آوانگارد
Registered User
نزدیک 150 بار دانلود شده این فایل ولی فقط 11 نفر در نظرسنجی شرکت کردند. از دوستان خواهش میکنم در نظرسنجی شرکت کنند که ببینم اصلا ارزش داره مابقی درس هارو ادامه بدیم یا نه
بي صبرانه منتظرم درس دومو بذاريد 1 ماهه كه همش ميگن وو كووم خام ووكوم خني و.... مامانم ميگه همش اين چند كلمه كلمه رو بلدي![]()
فکرش رو بکن! فرانسویه تو دماغی!! چه شود - اقا ملت فرانسه رو تو دماغی یاد میگیرنا!
بروی چشم. فردا. تقصیر من نیست. دوستی که صداشو ضبط میکردیم سرمای شدید خورده همش تو دماغی میگه. فردا اگه شد درس 2 رو استاد میکنیم
داداش من فارسیم با لهجه ترکی هست . نمی تونم در این زمینه کمکی بکنم مگر اینکه بگی موردی نداره شما همون با لهجه ترکی گویندگی کن که من اطاعت امر میکنم . برای سلامتی برادرزاده خوش صدات هم دعا میکنیم همگی .
راستی اون دانلود و DVD ما فکر کنم فراموش شد !! خودم خجالت میکشم بیام بپرسم
نه فراموش نشد یکی از دوستان گفت یه مقدار زیادی پیمسلر داره قرار شد من از ایشون بگیرم با فایلهای خودم ادغام کنم که مجموعه کاملتری بشه. بعد برای هرکدوم از دوستان که نیاز بود ارسال میکنیم
قربون دستت داداش . خودت که میدونی من این چقدر این پیمسلرها رو میخوام . شماها این مجموعه رو دارید عین خیالتون نیست ولی من که ندارم میخوام هرطور شده داشته باشم . جووون مادرت یکم دست بجنبون . من عاشق یادگیری زبانهای مختلفم .