیران محترم هم تایید میکنند اگر قرار باشه همه تاپیک های مسخرا تایید بشه چرا اصلا قانون گذاشتید تایید کنید؟یه قانون بذارید اگر کسی تاپیک شکایت زد و موضوع آن بی اهمیت بود استارترش بن بشه تا درس عبرتی بشه برای بقیه که میان بچه بازی در میارن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
پیشنهاد میشه برای دادن امتیاز , دادن لینک تاپیک معامله مثل سابق الزامی بشه. چون اینجوری اگه لینک الزامی نباشه هرکی از هرکی خوشش نمیاد میره امتیاز منفی میده. چند مورد هم خودم شخصا دیدم که بخاطر پست زدن تو تاپیک طرف رفته امتیاز منفی داده.

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
پیشنهاد میشه برای دادن امتیاز , دادن لینک تاپیک معامله مثل سابق الزامی بشه. چون اینجوری اگه لینک الزامی نباشه هرکی از هرکی خوشش نمیاد میره امتیاز منفی میده. چند مورد هم خودم شخصا دیدم که بخاطر پست زدن تو تاپیک طرف رفته امتیاز منفی داده.

داداش طرف بخواد امتیاز منفی بده میده میاد میگرده تو سابقت یک لینک از تاپیکهای فروشت میزاره خلاصه یک لینکی گیر میاره دیگه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
داداش طرف بخواد امتیاز منفی بده میده میاد میگرده تو سابقت یک لینک از تاپیکهای فروشت میزاره خلاصه یک لینکی گیر میاره دیگه

درسته کسی که بخواد کرم بریزه ,خلاصه کار خودش رو انجام میده. ولی اینکار یه حسنی داره که حتی اگر طرف بگرده و یه تاپیک معامله رو الکی بذاره قابل پیگری هست و میشه ریپورت داد و بعد از بررسی تاپیک مشخص میشه که کسی که امتیاز منفی داده اصلا طرف معامله نبوده تو اون تاپیک

ولی اینجوری حتی قابل پیگری هم نیست . طرف رفته تو تاپیک پست داده , استارتر تاپیک هم رفته امتیاز منفی داده. امتیاز بازارچه برای معامله هست نه برای گروکشی

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
سلام

من پیشنهادم اینه که توی تاپیک های شکایات قانونی وضع کنید که فقط فرد شاکی و اون فردی که ازش شکایت شده حق پست دادن داشته باشن + ادمین ها اینجوری زودتر تاپیک به نتیجه میرسه و از انحرافش با پست های بی ربط بقیه کاربران جلوگیری میشه

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام

یه پیشنهاد داشتم برای قسمت پر رونق و پر بازدید بازارچه عمومی! حالا که قسمت پوشاک جدا شد و خدا خیرتون بده کار عالی ای بود! پیشنهاد میکنم قسمت مجله کتاب و سایر مسائل مربوطه هم جدا بشه.

چون خیلی ها مثل من اولویت اولشون این دست وسایل و موارد هست

و میشه قسمت خوراکی ها را هم جدا کرد :) اگر اونجا هم 3-4 تا زیر شاخه داشته باشه هم آسان میشه فروخت هم آسان خرید :)

ارادتمندم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سلام

من پیشنهادم اینه که توی تاپیک های شکایات قانونی وضع کنید که فقط فرد شاکی و اون فردی که ازش شکایت شده حق پست دادن داشته باشن + ادمین ها اینجوری زودتر تاپیک به نتیجه میرسه و از انحرافش با پست های بی ربط بقیه کاربران جلوگیری میشه

یعنی فقط شاکی و متشاکی با هم بشینن حرف بزنند ! خوب چه فایده داره ؟ اگه قرار بود با حرف زدن با همدیگه به نتیجه برسند تو پ.خ میرسیدند و موضوع علنی نمیشه. درثانی شما چندتا تاپیک شکایت دیدی که ادمین ها توش به غیر رای صادر کردن نظر بدن ؟

