• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش مکالمه فرانسه بصورت گام به گام

آیا این آموزش برای شما موثر بود؟

• خیر

Votes: 8 20.0%
  • بلی

Votes: 32 80.0%

• Total voters
    40

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
نزدیک 150 بار دانلود شده این فایل ولی فقط 11 نفر در نظرسنجی شرکت کردند. از دوستان خواهش میکنم در نظرسنجی شرکت کنند که ببینم اصلا ارزش داره مابقی درس هارو ادامه بدیم یا نه

Andromeda3b

Registered User
لایک‌ها
9
ما داریم روز شماری میکنیم! من امروز میخواستم بگم که 15 شد درس 2 رو بذارید! ممکنه یه عده الان نبینن تاپیک رو ولی مطمئن باشید همه اون 150 نفر نه تنها راضین بلکه بیشتر هم میشه به مرور زمان چون هنوز 1 درسه و معلوم نیست بقیش میاد یا نه! ولی اگه مستمر باشه مطمئنا مراجعه به تاپیک و نظر سنجی بیشتر میشه!
بازم ممنون از لطفتون

Last edited:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
سلام . امروز شانزدهم هست و ما منتظر آپلود درس جدید . . . یعنی توی عمرم اینقدر منتظر آموزش یک چیزی نبودم . من درسای خودم رو اینطوری دنبال میکردم الان دانشکده علوم قضایی تهران می خوندم و قاضی شده بودم . !

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
حرکت زیباییست
من منتظرم کامل که شد همشو دانلود کنم -استارتر خواهشن همشون رو تو یه آپلودسنتر دائمی بزار
به شخصه پیکوفایل رو پیشنهاد میدم عالیه

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
بي صبرانه منتظرم درس دومو بذاريد 1 ماهه كه همش ميگن وو كووم خام ووكوم خني و.... مامانم ميگه همش اين چند كلمه كلمه رو بلدي:D

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
بي صبرانه منتظرم درس دومو بذاريد 1 ماهه كه همش ميگن وو كووم خام ووكوم خني و.... مامانم ميگه همش اين چند كلمه كلمه رو بلدي:D

بروی چشم. فردا. تقصیر من نیست. دوستی که صداشو ضبط میکردیم سرمای شدید خورده همش تو دماغی میگه. فردا اگه شد درس 2 رو استاد میکنیم

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
فکرش رو بکن! فرانسویه تو دماغی!! چه شود - اقا ملت فرانسه رو تو دماغی یاد میگیرنا!

شما درس اول رو گوش نکردی انگار ها! تکه های فرانسه اش از اصل ضبط ورژن انگلیسی گرفته شده بود. فقط فارسیش تو دماغی می شه. :p

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
آیا وعده دادن و عمل نکردن به آن کار خوبیست ؟ ما همچنان منتظریم .

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
گویندمون حالش بد بود صداش خیلی خرابه. (بچه داداشمه) ببینم امروز حالش بهتر میشه بعد از ظهر بریم برای ضبط :)

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
داداش من فارسیم با لهجه ترکی هست . نمی تونم در این زمینه کمکی بکنم مگر اینکه بگی موردی نداره شما همون با لهجه ترکی گویندگی کن که من اطاعت امر میکنم . برای سلامتی برادرزاده خوش صدات هم دعا میکنیم همگی .

راستی اون دانلود و DVD ما فکر کنم فراموش شد !! خودم خجالت میکشم بیام بپرسم

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
داداش من فارسیم با لهجه ترکی هست . نمی تونم در این زمینه کمکی بکنم مگر اینکه بگی موردی نداره شما همون با لهجه ترکی گویندگی کن که من اطاعت امر میکنم . برای سلامتی برادرزاده خوش صدات هم دعا میکنیم همگی .

راستی اون دانلود و DVD ما فکر کنم فراموش شد !! خودم خجالت میکشم بیام بپرسم

نه فراموش نشد یکی از دوستان گفت یه مقدار زیادی پیمسلر داره قرار شد من از ایشون بگیرم با فایلهای خودم ادغام کنم که مجموعه کاملتری بشه. بعد برای هرکدوم از دوستان که نیاز بود ارسال میکنیم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
نه فراموش نشد یکی از دوستان گفت یه مقدار زیادی پیمسلر داره قرار شد من از ایشون بگیرم با فایلهای خودم ادغام کنم که مجموعه کاملتری بشه. بعد برای هرکدوم از دوستان که نیاز بود ارسال میکنیم

قربون دستت داداش . خودت که میدونی من این چقدر این پیمسلرها رو میخوام . شماها این مجموعه رو دارید عین خیالتون نیست ولی من که ندارم میخوام هرطور شده داشته باشم . جووون مادرت یکم دست بجنبون . من عاشق یادگیری زبانهای مختلفم .

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
قربون دستت داداش . خودت که میدونی من این چقدر این پیمسلرها رو میخوام . شماها این مجموعه رو دارید عین خیالتون نیست ولی من که ندارم میخوام هرطور شده داشته باشم . جووون مادرت یکم دست بجنبون . من عاشق یادگیری زبانهای مختلفم .

چشم :) the more, the merrier

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
خب خوشبختانه حال بچه داداشم بهتر شده و صداش به حالت طبیعی برگشته. امروز بعد از ظهر 1-2 ساعت وقت میزاریم درست دوم رو ردیف میکنیم. تا شب میزارم برای دانلود. درس 1 رو پاک میکنم که فضا برای اپلود درس 2 مهیا بشه.

بالا