در ایران امیر ثبت نام شد.
نام کاربری:
BrokenHeart
نام کاربری
kingxerxes
خیلی ها هستند کلیه محصولات همه سیستمها رو گذاشته اما ماهی 20هزار تومان یا 40 هزار تومان درامد دارند.مهم سءو مخصوص فروش کالا است.سلام
آقا من نفهميدم چى شد !!!
( خب اين كارارو كه هر كسى ميتونه با عضويت تو سيستم شما خودش انجام بده ... )
ممنون ميشم يه كوچولو بيشتر توضيح بديد ( يعنى شما چه امتيازى داريد به ما ميديد ؟ )
درضمن اگر ميشه من هم هستم ...
( يوزر : zxgroup )
تشكر
ثبت شد
شرایط بالا رو انجام دهید سپس درخواست بدهید تا شروع کنیمدوست عزیز ممنون
فرموده بودید که راهنمایی و کمک میکنید برای فروش.
منتظر هستیم.
من سایت دارم ولی امارش کمه روزی 50تاس میتونم چقدر کار کنم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کسی که برای بار اول ثبت نام میکند یک درصد است.پس از اینکه 10 تا زیر مجموعه گرفت و 10 تا محصول فروخت درجه اش ارتقا پیدا میکنه به 2 درصد و 5درصد به بالاQUOTE=iranbus;6864902]آقا درآمدزیر مجموعه گیریتون چرا اینقدر کمه؟
1 درصد از فروش ؟
تو قسمت مشخصات زیر مجموعه هم یه سری ارور های برنامه نویسی هست
مجموع مبلغ سفارشات :
Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/hamkari/public_html/template/user/report_ref.php on line 6
ریال
تعداد سفارشات : 0 عدد
مجموع پورسانت کاربر :
Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/hamkari/public_html/template/user/report_ref.php on line 13
ریال
پورسانت شما :سظ
Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/hamkari/public_html/template/user/report_ref.php on line 14
ریال
درود
پ
ممنون بابات این کار خیر و خدا پسندانه.خداوند از شما راضی باشد
نام کاربری: tpshd (در سایت ایران امیر)
پیام شد...
کسی که برای بار اول ثبت نام میکند یک درصد است.پس از اینکه 10 تا زیر مجموعه گرفت و 10 تا محصول فروخت درجه اش ارتقا پیدا میکنه به 2 درصد و 5درصد به بالا
در مورد ارور ها امروز بررسی میشه
خیلی باحالی نام کاربری من هم هست
ahmad1363
برای دامنه چیکار کنیم تو این سایت ثبت نام کنیم کافیه فروشگاه ساز رایگان + سیستم همکاری در فروش رایگان شاپرزفا ?
همچنین
لطفا سریعا محصولات را وارید کنید تا در اسرع وقت شروع کنم
تاکید میکنم دوستان به هیچ عنوان مطالب محصولات کپی نباشد. البته عکس ها موردی ندارد.
سعی کنید از تراوشات ذهنی خودتان باشد. دوم اینکه روزی 2 یا 10 محصول کافیه.