من این ترم درسم تموم میشه . باید برم سربازی
از الان دفترچه رو پست کنم ؟ از کجا دفترچه بگیرم ؟
من این ترم درسم تموم میشه . باید برم سربازی
از الان دفترچه رو پست کنم ؟ از کجا دفترچه بگیرم ؟
سلام
خدمت تو حفاظت اطلاعات **** چطوره ؟ اصلا سرباز میگیرن اینا ؟
الان یادم اومد یه سرهنگ اشنا تو حفاظت اطلاعات داریم که هم محل کارش یه خونه مسکونی عادی هست هم بدون لباس نظامی میره. اگه سرباز بگیرن، سربازها هم با لباس شخصی میرن ؟
کلا نظرتون چیه ؟
ممنون
حفاظت جای خوبیه کلا . فقط حواست به خودت باشه :f34r:
بابا من تخم کردم به خدا رفیقام هی دلمو خالی میکنند 22 سالمه میگن اسلحه یکی بچه ها رو برداشته بودن گفتن باید یکیشو بدی تا بهت بدیم وگرنه میری دادگاه نظامی:blink:
بابا من تخم کردم به خدا رفیقام هی دلمو خالی میکنند 22 سالمه میگن اسلحه یکی بچه ها رو برداشته بودن گفتن باید یکیشو بدی تا بهت بدیم وگرنه میری دادگاه نظامی:blink:
سلام .
امروز برگ سبزه چیه اون اومد ، تاریخ اعزام که از قبل مشخص بود(92/2/1) جاشم معلوم شد افتادم نیروی انتظامی-مرکز اموزش شهید مرزن اباد .
از بچه ها کسی اونجا بوده ؟ اوضاع چی جوریاس ؟
در ضمن من اگه بخام تاریخ اعزام رو عقب بندازم شدنیه ؟ از کجا باید اقدام کنم ؟
سلام .
امروز برگ سبزه چیه اون اومد ، تاریخ اعزام که از قبل مشخص بود(92/2/1) جاشم معلوم شد افتادم نیروی انتظامی-مرکز اموزش شهید مرزن اباد .
از بچه ها کسی اونجا بوده ؟ اوضاع چی جوریاس ؟
در ضمن من اگه بخام تاریخ اعزام رو عقب بندازم شدنیه ؟ از کجا باید اقدام کنم ؟
نه متاسفانهرفقا من تنها نوه پسری هستم که 22 سالمه یعنی 3 تا عمو دارم که همشون دختر دارن و عمه هام یکیشون 2 تا پسر داره که یکیشون 4 سالشه و یکی 14 سالش هست ایا میتونم معافی بگیرم![]()
بابا تو قانون نوشته بود تنها نوه ذکور بالای 18 سال خوب منم 22 سالمه![]()