• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
یک فیدبک منفی از کاربر saeed20.j تو فیدبک های من بودش که خنثی شده! اما میخوام حذف بشه!

فیدبک بی مورد هستش و اثباتش هم تاپیک شکایتی هستش که من تو بخش روابط عمومی زدم و تایید نشده موند!

ممنون میشم حذف بشه!

winsent

Registered User
لایک‌ها
187

ممنون از لطفتون جناب pilot
من در تاپیک:
http://forum.persiantools.com/t368380.html
یک لپ تاپ رو برای فروش گذاشتم
چند تا از دوستان اس ام اس دادند و گفتند که میخوان
به همه اون ها گفتم که در حال مذاکره با تک تک هستم و هر کدوم که اوکی نشد خبر میدم
یکی از این دوستان (soheyl_ppc) اس ام اس داد به عنوان اولین نفر و گفت که اگر به تنیجه نرسید مذاکرات من، به ایشون لپ تاپ رو بدم چون اول از همه زنبیل گذاشته!
من هم گفتم چشم اما با یکی از دوستان به تفاهم رسیدم و فروختم
بعد ایشون گفت که قبل از فروش باید به من میگفتی چون من اول از همه اس ام اس دادم!!!
در صورتی که من گفتم یا چند تا از دوستان (خارج از انجمن) در حال مذاکره هستم
و بعد ایشون امتیاز منفی داد به من!
ممنون میشم ان امتیاز رو پاک کنید
با تشکر و سپاس

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
یک فیدبک منفی از کاربر saeed20.j تو فیدبک های من بودش که خنثی شده! اما میخوام حذف بشه!

فیدبک بی مورد هستش و اثباتش هم تاپیک شکایتی هستش که من تو بخش روابط عمومی زدم و تایید نشده موند!

ممنون میشم حذف بشه!

حذف کردم

ممنون از لطفتون جناب pilot
من در تاپیک:
http://forum.persiantools.com/t368380.html
یک لپ تاپ رو برای فروش گذاشتم
چند تا از دوستان اس ام اس دادند و گفتند که میخوان
به همه اون ها گفتم که در حال مذاکره با تک تک هستم و هر کدوم که اوکی نشد خبر میدم
یکی از این دوستان (soheyl_ppc) اس ام اس داد به عنوان اولین نفر و گفت که اگر به تنیجه نرسید مذاکرات من، به ایشون لپ تاپ رو بدم چون اول از همه زنبیل گذاشته!
من هم گفتم چشم اما با یکی از دوستان به تفاهم رسیدم و فروختم
بعد ایشون گفت که قبل از فروش باید به من میگفتی چون من اول از همه اس ام اس دادم!!!
در صورتی که من گفتم یا چند تا از دوستان (خارج از انجمن) در حال مذاکره هستم
و بعد ایشون امتیاز منفی داد به من!
ممنون میشم ان امتیاز رو پاک کنید
با تشکر و سپاس

حذف کردم

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
عرض سلام وادب

یه فیدبک منفی دارم و تقریبا یک ماه میشه که اون کاربری که این فیدبک رو داده آنلاین نشده
قرار بود خبرتون کنم تا زحمت بکشید و حذفش کنید
باتشکر

ali3250

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
یه بنده خدایی به ما یه گوشی مشکل دار فروخت تاپیک شکایت هم زدیم به جایی خاصی نرسیدیم
رو حساب حس مسیولیت بهشون امتیاز منفی دادم
که متاسفانه ایشون هم بلافاصله و بدون دلیل به من امتیاز منفی دادن لطفا رسیدگی کنید.
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=240688

gandolf05

Registered User
لایک‌ها
3
این کاربر بعلت اینکه من رفتم گفتم نکسوس رو از کجا خریده و داره میفروشه
http://forum.persiantools.com/t369535.html
و دستش رو کردم تا سر کسی کلاه نزاره به من امتیاز منفی داده در صورتی که نه خریدی داشتم ازش و نه فروشی
همین امتیاز نشون میده که از اینکه دستش رو شده و .....سوخته و رفته امتیاز داده
لطفا رسیدگی کنید
نمایش مشخصات: ali_pc202020 - PersianTools Forums

Last edited:

Untouchable

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
درباره امتیاز منفی از یوزر Myup سوتفاهم شده بود که رفع شد .
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=224891
بنده برای ایشون میخواستم سایتشون رو بفروشم و نمیدونستم که خودشون یوزر دارن اینجا ، بیرون از پرشین تولز میشناختمشون .
ایشون اولش بنده رو نشناختن و فکر کردن که خودم رو به جای ایشون جا زدم و امتیاز منفی دادن.
اما بعدش فهمیدن که آشنا هستم ، اما دیگه پرشین تولز نیومدن برای حذف امتیاز منفی .
درخواست حذف رو دارم . با تشکر

- اضافه کنم که هیچ معامله ای بین من و ایشون انجام نشده که به خاطر خرید و فروش ناموفق به بنده امتیاز منفی بدن .