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
یعنی فقط شاکی و متشاکی با هم بشینن حرف بزنند ! خوب چه فایده داره ؟ اگه قرار بود با حرف زدن با همدیگه به نتیجه برسند تو پ.خ میرسیدند و موضوع علنی نمیشه. درثانی شما چندتا تاپیک شکایت دیدی که ادمین ها توش به غیر رای صادر کردن نظر بدن ؟

مطمئناَ صحبت های این دو نفر در تاپیک به صورت آشکار نتیجه داره + این ادمین ها هستن که باید قضاوت کنن . اگر صحبت های این دو ( شاکی و متشاکی ) نتیجه ای نداره با اعلام نظرات بقیه کاربران که خیلی اوقات داخل ماجرا هم نیستن هم مشکل حل نمیشه .
بقیه کاربرانی که در جریان موضوع نیستن ممکنه نظرات غلط بدن + قضاوت های نادرست و اسپم و غیره و که تاپیک اصلا از موضوع دور میشه ( نمونش کم نیست توی همین بخش )
فکر می کنم این یه قانون ساده باشه خیلی پیچیده نیست نمونش توی فروم وب هاستینگ تالک هم داره به خوبی اجرا میشه .

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام. صفحات گذشته رو نخوندم. اما یه پیشنهاد دارم

در فروشنده معتبر.
مشاهده میشه کاربرانی بدون هیچ سابقه خرید و فروش. یا تازه عضو شده. یا .... این تقریبا نماد رو دریافت میکنند.

بنظر من اشتباه هست و باید محدود بشه.
مثلا : برای Registered User ها ، با دارا بودن حداقل 5 یا 10 فیدبک مثبت.

اینطوری سره از ناسره مشخص میشه .

نظرتون چیه؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام. صفحات گذشته رو نخوندم. اما یه پیشنهاد دارم

در فروشنده معتبر.
مشاهده میشه کاربرانی بدون هیچ سابقه خرید و فروش. یا تازه عضو شده. یا .... این تقریبا نماد رو دریافت میکنند.

بنظر من اشتباه هست و باید محدود بشه.
مثلا : برای Registered User ها ، با دارا بودن حداقل 5 یا 10 فیدبک مثبت.

اینطوری سره از ناسره مشخص میشه .

نظرتون چیه؟

چطوری داش علی :دی خوب جواب ما رو دیگه ندادی :دی

مخالفم به نظر من همه باید بتونن مشخصات رو ثبت کنند و اصلا این ثبت مشخصات نباید به عنوان اعتبار فرد در نظر گرفته بشه و حتی به نظر من عنوانی که در نظر گرفته شده هم باید تغییر کنه به verified user یا معادل فارسیش

باید بهش به عنوان فاکتوری برای اطمنینان بیشتر نگاه کرد و برای اعتبار به فیدبک ها نگاه کرد
البته با اعمال حداقل پست برای این امتیاز موافقم

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
گاهي اوقات يك كالا كه توسط چندين كاربر تو بازارچه براي فروش گذاشته ميشه قيمت هاي خيلي متفاوتي داره .....

مثلا من ديدم يه نوع تبلت آكبند رو سه كاربر با حدود قيمت 250 تا 270 ميفروشن .... يه كاربر ديگه همون تبلت با همون شرايط رو 390 ميفروشه ...

اگه در اين موارد يه نظارتي باشه هم خيلي خوبه

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام به به. پارسال دوست دادا، امسال آشنا. من فک میکردم که تو جواب منو نمیدی!

چرا مخالف ؟ البته گویا موافقی.
تاپیک فروش زده طرف ، با 0 اعتباره اومده زده : من سابقه ندارم اما فروشنده معتبرم! بنظرت یه کمی مسخره نمیاد؟
یعنی یه جوری داره با سبز شدنش اون اعتبار رو ایجاد میکنه. بنظرم باید یه نگاهی بشه. تو مدرسشم بخوای بری باید یه پیشینه داشته باشی. بیسواد رو نمیرن بشونن کلاس پنجم که!

