• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من مرکز رجاییم الان، شاتل دارم، دهن ما را صاف کردن از پس قطعی داره. پینگ که هیچی.

فکر کنم مرکز شما هم خوب باشه بهشتی که از رجایی شلوغ‌تره. اگر هم پینگ ۲۵۰ کارتُ راه میندازه که سرویس خلیج فارس‌شونُ بگیر. زنگ بزن ۹۵۲۵۵۵ خودت یه آمار بگیر ازشون. من برای کسی بهشتی سرویس حجمی گرفتم پینگش همیشه ۱۶۰ هست. خودم که گلستانم خلیج فارس نامحدود دارم بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نوسان داره.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
فکر کنم مرکز شما هم خوب باشه بهشتی که از رجایی شلوغ‌تره. اگر هم پینگ ۲۵۰ کارتُ راه میندازه که سرویس خلیج فارس‌شونُ بگیر. زنگ بزن ۹۵۲۵۵۵ خودت یه آمار بگیر ازشون. من برای کسی بهشتی سرویس حجمی گرفتم پینگش همیشه ۱۶۰ هست. خودم که گلستانم خلیج فارس نامحدود دارم بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نوسان داره.
حجی پنل رنگین کمان اوکی نشد ؟
از شبکیه پنل بگیرم به نظرت میشه روی dlc ها سرویس داد ؟
pcm رو که میدونم سرویس میده شبکیه .

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
نه اونُ پیگیر نشدم. شبکیه پولش برکت نداره هر چی بفروشی :D

navidnouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من خیلی سرچ کردم تو فروم ولی پست تازه نتونستم پیدا کنم در این مورد ممنون میشم راهنماییم کنید

میخواستم بدونم برای مرکز مخابراتی ردانی پور کسی میدونه چه سرویسی از چه ISP خوبه برای بازی کردن؟

من الان شاتل دارم سرویس 512Kbps گرفتم والی داره الان بم 2536Kbps میده :دی. مساله اینه که برای بازی کردن صبح ها پینگش حدود ۲۵۰ هست والی شبا به نزدیکی ۴۵۰ میرسه تو سرور های EU ولی پینگ سرور های ایران حدود ۶۰ میلی ثانیه میده!!! در صورتی که همون لحظه که دارم بازی میکنم دوستم که از مخابرات سرویس داره با پینگ ۱۹۰ داره بازی میکنه و پینگ روی سرور های ایران حدود ۳۵ داره. تغییر دادن DNS هم نتونست تاثیری داشته باشه به شاتل هم گفتم موضوع رو گفتن که خوتوت ارتباطی دیتا شاتل نسبت به باقی ISP ها شلوغ تره چون بزرگترین سرویس دهنده تو ایرانه. تا حالا هم حدود ۱ تومان مجموعا پول دادم برای شاتل که حساب کردم اگه همه ترافیک رو با هم میخریدم ۵۰۰ تومان در میومد پام :دی

از یکی شنیده بودم پارس داره سرویس مخصوص بازی میده که پینگ رو خیلی کم میکنه تو اروپا در حده ۹۰ البته شاید فقط تو تهران باشه و نه همه جا!

میخواستم نظرتونو بدونم
ممنون

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام

من خیلی سرچ کردم تو فروم ولی پست تازه نتونستم پیدا کنم در این مورد ممنون میشم راهنماییم کنید

میخواستم بدونم برای مرکز مخابراتی ردانی پور کسی میدونه چه سرویسی از چه ISP خوبه برای بازی کردن؟

من الان شاتل دارم سرویس 512Kbps گرفتم والی داره الان بم 2536Kbps میده :دی. مساله اینه که برای بازی کردن صبح ها پینگش حدود ۲۵۰ هست والی شبا به نزدیکی ۴۵۰ میرسه تو سرور های EU ولی پینگ سرور های ایران حدود ۶۰ میلی ثانیه میده!!! در صورتی که همون لحظه که دارم بازی میکنم دوستم که از مخابرات سرویس داره با پینگ ۱۹۰ داره بازی میکنه و پینگ روی سرور های ایران حدود ۳۵ داره. تغییر دادن DNS هم نتونست تاثیری داشته باشه به شاتل هم گفتم موضوع رو گفتن که خوتوت ارتباطی دیتا شاتل نسبت به باقی ISP ها شلوغ تره چون بزرگترین سرویس دهنده تو ایرانه. تا حالا هم حدود ۱ تومان مجموعا پول دادم برای شاتل که حساب کردم اگه همه ترافیک رو با هم میخریدم ۵۰۰ تومان در میومد پام :دی

از یکی شنیده بودم پارس داره سرویس مخصوص بازی میده که پینگ رو خیلی کم میکنه تو اروپا در حده ۹۰ البته شاید فقط تو تهران باشه و نه همه جا!

میخواستم نظرتونو بدونم
ممنون

پارس سرویس مخصوصی نمیده ! اصلا هم کار شاخی نمی کنه.
فقط کم کاری که بقیه شرکت ها می کنند رو نمیکنه.
طبق درخواستتون سرویستون رو Non Interleave می کنه. این یک پارامتریه که تو کاهش پینگ خیلی تاثیر داره.
من هم از همین تنظیم استفاده می کنم... شاتل رو حتما قطع کن من جای تو باشم کمی بیشتر از قطع هم انجام می دم.:D

navidnouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
طبق درخواستتون سرویستون رو Non Interleave می کنه. این یک پارامتریه که تو کاهش پینگ خیلی تاثیر داره.
من هم از همین تنظیم استفاده می کنم... شاتل رو حتما قطع کن من جای تو باشم کمی بیشتر از قطع هم انجام می دم.:D