Last edited:

Maximillion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میخوام به یه نفر رای بدم ولی ارور زیر رو میده:

wDx.png

اوپس; تازه دیدمش :)
ادیت : کاربران تازه وارد با گروه کاربری new user اجازه دادن امتیاز را ندارند . برای ارتقای گروه کاربری می بایست بیشر از 70 پست داشته باشید و 10 روز هم از ثبت نام شما گذشته باشد .

sibesorkh2

Registered User
لایک‌ها
16
سلام.یکی از کاربرا به من یه امتیاز منفی داده من رو اسپمر معرفی کرده تو یکی از تاپیک ها من یه نظری گذاشتم به ناحق اسپم معرفی کرده اون مئقع من تازه عضو شده بودم و این چیزا رو هم نمیدونستم و ایشون هم در حق من نمردی کردن.من هیچ گونه معامله ای هم با ایشون نداشتم.میشه این امتیاز منفی رو حذفش کرد.چون کلی حالم رو گرفته.ممنون میشم حذفش کنید

gandolf05

Registered User
لایک‌ها
3
این کاربر بعلت اینکه من رفتم گفتم نکسوس رو از کجا خریده و داره میفروشه
http://forum.persiantools.com/t369535.html
و دستش رو کردم تا سر کسی کلاه نزاره به من امتیاز منفی داده در صورتی که نه خریدی داشتم ازش و نه فروشی
همین امتیاز نشون میده که از اینکه دستش رو شده و .....سوخته و رفته امتیاز داده
لطفا رسیدگی کنید
نمایش مشخصات: ali_pc202020 - PersianTools Forums
پس کی رسیدگی میکنید؟
انگار کسی اینجا سر نمیزنه

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
با سلام خدمت مدیریت محترم پرشین تولز
این کاربر *POUYA* در این تایپک یک عدد گوشی به من فروختن و طبق توافق قبلی هنگام مرجوع کردن گوشی غیر قابل تعمیر ایشون دبه کردن و کلا با هزینه ایی که برای گوشی کردم 136 هزار تومن سر من کلاه گذاشتند که سر این بحثی نیست و سر فرصت خارج از فروم رسیدگی میشه. لطف کنید امتیاز منفی که این شیاد به من دادن رو پاک کنید. با تشکر

tradew

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
31
سلام خدمت برادرای مدیر
من در این تاپیکhttp://forum.persiantools.com/t364438.html گوشیم رو برای فروش گذاشتم و اولویتم برای فروش بود که یک مشتری نقدی و یک مشتری تعویض داشت که من به مشتری نقدی فروختم و مشتری تعویض دلخور شدن و امتیاز منفی دادن(ایشون بیعه یا ... نداده بودن)!!!
قبلا هم در پستهای قبلی که پاک کرده بودید-- فرمودید
کسی که با شما معامله ای نکرده، نمیتونه امتیاز منفی بده.
حذف کردم. ولی بااین وجود دوباره امتیاز منفی دیگه ای دادن لطفا برام حذف کنید

k2.KaMi

Registered User
لایک‌ها
146
ممنون میشم:wub:

Last edited:

mboveiri

Registered User
لایک‌ها
34
سلام.

بنده 2ماه پیش از کاربر نمایش مشخصات: hadi1366 - PersianTools Forums
جنسی خریدم(دی وی دی رایتر)، که بعد از ارسال معلوم شد جنسی که این شخص فرستادن کاملن خراب بوده و ایشون هم زیر بار نمیرن[به استناد عکس زیر]،بنده تاپیک شکایت زدم که هنوز تایید نشده،بعد از 2 ماه دیروز ایشون به تلافی اون امتیاز منفی متقابلن امتیاز منفی به من دادن که خواهش دارم پاک شود و طبق قوانین به خاطر استفاده ی نادرست از امتیاز بازارچه با ایشون برخورد شود.

تشکر.

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
بنده با کاربر ی به نام مترجم یک معا مله حضوری داشتم و ایشون محصول رو قبل از خرید کاملا دیدن و وارسی کردن و بعد از خرید دیدم پیام دادن که جنست تقلبیه و من پ=ولم رو میخوام در صورتیکه من پول رو خرج کردم و بش گفتم باید صبر کنی واسه محصول مشتری جدید بیارم تا به پولش برسه
سوای اینکه اصلا حرفش در مورد تقلبی بودن و یا اصل بودن درس باشه این آقا کالا رو قبل از خرید دیدن و بعد از خرید دبه در اوردن

و به بنده با سابقه 4 ساله در این انجمن امروز اومدن امتیاز منفی دادن -لطفا پیگیری کنید این امتیاز منفی رو چه جور می تونم بردارم چون اصلا حقم نیست

saeedk2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.

بنده 2ماه پیش از کاربر نمایش مشخصات: hadi1366 - PersianTools Forums
جنسی خریدم(دی وی دی رایتر)، که بعد از ارسال معلوم شد جنسی که این شخص فرستادن کاملن خراب بوده و ایشون هم زیر بار نمیرن[به استناد عکس زیر]،بنده تاپیک شکایت زدم که هنوز تایید نشده،بعد از 2 ماه دیروز ایشون به تلافی اون امتیاز منفی متقابلن امتیاز منفی به من دادن که خواهش دارم پاک شود و طبق قوانین به خاطر استفاده ی نادرست از امتیاز بازارچه با ایشون برخورد شود.

تشکر.

ببخشی فضولی میکنم ولی طبق قوانین فکر کنم گذاشتن مطالبی که در پیام خصوصی رد و بدل میشه ممنوعه
ولی در مورد مشکلتون لازم نبود اینقدر با هم درگیری پیدا کنید
اگه مشکل فقط باز نشدن در رایتر هست میتونستید با یه تسمه 500 تومنی که خیلی راحت هم بدون باز کردن رایتر درست میشه مشکلو حل کنید

androidy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان من یه مشکلی دارم مگه این نیست که هرکی 70تا پست داشته باشه میتونه امتیاز بده؟من 71دارم اما نمیتونم من دارم از taptalkاستفاده میکنم ممنونم اگه راهنمایی کنید.

hi160

Registered User
لایک‌ها
171

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
سلام مدیر محترم
از شما خواهشمند هستم که امتیاز منفی بنده رو که یه کاربر بی سابقه بدون دلیل بهم دادن رو پاک کنید
خیلی ممنون میشم پیگیری کنید
با تشکر
منتظر پیگیری هرچی سریعتر شما هستم

بالا