چطوری داش علی :دی خوب جواب ما رو دیگه ندادی :دی

مخالفم به نظر من همه باید بتونن مشخصات رو ثبت کنند و اصلا این ثبت مشخصات نباید به عنوان اعتبار فرد در نظر گرفته بشه و حتی به نظر من عنوانی که در نظر گرفته شده هم باید تغییر کنه به verified user یا معادل فارسیش

باید بهش به عنوان فاکتوری برای اطمنینان بیشتر نگاه کرد و برای اعتبار به فیدبک ها نگاه کرد

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

بنده خودم هم الان جزو همین "فروشنده معتبر" هستم اما با حرف شما بیشتر موافقم و به نظر من هم کسی که آدرس رو خودش میده و معلوم نیست اصلا درست هست یا نه و مثل خیلی های دیگه یه شماره موبایل ایرانسل که کلا 5 تومن ارزش داره رو میده برای تائیدیه نمیتونه "فروشنده معتبر" لقب بگیره، همون Verified گزینه بهتری هست و حداقل سایرین رو به اشتباه نمیندازه ...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بنده خودم هم الان جزو همین "فروشنده معتبر" هستم اما با حرف شما بیشتر موافقم و به نظر من هم کسی که آدرس رو خودش میده و معلوم نیست اصلا درست هست یا نه و مثل خیلی های دیگه یه شماره موبایل ایرانسل که کلا 5 تومن ارزش داره رو میده برای تائیدیه نمیتونه "فروشنده معتبر" لقب بگیره، همون Verified گزینه بهتری هست و حداقل سایرین رو به اشتباه نمیندازه ...

طبق مقرراتی که گذاشتن کسی نمیتونه آدرس غلط بده و با موبایل 5 تومنی هم نمیتونه فروشنده معتبر بشه
"کاربر با ارسال یک ایمیل به forum at persiantools.com آمادگی خود را برای احراز هویت اعلام می کند. این ایمیل باید حاوی اسم و مشخصات، تلفن ثابت و همراه، آدرس و کد پستی باشد. همچنین تصویر کارت ملی یا شناسنامه یا گذرنامه کاربر ضمیمه آن باشد."
تلفن ثابت و همراه رو که زنگ میزنن تایید میکنن. آدرس و کد پستی هم که از روی تلفن ثابت خیلی راحت هر کسی میتونه بررسی کنه. حالا تصویر کارت شناسایی رو نمیدونم میتونن استعلام کنن یا نه. اما به هر حال همون تایید آدرس و تلفن ، از 100 تا خرید و فروش موفق و امتیاز بازارچه اینجا با ارزش تره. چون حدااقلش دیگه طرف نمیتونه کلا پول رو بخوره ، هیچ ردی هم بجا نذاره

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
طبق مقرراتی که گذاشتن کسی نمیتونه آدرس غلط بده و با موبایل 5 تومنی هم نمیتونه فروشنده معتبر بشه
"کاربر با ارسال یک ایمیل به forum at persiantools.com آمادگی خود را برای احراز هویت اعلام می کند. این ایمیل باید حاوی اسم و مشخصات، تلفن ثابت و همراه، آدرس و کد پستی باشد. همچنین تصویر کارت ملی یا شناسنامه یا گذرنامه کاربر ضمیمه آن باشد."
تلفن ثابت و همراه رو که زنگ میزنن تایید میکنن. آدرس و کد پستی هم که از روی تلفن ثابت خیلی راحت هر کسی میتونه بررسی کنه. حالا تصویر کارت شناسایی رو نمیدونم میتونن استعلام کنن یا نه. اما به هر حال همون تایید آدرس و تلفن ، از 100 تا خرید و فروش موفق و امتیاز بازارچه اینجا با ارزش تره. چون حدااقلش دیگه طرف نمیتونه کلا پول رو بخوره ، هیچ ردی هم بجا نذاره

اومدم توضیح بدم که چه اتفاقاتی میتونه بیوفته دیدم دیگه همین مونده بگی چی به چیه !