خیلی ممنون از جواب خوب و سریع تون
حالا یه مساله فقط میمونه با این حساب که من برم دیگه سراغ پارس :دی شاتل ۱،۵ هفته از عمرش بیشتر نمونده.
وقتی که interleaving از روی سرویس برداشته میشه ممکنه lag یا Packet Loss بالا یا نوسانات خیلی شدید و تاثیر گذاری روی سرویس به وجود بیاد؟
حدودا فکر میکنید بشه چه پینگی رو اینجوری بدست اورد؟

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2

سلام اقا این non interleave چی هست میشه یکم توضیح بدید در مورد این قابلیت ممنونم من شنیدم اگر noise روی خط تلفن زیاد باشه این کار باعث این میشه که packet lost خیلی خیلی بالا بره:santa::questionm

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان برای پیش شماره 444 چی پیشنهاد میدید ، سرعت در اون حد نمیخام باشه دانلود ها دانشگاه انجام میشه :دی

مهم استابیلیتی بالای خطه و قطعی کم باشه سرعت مناسب ، بازی هم باهاش میشه پینگش خوب باشه

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام اقا این non interleave چی هست میشه یکم توضیح بدید در مورد این قابلیت ممنونم من شنیدم اگر noise روی خط تلفن زیاد باشه این کار باعث این میشه که packet lost خیلی خیلی بالا بره:santa::questionm

سلام.

من مهندس آی تی نیستم خودم هرچی بلدم تجربی بلدم و در حده خوندن این ور اونور ! :D

من موردی که شما گفتید رو نمیدونم و در ضمن Packet Loss هست.
ولی یک بدی که داره کشش خط رو پایین می اره. مثلا اگر رو 1 مگ بسته شده دیگه 128 نمیگیره میره رو 100 ! تو این مایه ها ضعف داره.
اما پینگ رو کاهش خیلی قابل توجهی می ده.

پارس آنلاین جزو مزخرف ترین پینگ هاست ... فرض کن این نوین نت یا فن آوا که در حالت عادی پینگ زیر 220 می دهند اگر همچین کاری برای من و شما می کردند الان گل و بلبل بود !

navidnouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پارس آنلاین جزو مزخرف ترین پینگ هاست ... فرض کن این نوین نت یا فن آوا که در حالت عادی پینگ زیر 220 می دهند اگر همچین کاری برای من و شما می کردند الان گل و بلبل بود !

آخرش من پارس آنلاین بگیرم یا نه اگه پینگش مزخرفه؟! :دی

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.

من مهندس آی تی نیستم خودم هرچی بلدم تجربی بلدم و در حده خوندن این ور اونور ! :D

من موردی که شما گفتید رو نمیدونم و در ضمن Packet Loss هست.
ولی یک بدی که داره کشش خط رو پایین می اره. مثلا اگر رو 1 مگ بسته شده دیگه 128 نمیگیره میره رو 100 ! تو این مایه ها ضعف داره.
اما پینگ رو کاهش خیلی قابل توجهی می ده.

سلام

lost و loss تقریبا هم معنی هستن ولی من اشتباه نوشتم :p

نوین نت که یکی از دوستان میگفت خیلی بده ؟
پینگش 220 منظورتون روی چه سروی هست میشه ادرسش بدید منم پینگ خودمو چک کنم:eek: :wacko:

یه مقاله کوچیک انگلیسی پیدا کردم در مورد همین interleave یه چیزایی دستگریم شد :graduated

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
سلام
کسی هست تو مرکز خاتم از شاتل adsl داشته باشه ؟ سرعتش رو چنده روزا؟ قطعی داره در طول روز یا نه؟ من خودم پیشگامان دارم محدود ولی سرعتش روزا خیلی بالاس تا 250 دانلود میده اما خیلی قطعی داره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

BVB

Registered User
لایک‌ها
28
سلام.
آقا من زنگ زدم مخابرات درباره اینترنتش سوال کردم گفت میشه روی 1 خط دو تا اینترنت جدا داد با 2 تا یوزر و پس جدا... درسته دیگه؟
فقط یه سوال... خواهش میکنم یه راهنمایی کوچیک درباره ی پینگ و سرعت آپ (upstream) بکنید...
من سرویس 3 مگ (3072) رو میخوام بگیرم... پینگش با سرورهای تهران یا کرج یا سایت varzesh3.com چنده؟
و اینکه دانلودش 3 مگه...درسته؟خوب آپلودش چنده؟؟ آپلود (up stream) روی 512ــه؟ 1مگه؟ 2مگه؟ چنده؟

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
فن آوا هم سرویس های نامحدود اصفهان را از 512 آورده روی سرعت 128 با ضریب 8 و حجم هم کرده 40 گیگ در ماه متاسفانه! ...
دوستان الان چه شرکتی را پیشنهاد می کنند ؟ پارس آنلاین خوبه ؟ میخوام شبانه افت سرعت نداشته باشه ...

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستان شبانه رایگان پارس آنلاین چطوره ؟ نسبت به سرعت روزانه کم شدن سرعت داره ؟

ali.moeid

Registered User
لایک‌ها
27
من که از مخابرات را دارم راضی هستم برای من خیلی کم قطعی داشته

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
عزیزان هنوز برای ما که خطوطمون فیبر نوریه هیچ راهی نیست نت شبانه رایگان دار و یا نامحدود بگیریم ؟

کسی سراغ نداره ؟ عجب اوضاعی داریم ماااااا :|

پیش شماره 4346 ...

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
سرویس نامحدود از کجا بگیرم که سرعتش بالا باشه، قیمتش هم به صرفه تر از بقیه؟!
من مرکز امیرکبیر 386 هستم
بالا