پ.ن:
حالا فکر نکنید من خودم پیچوندما، خدایی من هم تلفن ثابت بهم زنگ زدن و هم شماره همراه اول(با 10 سال سابقه بوق خوردن...)
اولشم هی گیچ میزدم، نمی فهمیدم چی داره میگه، هی می گفت از پرشین تولز زنگ میزنم، هی می گفتم از کجا؟!! ... دوزاریم نمیوفتاد! :D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اومدم توضیح بدم که چه اتفاقاتی میتونه بیوفته دیدم دیگه همین مونده بگی چی به چیه !

پ.ن:
حالا فکر نکنید من خودم پیچوندما، خدایی من هم تلفن ثابت بهم زنگ زدن و هم شماره همراه اول(با 10 سال سابقه بوق خوردن...)
اولشم هی گیچ میزدم، نمی فهمیدم چی داره میگه، هی می گفت از پرشین تولز زنگ میزنم، هی می گفتم از کجا؟!! ... دوزاریم نمیوفتاد! :D

میخواستی بهش بگی مزاحم نشو ! من خودم نامزد دارم:D

پ.ن: اسپم دادم که این وحید بیاد بنم کنه ، مثل اون دفعه ضایع بشه .:lol: من فردا دارم میرم مسافرت تا 3-4 هفته حداقل اینجا رو نمیبینم

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام به به. پارسال دوست دادا، امسال آشنا. من فک میکردم که تو جواب منو نمیدی!

چرا مخالف ؟ البته گویا موافقی.
تاپیک فروش زده طرف ، با 0 اعتباره اومده زده : من سابقه ندارم اما فروشنده معتبرم! بنظرت یه کمی مسخره نمیاد؟
یعنی یه جوری داره با سبز شدنش اون اعتبار رو ایجاد میکنه. بنظرم باید یه نگاهی بشه. تو مدرسشم بخوای بری باید یه پیشینه داشته باشی. بیسواد رو نمیرن بشونن کلاس پنجم که!

نه من با این که حداقل پست اعمال بشه موافقم ولی با حداقل فیدبک نه
دیجیتال پوینت هم یک سری قوانین گذاشته مثل حداقل 15 روز از عضویت گذشته باشه - اگه اشتباه نکنم و حداقل 20 پست هم داشته باشه
اینا خوبه حتی به نظر من برای قسمتی از فروم مثل خرید و فروش ارز که حجم معاملات بالا هست و گزینه خوبی هم برای فروش ریال هکی هست ثبت آدرس باید الزامی بشه

rasanegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من يه سوال دارم من 2 تا تاپيك درست كردم
يكي در مورد فروش مستند دست دوم
يكي هم فروش 1337 فيلم خارجي روي هارد

ولي هر دوي اينها پاك شده
نمي دونم چرا مي شه راهنماييم كنيد باتشكر

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
آقایون نمیخواید یه فکری به حال این تبلیغات کاذب بکنید؟
مثل:
فروش قول صوتی
فروش خفن ترین سیستم
فروش کمیاب ترین جنس تو بازار
بد وبیا ضرر نمیکنی.اتیش زدم به مالم
فروش دوربین حرفه ای عکاسی (جالبه یه دوربین در پیت برای فروش داره حرف از حرفه ای میزنه)
و هزاران مورد دیگه
من میسوزم وقتی میبینم کسی که اطلاعات نداره و یا برای زودتر فروش رفتن جنسش چنین کاری میکنه.حالا اگر واقعا" اون جنس خاص باشه حرفی نیست.ولی این هایی که من میبینم هیچ کدوم خاص و یا لایق توصیفاتی که ازشون میشه نیستند
لطفا" یه جوری رسیدگی کنید.البته خواهشا"

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
حسین جان برادر، فکر نکنم این کار عملی باشه، فقط باید در روز 50 نفر بیوفتن دنبال تیترهای مردم و تخمین زدن قیمت جنسی که میخوان بفروشن تا ببینن میخوره به تاپیک یا نه ..
خیلی بعید میدونم همچین چیزی رو
مگر اینکه کلا استفاده از این لغات ممنوع بشه، برای همه

بالا